Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάζω κρέμα λανολινι της μέντελα η μικρή σωστά θηλαζε κ την έβγαζα από το στήθος μου αφού έβαζα πρώτα το δάκτυλο μου στο στόμα τής τώρα θα κάνω ότι μου είπε η μαία με το άλατονερό κ μετά με την κρέμα κ θα κάνω επαναθηλασμό μόλις γίνουν καλά

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αν δε θηλασεις καθολου να ξερεις φροσακι θα πριστει το στηθος παρα πολυ και θα πονας απιστευτα...μιλαμε δεν αντεχεται ο πονος αν πριστει το στηθος με γαλα!πιο πολυ απο τις θηλες ποναει... να το πιεζεις με ζεστο νερο πανω του για να βγαινει καποια ποσοτητα γαλα και να ξεπριζεται...αλλα και παλι δεν ανακουφιζεσαι για πολυ...καμια ωρα το πολυ κραταει

Holy Diver

Καλημέρα! σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!ειναι τα καλύτερα γενέθλια γιατί θα τα περάσω με την κόρη μου!!!τιποτα δεν θα κάνουμε αλλά δεν παυει να είναι τα καλύτερα!

καλημέρα μαξι!εμεις μια χαρα!εσυ πώς εισαι?πώς τα πάτε με το μωρό?

Καλημέρα κοριτσάκια και μωρακια! Βασιλική να τα εκατοστισεις, υγεια και ευτυχια να εχεις, να χαιρσε την οικογενεια σου!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε μικρους και μεγαλους,

φροσακι το καλυτερο φαρμακο ειναι το γαλα αλειφε μ΄ αυτο το στηθος σου και γρηγορα θα δεις διαφορα, και προσεξε γιατι οντως θα πρηστει παρα πολυ εαν εχεις θηλαστρο να το χρησιμοποιησεις για να αποσυμφορηθεις.

Ελενη σημερα θα πατε βολτα στο γιατρο, τελεια σας ζηλευω θελουμε κι εμεις να παμε βολτα ευτυχως η μερες περασανε την αλλη πεμπτη σαραντιζουμε και θα βγουμε κι εμεις.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Βασιλική, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να σε χαίρεται κι εκείνη!

Νεκταρία, κούκλα η κοράκλα σου! Φτου-φτου!!! Θέλω κι εγώ να βάλω φωτό τη δική μου αλλά είμαι άσχετη!

Εμείς σήμερα θα πάμε πάλι για καφεδάκι. Αφού έχει καλό καιρό ας τον εκμεταλλευτούμε!!!

Κορίτσια, χθές την κατάφερα να κοιμηθεί 1.30 (την είχα κάνει μπανιο από τις 8.15) αλλά κοιμηθήκαμε στο σαλόνι. Εκείνη στο λίκνο της και εγώ στον καναπέ. Έπρεπε οπωσδήποτε να κοιμηθεί ο μπαμπάς της γιατί ήταν μέρες άυπνος και κουτούλαγε ο κακομοίρης. Όχι τίποτα αλλά οδηγεί και μηχανή και τρέμει το φυλλοκάρδι μου!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

καλημέρα κοριτσάρες!σας ευχαριστώ για τις ευχές.θα ανεβάσω και καμια φωτο απο τα γενέθλια με την κόρη μου μόλις βρώ λίγο χρόνο.κοιμάται τωρα και είπα να πώ μια καλημέρα και να δώ τι κάνετε!

νεκταρία μου κουκλιά τα δυδυμάκια (με διαφορά 13 μηνών!)μα είναι καρμπόν!τρομερή ομοιότητα,να τα χαίρεσαι και ξεκίνα για το 3ο!

ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ.

μην στεναχωριέσαι είναι απόλυτα φυσιολογικό.λίγο-πολύ όλες τα ίδια περνάμε.είναι ορμονικό.τις προάλλες έβλεπα μια συνέντευξη της πεγκυ ζήνας και ακουγόταν ένα τραγούδι της (ουτε θυμάμαι πιο)και με πιάσαν τα κλάματα,τόσο που φοβήθηκα οτι θα μου πέσει το παιδί απο τα χέρια,ουτε μέχρι την κούνια της δεν μπορούσα να δω για να την βάλω και μετα απο λίγο όλα ήταν μια χαρα!απλα λίγο υπομονή θέλει να περάσουν οι μέρες να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες...

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ειμαι πολυ χαρουμενη

Χριστινακι οι μαραθωνιοι θηλασμοι εχουν αποτελεσμα

μην τα παρατησεις

μολις εφυγε η παιδιατρος και ειμαστε 180 γρ παραπανω απ το κανονικο

μου ειπε οτι μπορω αν θελω να κοψω και το βραδυνο συμπληρωμα που του δινω

πεταω απ τη χαρα μου

Βασιλικη να τα κατοστησεις!!!

μπράβο κούκλα!!!!ο επιμένων νικά!!!!κράτα γερά!και εμείς νομίζω ψιλοβρήκαμε ρυθμούς.φτου φτου μην μας ματιάσω!

κοριτσια ματωσε το στηθος μου τρεχει αιμα δεν με βλεπω να τον κραταω πολυ το θηλασμο πολυ πονος η μικρη με δαγκωνει με μανια οτσν πειναει τρελλα

αχ!αχ!δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω.ακολούθησε τις συμβουλές της Δημητρας και της κίσας.δεν υπάρχει άλλος τρόπος.είναι σχεδόν σίγουρο οτι είναι λόγω κακού ''πιασίματος''της θηλής.κάποτε μπορεί να συμβεί οταν το μωρό έχει πολύ ώρα την θηλή στο στόμα του και πιπιλάει χωρίς να θηλάζει.το ξέρω είναι πολύ επώδυνο αλλά μην σταματήσεις τον θηλασμό!μετά ξεκινάνε άλλα προβλήματα.επέμεινε όσο μπορείς.δοκίμασε στο κάτω κατω και τις ψευδοθηλές.λένε ότι βοηθάνε.

Διαφημίσεις

είδατε τι ωραίο καλοκαιράκι έχουμε τον δεκέμβρη στο νησί!

[ATTACH]1129[/ATTACH][ATTACH]1130[/ATTACH]

κουκλα η μαμα κουκλα και η κορη, να σου ζησει βασιλικη μου και να τα εκατοστησεις και παλι και νομιζω οτι η κουκλα σου, σου μοιαζει.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κουκλα η μαμα κουκλα και η κορη, να σου ζησει βασιλικη μου και να τα εκατοστησεις και παλι και νομιζω οτι η κουκλα σου, σου μοιαζει.

κάτσε να ανεβάσω μια που είναι με τον μπαμπά της για να δείς το πόσο μοιάζει στον πατέρα της!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...