Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το μπειμπυ σιτ ειναικαι ριλαξ...εχω τη μικρη καικουνιεται μονη της,το χειπαρει χαμπαρικαι αυτονανουριζεται!οταν σταματαει κουνιεται γιανα το κουνησει!αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

....ελπιζω μονο ναμεπλησιαζει οκαλος μου μετα απο αυτα που ειδε στο μαιευτηριο...βεβαια δεν ητανκατω αλλα...ηταν μεσα!

Βρε κούκλα, αν δεν πλησιάζει ΕΣΕΝΑ ο άντρας σου θα πρέπει να ανησυχείς μήπως το έχει γυρίσει γενικότερα!

Ε μα τι να πω η γυναίκα όταν λένε τέτοια οι κουκλάρες! :roll:

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλα ζουμπουλια!αχαχχαχααεμενα ηθελε να παει απο κατω αλλα δεν το ν αφησα του λεω μην τολμησεις γιατι θα ερθω στην τουαλετα οταν κανεις κακα και θα σε τραβαω βιντεο και θα σε βγαλω στο γιουτιουμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιαχαχχαχαχα!θελω κι εγω σεξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπουχουυυυυυυυυυυυυυυ

χαααααααααααααχαχαχα καλο χαχαχαχαχαχαχαχαχα

παντως δενποναω καθολου περα απο πονοκεφαλο εντονο!!!!

οταν κανεις παιδι κ μετα δε πονας στην περιοδο.(εκτος απο σπανιες εξαιρεσεις) πριν κανω τη ραφαελα οποτε ειχα περιοδο ημουν 2 μερες ταβλα με κοκτειλ παυσιπονα κ κραμπες κ συσπασεις.πολυ χαλια πονος.απο τοτε που εκανα το πρωτο παιδι καταλαβαινω οτι εχω περιοδο μονο αν παω τουαλετα κ το δω:tongue:

Holy Diver

μου το ελεγαν αλλ αακουσα και αποκαποιες οτι αυτ απου λεν οτι δεν πονας στην περιοδο μετα τηγεννα ειναιμπαρουφες!τι ναπω!γκαρουφ με φτιαχνεις λιγο ακομηκαι αναψα....αχαχαχ καλημου με κανει ςκαι κοκκινιζω ευχαριστω για το κοπλιμαν!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω κανω α[πτριχωση και εκει,και φοβαμαι ακομη βεβαια πρπεει να επεσαν τα ραμματα ειδα 2 κλωστες στο μωρομαντηλο σε καποια φαση και με το καθρεφτακι δε βρηκα κατι στο δασος!αχαχαχ!θα το κουρεψω μαλλον και μετα θα αποτριχωθω!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!θα χασω 2 κιλα απο την αποτριχωση!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μου το ελεγαν αλλ αακουσα και αποκαποιες οτι αυτ απου λεν οτι δεν πονας στην περιοδο μετα τηγεννα ειναιμπαρουφες!τι ναπω!γκαρουφ με φτιαχνεις λιγο ακομηκαι αναψα....αχαχαχ καλημου με κανει ςκαι κοκκινιζω ευχαριστω για το κοπλιμαν!!!!!

μπαρουφες λενε αυτες που στα ειπαν χαχαχα

σου λεω υπεφερα καθε φορα που ειχα περιοδο.δε σηκονωμουν απο το κρεβατι 2 μερες!κ μετα τοπρωτο παιδι ολα τελεια!αυτο που αλλαξε μετα την πρωτη γεννα ειναι οτι καθε φορα που εχω ωορρηξια εχω πονο στις οωθηκες σαν σουβλιες κ τραβηγμα στη μεση

Καλέ που τους πέτυχες!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα δε το ηξερες καλε?κορυφαια επιτυχια περισι χαχαχαχα

εγω κανω α[πτριχωση και εκει,και φοβαμαι ακομη βεβαια πρπεει να επεσαν τα ραμματα ειδα 2 κλωστες στο μωρομαντηλο σε καποια φαση και με το καθρεφτακι δε βρηκα κατι στο δασος!αχαχαχ!θα το κουρεψω μαλλον και μετα θα αποτριχωθω!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!θα χασω 2 κιλα απο την αποτριχωση!

εγω δε κανω αποτριχωση εκει κατω.ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΑΑΑ!!!μονο με ξυραφι :tongue: ποιο δασος καλε?χαχαχαχαχα

εδω σε μας βαζουν ραμματα που δε πεφτουν αλλα χωνευονται απο τον οργανισμο.τα ραμματα παντως παντα πεφτουν στις 8 μερες οποτε εχουν πεσει σιγουρα.

