Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ:tongue:οταν επιμενει καποιοσ να κανω κατι κ ειδικα οταν εχει σχεση με τα παιδια μου ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.η μανα μου το χει αυτο κ συνεχεια την κραζω!μανια καθε μερα στο τηλ να μου λεει να δωσω τσαι στο μωρο γιατι θα διψαει!!!της ειπα 4-5 φορες με το καλο οτι τα μωρα που θηλαζουν ΔΕ ΔΙΨΑΝΕ!και οτι το τσαι το πινω εγω !αυτη δε θηλασε κ δε ξερει την τυφλα της!ε χτες παλι αρχισε.τσαι δωσε κ τσαι δωσε:roll: φουντωσα εγω κ της την ειπα.ε μαααα !!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γ κι εμένα λέει τσάι. Λέω δεν κάνει δε θα πίνει γάλα μετά λέει η μαία. Εσείς όλα τα ξέρετε λέει. Αχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Χριστινα τσατιστηκα τοσο πολυ που δεν διαβασα τιποτα μετα απ την ερωτηση που μου εκανες για να σου απαντησω αμεσα

Να πεις τον ενδοκρινολογο σου να σου αιτιολογησει αυτο το 2μηνο

Η δικη μου εχει κανει phd στα νεογνα και μου πε αν γουσταρω να θηλασω 2 χρονια

Δεν ξερω κανεναν που να χει θυρεοειδη και να μη θηλαζει

Μη χεσω

Σοβαρα θα θελα πολυ να σου πει το λογο,ποια ειναι η επιστημονικη εξηγηση..:evil::evil::evil:

Θα κανω τη Δευτερα tsh και μετα θα μου πει ποσο να το μειωσω..

Συγχυση τραβηξα μ αυτο που διαβασα θα πιω μια μπυριτσα

Συμπληρωμα εδω και 2 μερες δινω μονο το βραδυ

Την Πεμπτη θα ρθει ο παιδιατρος,αν εχει παρει βαρος θα κοψω και το βραδυνο

μα ετσι ειναι αλλα αντε να τους το βαλεις στο μυαλο.ξερεις τι?η γενια των γονιων μας κ των πεθερικων μας οπως ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΑΣ(γενιες δηλαδη απο το '50 μεχρι το 70' ειναι απο τις πιο ''ανευθυνες'' γενιες γονεων.

1ον δε θηλασαν(το μεγαλυτερο ποσοστο) γιατι τοτε βγηκαν οι σκονες κ ετρεξαν ολες να κοψουν το γαλα κ να δωσουν σκονες γιατι νομιζαν οτι ειναι καλυτερες

2ον καπνιζανε κ ντουμανιαζανε διπλα στα παιδια τους χωρις τυψεις

3ον στουμπωνανε τα μωρα με βαζακια λες κ δεν υπηρχαν υλικα να κανουν φαγητο!

4ον βαζανε ουζο στα ουλα του μωρου οποτε εβγαζε δοντια!

5ον οποτε βγαινανε εξω τους παιρνανε σοκολατες κ καραμελες για να σκασουνε

6ον στο αυτοκινητο βαζανε τα παιδια τους οπως να ναι οπου να ναι (ΚΑΙ στο μπροστινο καθισμα) και μαλιστα παντα χωρις ζωνη!

7ον φλομωνανε τα παιδια με βιταμινες χωρις να τις χρειαζονται καν!

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες!

Καλέ Κισάκι μπράβο! Πολύ κουράγιο έχεις φιλενάδα!! Μαραθώνιοι θηλασμοί. :eek:

Χριστίνα συγχαρητήρια που έκοψες το ξένο!!!!!!!! ;)

Δήμητρα πες μου το κόλπο να κοιμάται 12-8. Πληρώνω όσο-όσο! :mrgreen:

Η δικιά μου ότι ώρα και να την κάνω μπάνιο και την ταίσω με χαμηλό φωτισμό και ηρεμία, κοιμάται 3-3.30 λες και έχει ρολόι. Το βράδυ είναι ανήσυχη και ζητάει συνέχεια αγκαλιά και στήθος ενώ τη μέρα τρώει 10'-15' και ειναι ΟΚ.

Καμία συμβουλή;;; :confused:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

μα ετσι ειναι αλλα αντε να τους το βαλεις στο μυαλο.ξερεις τι?η γενια των γονιων μας κ των πεθερικων μας οπως ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΑΣ(γενιες δηλαδη απο το '50 μεχρι το 70' ειναι απο τις πιο ''ανευθυνες'' γενιες γονεων.

1ον δε θηλασαν(το μεγαλυτερο ποσοστο) γιατι τοτε βγηκαν οι σκονες κ ετρεξαν ολες να κοψουν το γαλα κ να δωσουν σκονες γιατι νομιζαν οτι ειναι καλυτερες

2ον καπνιζανε κ ντουμανιαζανε διπλα στα παιδια τους χωρις τυψεις

3ον στουμπωνανε τα μωρα με βαζακια λες κ δεν υπηρχαν υλικα να κανουν φαγητο!

4ον βαζανε ουζο στα ουλα του μωρου οποτε εβγαζε δοντια!

5ον οποτε βγαινανε εξω τους παιρνανε σοκολατες κ καραμελες για να σκασουνε

6ον στο αυτοκινητο βαζανε τα παιδια τους οπως να ναι οπου να ναι (ΚΑΙ στο μπροστινο καθισμα) και μαλιστα παντα χωρις ζωνη!

7ον φλομωνανε τα παιδια με βιταμινες χωρις να τις χρειαζονται καν!

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γειά σου ρε Δήμητρα! Εμείς που λέμε ότι θα βάλουμε τη μικρή σε ανάποδο κάθισμα αυτοκινήτου μέχρι τουλάχιστον 2-2.5 ετών η μάνα μου και η πεθερά μου λένε "Εσείς πάθατε τίποτα που σας είχαμε αγκαλιά; Πιο ασφαλείς ήσασταν!" .Ναι καλές μου, δεν πάθαμε τίποτα γιατί ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ να τρακάρουμε! Έλεος πια! Και είναι και μορφωμένες γυναίκες υποτίθεται!!! :mad:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

μη μασατεεεεεεεεεεε ξεσπαστε εδω ολα θα γινουν!!!!!!!!!!!βασιστειτε στο ενστικτο σας,επιτελους κοιμηθηκε η μικρη για ολοκληρη 1,5 ωρα μολις ξυπνησ και τρωει....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεια σας κουκλες, τωρα καταφερα να μπω, ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε περναμε κωλικους, ολη νυχτα αγκαλια και περα δωθε, χιλιομετρα καναμε και μονο στο βυζι ηρεμουσε, τελικα ηρεμησαμε το μεσημερι και κοιμηθηκαμε μαζι κι εγω 2 ωρες, ξυπνησε εφαγε και τωρα ξανακοιμαται, παραγγειλα κοτοπουλο φιλετο με ρυζι δεν εχω φαει τιποτα.

Πες τα Δημητρα πες τα, κι εμενα με εχει φαει με την πιπιλα η πεθερα μου, εσεις τι εχετε κανει με αυτο το θεμα??? εγω δεν εχω δωσε τιποτα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...