Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sorry, Δ.Κ. = Διαβήτης Κύησης.

Έχω αγχωθεί γιατί παρότι τη Δευτέρα 29.11 ζύγιζε 2850 (άρα όχι μεγάλο) δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα. Ο τράχηλος ... τίποτα.

Και ΘΕΛΩ να γεννήσω με Φ.Τ.!! Αγχώνομαι γιατί το Ντινάκι (Ρέα) μετά από 12h δεν ξεκίναγε ο τοκετός (διαστολή 2-3). Και πήγανε καισαρική. Εκεί της είπανε ότι ήταν μεγάλο και δεν κατέβαινε. Σε μένα τι θα πούνε?

Δεν ξέρω τι θα κάνουνε, αλλά και 48 ώρες να θέλω θα τους πω καθίστε και περιμένετε!

Το Μητέρα έχει 6 ορόφους. Με βλέπω μετά το υπόθετο να ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες του (που το διάβασα - που το διάβασα....).

Αν μου πουν τίποτα για Κ.Τ., σηκώθηκα και έφυγα!!! :evil:

Όχι τίποτα άλλο, αλλά τη Παρασκευή γέννησε συνάδελφος (και αυτή νωρίτερα με πρόκληση λόγω Δ.Κ.) Παρότι το παιδί τις προηγούμενες βδομάδες έκανε τούμπες (μια με το κεφάλι πάνω ήταν μια οριζόντια κλπ), και εμπέδωση τίποτα, τελικά στο τοκετό όλα καλά και γέννησε φυσιολογικά. (στις 10πμ μπήκε, στις 4μμ γέννησε).

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλημέρα! Εδώ είμαι αλλά μου χάλασε το laptop η οθόνη του, δεν ανοίγει και έτσι δεν μπορώ να μπω. Τώρα πήρα λίγο το κομπιούτερ της μητέρας μου και σας διαβάζω περιληπτικά! Εμείς αύριο έχουμε παιδίατρο και έτσι είναι ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας βόλτα με την μπουμπού. Θα την βάλω στο καρότσι και θα πάμε ποδαράτο! Μέχρι αύριο θα είναι καλός ο καιρός, απο Σ/Κ λέει θα πέσει η θερμοκρασία, οπότε προλαβαίνουμε να βολτάρουμε!;)

MbGIp1.png

Καλημέρα! σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!ειναι τα καλύτερα γενέθλια γιατί θα τα περάσω με την κόρη μου!!!τιποτα δεν θα κάνουμε αλλά δεν παυει να είναι τα καλύτερα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ? ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ?

καλημέρα μαξι!εμεις μια χαρα!εσυ πώς εισαι?πώς τα πάτε με το μωρό?

καλημερα κουκλες και κουκλια,

εγω θα παθω καταθλιψη απο το ξενυχτι, δεν το αντεχω αλλο, τι να κανω ομως και πανω που ελεγα οτι το συνηθισα, σημερα με εχει παρει απο κατω, μαλλον γιατι εχω πολλες δουλειες να κανω, εβαλα ενα πλυντηριο εχω αλλα 2, σκουπισα σφουγγαρισα και τωρα μαγειρευω, ευτυχως που ο μικρος μου πριγκιπας εχει κανει την νυχτα μερα και τωρα κοιμαται, ελενη θα της αρεσει το καροτσι εγω το βαζω και τον κανω βολτα μες το σπιτι και τον παιρνει ο υπνος αμεσως

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!ειναι τα καλύτερα γενέθλια γιατί θα τα περάσω με την κόρη μου!!!τιποτα δεν θα κάνουμε αλλά δεν παυει να είναι τα καλύτερα!

βασιλικη μου πολυχρονη να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι το μωρο σου και την οικογενεια σου, σου ευχομαι οτι επιθυμεις μεσα απο την καρδια μου, σε καταλαβαινω ειχα κι εγω τα γενεθλια μου 8/11, και τα περασα με τον ερωτα μου ήταν οντως τα καλυτερα γενεθλια κι ας μην καναμε τιποτα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ.

ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ.

κι εγω τις παθαινω τις κρισεις αυτες, οι ορμονες μας φταινε για ολα...αχ αυτες οι ατιμες...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις μανούλες και τα μωράκια!!

Βασιλική μου να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου! Να σε χαίρετε το κοριτσάκι σου και ο αντρούλης σου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ? ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ?

Maxi και εγώ έχω στιγμές που δεν αντέχω και νιώθω ότι δεν τα καταφέρνω!Υπομονή φάση είναι θα την περάσουμε και αυτή.Κανε κάτι τις ώρες που κοιμάται το μωρό που νιώθεις να σε ηρεμει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ειμαι πολυ χαρουμενη

Χριστινακι οι μαραθωνιοι θηλασμοι εχουν αποτελεσμα

μην τα παρατησεις

μολις εφυγε η παιδιατρος και ειμαστε 180 γρ παραπανω απ το κανονικο

μου ειπε οτι μπορω αν θελω να κοψω και το βραδυνο συμπληρωμα που του δινω

πεταω απ τη χαρα μου

Βασιλικη να τα κατοστησεις!!!

βασιλική μου χρόνια πολλά κούκλα μου πολύχρονη. Ελένη μου καλή βόλτα;θα τρελαθεί. Κι εγώ θα την παω σήμερα. Μελίνα μου τι να πω κουράγιο δύσκολο να μην έχεις βοήθεια δήμητρα σε θαυμάζω στο είπα- γκαρουφ σε ποια εβδομάδα είσαι έχει απόκλιση tο μηχανημα τη μέσα που γέννησα την έβγαλαν 3200κι αυτή γεννήθηκε 2860 σε 2.5 ώρες φυσιολογικά. μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kalimera koritsiaaaa telika oi polloi ponoi tis koilitsas perasan mallon ta mantarina kanane tin douleia ti na pwwww...:shock::shock::shock:tera koimatai emena kanei 3 4 wres na xupnisei ama den xupnisei tin xupnaw egw....gia na fame!!!!trwei kanena 20 mix me dialeimma kai xanakoimatai fobamai mipws den trwei kala alla o paidiaros mou eipe pws an den trwei kala tha xupnaei kai tha klaiei!!!opws xrhes kathe 1 2 wres sikonotane synexeia!!!!!kai emena me pianoun kriseis panikou klamata xafnika kai alla komplexika auto akribws fasi einai kai tha perasei pou tha mas paei ypomoni!!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...