ο αντρας μου ειπε οτι το τετοιο μου ειναι πιο στενο απο παλια.πως με ραψανε?σταυροβελονια?:shock:

Holy Diver

εγω παντως κορες κ πριν γεννησω δεν ηξερα τι παει να πει περιοδος ουτε ενα πονακι ουτε ενα παυσιπονο εμεινα εγγυος κ δεν θυμομουν ποτε ειχα τελευταια περιοδο κ με το γιατρο ψαχναμε κ ρωτουσαμε τον αντρα μου κ την κολλητη μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

εισαι πολυ τυχερη που δε ξερεις τι ειναι ΄΄δυσμηνοροια!!'' εμενα μου ηρθε κ μικρη 11.5 ετων!μαλλον γιαυτο εμεινα 1.60:evil: κ μεχρι τα 21 που εμεινα εγκυος στην ραφαελα δηλαδη 10 χρονια ...καθε μηνα εκλαιγα απο πονο χαπακωνομουν για 2 μερες κ ημουν στο κρεβατι με κραμπες κ συσπασεις:| μετα την πρωτη μου γεννα εξαφανηστικαν ολα

Holy Diver

Διαφημίσεις

egv moliw ekleisa mhna ειδα μιαι κλωστιτσα στο σκουπισμα κι αλλημια πριν 3 μερες...μπλε ηταν!εμενα μου ηρθ επεριοδος μολις εκλεισα τα 10 καλοκαιρι θαπηγαινα πεμπτη δημοτικου κι εχω κυκλο ρολοι ανεκαθες ν καθε 28 μερες1αποτριχωση κανω δνε ποναω ρε συ κι ελεγα χωρς επισκληριδιο αλλα αυτο τον πονο δεντον αντεξα...ηταν πολυ δυνατος γιαυτο σ ελεω ηρωααααααααα!!!!λες κι εμενα να εκανε σταυροβελονια?στην επομενη θα ζητησω τσιγγελακι!χιχιχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πωπω ετσι κ η κολητη μου με βολταρεν ενεση ερχετε στα ισα της οταν εχει περιοδο εγω παλι τιποτα θα το παρω χαμπαρι εαν μου πει ο κυριακος οτι ειναι λερωμενο το παντελονι μου η οταν ειμαστε στο σπιτι κ παω να κτουρησω μου ηρθαν οταν πηγαινα τεταρτη δημοτικου αλλα υψος πηρα κ αλλο εφτασα στο 1,68 δεν εχω παραπονο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

egv moliw ekleisa mhna ειδα μιαι κλωστιτσα στο σκουπισμα κι αλλημια πριν 3 μερες...μπλε ηταν!εμενα μου ηρθ επεριοδος μολις εκλεισα τα 10 καλοκαιρι θαπηγαινα πεμπτη δημοτικου κι εχω κυκλο ρολοι ανεκαθες ν καθε 28 μερες1αποτριχωση κανω δνε ποναω ρε συ κι ελεγα χωρς επισκληριδιο αλλα αυτο τον πονο δεντον αντεξα...ηταν πολυ δυνατος γιαυτο σ ελεω ηρωααααααααα!!!!λες κι εμενα να εκανε σταυροβελονια?στην επομενη θα ζητησω τσιγγελακι!χιχιχ

κ εγω 28 μερες εχω κυκλο κισακι κ επισης ρολοι πολυ σταθερος!εγω παλι εκανα 3 γεννες χωρις επισκληριδιο κ φοβαμαι να κανω αποτριχωση στο τετοιο μου:shock::shock: μονο ξυραφι :rolleyes:

πωπω ετσι κ η κολητη μου με βολταρεν ενεση ερχετε στα ισα της οταν εχει περιοδο εγω παλι τιποτα θα το παρω χαμπαρι εαν μου πει ο κυριακος οτι ειναι λερωμενο το παντελονι μου η οταν ειμαστε στο σπιτι κ παω να κτουρησω μου ηρθαν οταν πηγαινα τεταρτη δημοτικου αλλα υψος πηρα κ αλλο εφτασα στο 1,68 δεν εχω παραπονο

τυχερηηηη (κ για την περιοδο κ για τους 8 ποντους παραπανω:tongue:)

Holy Diver

βρε νυχτοπουλια παλι δεν κοιμαστε;;;

Δημητρουλα τι κανεις;;

Θυμασαι που σου ελεγα οτι εχω προβλημα με το δηλωμα του παιδιου;;

Δεν θα το πιστεψεις τωρα τελιωσαμε, εγινε το μωρο 3 μηνων...χαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...