Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες!

Καλέ Κισάκι μπράβο! Πολύ κουράγιο έχεις φιλενάδα!! Μαραθώνιοι θηλασμοί. :eek:

Χριστίνα συγχαρητήρια που έκοψες το ξένο!!!!!!!! ;)

Δήμητρα πες μου το κόλπο να κοιμάται 12-8. Πληρώνω όσο-όσο! :mrgreen:

Η δικιά μου ότι ώρα και να την κάνω μπάνιο και την ταίσω με χαμηλό φωτισμό και ηρεμία, κοιμάται 3-3.30 λες και έχει ρολόι. Το βράδυ είναι ανήσυχη και ζητάει συνέχεια αγκαλιά και στήθος ενώ τη μέρα τρώει 10'-15' και ειναι ΟΚ.

Καμία συμβουλή;;; :confused:

εχει μπερδεψει τη μερα με τη νυχτα το μωρακι σου βρε.προσπαθησε οταν κοιμαται την ημερα να την βαζεις σε αλλο δωματιο με φως κ να μη κανεις ησυχια.δηλαδη να κανεις οτι εκανες κ πριν ερθει το μωρο κανονικα.το βραδυ μονο στο κρεβατακι του με χαμηλο φωτακι ησυχια κ θα λες παντα πριν κοιμηθει το ιδιο τραγουδακι θα κανεις την ιδια διαδικασια κ θα ειναι παντα την ιδια ωρα.

Γειά σου ρε Δήμητρα! Εμείς που λέμε ότι θα βάλουμε τη μικρή σε ανάποδο κάθισμα αυτοκινήτου μέχρι τουλάχιστον 2-2.5 ετών η μάνα μου και η πεθερά μου λένε "Εσείς πάθατε τίποτα που σας είχαμε αγκαλιά; Πιο ασφαλείς ήσασταν!" .Ναι καλές μου, δεν πάθαμε τίποτα γιατί ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ να τρακάρουμε! Έλεος πια! Και είναι και μορφωμένες γυναίκες υποτίθεται!!! :mad:

γνωστο μου προσωπο οχι φιλη αλλα εχουμε ενα ''γεια'' οταν τη συνανταω...ειχε το μωρο αγκαλια τρακαρανε το μωρο πεταχτυκε μπροστα κ εμεινε αναπηρο.ειναι 7 ετων σημερα κ ειναι σε καροτσακι με νοητηκα προβληματα.καθολου ασφαλες δεν ειναι στην αγκαλια!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλες, τωρα καταφερα να μπω, ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε περναμε κωλικους, ολη νυχτα αγκαλια και περα δωθε, χιλιομετρα καναμε και μονο στο βυζι ηρεμουσε, τελικα ηρεμησαμε το μεσημερι και κοιμηθηκαμε μαζι κι εγω 2 ωρες, ξυπνησε εφαγε και τωρα ξανακοιμαται, παραγγειλα κοτοπουλο φιλετο με ρυζι δεν εχω φαει τιποτα.

Πες τα Δημητρα πες τα, κι εμενα με εχει φαει με την πιπιλα η πεθερα μου, εσεις τι εχετε κανει με αυτο το θεμα??? εγω δεν εχω δωσε τιποτα

εγω εχω δωσει πιπιλα αλλα αν εβλεπα οτι δε δε θελει στηθος θα την εκοβα.ειναι αναλογα το μωρο.μερικα παθαινουν συγχιση με την πιπιλα.απλα το παρακολουθεις κ αν δεις οτι απο τοτε που αρχισε πιπιλα δε θελει στηθος την κοβεις.αν την κοψεις απο την αρχη δεν θα εχει προβλημα.το θεμα ειναι μη προλαβει να τη συνηθισει.

