Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

KALIMERA koritsia xupnisame gia fai meta apo 4 wres ypno wraiaaaa...dimitra i mikri gennithike pempti 18 noembrio 3860 kai xthes itane 3850 autos eipe kanonika eprepe na itan 4150...mou eipe se mia bdomada na tin xanapaw kai meta tha ti dwsw kai symprirwma ama xreiastei....to gala mou pote na to bgazw????????prin i meta apo posi wra afou tin thilasw????????oti na nai ti na pw piga xthes pira thilastro tis medela.....makari na einai kalo...

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Καλημερα μανουλες, τι κανετε? Τι ακουσα καλε χαλαει ο καρος απο αυριο λεει και θα χιονισει στην Αθηνα και στην Κρητη ακομα, το Σαββατοκυριακο θα εχουμε παγετο... Για να δουμε! Απο σημερα και εγω χανω το δεξι μου χερι, την βοηθεια της μανουλας μου, εφυγε για Χριστουγεννα παει στη Κομμωτηνη και τωρα θα παλευω μονη μου, θα κατσει καμια εικοσιπενταρια μερες εκει. Ο αντρουλης μου δουλευει μεχρι τις 4 και φτανει στο σπιτι κατα τις 5 και παλι με βοηθαει και αυτος με την μικρη, παλι καλα! Λοιπον ακουστε, εχω προβλημα, οποια ξερει ας βοηθησει γιατι δεν την παλευω αλλο! Η μικρη μου εχει κανει κυ-ρι-ο-λε-κτι-κα την νυχτα-μερα! Οοοοολη την ημερα κοιμαται, ειναι παραδομενη στον Μορφεα και τη νυχτα εχει το ματι γαριδα! Εγω τα δικα μου ματια τα κραταω ανοιχτα με οδοντογλυφιδα!! Την ημερα ξυπναει καθε 3 ωρες περιπου για να φαει και την νυχτα εκει που κλεινει το ματι το ανοιγει στο μισαωρο και χαζευει δεξια-αριστερα η γκρινιαζει. Τι μπορω να κανω? Να την γυρισω στα φυσιολογικα να εχει την μερα-μερα και τη νυχτα-νυχτα? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕ!!!! Οτι και να μου πειτε να κανω θα το δοκιμασω, ειλικρινα σας μιλαω, να δω ποιο απ ολα τα κολπα θα πιασει! Μονο μη μου πειτε οτι δεν υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο το συστημα της γιατι θα αυτοκτονησω, δηλαδη, ειμαι στα προθυρα!!!!

MbGIp1.png

η μικρή έχει 2 βραδιά κάνει 5ωρο σερί ύπνο. κοιμάται 10 και ξυπνάει 3.

Ζηλευωωωωωωωω!

κοριτσια σοσ κολπο για τα κακκακια εχουμε? σημερα παλι ζοριζετε η μικρη

Λυγισε της τα ποδαρακια, τα γονατα πανω στην κοιλιτσα της και πιεσε τα λιγο!

εγω κοριτυσακια ας ειναι ξκαλα η μαμακουλα μου κοιμαμαι κ το φχαριστιεμαι με βοηθαει πολυ η καλη μου

Εμενα να με δω απο σημερα Φροσσακιιιιιιι ....να την κλαιει..! εφυγε η μαμακα μου :cry:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

KALIMERA koritsia xupnisame gia fai meta apo 4 wres ypno wraiaaaa...dimitra i mikri gennithike pempti 18 noembrio 3860 kai xthes itane 3850 autos eipe kanonika eprepe na itan 4150...mou eipe se mia bdomada na tin xanapaw kai meta tha ti dwsw kai symprirwma ama xreiastei....to gala mou pote na to bgazw????????prin i meta apo posi wra afou tin thilasw????????oti na nai ti na pw piga xthes pira thilastro tis medela.....makari na einai kalo...

