Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Μόλις είδα και ροζ στο σκούπισμα, κάθε φορά που σκουπιζομαι δηλαδή. Θέλει ο οργανισμός μου να αδιαθετησει και η προγεστερονη δε τον αφήνει... Αντε να ρθει αυτή η Δευτέρα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες αχνό ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και κατι τελευτσιο τι γνωμη εχετε για τηνπιπιλα?μιλουσ αμεμια φιλη και μου λεει...η πιπιλα κοβεται το χερι που θα βαζει μετα οταν βγαλει δοντακια θα κοβεται?να την ξεκινησω στον 6 μηνα με τις στερεες τροφες?

κισακι μεγαλο θεμα ανοιξες.κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω...οι μισοι γιατροι μου λένε ναι και οι αλλοι ουτε να το ακουσουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασιλικη με εκανες και γελασα!

Εμένα με εχει τρελανει στο κατουρημα.Καθε φορα μεχρι να τον παω στο μπανιο να τον πλυνω με κανει λουτσα! :P

Fire συμφωνω απολυτα.Απλα ειμαι πεισματαρα και λεω γιατι να μην τα καταφερω.Ισως πρεπει να αλλαξω ψυχολογια για να αλλαξουν και ολα τα αλλα.

χριστινα μου φυσικα και θα τα καταφερεις.καθε φορα που απελπιζομαι λέω: τι θα γινοταν αν ζουσαμε πριν 50 χρονια και δεν υπήρχαν ουτε σκονες ουτε πιπιλες ουτε τιποτα?τι γινόταν με τα μωρα τότε?όλες οι μανουλες κατεβαζαν γάλα και μεγάλωναν τα μωρα τους.τι παραπάνω ειχαν αυτες?εμεις γνωρίζουμε και ενα σωρο πραγματα και ειμαστε και μες τους γιατρούς ,εχουμε το ιντερνετ και τόσες εναλλακτικές που μια χαρα θα μεγαλώσουν τα παιδακια μας.παρτο αποφαση και πες:θα τα καταφέρω γιατί θέλω και μπορω!

εγω καθε βραδυ που με βασανίζει η μικρη λέω αντε περασε ακόμα μια μέρα!αυριο θα ειναι καλύτερη και κάνω υπομονή.ήδη απορώ πως τα καταφερα 13 μερες τώρα!

ax basilikh κι εγω δενξερω...δημητρουλι τρωω 1-2 σοκολατες τη μερααααααα!ολοκληρες!βγαζω το αχτι του διαβητη!!!απο χτες το εκοψα,τελος τγλυκα λεω εγω τωρα.....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

η μικρη κοιμηθηκε στις 14,30 ξυπνησε 17,30 εφαγε,κοιμηθηκε παλι ξυπνησε 19,30 εφαηε εκανε μπανιο και κοιμαται,λετε να εφταιγε η σοκολαταααααααααααααααα??????επανηλθε νομιζω!ουφ!εκτος αν συνεπεσε μ ετο αλμα αναπτυξης...και ν αξαναρχισω τη σοκολαταααααα?αχαχαχαολυμπια μου μπραβοοοοοοοοοο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ax basilikh κι εγω δενξερω...δημητρουλι τρωω 1-2 σοκολατες τη μερααααααα!ολοκληρες!βγαζω το αχτι του διαβητη!!!απο χτες το εκοψα,τελος τγλυκα λεω εγω τωρα.....

o χριστος κ η παναγια μαρη τρελληηηηη και μετα λες γιατι ειναι ανησυχο το παιδι χαχαχα:tongue::tongue::tongue: 2 σοκολατες την ημερα!εδω μεγαλα ειναι κ λεμε δε τα δεινουμε σοκολατα απο το απογευμα κ μετα γιατι δε θα μπορουν να κοιμηθουν το βραδυ γιατι θα εχουν υπερενταση!2 φορες την εβδ σοκολατα απο 50 γρ και οχι μετα το μεσημερι.και πολλα σου ειναι:tongue::tongue::tongue: παλαβη!

Holy Diver

Διαφημίσεις

η μικρη κοιμηθηκε στις 14,30 ξυπνησε 17,30 εφαγε,κοιμηθηκε παλι ξυπνησε 19,30 εφαηε εκανε μπανιο και κοιμαται,λετε να εφταιγε η σοκολαταααααααααααααααα??????επανηλθε νομιζω!ουφ!εκτος αν συνεπεσε μ ετο αλμα αναπτυξης...και ν αξαναρχισω τη σοκολαταααααα?αχαχαχαολυμπια μου μπραβοοοοοοοοοο

μη σαρχισωωωω:lol::lol::lol: λιγουρα!

Holy Diver

αχαχα αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!αχαχχα!οκ αληθεια τελος!θ αγινω κορμι θανατηφοροοοοοο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχαχαχα μα εισαι κορμαρα ετσι κιαλλιως!σιγα τα 8 κιλα που εβαλες στην εγκυμοσυνη!χαχαχαχα μας δουλευειιιιιιιιις?:lol::lol: εγω παλι κολλησα .πρεπει να χασω αλλα 10 οπωσδηποτεεεεε:tongue:

Holy Diver

Milko το τάιζες το παιδί!!

:) :) :) :) :) :) :) :)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα, εκτός απο το doc που κράταγα με τις ατάκες τώρα έχω και άλλο με τίτλο "Οδηγίες προς ναυτιλομένους". Ότι συμβουλεύεις, copy & paste :)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

καλε σε 15 μερες γεννας?ποτε περασε ο καιρος...απαπαααα κιεγω σαν χτες νομιζω οτι ηταν που γεννησα κ περασαν κιολας 33 μερες!την κυριακη παμε για σαραντισμο!ελπιζω να μη τα χωσω σεκανεναν παπα χριστουγεννιατικα γιατι πολυ με νευριαζουν!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...