Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ήθελα να είναι λίγο πιο σπάνιο αλλά όχι και να βάλω στο άσχετο κάποιο. Οπότε το Λάζαρος μια χαρά μου κάθισε. Είχα και την επιλογή του παππού του άντρα μου από την μεριά της μάνας του που τον λέγανε Βαλεντίνο!!! Ξου!

Εγώ ήθελα σπάνια ονόματα να βγάλω σε όλα μου τα παιδιά και αυτό έκανα στον γιό μου και αυτή την φορά τα ίδια θα κάνω

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρία έχω ακούσει ότι συνήθως όσο γεννήθηκες εσύ, τόσο γεννάς κι όλας. Ισχύει; Αν ναι, τότε μια χαρά είναι τα 3800.

:lol: Mπααα! Μάλλον δεν ισχύει! Ο άντρας μου γεννήθηκε 3200 κι εγώ 3.600. Ο μπέμπης πώς μας βγήκε θηρίο δεν ξέρω... Μάλιστα δεν είχα πρόβλημα με το σάκχαρο και δεν έτρωγα καθόλου υδατάνθρακες και γλυκά! Τώρα τα τσακίζω! Κανονικά δεν επηρεάζει η διατροφή της μαμάς...για να δούμε!Αν γίνει 5κιλά το 2ο στο 3ο θα κάνω την Άτκινς! :lol:

Καλημέρα δεν είπα! :lol:

Εγώ ήθελα σπάνια ονόματα να βγάλω σε όλα μου τα παιδιά και αυτό έκανα στον γιό μου και αυτή την φορά τα ίδια θα κάνω

Kι εγώ αρχαία ελληνικά αλλά ας όψεται ο άντρας μου που ήθελε του πατέρα του να βγάλουμε τον γιο μας.... κι έτσι θα βγάλουμε το σπανιότατο Γιώργος!!! :tongue: Στο 2ο θα βγάλουμε αρχαίο ελληνικό. Κούλα εσένα πώς λένε το γιο σου??

:lol: Mπααα! Μάλλον δεν ισχύει! Ο άντρας μου γεννήθηκε 3200 κι εγώ 3.600. Ο μπέμπης πώς μας βγήκε θηρίο δεν ξέρω... Μάλιστα δεν είχα πρόβλημα με το σάκχαρο και δεν έτρωγα καθόλου υδατάνθρακες και γλυκά! Τώρα τα τσακίζω! Κανονικά δεν επηρεάζει η διατροφή της μαμάς...για να δούμε!Αν γίνει 5κιλά το 2ο στο 3ο θα κάνω την Άτκινς! :lol:

Καλημέρα δεν είπα! :lol:

Ούτε να το σκεφτείς να κάνεις την Άτκινς γιατί εγώ που την έκανα από τα 17 μου, μου έχει γαμ%@ει τον μεταβολισμό και για να χάσω 1 κιλό πρέπει να πέσει πείνα μαζί και με γυμναστική! Αφού λέω τώρα στην εγκυμοσύνη μπας και διορθωθεί η κατάσταση χάριν του μωρού!!!

Kι εγώ αρχαία ελληνικά αλλά ας όψεται ο άντρας μου που ήθελε του πατέρα του να βγάλουμε τον γιο μας.... κι έτσι θα βγάλουμε το σπανιότατο Γιώργος!!! :tongue: Στο 2ο θα βγάλουμε αρχαίο ελληνικό. Κούλα εσένα πώς λένε το γιο σου??

Ο δικός μου ονομάζεται Καλλίνικος :D;) Προχθές έμαθα ότι έχει ακόμα ένα παιδί με το ίδιο όνομα και δεν μου άρεσε ήθελα να είναι μοναδικός :D:-?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Ωραίο το Καλλίνικος, Κούλα. Βρε κορίτσια, έχω παρατηρήσει ότι ο μικρός συνήθως κουνιέται όταν πεινάω ή όταν έχω μόλις φάει. Συμβαίνει και σ' εσάς ή ο Λαζαράκος μου είναι κοιλιόδουλος;

καλημερα κοριτσια να σας ρωτησω κατι εχω ααρχισει να αγχωνομαι γιατι τωρα με την επισχεση εργασιοας του τζανειου δεν ξερω εαν θα κανει το ραντεβου ο γιατρος μου μηπως να τον παρω τηλ να τον ρωτησω εαν μπορω να παω στο ιατρειο του? κ φοβαμναι τι θα μου πει γμτ ! ΤΗν β΄επιπεδου ποτε την κανουμε????