ξανθη μου θελω το βαρος που ειχε το μωρο οταν βγηκε απο το νοσοκομειο.οχι οταν γεννηθηκε.βρες το κ πες μου...πες μου επισης κ ποσα κακα κ τσισα κανει κ θα σου πω εγω αν πρεπει να χρησιμοποιεις το θηλαστρο.ξαναδες το μυνημα που εγραψα στην προηγουμενη σελιδα πλιζ!:tongue:

Καλημερα μανουλες, τι κανετε? Τι ακουσα καλε χαλαει ο καρος απο αυριο λεει και θα χιονισει στην Αθηνα και στην Κρητη ακομα, το Σαββατοκυριακο θα εχουμε παγετο... Για να δουμε! Απο σημερα και εγω χανω το δεξι μου χερι, την βοηθεια της μανουλας μου, εφυγε για Χριστουγεννα παει στη Κομμωτηνη και τωρα θα παλευω μονη μου, θα κατσει καμια εικοσιπενταρια μερες εκει. Ο αντρουλης μου δουλευει μεχρι τις 4 και φτανει στο σπιτι κατα τις 5 και παλι με βοηθαει και αυτος με την μικρη, παλι καλα! Λοιπον ακουστε, εχω προβλημα, οποια ξερει ας βοηθησει γιατι δεν την παλευω αλλο! Η μικρη μου εχει κανει κυ-ρι-ο-λε-κτι-κα την νυχτα-μερα! Οοοοολη την ημερα κοιμαται, ειναι παραδομενη στον Μορφεα και τη νυχτα εχει το ματι γαριδα! Εγω τα δικα μου ματια τα κραταω ανοιχτα με οδοντογλυφιδα!! Την ημερα ξυπναει καθε 3 ωρες περιπου για να φαει και την νυχτα εκει που κλεινει το ματι το ανοιγει στο μισαωρο και χαζευει δεξια-αριστερα η γκρινιαζει. Τι μπορω να κανω? Να την γυρισω στα φυσιολογικα να εχει την μερα-μερα και τη νυχτα-νυχτα? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕ!!!! Οτι και να μου πειτε να κανω θα το δοκιμασω, ειλικρινα σας μιλαω, να δω ποιο απ ολα τα κολπα θα πιασει! Μονο μη μου πειτε οτι δεν υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο το συστημα της γιατι θα αυτοκτονησω, δηλαδη, ειμαι στα προθυρα!!!!

σε αλλο μερος θα κοιμαται την ημερα σε αλλο το βραδυ.την ημερα πχ στο σαλονι με τηλεοραση με φασαρια.βαλε σκουπα πλυντηριο μιλα στο τηλ κανε δουλειες ΚΑΝΟΝΙΚΑ.το βραδυ θα καθιερωσεις ρουτινα.πριν τον υπνο μπανιο μετα ντυσιμο στο δωματιο που κοιμαται(δε θα την βγαλεις απο κει καθολου) με χαμηλο φωτισμο(μισοσκοταδο) ταισμα με ενα τραγουδακι (παντα το ιδιο μολις αρχισει να τρωει και θα κραταει οχι πανω απο 2 λεπτα το τραγουδι) και την αφηνεις για υπνο.μην αρχισεις αγκαλιες κ κουνηματα την πατησες:rolleyes:

καθε μερα θα κανεις το ιδιο.θα το πιασει το νοημα καποια στιγμη ποτε ειναι μερα κ ποτε νυχτα

Holy Diver

Δημητρα, δεν πιστευω να παθει καμια πλακα με την ηλεκτρικη σκουπα??? :shock: μεχρι σημερα οποτε εβαζα σκουπα εκλεινα ολες τις πορτες για να μην τρομαξει :rolleyes: τωρα μολις την εβαλα για υπνο θα παω να την βγαλω απο το δωματιο και θα την εχω μαζι μου θα την βαλω στο σαλονι.μακαρι να πετυχει...

MbGIp1.png

Καλημέρα ταλαιπωρημένες μανούλες! :tongue:

Αχ Ελενάκι!Και εγω τα ιδια τραβάω! την ημερα κοιμαται ο ατιμος τριωρακια και τον εχω στο σαλονι με τηλεοραση και γενικα με πολύ θορυβο και το βραδυ που τον παω στην ησυχια του και στην κουνια του ξυπναει 2-2.30 ωρες.Ασε που την περισσοτερη ωρα μουγκριζει και δεν μπορω να κοιμηθω! Τρελη εξάντληση!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Αχχχχχ,,,,

Από χτες το βράδυ έχουμε πάρτι!!!!!!!!!!!!

