Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Μόλις είδα και ροζ στο σκούπισμα, κάθε φορά που σκουπιζομαι δηλαδή. Θέλει ο οργανισμός μου να αδιαθετησει και η προγεστερονη δε τον αφήνει... Αντε να ρθει αυτή η Δευτέρα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες αχνό ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

emena me balane ponous stis 2 kai 30 to mesimeri kai gennisa stis 6 para 10 to apogeuma grigora o giatros ta paixe xaxaxa kai ego eixa diabiti kuisis!!!!!kai ola pigan kala min anxonesai!!! tin deutera tin ebgaze3430 kai tin pempti gennisaa kai gennithike3860 exei apoklisi eite panw eite katw!!!!min anxwnesai

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sorry, Δ.Κ. = Διαβήτης Κύησης.

Έχω αγχωθεί γιατί παρότι τη Δευτέρα 29.11 ζύγιζε 2850 (άρα όχι μεγάλο) δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Ο τράχηλος ... τίποτα.

Και ΘΕΛΩ να γεννήσω με Φ.Τ.!! Αγχώνομαι γιατί το Ντινάκι (Ρέα) μετά από 12h δεν ξεκίναγε ο τοκετός (διαστολή 2-3). Και πήγανε καισαρική. Εκεί της είπανε ότι ήταν μεγάλο και δεν κατέβαινε. Σε μένα τι θα πούνε?

Δεν ξέρω τι θα κάνουνε, αλλά και 48 ώρες να θέλω θα τους πω καθίστε και περιμένετε!

Το Μητέρα έχει 6 ορόφους. Με βλέπω μετά το υπόθετο να ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες του (που το διάβασα - που το διάβασα....).

Αν μου πουν τίποτα για Κ.Τ., σηκώθηκα και έφυγα!!! :evil:

Όχι τίποτα άλλο, αλλά τη Παρασκευή γέννησε συνάδελφος (και αυτή νωρίτερα με πρόκληση λόγω Δ.Κ.) Παρότι το παιδί τις προηγούμενες βδομάδες έκανε τούμπες (μια με το κεφάλι πάνω ήταν μια οριζόντια κλπ), και εμπέδωση τίποτα, τελικά στο τοκετό όλα καλά και γέννησε φυσιολογικά. (στις 10πμ μπήκε, στις 4μμ γέννησε).

σκαλες απο τωραααα:tongue: αφου δεν εχει εμπεδωθει ξεκηναααα

Holy Diver

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ειμαι πολυ χαρουμενη

Χριστινακι οι μαραθωνιοι θηλασμοι εχουν αποτελεσμα

μην τα παρατησεις

μολις εφυγε η παιδιατρος και ειμαστε 180 γρ παραπανω απ το κανονικο

μου ειπε οτι μπορω αν θελω να κοψω και το βραδυνο συμπληρωμα που του δινω

πεταω απ τη χαρα μου

Μπραβο Fire!Πολύ χαρηκα! Και μένα τρωει πιο πολύ απο το στήθος τώρα.Κοιμηθηκαμε και ενα τριωράκι πριν.Νομίζω πάμε καλα.Βγάζω και γάλα με το θήλαστρο και πιστευω με εχει βοηθησει.

ειχα παθει στο πρωτο παιδι επιλοχειο καταθλιψη κ εκλαιγα για 15 μερες συνεχεια:shock: ο αντρας μου δεν ηξερε τι να με κανει τα ειχε παιξει:shock:

Και μένα έτσι κανει Δημητρα.Μου λεει συνεχεια ελα να παμε για ενα καφε να χαλαρωσεις.Αλλα δεν θελω να αφησω το παιδι. Ουτε δεντρο δεν εχουμε παρει ακομα να στολισουμε και το σπιτι.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

μπραβο χριστινακι! σε λιγο καιρο το συμπληρωμα θα ναι αναμνηση..

κοριτσια εχω μπερδευτει με τα διαφορα που διαβαζω για την αποστειρωση

εσεις μετα την αποστειρωση διατηρειται τα μπιμπερο στον αποστειρωτη ή στο ψυγειο??

