Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ναι κ γω ηθελα να πω οτι δεν εχω ξανακουσει για γαλα που αργει να ρθει λογω καισαρικης:confused: εδω ερχεται γαλα σε γυναικες που κανουν αναγκαστικη εκτρωση στον 4ο 5ο μηνα κ δε θα ρθει σε καισαρικη 9 μηνων?:confused:

τριανμελι στο νοσοκομειο σερρων(ειμαι κ αποσερρες) πολλα τετοια ακουγονται.πριν κατι μηνες πεθανε μωρο 6 μηνων γιατι του κανανε κλεισμα για μεγαλους:evil:

και ζουμε στον 21ο αιωνα, να τους κανουν καταγγελια, ειναι πραγματα αυτα να φευγουν αθωες ψυχουλες?? κρεμασμα θελουνε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η καισαρική τομή ή ο χειρουργικά υποβοηθούμενος τοκετός δεν φαίνεται να έχουν κάποια επίπτωση στην διάρκεια του θηλασμού, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο BMC Pediatrics. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Ανατολικού Λανκασιρ έθεσαν υπό ιατρική παρακολούθηση περισσότερες από 2.000 μητέρες που είχαν λάβει υποστήριξη επί του θηλασμού και διαπίστωσαν ότι ήταν μικρός ο συσχετισμός με το πόσο σύντομα μετά τον τοκετό ξεκινούσε ο θηλασμός του βρέφους...

Επίσης η καισαρική τομή ή ο χειρουργικά υποβοηθούμενος τοκετός δεν είχε στατιστικά σημαντική επίδραση στην διάρκεια του θηλασμού, εν αντιθέσει με παλαιότερες απόψεις που ήθελαν τον μη φυσιολογικό τοκετό (ίσως λόγω της αναλγησίας που εφαρμόζεται) να δυσχεραίνει την σίτιση του βρέφους.

http://www.supa.gr/forums/f188/h-kaisariki-tomi-den-exei-kapoia-epiptosi-stin-diarkeia-tou-thilasmou-33243.html

Holy Diver

krimA STO μωρακι...λυπαμαι πολυ!τι εφταιξε το καημενονικχ μου μπραβο για το μωρακι σου!αλλα εγω θα ελεγα να το βαζει ςσυνεχεια στο στηθος,ειναι ερεθισμα γιανα κατεβασεις γαλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

και ζουμε στον 21ο αιωνα, να τους κανουν καταγγελια, ειναι πραγματα αυτα να φευγουν αθωες ψυχουλες?? κρεμασμα θελουνε

οχι κρεμασμα.αργο κ βασανιστικο θανατο κ μαλιστα απο τη μανα:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

νικχ να ξερεις πως απο το μπουκαλι πινει πιο ευκολα λογο ροης .δε χρειαζεται να προσπαθησει για να ρουφηξει.ενω απο το στηθος πρεπει να καταβαλει προσπαθεια κ ειναι πιο ''κουραστικο'' γιαυτο πολλα μωρα οταν μαθουν μπουκαλι δε θελουν στηθος λογω δυσκολιας στο να πιουν.

Τι να σου πω βρε Δημητρούλα.Συμβολυη γιατρου! Το μωρο είναι πιο ηρεμο παντως απο το μεσημέρι.Εχει κοιμηθει τα διωρακια του.Και το στηθος μου το νιωθω φουσκωμενο τωρα.Μακαρι ο μπεμπακος μου να μειωσει πολυ γρηγορα το ξενο.Παλια επινε 30 μεχρι και 60ml.Τωρα και τις δυο ηπιε μονο 20ml.Αρα πιστευω οτι παμε καλα.

Μελινα και να κανουν καταγγελια η ζωουλα δεν γυριζει πισω.Αυτη η αδιαφορια στα δημοσια νοσοκομεια δεν παλευεται... Ελλαδα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Τι να σου πω βρε Δημητρούλα.Συμβολυη γιατρου! Το μωρο είναι πιο ηρεμο παντως απο το μεσημέρι.Εχει κοιμηθει τα διωρακια του.Και το στηθος μου το νιωθω φουσκωμενο τωρα.Μακαρι ο μπεμπακος μου να μειωσει πολυ γρηγορα το ξενο.Παλια επινε 30 μεχρι και 60ml.Τωρα και τις δυο ηπιε μονο 20ml.Αρα πιστευω οτι παμε καλα.