Holy Diver

Διαφημίσεις

νομιχω ηρεμησε η μικρη!δε βοηθησε και οκαιρος να την παω βολτα!θα νητσεψω 3 μερες το σαββατο θελω να κοινωνησω σαραντιζω κιολας!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ήρθε η παιδιατρος. Το μωρο μας ψηλωσε και φουσκωσε οσο επρεπε. Χαρηκα πολύ. :D

Μου είπε οτι το γαλα μου θα αργησει να κατεβει λογω καισαρικης γιατι στο φυσιολογικο ρυθμιζονται ολα μονα τους. Το να τον εχω ολη την ωρα στο στηθος δεν κερδιζω κατι.Θα το κοψει μονο του μου ειπε το ξενο οταν ειναι ετοιμο το στηθος μου.Απλα να θηλαζω σε ολα τα γευματα και να μην πω σε κανενα οχι.Εκει θα το χασω το παιχνιδι.Μου ειπε οτι το ειχα κουρασει το παιδι και μαζι με ειδε και μενα ρακο! Αυτα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

νικχ να ξερεις πως απο το μπουκαλι πινει πιο ευκολα λογο ροης .δε χρειαζεται να προσπαθησει για να ρουφηξει.ενω απο το στηθος πρεπει να καταβαλει προσπαθεια κ ειναι πιο ''κουραστικο'' γιαυτο πολλα μωρα οταν μαθουν μπουκαλι δε θελουν στηθος λογω δυσκολιας στο να πιουν.

Holy Diver

κοριτσια μιλησα με τη μανα μου στο τηλ σημερα.μου ειπε για μια φιλη της εγω την ξερω...αυτη προσπαθουσε για παιδι 15 χρονια.τωρα ειναι 45.τελικα εκανε διδυμα με εξωσωματικη αγορακια!τις προαλλες(τα μωρα 3 μηνων) το ενα εκανε πυρετο.το πηγαν στο νοσοκομειο(ΣΕΡΡΩΝ) βραδυατικα.το εξετασαν εκει κ ειπαν οτι ειναι μια γριπουλα κ εδωσαν κατι σιροπια.περασαν 3 μερες κ ο πυρετος δεν επεφτε.το πηγε στον παιδιατρο (εξωτερικος γιατρος) κ της ειπε κ αυτος οτι ειναι ιωση.της εδωσε αντιβιωση κ της ειπε για 7 μερες κ αν δε πεσει ο πυρετος σε 3 μερες να ξαναπαει.και τελικα ρε κοριτσια το μωρο επαθε σηψαιμια κ πεθανε!δε ξερουν ακομα απο τι ηταν κ τι ακριβως ειχε...δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν τελικα???:confused:

Holy Diver

Κοριτσάκια ήρθε η παιδιατρος. Το μωρο μας ψηλωσε και φουσκωσε οσο επρεπε. Χαρηκα πολύ. :D

Μου είπε οτι το γαλα μου θα αργησει να κατεβει λογω καισαρικης γιατι στο φυσιολογικο ρυθμιζονται ολα μονα τους. Το να τον εχω ολη την ωρα στο στηθος δεν κερδιζω κατι.Θα το κοψει μονο του μου ειπε το ξενο οταν ειναι ετοιμο το στηθος μου.Απλα να θηλαζω σε ολα τα γευματα και να μην πω σε κανενα οχι.Εκει θα το χασω το παιχνιδι.Μου ειπε οτι το ειχα κουρασει το παιδι και μαζι με ειδε και μενα ρακο! Αυτα!

αυτο πρωτη φορα το ακουω για το γαλα και την καισαρικη, εμενα το γαλα μου ηταν αρκετο απο την αρχη αφου στο μαιευτηριο την 3 μερα μου φερανε θηλαστρο και εβγαλα 80μλ, τι να πω εγω τον ειχα ολη μερα στο στηθος οσο ηθελε και τωρα εχουμε βρει τους ρυθμους μας,

δημητρα ειλικρινα δεν εχω λογια δεν μπορει να υπαρχει τοσο ανευθυνοτητα δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν μα κανενα τελικα εχεις τοσο δικιο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

α ναι κ γω ηθελα να πω οτι δεν εχω ξανακουσει για γαλα που αργει να ρθει λογω καισαρικης:confused: εδω ερχεται γαλα σε γυναικες που κανουν αναγκαστικη εκτρωση στον 4ο 5ο μηνα κ δε θα ρθει σε καισαρικη 9 μηνων?:confused:

τριανμελι στο νοσοκομειο σερρων(ειμαι κ αποσερρες) πολλα τετοια ακουγονται.πριν κατι μηνες πεθανε μωρο 6 μηνων γιατι του κανανε κλεισμα για μεγαλους:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...