Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο ικα με αυτα ξεμπερδεύεις... Εγώ τα επιδόματα τα πήρα κατευθίειαν μόνο ο οαεδ μου έμεινε. Άντε καλημέρα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε νυχτοπουλια παλι δεν κοιμαστε;;;

Δημητρουλα τι κανεις;;

Θυμασαι που σου ελεγα οτι εχω προβλημα με το δηλωμα του παιδιου;;

Δεν θα το πιστεψεις τωρα τελιωσαμε, εγινε το μωρο 3 μηνων...χαχαχα

βρε ολυμπια μου γιατι ετσι?εγω το δηλωσα οταν ακομα ημουν στο νοσοκομειο κ σε 3 μερες ηταν ολα ετοιμα.μου εδωσαν ολα τα πιστοποιητικα:roll: κ με τα αλλα 2 παιδια το ιδιο ειχε γινει.

Holy Diver

Καλημέρα.

Βασιλικούλα μου, υπομονή, τι να πω... Μήπως έχει πονάκια; Κι εμένα τώρα τελευταία είναι ανήσυχη και λέω να δοκιμάσω το μελισσόχορτο που λένε τα κορίτσια. Σκέψου ότι όλα αυτά είναι περαστικά. Θα στρώσουν σε λίγο καιρό που θα πάει...

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

βασιλικη οταν κλαιει ενω τρωει ισως θελει να ρευτει.σηκωσετο στον ωμο σου κ χτυπα την πλατουλα του.

μαλλον περνατε αλμα αναπτυξης (2 εβδομαδων ειστε) γιαυτο θελει να τρωει συνεχεια.3-4 μερες κραταει

Holy Diver

Διαφημίσεις

τώρα κοιμήθηκε...ελπίζω να περάσει τουλάχιστον μισή ωρα μέχρι να ξαναξυπνήσει.πάλι αλμα ανάπτυξης?στις 10 μέρες το ξαναπεράσαμε...!!!δεν είναι θέμα ρεψίματος γιατί τρώει.την αφήνω για 5 λεπτά και κλαίει ψαχνοντας το βυζί,την ξαναβάζω,τρώει για 15 λεπτά,κοιμάται.την βάζω στο ριλάξ,μετά απο 5 λεπτά φτου και από την αρχή.τώρα ηρέμισε.πίνω ένα τσάι γλυκάνισσο να ηρεμίσω και εγώ λίγο.περιττό να σας πώ οτι την αρπαξα για τα καλά,το βράδυ που σηκώνομαι να την ταίσω όσο να πείς όταν βγαίνεις από το ζεστό κρεβάτι σου σίγουρα θα κρυώσεις!κρίμα τα μπάνια που έκανα όλο το καλοκαίρι,3 φορες αρρώστησα μέχρι τώρα!:evil:

Καλημέρα.

Βασιλικούλα μου, υπομονή, τι να πω... Μήπως έχει πονάκια; Κι εμένα τώρα τελευταία είναι ανήσυχη και λέω να δοκιμάσω το μελισσόχορτο που λένε τα κορίτσια. Σκέψου ότι όλα αυτά είναι περαστικά. Θα στρώσουν σε λίγο καιρό που θα πάει...

τι μελισσόχορτο και αηδίες!!!!η γιαγιά μου (και όλες οι κύπριες γιαγιάδες) πότιζαν τα παιδιά τσάι από φύλλα κάνναβης,την οποία είχανε φυτεμένη στην αυλή!αραγε αμα πιω κανένα μπάφο πριν θηλάσω να ηρεμίσει το τερατάκι μου????????????

τι μελισσόχορτο και αηδίες!!!!η γιαγιά μου (και όλες οι κύπριες γιαγιάδες) πότιζαν τα παιδιά τσάι από φύλλα κάνναβης,την οποία είχανε φυτεμένη στην αυλή!αραγε αμα πιω κανένα μπάφο πριν θηλάσω να ηρεμίσει το τερατάκι μου????????????

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑ

ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΟΛΕς!!!

Holy Diver

Καλησπερα κι απο μενα,

μηπως ηρεμισει και το δικο μου ετσι? κοριτσια δεν παλευεται κι εμενα απο το πρωι τωρα ηρεμισε και κοιμαται δεν ξερω εαν ειναι αλμα αναπτυξης αλλα εγω τα εχω παιξει, ολη νυχτα που ποναει απο τους κωλικους τον εχω αγκαλια την ημερα τι παθαινει και θελει να ειναι στο βυζι?