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

καλημερα κοριτσια να σας ρωτησω κατι εχω ααρχισει να αγχωνομαι γιατι τωρα με την επισχεση εργασιοας του τζανειου δεν ξερω εαν θα κανει το ραντεβου ο γιατρος μου μηπως να τον παρω τηλ να τον ρωτησω εαν μπορω να παω στο ιατρειο του? κ φοβαμναι τι θα μου πει γμτ ! ΤΗν β΄επιπεδου ποτε την κανουμε????

Φυσικά και να τον πάρεις. Στο νετ λένε 20-23 εβδομάδες. Ο γιατρός μου είπε 18-22 εβδομάδες. Διάλεξε και πάρε.

Διαφημίσεις

Επιστρέψαμε κι εμείς με τον Λαζαράκο μας! (Ναι, είναι σίγουρο πλέον).:lol: Όλα καλά συνεγκυούλες μου, είμαστε 385 γραμμάρια και είχαμε και το δάχτυλο στο στόμα! :wink:Εκεί που έβαλε να ακούσουμε την καρδούλα, άρχισε να χτυπάει ακανόνιστα! Χλώμιασα κι εγώ και ο μπαμπάς μας. Τελικά παρεμβαλλόταν η δικιά μου η καρδιά!!! :rolleyes:

Ο υπέρηχος με βγάζει +2 μέρες και ο γιατρός +4. Τουλάχιστον δεν έχουμε μεγάλη απόκλιση... Πήραμε και τα πρώτα φορμάκια μας που είχα βάλει στο μάτι και μ' έπιασαν τα ζουμιά πάλι. Και μετά λέω: όλο αυτό θα βγει από μέσα μου; Φριιιιιιιιιιιιιιιιικηηηηηηηηη! :shock:Α, έχω και μια κύστη αλλά ευτυχώς δεν μεγάλωσε από την προηγούμενη φορά και η πίεση σούπερ!

Άντε και στα δικά σας.

Μελίνα πολύ ωραία τα νέα σου! Αφού δεν άλλαξε το δικό σου ποσοστό στο φύλο δεν θα αλλάξει και το δικό μου! :P Αλήθεια πόσους χτύπους είχε η καρδούλα του Λαζαράκου σας? θέλω να δω αν ισχύει το ότι κάτω απο 150 βγαίνει αγόρι!

Κούλα νομίζω ότι είσαι η επόμενη που θα μας ανακοινώσεις το φύλο!

Βρε κορίτσια εχω μια απορία!Όταν λένε ότι ο υπέρηχος μπορεί να σε βγάλει παραπάνω σε μέρες έχει να κάνει με την ανάπτυξη του μωρού?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Βρε κορίτσια εχω μια απορία!Όταν λένε ότι ο υπέρηχος μπορεί να σε βγάλει παραπάνω σε μέρες έχει να κάνει με την ανάπτυξη του μωρού?

H ζουζούνα μας, μας είπε ο γιατρός, ότι είναι κατά 3 μέρες μεγαλύτερη στο ύψος. Δν έδειξε καμία ανησυχία κ δν ανησυχώ κ γω. Το ίδιο θα πρότεινα κ σε σένα. Μην κάνουμε την ζωή μας δυσκολότερη.

.png

dev308pr___.png

Μελίνα πολύ ωραία τα νέα σου! Αφού δεν άλλαξε το δικό σου ποσοστό στο φύλο δεν θα αλλάξει και το δικό μου! :P Αλήθεια πόσους χτύπους είχε η καρδούλα του Λαζαράκου σας? θέλω να δω αν ισχύει το ότι κάτω απο 150 βγαίνει αγόρι!

Χριστινάκι να σου πω την αλήθεια δεν τους μέτρησα τους χτύπους και ούτε ο γιατρός μας είπε κάτι. Όσον αφορά τις μετρήσεις του υπέρηχου, μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε νωρίτερα.

Δεν νομίζω να ισχύει γιατί εμένα στον γιο μου οι κτύποι ήταν 160 και ηταν αγορι :rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Δεν νομίζω να ισχύει γιατί εμένα στον γιο μου οι κτύποι ήταν 160 και ηταν αγορι :rolleyes:

Καλημέρα σας!

Ούτε εγώ πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο!Όπως είπε και ο γιατρός μου αυτά είναι ιατρική του καφενείου! Αλλά τα ψάχνω μέχρι να δω τι μπεμπέ έχουμε!χιχιχι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...