Μελινα και να κανουν καταγγελια η ζωουλα δεν γυριζει πισω.Αυτη η αδιαφορια στα δημοσια νοσοκομεια δεν παλευεται... Ελλαδα...

νικχ μη νομιζεις οτι το στηθος πρεπει να φουσκωσεις για να θηλασεις.αυτο το κανουν οσες θελουν να αποθηλασουν.πρεπει πριν φουσκωσει το στηθος να θηλασεις.καλα οκ το βραδυ αν δε ξυπνησει δε θα σηκωθεις αλλα με μια φορα τη μερα δε παιζει προβλημα.επισης να σου πω οτι ο λογος που της εδεινα κ εγω μια φορα τη μερα ξενο μετα απο θηλασμο στις 12 το βραδυ ηταν γιατι οντως με το ξενο κοιμουνται παραπανω επειδη ναρκωνονται.τους πεφτει πολυ βαρυ κ ειδικα αν εχει λακτοζη.

οντως δε γυριζει πισω αλλα μια εκδικηση να μη παρει η ερμη η μανα?:confused:

Holy Diver

καλημερα και καλο μηνα,

ελπιζω να ειστε ολοι καλα, εμεις ειχαμε δυσκολη νυχτα, κωλικοι,

Δημητρα εμενα ο δικος μου δεν την θελει την πιπιλα τη φτυνει και με το μπιμπερο δυσκολα τρωει, εχει παθει συγχυση νομιζει οτι ολα ειναι στηθος και ρουφαει παλι καλα που το μπιμπερο βγαζει γαλα...

να σε ρωτησω και κατι αλλο εχουμε να κανουμε κακα μας απο την δευτερα το βραδυ, ειναι φυσιολογικο?, βεβαια εχουμε παρα πολλα αερια και πολλες βρεγμενες πανες, εχει να κανει με τους κωλικους? μηπως να φαω κατι ενεργητικο?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα κ απο μενα

εχω κ γω μια ερωτηση.το γεγονος οτι ανα μιση ωρα θελει βυζι μηπως σημαινει οτι δε χορταινει ρε κοριτσια κ το υποσιτιζω το νινι μου,μηπως δεν εχω αρκετο γαλα να πιει?

χθες χεσαμε 4 πανες κ καναμε πιπι 5-6

τρελλο αγχος θα εχω μεχρι να ζυγιστουμε αυριο

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

καλημερα κ απο μενα

εχω κ γω μια ερωτηση.το γεγονος οτι ανα μιση ωρα θελει βυζι μηπως σημαινει οτι δε χορταινει ρε κοριτσια κ το υποσιτιζω το νινι μου,μηπως δεν εχω αρκετο γαλα να πιει?

Fire μου εμενα χθες ετσι μου ειπε χθες η παιδιατρος.Οτι το παιδι δεν το ταιζα που το κρατουσα μονο στο στηθος με τις ωρες.Πάντως αρχισα να εχω γαλα.Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.

Το αγχος μου φοβαμαι...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα χριστινα μου

και μενα αν μου πει κανα τετοιο τι να κανω θα ξαναρχισω συμπληρωμα..

