Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τώρα που μετά το φαγητό φλερτάρω με κάτι μπακλαβαδάκια που μας έφεραν οι χθεσινές μας επισκέψεις τι να κάνωωωω????!!!! :lol:

Πάρε τα μπακλαβαδάκια και χάρισέ τα στους διπλανούς! ;)

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Το έχω ρίξει στην υγιεινή διατροφή και στον διάδρομο κάθε πρωί. θέλω να χάσω 11 ΚΙΛΑ :(

Ότι θα τα χάσω είναι βέβαιο (καθώς είμαι και Κεφαλλονίτισα και Κριός). Το θέμα είναι πότε θα φύγουν τα ρημάδια. Να ξαναβάλω τις φουστίτσες μου, τα φορεματάκια μου, τα κολανάκια μου...

Έχω βαρεθεί να φοράω φόρμες, φόρμες, φόρμες. Καλά μέσα στο σπίτι τι άλλο να βάλει κανείς, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Παιδιά προσευχηθείτε το Σ/Κ να κάνει καλό καιρό να βγάλω το Ηλεκτράκι βόλτα!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

στειλε μου τα μπακλαβάδακια λέμε! Αχαχαχ μικιο μου κουκλία τα μίκρα να σου ζήσουν! Κι εγώ 3 θέλω αλλά βλέπω να παίρνω τα 3 μου. Αν και ξέρει ότι θέλω 3 ο καλός μου και tο σκέφτεται

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλησμπερα κι απο εμενα σε ολες,

νεκταρια κουκλια τα παιδακια σου να τα χαιρεσαι, αχ κοριτσια τι ωραια που θα ηταν να ειχα κι εγω ενα μπακλαβαδακι τωρα, αλλα εχω απογοητευτει βγηκα το πρωι να παρω ψωμι και με ειδε ενα γειτονας μου, παχυνες μου λεει Μελινα δεν σε γνωρισα, τωρα που μιλησες σε καταλαβα, φρικαρα, κι ερχομαι σπιτι ανεβαινω πανω στη ζυγαρια 61 κιλα και ξεκινησα 55 , 6 κιλα μεινανε τι μου λεει!!! οποτε λεω να στειλω τον αντρα μου να μου παρει ενα κανταιφι ή ενα εκμεκ ακου εκει παχυνα κι τωρα μου το λεει 9 μηνες ημουν εγκυος κι μ΄ εβλεπε καθε μερα 17 κιλα ειχα παρει οχι 6 τωρα το θυμηθηκε???

3 θελω κι εγω κοριτσια, 3 και λεμε ν΄ αρχισουμε στο 6αμην προσπαθειες για το 2, ευτυχως εμενα ο αντρας μου θελει 3.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Χριστινιώ το τικεράκι σου με τα κιλά που πρέπει να χάσεις πώς δουλεύει? Το αλλάζεις εσύ κάθε φορά που χάνεις ένα κιλό? Διαδικασία δεν είναι αυτό? Καλό πάντως...σε βοηθάει και σου δίνει και κουράγιο.

Εγώ τώρα που μετά το φαγητό φλερτάρω με κάτι μπακλαβαδάκια που μας έφεραν οι χθεσινές μας επισκέψεις τι να κάνωωωω????!!!! :lol:

Νεκταρία μου κούκλα η μικρή! Για τον γιο σου μη το ξεχνας οτι έχω δηλώσει ερωτευμενη απο την αρχη. ;)

Μονη το αλλαζω αλλα αξιζει να το βλέπω.Τώρα θέλω να το αλλαξω πάλι.αλλο ενα κιλακι μειον. Εχω βαλει να χασω και 2-3 εξτρα απο τα αρχικα μου! :D Που και που τρωω και κανενα γλυκακι! Και δεν τρελαίνομαι για γλυκα!

Να ξαναβάλω τις φουστίτσες μου, τα φορεματάκια μου, τα κολανάκια μου...

Έχω βαρεθεί να φοράω φόρμες, φόρμες, φόρμες. Καλά μέσα στο σπίτι τι άλλο να βάλει κανείς, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Ρεα και εγω το ιδιο λεω.Θελω να βγω εξω και λεω δεν θελω παλι φορμα να βαλω. Μου ελειψε το τζινακι μου!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ερχομαι σπιτι ανεβαινω πανω στη ζυγαρια 61 κιλα και ξεκινησα 55 , 6 κιλα μεινανε τι μου λεει!!!

Μια χαρα σε βρισκω Μελινακι! Σε δυο βδομάδες θα έχουν φύγει και τα άλλα 6! Εγω έχω τα διπλά να χασω.Μεχρι στιγμης χανονται ευκολα.Και δεν το περιμενα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Είσαι τρελήηηη??? Έχουν και επικάλυψη σοκολάτας! :lol::lol::lol:

ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΣΑΤΑΝΑ!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

στειλε μου τα μπακλαβάδακια λέμε! Αχαχαχ μικιο μου κουκλία τα μίκρα να σου ζήσουν! Κι εγώ 3 θέλω αλλά βλέπω να παίρνω τα 3 μου. Αν και ξέρει ότι θέλω 3 ο καλός μου και tο σκέφτεται

ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ!!!ασε τα γλυκα κατω τωρααααααααααα!!!μετα το μωρο εχει νευρα και κλαιει!λιγουρω παλι σοκολατα θες?:rolleyes::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

φροσακι οι πληγωμενες θηλες δεν ειναι εξαιτιας των πολων θηλασμων αλλα της λαθος τοποθετησης του μωρου στο στηθος.το μωρο προφανως δε πιανει σωστα τη θηλη γιαυτο και σε δαγκωνει.πρεπει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η θηλη να ειναι μεσα στο στομα μεχρι και την μιση αλως(το καφε περιγραμα δηλαδη γυρω απο την θηλη).αλλιως το μωρο δε μπορει να πιει σωστα και γιαυτο σε δαγκωνει.

επισης να ξερεις πως για να απομακρυνεις το μωρο απο το στηθος πρεπει να βαλεις το μικρο σου δαχτυλο στο στομα του απο τα πλαινα ετσι ωστε να το ανοιξεις και να βγαλεις τη θηλη.αν τραβηξεις το στηθος τοτε θα πληγωθει.

πιεσε το στηθος σου να βγαλει γαλα και αφησε το επανω στις θηλες.θα κανει πολυ καλη δουλεια

επισης κρεμα λανολινης και να μη το πλενεις συχνα γιατι η υγρασια το κανει χειροτερα.μια φορα την ημερα φτανει.το πολυ 2!ξεκινα να θηλαζεις απο το στηθος που ποναει λιγοτερο

αν δε δεις αποτελεσμα δοκιμασε ψευδοθηλες

Holy Diver

φροσακι όπως σου είπε η δήμητρα μετά tο θηλασμό μια σταγόνα γάλα και τριψε τη ρογα. Μετά βαλε κρέμα πούρελαν. Σε κάθε θηλασμό όμως. Σήμερα δοκίμασα μελισσοχορτο πραγματικά ηρεμεί η μικρή

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχαχαχ δημητρούλι σήμερα δεν έφαγα καθόλου σοκολάτα με tο ζόρι κρατήθηκα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...