Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!

Εσύ ετοιμάζεσαι????

Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν δεις οτι το μωρο κλαιει η εχει κολικους ισως φταιει το γιαουρτι.καλυτερα να τρως κατσικισιο που εχει πολυ λιγοτερη λακτοζη απο οτι το αγελαδινο.δεν πειραζει ολα τα μωρα γιαυτο σου λεω να κοιταξεις πως θα αντιδρασει.συνηθως τα γαλακτοκομικα γενικα ,ενοχοποιουνται για κολικους

Holy Diver

αχαχαχα ξανθη :tongue: φραπε καλυτερα οχι.αν θες καφε πιες μηχανης.ο φραπες εχει 10 φορες περισσοτερη καφεινη απο αυτον της μηχανης.αν δεν εχεις μηχανη τοτε παρε φακελακια καπουτσινο η κατι τετοιο κ καλυτερα να πιεις καφε μολις θηλασεις ετσι ωστε μεχρι τον επομενο θηλασμο να εχει φυγει καπως η καφεινη απο μεσα σου.τοιδιο ισχυει κ για το τσιγαρο.που το καλυτερο γενικα ειναι να μη καπνιζουμε ειτε θηλαζουμε ειτε οχι:tongue::tongue: αν σε ηρεμησει ενα τσιγαρο ομως...καλυτερα καντο μολις θηλασεις και οχι λιγο πριν θηλασεις.η νικοτινη δημιουργει νευρα στα μωρα.

Holy Diver

Διαφημίσεις

dimitra fantasou o paidiatros mou eipe polla galaktomika...........telika ti isxuei kai ti oxi re ga@to den mporw na bgalw akri......ti na pw!!!!!!!!!

ο παιδιατρος σου ειναι ασχετος με τον θηλασμο.τα γαλακτοκομικα δε φερνουν γαλα:shock: τα υγρα φερνουν γαλα.εστω κ το σκετο νερο!τα γαλακτοκομικα κ ειδικα της αγελαδας ειναι ενοχα για κολικους.κ ειδικα αν το μωρο εχει καποια αλλεργια στο αγελαδινο κατι το οποιο εσυ δε μπορεις να ξερεις τοτε θα ποναει πολυ χειροτερα.το αγελαδινο γαλα ειναι δυσπεπτο (ακομα κ αν ειναι σε σκονη)γιαυτο πολλα μωρα εχουν πονακια κ κολικους οταν πινουν ξενο η οταν η μαμα τρωει γαλακτοκομικα.εγω τρωω κατσικισιο τυρι κ γιαουρτι.γαλα δε πινω γιατι ετσι κιαλλιως ποτε δεν ημουν κ του γαλακτος:tongue:

Holy Diver

autos mou eipe i elliniko i tis mixanis kafe kai molis thilaso kai meta......... alla autos pou mou eleipse einai o frapesssss tsiggaro to ekopsa prin minw egkuos fantasou alla gennisa ola pigan kala kai eixa poli anxos se oli tin egkimosyni kai elega molis gennisw kai ola pane kala tha kanw ena tsiggaro na pw pos iremisa kai ola teleiwsan pigan ola kala.... exei kanei kamia tsiggaro??????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

εγω το εκοψα απο την 6η εβδομαδα γιατι μου εφερνε αηδια κ εμετους κ μονο που το εβλεπα.ειδικα αν το μυριζα εβγαζα τα εντερα μου.:rolleyes:

δε το εχω αρχισει ακομα αλλα με τσιγκλαει κατι να αναψω κανενα τσιγαρο:tongue: κρατιεμαι οσο μπορω να μη το κανω.η μαμα μου κανει 3-4 τσιγαρα την ημερα.2 με τον καφε το πρωι κ 2 με τον καφε το απογευμα.αν μπορουσα να το κανω κ εγω...αλλα δε ξερω αν το αρχισω κατα ποσο θα μπορω να το ελεγξω μετα!κ που να βγαινω εξω να καπνιζω με -10 βαθμους!:tongue:

πριν μεινω εγκυος καπνιζα 10 με 12 την ημερα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπαν γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά είναι οκ δεν έχει η μικρή κολικους

φροσακι δε κανουν ολα τα μωρα κολικους.οποτε εισαι τυχερη αν δε σου κανει.κ εμενα η μπεμπα δε μου εκανε ουτε μια φορα κολικους.ενω τα αλλα 2 ουρλιαζαν απο κολικους 2 μηνες μερα νυχτα:|

Holy Diver

απο την εμπειρια μου σου λεω οτι δε θα ειναι μονο 1 :tongue: ετσι το αρχιζα κ μετα τις γεννες απο τα 2 πρωτα παιδια.ελεγα θα κανω ενα κ τελος:tongue: κ μετα ελεγα ε σιγα θα κανω ενα την ημερα.κ μετα το ενα εγινε 3 την ημερα κ μετα 5.ε οταν σταματησα κ να θηλαζω τα 5 εγιναν 10-12 καμια φορα κ 15(σπανια αλλα γινοταν)

Holy Diver

αχ ολοι εχουμε εξαρτησεις,εμενα ειναι ο καφες,πινω 1-2 γαλλικους τημερα πλεον αποκε ιπου επινα 2 καφετιερες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...