αν δεν εχει παρει δηλ τα γραμμαρια που πρεπει

ωστοσο στο τηλεφ μου ειπε οτι εφοσον χεζει κ κατουραει ειναι καλα και να μην αγχωνομαι

θα δειξει

μου πε ζυγαρια να μην τολμησω να παρω

ειμαι πραγματικο ρακος

δεν το περιμενα τοσο δυσκολο και ο μικρος μου τα κανει ακομη πιο δυσκολα

μα καθε φορα που τον αλλαζω με κατουραει και φτου κι απ την αρχη πλυσιμο καινουρια ρουχαλακια

προσπαθω εντωμεταξυ να δειχνω ακμαια στον αντρα μου για να μη στεναχωριεται και οταν παει δουλεια σχεδον καταρρεω

καλημερα και καλο μηνα,

ελπιζω να ειστε ολοι καλα, εμεις ειχαμε δυσκολη νυχτα, κωλικοι,

Δημητρα εμενα ο δικος μου δεν την θελει την πιπιλα τη φτυνει και με το μπιμπερο δυσκολα τρωει, εχει παθει συγχυση νομιζει οτι ολα ειναι στηθος και ρουφαει παλι καλα που το μπιμπερο βγαζει γαλα...

να σε ρωτησω και κατι αλλο εχουμε να κανουμε κακα μας απο την δευτερα το βραδυ, ειναι φυσιολογικο?, βεβαια εχουμε παρα πολλα αερια και πολλες βρεγμενες πανες, εχει να κανει με τους κωλικους? μηπως να φαω κατι ενεργητικο?

ενα μωρο πανω απο 20 ημερων που θηλαζει μπορει να μην κανει κακα και για μια εβδομαδα.αυτο δεν ειναι προβλημα.προβλημα θα ηταν μονο αν επινε ξενο.η ραφαελα μου μια φορα ειχε να κανει κακα 10 μερες κ δεν ειχε καμια ενοχληση εκτος απο τους κολικους που δεν εχουν σχεση μαυτο.δε χρειαζεται να φας κατι.απλα ''το πιανει'' το γαλα σου !απλα θα μετρας τσισα για να δεις αν τρωει καλα!πανω απο 5-6 πανες.

καλημερα κ απο μενα

το οτι εκανε 4 κακα και 6 τσισα σημαινει οτι δεν υποσιτιζεται καθολου!μια χαρα τρωει.ποσο ημερων ειναι?μαλλον περναει αλμα αναπτυξης!

Holy Diver

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Fire μου εμενα χθες ετσι μου ειπε χθες η παιδιατρος.Οτι το παιδι δεν το ταιζα που το κρατουσα μονο στο στηθος με τις ωρες.Πάντως αρχισα να εχω γαλα.Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.

Το αγχος μου φοβαμαι...

κοριτσια αυτο δεν παιζει, τα περασα κι εγω τα ιδια για καμια εβδομαδα περιπου και δεν δινω καθολου ξενο μια χαρα ετρωγε, κι εγω τους ιδιους φοβους ειχα αλλα τον ζυγιζα και ηταν μια χαρα ολα, νομιζω οτι η παιδιατρος κανει λαθος συγνωμη η πανες δειχνουν οτι το μωρο μια χαρα τρωει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Kαλημερα χριστινα μου

και μενα αν μου πει κανα τετοιο τι να κανω θα ξαναρχισω συμπληρωμα..

αν δεν εχει παρει δηλ τα γραμμαρια που πρεπει

ωστοσο στο τηλεφ μου ειπε οτι εφοσον χεζει κ κατουραει ειναι καλα και να μην αγχωνομαι

θα δειξει

μου πε ζυγαρια να μην τολμησω να παρω

ειμαι πραγματικο ρακος

δεν το περιμενα τοσο δυσκολο και ο μικρος μου τα κανει ακομη πιο δυσκολα

μα καθε φορα που τον αλλαζω με κατουραει και φτου κι απ την αρχη πλυσιμο καινουρια ρουχαλακια

προσπαθω εντωμεταξυ να δειχνω ακμαια στον αντρα μου για να μη στεναχωριεται και οταν παει δουλεια σχεδον καταρρεω

Σε καταλαβαινω κοριτσακι γιατι νιωθω το ιδιο.Καθε φορα που ολοι λειπουν εγω κλαιω.Με εχει παρει πολυ απο κατω.Νιωθω οτι συνεχεια τα κανω ολα λαθος.Πήρα και τη μαια μου και μου την ειπε και αυτη.Αν δεν εχεις βγαλει ηδη γαλα αρκετο μην περιεμενεις μου λεει θαυματα. :-(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...