στον αποστειρωτη (αν δεν ανοιξει)διατηρουνται εως και 3 ωρες.για να διατηρηθει η αποστειρωση πρεπει να τα κλεισεις σε ενα ειδικο πλαστικο για μπιμπερο η σε ενα μεγαλο ταπερ που να τα χωραει και να τα βαλεις στο ψυγειο

Holy Diver

Μπραβο Fire!Πολύ χαρηκα! Και μένα τρωει πιο πολύ απο το στήθος τώρα.Κοιμηθηκαμε και ενα τριωράκι πριν.Νομίζω πάμε καλα.Βγάζω και γάλα με το θήλαστρο και πιστευω με εχει βοηθησει.

Και μένα έτσι κανει Δημητρα.Μου λεει συνεχεια ελα να παμε για ενα καφε να χαλαρωσεις.Αλλα δεν θελω να αφησω το παιδι. Ουτε δεντρο δεν εχουμε παρει ακομα να στολισουμε και το σπιτι.

ποτε αρχισες να νιωθεις ετσι?συνηθως 15-20 μερες κραταει η επιλοχειος καταθλιψη.

Holy Diver

ποτε αρχισες να νιωθεις ετσι?συνηθως 15-20 μερες κραταει η επιλοχειος καταθλιψη.

Εχω λιγες μέρες.Βασικα απο την Κυριακη το νιωθω πιο εντονα.Σημερα ειμαι καλα μπορω να πω!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=48927

Γεια σας κοριτσάκια μου! Εύχομαι να είστε όλες καλά μαζί με τα μωράκια σας! Από τα οποία όσα έχω δει είναι κουκλάκια! Τελικά δε βγάζει μόνο ο Αύγουστος όμορφα μωρά! :lol:

Πετάξτε τα μπουκάλια και όλα θα πάνε καλά με το θηλασμό! Θα τα καταφέρετε όλες, είστε αποφασισμένες και δυνατές και μπράβο σας!

Καμιά σας δεν έχει επιλόχειο κατάθλιψη. Είναι τα γνωστά "δάκρυα της λοχείας" και θα περάσουν σύντομα! ;) Να ζητάτε βοήθεια από τους οικείους σας με το μωρό και τις δουλειές και να θυμάστε ότι οι δύσκολες πρώτες μέρες με το μωρό θα περάσουν γρήγορα! Θα περάσουν τα πολλά ξενύχτια, οι ατελείωτες ώρες στο στήθος, οι κολικοί... Και μετά δε θα τα θυμάστε καν!

Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς κι ελπίζω να μη με ξεχάσατε ήδη! :lol: Θα μπαίνω να σας θυμίζω την αφεντομουτσουνάρα μου!

Σας Βάζω και φώτο από τα παιδάκια μου! Aπό το αντράκι μου κι από τη μαϊμουδίτσα μου!! Είναι σούπερ τα παιδιά!!! Θέλω και 3ο τώραααααα!!!!

th_giorgis1757.jpg

th_giorgis1808.jpg

κατσε καλε ακομα δε γεννησες θες και τριτο χαχαχα του χρονου παλι:tongue:

Mα είδες? Τέτοιο έρωτα έπαθα και με το πρώτο. Μετά τον 3ο μήνα βέβαια που πέρασε η δύσκολη περίοδος και έστρωσε ο μικρός. Και είπα ότι μόλις πάει 6 μηνών θα βάλω μπρος για το 2ο.

Τώρα που είναι και η μπλουμπλού καλή? Αν μπορούσα θα έβαζα επιτόπου μπρος για το 3ο! Αλλά με το θηλασμό δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ περίοδο και υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια...

Ο άντρας μου δε με ξαναφήνει λέει έγκυο! Και να πεις ότι τον ταλαιπώρησα?? :lol: :lol: Ούτε μία φορά δεν τον έστειλα στο ζαχαροπλαστείο για πράγματα που μου μύρισαν. Άσε που και να τον έστελνα...δεν είναι και μακριά. Στον απέναντι δρόμο! :tongue:

Και τα δικά σου τα παιδάκια είναι μια ζωγραφιά όλα μαζί! Θέλω κι εγώ κι άλλο!!!

Χριστινιώ το τικεράκι σου με τα κιλά που πρέπει να χάσεις πώς δουλεύει? Το αλλάζεις εσύ κάθε φορά που χάνεις ένα κιλό? Διαδικασία δεν είναι αυτό? Καλό πάντως...σε βοηθάει και σου δίνει και κουράγιο.

Εγώ τώρα που μετά το φαγητό φλερτάρω με κάτι μπακλαβαδάκια που μας έφεραν οι χθεσινές μας επισκέψεις τι να κάνωωωω????!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...