Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οπως βλεπω, οι περισσοτερες τα ιδια προβληματα εχουμε. Τα μωρα μας ειναι εξαρτημενα απο τις μαμαδες (λογικο) και οι μαμαδες αναζητουν βοηθεια απο καποιον! Εμενα ο αντρας μου με βοηθαει στο να κρατησει την μπεμπα αγκαλια οταν κλαιει και να την ταισει και να μου φερει απ εξω οτι χρειαζομαι, φαρμακειο, σουπερ μαρκετ και τα σχετικα. Δουλευει πολλες ωρες και αυτος και κανει κουραστηκη δουλεια και επικινδυνη. Δεν μπορω να πω οτι η μικρη με κουραζει ιδιαιτερα...την ημερα τρωει και κοιμαται μονο, δεν κανει τιποτα αλλο, αλλα η νυχτα ειναι δραμα! Πανω που λεω, ''ωραια, τωρα θα κοιμηθουμε, τσουπ! στο τεταρτο αντε το πολυ στο μισαωρο κλαιει και ξανασηκωνομαι και αυτο γινετε πολλες φορες κατα την διαρκεια της νυχτας...:( Θα ακολουθησω τις συμβουλες της Δημητρας, ευχομαι να πετυχουν και να ξανακαουμε την μερα,μερα και τη νυχτα,νυχτα! Το κακο ειναι οτι την μερα που κοιμαται η μικρη εγω δεν μπορω να κοιμηθω!:?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον τα πρωινα μας νεα μετα απο μια ωραιοτατη βυζοκατανηξει κ ενα ωραιο ρεψιμο εριξε το χεσιμο της αρκουδας 2λεπτα με το ρολοι εχεζε πολυ σκατο μιλαμε ευτυχως ησυχασε το πουλακι μου

ΧΑΧΑΧΑΧΑ αντε με τις υγειες σας χχαχαχαχα!!!τελικα τι εφαγες κ εχεσε?η απο μονη της τα εκανε?:tongue:

Δηλαδη Δημητρα την νυχτα που δεν κοιμαται, να αρχισω την ηλεκτρικη και τα πιστολακια. Η να εγκαταστησω κανεναν απορροφητηρα πανω απο την κουνια της?:shock:

εγω οταν ειχα τη ραφαελα εβαζα τον βραστηρα κ την επαιρνε ο υπνος στο δευτερολεπτο .. οταν τον σταματουσα...μετα απο 5 λεπτα ξυπνουσε ομως:rolleyes: η μπεμπα κοιμαται οταν στιβει το πλυντηριο

Holy Diver

ΧΑΧΑΧΑΧΑ αντε με τις υγειες σας χχαχαχαχα!!!τελικα τι εφαγες κ εχεσε?η απο μονη της τα εκανε?:tongue:

σημερα το πρψωι ηπια μια ωραιοτατη ζεστη σοκολατα κ εφαγα κ μια μπανανα τωρα τι απο τα δυο βοηθησε αγνωστο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Η μπανανα στουπωνει μαρη.αρα η σοκολατα που ηπιες εκανε τη δουλεια :tongue: εκτος κ αν ηταν ετσι κ αλλιως να τα κανει.οταν ξαναστουμπωσει πιες παλι σοκολατα για να δεις..

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο εμενα,

σημερα σαραντισαμε και πηγαμε την πρωτη μας βολτα, ειχε παρει αδεια κι ο μπαμπας μας και μας πηγε στην καλλιθεα, υπεροχη μερα λες κι ειναι ανοιξη, ψωνισαμε φαγαμε εξω και μολις γυρισαμε, ηταν υπεροχα κριμα που χαλαει ο καιρος απο αυριο.

Κοριτσια σας καταλαβαινω κι εγω δεν εχω κανενα κι ο αντρας μου δουλευει πολυ ολη την εβδομαδα και τα σαββατοκυριακο, οτι μπορει βεβαια κανει μου ψωνιζει κραταει το μωρο δεν μπορω να πω, οι νυχτες ειναι δυσκολες αλλα νομιζω οτι εχω αρχισει και συνηθιζω το ξενυχτι στην αρχη ηταν πολυ δυσκολα τωρα οσο περναει ο καιρος νιωθω οτι το αντεχω καλυτερα.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Θα σκάσω! Τα σπυράκια εχουν γίνει κοκκινίλες και αντι να ηρεμουν νομιζω χειροτερευουν! Η παιδιατρος ειπε οτι ολα τα μωρακια βγαζουν αλλα εγω εχω αρχισει να ανησυχω! :cry:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

σε ποιο σημειο τα εχει ΝΙΚΧ?η δικια μου εβγαλε στα μαγουλα σαν μικρα ιδρωτηρια αλλα δεν ανησυχω.ειχαν βγαλει κ τα αλλα 2

Σε ολο το μετωπο,κατω απο τα ματακια και στο ματι στο κινητο βλεφαρο που λεμε! εβαλα χαμομηλακι τωρα αλλα τον βλεπω και τον λυπαμαι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μην ανυσηχεις κ μη βαζεις χαμομηλι.η υγρασια τα κανει χειροτερα.βαλε λαδακι μονο.αμυγδαλελαιο ,η ελαιολαδο, η παιδικο λαδι (αλλα καλυτερα αμυγδαλελαιο η ελαιολαδο) δεν ειναι τιποτα.τα βγαζουν επειδη ειναι αμαθα στον αερα του περιβαλλοντος

Holy Diver

Διαφημίσεις

μην ανυσηχεις κ μη βαζεις χαμομηλι.η υγρασια τα κανει χειροτερα.βαλε λαδακι μονο.αμυγδαλελαιο ,η ελαιολαδο, η παιδικο λαδι (αλλα καλυτερα αμυγδαλελαιο η ελαιολαδο) δεν ειναι τιποτα.τα βγαζουν επειδη ειναι αμαθα στον αερα του περιβαλλοντος

το εψαξα στο parents και γραφουν οτι οι γιατροι προτεινουν κρεμες με κορτιζονη! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση ακομα και να μου το προτεινουν να βαλω τετοια κρεμα. Η παιδιατρος προτεινε χαμομηλι! Μεχρι χθες το καθαριζα με φυσιολογικο ορο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

φροσακι tο κακάο βοηθάει στα κακα. Η μικρή είναι 4970 και 54 εκατοστά. Εμένα μου είπε να βάζω ενυδατικη κρέμα στα σπυράκια. Αποτρίχωθήκα μετά πηγα γιατρό σε 15 μέρες εμβόλιο. Μου είπε στο ικα να τα κάνω αυτό έχει 30 ευρώ αλλά tο επόμενο 80. Και 1φορά tο μήνα να μας παρακολουθεί είναι υποχρεωτικό λέει. Πάλι καλά

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τι τιμες ειναι αυτες ρε κισακι?η ασφαλεια δε καλυπτει?

εμεις δε πληρωνουμε παιδιατρους ουτε εμβολια κ φαρμακα μεχρι να γινει 16 ετων ολα τζαμπα ειναι.α ρε ελλαδα με το συστημαααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...