Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Ούτε εγώ πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο!Όπως είπε και ο γιατρός μου αυτά είναι ιατρική του καφενείου! Αλλά τα ψάχνω μέχρι να δω τι μπεμπέ έχουμε!χιχιχι!

Κουράγιο και μαθουμε σίγουρα σε λίγο καιρό εσυ πότε πας γιατρό ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουράγιο και μαθουμε σίγουρα σε λίγο καιρό εσυ πότε πας γιατρό ?

Την επόμενη πέμπτη θα πάω και απ'ότι έχω δει στο χαρτί που μου έδωσε β'επιπέδου θα κάνω μέσα ιουλίου! Και βασικά τότε είπε θα μας πει και φύλο! Αλλά εγώ ελπίζω να το δεί την πέμπτη! Είμαι πολύ περίεργη! Το ενστικτό μου,μου λεει αγόρι και θέλω να δω αν θα ισχύσει! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Την επόμενη πέμπτη θα πάω και απ'ότι έχω δει στο χαρτί που μου έδωσε β'επιπέδου θα κάνω μέσα ιουλίου! Και βασικά τότε είπε θα μας πει και φύλο! Αλλά εγώ ελπίζω να το δεί την πέμπτη! Είμαι πολύ περίεργη! Το ενστικτό μου,μου λεει αγόρι και θέλω να δω αν θα ισχύσει! :wink:

Ελπιζω να το δει από την πέμπτη και να μην μεινεις με την αγωνία μέχρι τον Ιούλιο ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα! Τι κάνετε κορίτσια? Εμένα στο μπέμπη μου είχε βγει αληθινό το ένστικτο, για να δω τώρα που νιώθω ότι θα είναι κορίτσι αν επαληθευτώ και πάλι! Μετράω κι εγώ τις μέρες ως τη Δευτέρα να δω στο προγραμματσμένο ραντεβού πότε θα μου κλείσει για Β επιπέδου. Λογικά μέχρι τέλος του μήνα και πολύ λέω... Κανονικά 21η εβδομάδα είναι το ιδανικό.

Αυτό με τους παλμούς στον μπέμπη μου βγήκε σωστό αλλά ήταν τυχαίο ούτε εγώ τα πιστεύω αυτά. Τώρα στο 2ο το ντοπλέρ του υπερήχου είναι χαλασμένο....νοσεί το νοσοκομείο μας θαρρώ...και καρδιά δεν έχουμε ακούσει. Μόνο τη βλέπουμε να πάλλεται. Ίσως να δείχνει και μέτρηση αλλά δεν έχω ρωτήσει το γιατρό.Γερή καρδούλα να είναι κι ας χτυπάει με όσους παλμούς θέλει το λεπτό! ;)

Καλημέρα! Τι κάνετε κορίτσια? Εμένα στο μπέμπη μου είχε βγει αληθινό το ένστικτο, για να δω τώρα που νιώθω ότι θα είναι κορίτσι αν επαληθευτώ και πάλι! Μετράω κι εγώ τις μέρες ως τη Δευτέρα να δω στο προγραμματσμένο ραντεβού πότε θα μου κλείσει για Β επιπέδου. Λογικά μέχρι τέλος του μήνα και πολύ λέω... Κανονικά 21η εβδομάδα είναι το ιδανικό.

Αυτό με τους παλμούς στον μπέμπη μου βγήκε σωστό αλλά ήταν τυχαίο ούτε εγώ τα πιστεύω αυτά. Τώρα στο 2ο το ντοπλέρ του υπερήχου είναι χαλασμένο....νοσεί το νοσοκομείο μας θαρρώ...και καρδιά δεν έχουμε ακούσει. Μόνο τη βλέπουμε να πάλλεται. Ίσως να δείχνει και μέτρηση αλλά δεν έχω ρωτήσει το γιατρό.Γερή καρδούλα να είναι κι ας χτυπάει με όσους παλμούς θέλει το λεπτό! ;)

Νεκταρία μου όπως το είπες!Γερή καρδούλα να έχει και γερό παιδάκι να είναι σε όλα και ας είναι ότι φύλο θέλει εκείνο! :D Το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου ότι άρχισε να με κλωτσάει! Ελπίζω σε λίγες μέρες να το νιώσω κανονικότατα! Τον μπαμπάς μας τον έχω τρελάνει με το άγχος μου! :cool:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες! καλά 2 μέρες δεν μπήκα και γεμίσατε 2 σελίδες! μωρέ μπράβο μας αυτό θα πεί επικοινωνία!χαίρομαι για όλα τα νέα που μαθαίνω. άντε το πρώτο σίγουρο αγόρι καταγράφηκε! κάτι μου λέει ότι θα υπερισχύσουν τα αγόρια τον νοέμβρη!εγώ μάλλον θα μέινω η τελευταία που θα μάθει με σιγουριά αφού η προγραμματισμένη β' επιπέδου είναι στις 16/7... κρατάω λοιπόν και εγώ το ποσοστό μου(80%) ότι είναι κορίτσι.ούτε λόγος βέβαια για ψώνια.καλό ιούλιο μην τα αγοράζουμε και τζάμπα...Για κλωτσιά ούτε λόγος ακόμα,σας ζηλεύω...!νομίζω οτι έτσι που τρέχω πάνω κάτω με τις διάφορες δουλειές, οτι αυτό θα κλωτσάει και χαμπάρι δεν θα πάρω!!!!:(

Νεκταρία μου και εγώ χαίρομαι πολύ για τον αδελφό μου. άσε να παραγγείλω τα πρώτα και να έρθουν καλά και μετά θα δούμε αν μπορεί να γίνει και για εσάς κάτι! :wink:

Καλημέρα κορίτσια Σκέφτηκα να κάνουμε μια λίστα και να γράφουμε τι θα κάνει η κάθε μια και πότε έχει ΠΗΤ. Και ξεκινάω την λίστα με την μελίνα που είναι σίγουρη και κάθε μια που θα μαθαίνει σίγουρα να μας λέει να την προσθέτουμε :wink:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες. Πολύ ζέστη ρε γμτ! Κούλα, 2/11.

melina το κατέγραψα κιόλας ας μας ενημερώνει κάθε κοπέλα με το τι θα κάνει και το ΠΗΤ και να ενημερώνουμε την λίστα μας. Αντε να γεμίζει η λίστα μας :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κορίτσια Σκέφτηκα να κάνουμε μια λίστα και να γράφουμε τι θα κάνει η κάθε μια και πότε έχει ΠΗΤ. Και ξεκινάω την λίστα με την μελίνα που είναι σίγουρη και κάθε μια που θα μαθαίνει σίγουρα να μας λέει να την προσθέτουμε :wink:

εμεις δεν θα μαθουμε τι ειναι το μωρο γιατι θελουμε να βλεπουμε τους γυρω μας που εχουν πλακα να κανουν προβλεψεις εχουμε ενα χαρτι κ γραφουμε τι λεει ο καθενας εμεις γενναμε στις 15/11/10

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ok θα σε περασω με κενό το φύλο απλά να ξέρουμε πότε γεννάς. Και θα κάνω και με σειρα ποια γεννά γρηγοροτερα χεχε βαση ΠΗΤ γιατι στο τέλος δεν ξέρουμε και τι θα γινει

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...