Κοριτσια να ρωτησω κατι το κεφαλακι του εχει ξηροδερμια γιαυτο τι κανουμε?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

νινιδα ειναι.πολλα μωρα το παθαινουν κ κυριως οσα εχουν πολλα μαλλια.η ραφαελα ειχε βγαλει σε πολυ μεγαλο βαθμο.το κεφαλι της ηταν γεματο λεπια μεχρι τα φρυδια:? δε ποναει το μωρο ουτε φαγουριζεται ουτε νιωθει κατι.αλειψε το κεφαλι του με ελαιολαδο κ αστο μεχρι το βραδυ που θα κανει μπανιο.αυριο παλι απο το πρωι θα βαλεις ελαιολαδο στα μαλλια κ θα το αφησεις μεχρι το βραδυ.ενδιαμεσα βαλε 1-2 φορες ακομα.με ενα χτενακι για μαλλια θα πιανεις τα λεπια και θα τα απομακρυνεις απο το κεφαλι του.μη φοβασαι δεν αισθανεται τιποτα.η ραφαελα ειχε σε μεγεθος κορν φλεικς:rolleyes: ΟΛΟ το κεφαλι της.2 μηνες της κρατησε.αλλα αυτη βγηκε με μαλλια ως τους ωμους.κοτσιδα γινοταν

Holy Diver

νινιδα ειναι.πολλα μωρα το παθαινουν κ κυριως οσα εχουν πολλα μαλλια.η ραφαελα ειχε βγαλει σε πολυ μεγαλο βαθμο.το κεφαλι της ηταν γεματο λεπια μεχρι τα φρυδια:? δε ποναει το μωρο ουτε φαγουριζεται ουτε νιωθει κατι.αλειψε το κεφαλι του με ελαιολαδο κ αστο μεχρι το βραδυ που θα κανει μπανιο.αυριο παλι απο το πρωι θα βαλεις ελαιολαδο στα μαλλια κ θα το αφησεις μεχρι το βραδυ.ενδιαμεσα βαλε 1-2 φορες ακομα.με ενα χτενακι για μαλλια θα πιανεις τα λεπια και θα τα απομακρυνεις απο το κεφαλι του.μη φοβασαι δεν αισθανεται τιποτα.η ραφαελα ειχε σε μεγεθος κορν φλεικς:rolleyes: ΟΛΟ το κεφαλι της.2 μηνες της κρατησε.αλλα αυτη βγηκε με μαλλια ως τους ωμους.κοτσιδα γινοταν

εμενα δεν εχει πολυ λιγο αλλα φοβαμαι μηπως του το εκανε το σαμπουαν frezyderm χρησιμοποιω, δεν ειχε πριν ειναι τωρα 3-4 μερες θα βαλω ελαιολαδο μηπως να αλλαξω και σαμπουαν?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Αχ πως θέλω να μπαίνω να σας βοηθάω με τη λιγοστή μου εμπειρία... αλλά δεν έχω χρόνο ρε γμτ.

Η Δήμητρα είναι όμως εδώ για εσάς και μάλιστα πολύ ενημερωμένη! ;)

Βασιλικούλα μου κουράγιο κοπέλα μου! Σε νιώθω τα ίδια πέρασα με το γιο μου που είχα πολύ άγχος και ήταν και μωράκι που δεν κοιμόταν πολύ. Μην αγχώνεσαι σε θέλει για πιπίλα γιαυτό και ξυπνάει μόλις την αφήσεις στο ρηλάξ. Δοκίμασε να την τυλίξεις ή να τη φασκιώσεις απαλά και ζεστα ώστε να μην ξυπνάει από την κίνηση μέχρι να ξαπλώσει στο ρηλάξ ή στο κρεβατάκι της. Την πιπίλα εγώ την ψιλοδίνω αλλά δεν την πιάνει τις περισσότερες φορές ή της πέφτει σύντομα. Καλύτερα...γιατί από την άλλη υπονομεύει το θηλασμό. Στο μήνα πάνω με 40 ημέρες καλό είναι να αρχίσεις να δίνεις αν θέλεις να τη μάθει. Θα σε γλιτώσει από πολλά βάσανα αλλά θα φέρει και άλλα όπως λέει και η Δήμητρα... Μη δώσεις μπουκάλι θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Στην περίπτωσή σου πάρε το απόφαση ότι για λίγο καιρό θα κάθεσαι αραχτή να θηλάζεις. Δουλειές κλπ θα περιμένουν. Να θυμάσαι ότι και το πιπίλισμα ακόμα κάνει καλό, σου κατεβάζει γάλα.

Μετά που θα σαραντίσει θα της μάθεις τρόπους! Να μην παίζει δλδ με το φαγητό της! ;)

Για τη νινίδα λάδι ή baby oil που λέει και η Δήμητρα και χτένισμα-μασάζ με απαλή βούρτσα για μωρά πριν το λoύσιμο. Και κάθε μέρα λούσιμο για να μην το παθαίνουν τα μωράκια σας! Κι αν δεν τους αρέσει το λούσιμο θα συνηθίσουν μην ανησυχείτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...