Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Εννοειται οτι γινεται και αυτο! Αλλιως θα βαζαμε μονο τις αριστες. Ομως καθαρα στατιστικα.. οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. Αυτο! Εσυ τι κανεις κοριτσι.. πως εισαι;?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξανθη ακου τη δημητρα και παρ εκαι δευτερη γνωμη γιατρου...ψαξε καποιον πιστοποιημενο θηλασμου...βασιλικη καλαμου ειπε γιατι νωρις ,μου ειπε μολις κοπει ο θηλασμος κι αφουμου ερθει 2 φορες περιοδος,συνηθως ολεςσ το εξαμηνοπανε,αν πεις οτι γερη να ειμαικαι ολα καλα να πανε θηλασω μεχρι 6 μηνων,και 2 να μου ερθουν περιοδος αρα σε 8 μηνεςπεριπου...λεμε τωρα,...αν και εφοσον!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσυ πας φροσακι;φάε 5 δαμασκηνα μαζεμένα -εμένα πήγαινε μόνο 2φορές τη μέρα με πολύ ζόρι από χτες άρχισα δαμασκηνα και έστρωσε η μικρή. Tο ζόρι τις με αγχώνε όχι tο πόσες φορές.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Εμένα βρε κορίτσια με σώζει ο παγωμένος φραπέ θα δοκιμάσω τα δαμασκηνα την βλέπω να ζορίζετε κ το μόνο που καταφέρνει είναι να κλανεί κ μιλάμε πολύ γέλιο μέσα στην ησυχία ακούς ένα πριτσ προυτσπρουτσ προυτσ κ εγώ χαρούμενη ανοίγω το βρακί να δω εάν έχει κανει κ απογοητεύομαι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

εκτος απο φραπε ρε συ γατα:tongue: θα κοιμηθει μεθαυριο το μωρο μαρη!

μαλλον τα δαμασκηνα της εφεραν κοιλοπονο.οποτε εμαθες κ ποια τροφη την πειραζει.

δοκιμασε ξυνογαλο!ενα ποτηρι

Holy Diver

Μαρί τρελλη αύριο θα δοκιμάσω τα δαμασκηνα σήμερα ήπια φραπέ αφού την θηλασα μάλλον τα φασολάκία που έφαγα θα την πείραξαν θα δείξει ελπίζω να τα κανει μέχρι το πρωί αλλιώς προβλέπετε δύσκολο το βράδυ μου

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ααα καλα ειμαι εντελως μπιου!εγω καταλαβα οτι εφαγες δαμασκηνα κ θα πιεις φραπε!:tongue:

φαε αποξηραμενα δαμασκηνα αν εχεις.ειναι πολυ καλυτερα για δυσκοιλιοτητα!

Holy Diver

Ναι θα πάρω από το σούπερ πωπω άμα με δεις χαράματα μέσα θα καταλάβεις ότι δεν κοιμάμαι αλλά σβήνω στο ουίσκι του μωρου μου τα κλανίδια γέμισε η ζωή μου με πορδες κ με βρεγμένες πάνες κ σωρούς από μπουκάλια γάλα άδεια μπουάχαχαχαχα

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα τετοια του λες του μωρου γιαυτο δε μπορει να χεσει!

βαλτου κανενα καρρα να κανει πανω του απο το φοβο του.τακα τακα θα χεστει!γυρισεεεεεεεεεε ιιιιχχχχχχχχχ γυρισεεεεεεεεεεεεε !!!!:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...