Το κορίτσι μου δεν τολμώ να το αφήσω από τα χέρια. Βυζί ή αγκαλιά. Μόνο. Πάω για πιπί; κλαίει. Κάνω μπάνιο; Κλαίει. Τώρα μπροστά στη τηλεόραση την έχω αγκαλιά. Μάζεψα κοντά μου κινητό κοι κομπιούτερ. Ρε γμτ πόσο θα ήθελα κάποιον να με βοηθήσει... Ένα ποτήρι νερό βρε παιδί μου:(

Τα άκουσε και ο καλος μου. Που δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμά του στο παραμικρό:evil:

Λες και εγώ δεν εργαζόμουν, δεν είχα υποχρεώσεις και ευθύνες.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Αχχχχχ,,,,

Από χτες το βράδυ έχουμε πάρτι!!!!!!!!!!!!

Το κορίτσι μου δεν τολμώ να το αφήσω από τα χέρια. Βυζί ή αγκαλιά. Μόνο. Πάω για πιπί; κλαίει. Κάνω μπάνιο; Κλαίει. Τώρα μπροστά στη τηλεόραση την έχω αγκαλιά. Μάζεψα κοντά μου κινητό κοι κομπιούτερ. Ρε γμτ πόσο θα ήθελα κάποιον να με βοηθήσει... Ένα ποτήρι νερό βρε παιδί μου:(

Τα άκουσε και ο καλος μου. Που δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμά του στο παραμικρό:evil:

Λες και εγώ δεν εργαζόμουν, δεν είχα υποχρεώσεις και ευθύνες.

aκριβως ετσι και γω, με μονη διαφορα οτι ο καλος μου βοηθαει πολυ,φαγητο,ψωνια,καθαριοτητα

σημερα απο τις 7 τον εχω στα χερια μου

με το που τον αφηνω σκουζει

και γω θα θελα καποιον να με βοηθησει

ολοι θελουν ομως να βοηθησουν οπως θελουν αυτοι και οχι οπως εχεις αναγκη εσυ..

οποτε να μου λειπει τετοια βοηθεια

ειμαι παρα παρα μα παρα πολυ κουρασμενη

Δημητρα, δεν πιστευω να παθει καμια πλακα με την ηλεκτρικη σκουπα??? :shock: μεχρι σημερα οποτε εβαζα σκουπα εκλεινα ολες τις πορτες για να μην τρομαξει :rolleyes: τωρα μολις την εβαλα για υπνο θα παω να την βγαλω απο το δωματιο και θα την εχω μαζι μου θα την βαλω στο σαλονι.μακαρι να πετυχει...

ΕΛΕΝΗ μολις ακουσει την σκουπα...θα κοιμηθει καλε!!!τοιδιο ισχυει και για πλυντηριο αποροφητηρα πιστολακι μαλλιων και ολα τα σχετικα!!! :rolleyes:

den tin zygisan dimitra kata tin exodo mas....fantasou....

ελεος...ολα τα μωρα τα ζυγιζουν κατα την εξοδο γιατι χανουν βαρος!!!λογικα πρεπει να εχασε το 10% δηλαδη 380 γρ!

Holy Diver

apo kaka imaste ok kanei kai 6 7 fores apo tsisa den xerw i alitheia einai....gyrw stis 6 fores

τα κακα κ τα τσισα δειχνουν οτι τρεφεται παρα πολυ καλα.μη κανεις το λαθος κ μπλεξεις με θηλαστρο στο λεω θα δεινοπαθησεις.γιαυτο σου πασαρε το θηλαστρο ξανθη μου.για να κουραστεις να τα παρατησεις κ να παρεις εσυ το ξενο κ αυτος τη μιζα του.ΑΝ ηταν ενημερωμενος θα ΗΞΕΡΕ πως με το θηλαστρο ΔΕΝ βγαζεις οσο γαλα εχεις κ δε θα σου ελεγε να το κανεις για να δεις ποσο βγαζεις!:shock: απο αυτο κ μονο να καταλαβεις οτι ειναι ασχετος περι θηλασμου.δοκιμασε μια φορα να βγαλεις κ πες μου ποσο εβγαλες.απο τα κακα του φαινεται οτι το μωρο τρεφεται τελεια.συμφωνα με το βαρος του για να χορτασει χρειαζεται περιπου 80 με 100 μλ

Holy Diver

λοιπον τα πρωινα μας νεα μετα απο μια ωραιοτατη βυζοκατανηξει κ ενα ωραιο ρεψιμο εριξε το χεσιμο της αρκουδας 2λεπτα με το ρολοι εχεζε πολυ σκατο μιλαμε ευτυχως ησυχασε το πουλακι μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...