Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασιλικη με εκανες και γελασα!

Εμένα με εχει τρελανει στο κατουρημα.Καθε φορα μεχρι να τον παω στο μπανιο να τον πλυνω με κανει λουτσα! :P

Fire συμφωνω απολυτα.Απλα ειμαι πεισματαρα και λεω γιατι να μην τα καταφερω.Ισως πρεπει να αλλαξω ψυχολογια για να αλλαξουν και ολα τα αλλα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα και τη μεα εινα ανησυχη ο γιατρος ειπε σταγονες infacolic τις εχετε δοκιμασει?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Η καισαρική τομή ή ο χειρουργικά υποβοηθούμενος τοκετός δεν φαίνεται να έχουν κάποια επίπτωση στην διάρκεια του θηλασμού, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο BMC Pediatrics. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Ανατολικού Λανκασιρ έθεσαν υπό ιατρική παρακολούθηση περισσότερες από 2.000 μητέρες που είχαν λάβει υποστήριξη επί του θηλασμού και διαπίστωσαν ότι ήταν μικρός ο συσχετισμός με το πόσο σύντομα μετά τον τοκετό ξεκινούσε ο θηλασμός του βρέφους...

Επίσης η καισαρική τομή ή ο χειρουργικά υποβοηθούμενος τοκετός δεν είχε στατιστικά σημαντική επίδραση στην διάρκεια του θηλασμού, εν αντιθέσει με παλαιότερες απόψεις που ήθελαν τον μη φυσιολογικό τοκετό (ίσως λόγω της αναλγησίας που εφαρμόζεται) να δυσχεραίνει την σίτιση του βρέφους.

http://www.supa.gr/forums/f188/h-kaisariki-tomi-den-exei-kapoia-epiptosi-stin-diarkeia-tou-thilasmou-33243.html

Αλήθεια είναι. Εγώ γέννησα με καισαρική. Το γάλα δεν άργησε καθόλου. Και είχα και αμφιβολίες λόγω μεγέθους στήθους. :)

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

οκ δημητρουλι!πινω γλυκανισο με χαμομηλι...να πινω και μελισσοχορτο το απογευμα?αν δενπιασει θ απινω οπιο!!!αχ...κι εγω δε θελω ν αβαλω σταγονες δενε ιναι και δραματικοι οι πονοι...θα κοψω και τη σοκολατα!μαλλονη τη ενοχλει,τρωω σοκολατα καθε μερα απο σημερα τελος!απο χτες μαλλον!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

και κατι τελευτσιο τι γνωμη εχετε για τηνπιπιλα?μιλουσ αμεμια φιλη και μου λεει...η πιπιλα κοβεται το χερι που θα βαζει μετα οταν βγαλει δοντακια θα κοβεται?να την ξεκινησω στον 6 μηνα με τις στερεες τροφες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

οκ δημητρουλι!πινω γλυκανισο με χαμομηλι...να πινω και μελισσοχορτο το απογευμα?αν δενπιασει θ απινω οπιο!!!αχ...κι εγω δε θελω ν αβαλω σταγονες δενε ιναι και δραματικοι οι πονοι...θα κοψω και τη σοκολατα!μαλλονη τη ενοχλει,τρωω σοκολατα καθε μερα απο σημερα τελος!απο χτες μαλλον!

δοκιμασε κισακι!(μελισσοχορτο εεε οχι οπιο χαχαχα:lol::lol::lol:) μαρη σοκολατα τρως?φερνει νευρικοτιτα στο μωρο!φαε 1 το πολυ 2 φορες την εβδομαδα αλλα οχι καμια κουμουτσα.50 γρ κ καλυτερα πριν το απογευμα!

και κατι τελευτσιο τι γνωμη εχετε για τηνπιπιλα?μιλουσ αμεμια φιλη και μου λεει...η πιπιλα κοβεται το χερι που θα βαζει μετα οταν βγαλει δοντακια θα κοβεται?να την ξεκινησω στον 6 μηνα με τις στερεες τροφες?

κοιτα εμενα προσωπικα οι πιπιλα με εσωσε απο πολλες δυσκολες καταστασεις:lol: χτυπαει κ κλαιει?πιπιλα κ σταματαει!νυσταζει κ κλαιει?πιπιλα και κοιμαται:rolleyes: ειστε εξω κ ουρλιαζει?πιπιλα!!! δε καθεται στο καθισματακι αυτοκινητου?πιπιλα!!ξυπναει τα χαραματα κ κλαιει?παλι πιπιλα!!!

ΑΛΛΑ(ΠΑΝΤΟΥ υπαρχει ενα ΑΛΛΑ:tongue:) ειναι πολυ δυσκολο να κοπει!η ραφαελα την εκοψε 4 ετων!δοκιμασαμε οτι μπορεις να φανταστεις!ιστοριες με πιπιλες που χαλασαν δοντια παιδιων!παραμυθια πως να κοψεις την πιπιλα!εκοψα την πιπιλα με ψαλιδι ,την εκρυψα ,της εβαλα αλοιφη για στοματιτιδα πανω στην πιπιλα(καιει λιγο) βγαλαμε την πιπιλα εξω απο σπιτι να την παρει η πιπιλονεραιδα κ να της ερει δωρο!ΤΙΠΟΤΑ!!!ωσπου 2 μηνες πριν γινει 4 της εδειξα στο γιου τουμπ τα πιο ασχημα δοντια του κοσμου!και της ειπα αν δε κοψεις την πιπιλα θα γινεις ετσι!κ το ιδιο βραδυ την σταματησε!!!:cool: το θεμα ειναι πως η ραφαελα την ηθελε μονο για τον υπνο.

ο αλεξανδρος την θελει ΟΛΗ ΜΕΡΑ.μονο για να φαει την βγαζει!μου εχει σπασει τα νευρα:twisted::twisted: μιλαμε για τρομερη εξαρτηση!!

προσωπικα Νο 1 βαθμος δυσκολιας ειναι πως να κοψει την πιπιλα

Νο 2 πως να κοψει την πανα

Νο 3 πως να κοψει τα αλεσμενα!

Holy Diver

προσωπικα Νο 1 βαθμος δυσκολιας ειναι πως να κοψει την πιπιλα

Νο 2 πως να κοψει την πανα

Νο 3 πως να κοψει τα αλεσμενα!

ποσο δικιο εχεις!!!!

Τι κανεις βρε πολυτεκνη;;

Πως τα πας με τα παιδακια σου;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

εμεις μια χαρα τα παμε, πολυ ησυχο ειναι το πουλακι μου αλλα ο μεγαλος κανει φασαρια και για τους δυο...χαχαχα

Αφου ο μικρος καθετε και τον κοιταει απορημενος, σου λεει τρελος ειναι αυτος και χτυπιεται ολη μερα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

και η δικια μου ειναι πολυ καλη.μεχρι να ερθει η ωρα της να φαει δεν ακουγεται κιχ.ξεχναμε οτι εχουμε μωρο:shock: τις πρωτες 4-5 μερες ξενυχτησαμε με κλαματα (μαλλον γιατι δε μου ειχε ερθει το καλο γαλα)και απο κει κ περα ολα τζαμι!μεχρι τις προαλλες ετρωγε 12 το βραδυ κ ξυπνουσε το πρωι κατα τις 6.αλλα εδω κ 3 μερες τρωει 12 το βραδυ κ ξυπναει το πρωι κατα τις 8.με λυπηθηκε ο θεος ολυμπια μου ειμαι σιγουρη:tongue:

Holy Diver

Καλησπέρα σε μαμάδες και μωράκια!

Τα σχόλιά μου σε ό,τι διάβασα:

1. Καισαρική και λίγο γάλα δεν νομίζω να ισχύει γιατί εμένα το γάλα μου ήρθε την 4η μέρα και μπόλικο. Φανταστείτε ότι η μικρή πνιγόταν! Μάλλον η ψυχολογία παίζει ρόλο. Πιστεύω ότι σε κάθε μανούλα έρχεται τελικά απλά ίσως με άλλους ρυθμούς. Υπομονή και επιμονή θέλει. Και λίγο θράσος για να απαντάμε καταλλήλως σε όσους μας αγχώνουν με τις μλκς τους. Ακούς εκεί να πει μαία πράγμα σε λεχώνα μην περιμένεις να σου κατέβει γάλα! :mad: Αυτή θέλει καταγγελία στο σύνδεσμο μαιών!!!

2. Η δικιά μου πιπίλα δεν πολυθέλει. Αν και αρνητική, τη δοκίμασα μπας και βοηθήσει να κοιμάται το βράδυ αλλά της πέφτει κάθε 1 λεπτό και την ξαναδίνω και της ξαναπέφτει κ.ο.κ. :roll: Οπότε πιπίλα γιοκ.

3. Δήμητρα την ημέρα την έχω σε φως και με φασαρία (τηλεόραση, ομιλίες κλπ.) και το βράδυ χαμηλό φωτισμό και ησυχία αλλά και πάλι κάνει τη νύχτα μέρα ρε γμτ. Θα δοκιμάσω το τραγουδάκι. Ελπίζω να μην την τρομάξω με τις φωνητικές μου ικανότητες.

4. Σήμερα που κλείσαμε μήνα πήγαμε για καφέ στη Μαρίνα του Φλοίσβου με τον μπαμπά μας, τη νονά μας και την κόρη της που είναι 9 μηνών. Η μικρή κοιμόταν όλη την ώρα αλλά εγώ το καταευχαριστήθηκα!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

μηπως του ειναι μικρες οι πανες?πολυ σκατο ρε παιδι μου:shock::shock::lol:

δεν νομιζω να φταιει η πάνα.ήταν μια μικρη εκρηξη σκατου!και μάλλον δεν την ειχα σφιξει αρκετα... επαθα και εμαθα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...