Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalo mesimeri!

Apo xthes to apogeuma ekopsa to sumplirwma.olo to vradu 2 wres stithos mia upno! Twra einai

apo tis 8.30 sto stithos kai molis ton vgazw klaiei! Mexri ton upologisti den mporw na paw! Kai nustaaaazw!

Μπραβο χριστινακι,μη τα παρατας

και γω που ειμασταν στην ιδια κατασταση αρχισα να βλεπω διαφορα πλεον

κανε υπομονη και βαζε τον στηθος οποτε θελει και για οσο θελει

προσπαθησε να τον βαζεις σωστα στο στηθος

και γω κουτουλαω τρεις ωρες κοιμηθηκα αλλα εχω πεισμωσει πολυ:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτελους κοιμηθηκε λιγο.

Fire να σε ρωτησω με το θυροειδη τι κανεις? Πήγε σημερα η μητερα μου και της ειπε να παρω το 100μg τώρα.Επαιρνα το 112. επισης ειπε πρεπει να θηλασω μέχρι 2 μηνες.οχι περισσοτερο. Εσενα τι σου εχει πει?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ποιος σου ειπε καλε να θηλασεις 2 μηνες επειδη εχεις θυροειδη?χαααααααααχαχαχαχα ελεος με τον καθε βλαμενο!και εγω εχω θυροειδη κ θηλαζω το τριτο παιδι!τη ραφαελα τη θηλασα 6 μηνες κ τον αλεξ 3.5 γιατι μετα δεν ηθελε γαλα καθολου!το εκοψε κ ουτε σκονη επινε ουτε τιποτα!αναγκαστικα κ του αρχισα τις κρεμες κ του τις εκανα με γαά αντι με νερο!οσο θες θηλαζεις δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!τι αλλη μλκια θα σκεφτουν θεε μου:confused:

Holy Diver

κορίτσια υπομονή και κουράγιο. Σκεφτείτε πόσο καλό τους κάνει tο μητρικό γάλα. Οι μανούλες αντέχουν τα πάντα εδώ είμαστε η μια για την άλλη και θα τα καταφέρουμε. Εμένα τις τελευταίες μέρες κάθε απόγευμα 7-12 θέλει στήθος ανά 20λεπτό tο χτες την κοιμισα πάνω μου και tο βράδυ βγήκε από tο προγραμμα τις ενώ ξυπνησε 3.30 και 6.30 μετά σηκώθηκε 8.20 9.30 10.30 και ανά μια ώρα από τότε. Τη να κάνω..

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

η δικια μου εδω κ 2 μερες της εκοψα κ το 1 συμπληρωμα που της εδεινα στις 12 το βραδυ!χτες την θηλασα απο τις 12 παρα μεχρι τις 12.30 το βραδυ και ξυπνησε το πρωι 8.00!το βυζι ειχε τουμπανιασει αλα το αδειασε ολο και το ενα κ το αλλο!μεχρι τις 9.10 θηλαζε κ τωρα κοντευει 13.00 κ αρχισε να βυζαινει το χερι της οποτε παω για να την ταισω παλι:tongue:

Holy Diver

κορίτσια υπομονή και κουράγιο. Σκεφτείτε πόσο καλό τους κάνει tο μητρικό γάλα. Οι μανούλες αντέχουν τα πάντα εδώ είμαστε η μια για την άλλη και θα τα καταφέρουμε. Εμένα τις τελευταίες μέρες κάθε απόγευμα 7-12 θέλει στήθος ανά 20λεπτό tο χτες την κοιμισα πάνω μου και tο βράδυ βγήκε από tο προγραμμα τις ενώ ξυπνησε 3.30 και 6.30 μετά σηκώθηκε 8.20 9.30 10.30 και ανά μια ώρα από τότε. Τη να κάνω..

κισακι οπως ειπε κ η ρεα ειναι κυμα αναπτυξης.ειναι 5 εβδομαδων περιπου τοτε το περνανε.για 2-3 μερες θα θελει συνεχεια μαμ.κ η δικια μου σε λιγες μερες θα το περασει

εντιτ τα λεμε μετα παω για ταισμααααααα

Holy Diver

κουκλίτσα μακάρι γιατί 5ώρες ούτε να φάω ούτε μπάνιο ούτε κατούρημα δεν μπορώ... Εχω και την πεθερα μου δώσε πιπίλα πια...κι αν δεν την πάρει βαλε μέλι. Αχα δε θα βγει ήλιος θα την κορανίπω...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Πρόκειται για μια μελέτη που έγινε με εντολή του "Maternal and Child Health Program (Title V, Social Security Act) of the Health Resources and Services Administration, U.S. Department of Health and Human Services".

Σε απάντηση αυτής της εντολής, το "Food and Nutrition Board's Committee on Nutritional Status During Pregnancy and Lactation" και το "Subcommittee on Nutrition During Lactation" ζητήθηκαν να αξιολογησουν τις επιστημονικές αποδείξεις και να οργανώσουν τις υποδείξεις τις σχετικές με τις διατροφικές ανάγκες θηλάζουσας μητέρας και παιδιού.

Καλή ανάγνωση!

http://www.nap.edu/openbook.php?record_id=1577&page=1

ΥΓ: Μου έκανε μεγάλη εντύπωση μια μελέτη που αναφέρεται. Αφορά τις συνέπειες της αφυδάτωσης στη παραγόμενη ποσότητα γάλακτος. Επειδή κάποιο πείραμα σε θηλάζουσα μητέρα θα ήταν τουλάχιστον ανήθικο, μελέτησαν μητέρες σε εποχή ραμαζάνι.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

κουκλίτσα μακάρι γιατί 5ώρες ούτε να φάω ούτε μπάνιο ούτε κατούρημα δεν μπορώ... Εχω και την πεθερα μου δώσε πιπίλα πια...κι αν δεν την πάρει βαλε μέλι. Αχα δε θα βγει ήλιος θα την κορανίπω...

Πάρε μια πιπίλα και συ βρε παιδί μου! Βάλε και μελάκι! Και δώστη στη πεθερά σου να πιπιλάει! (Για να μην μιλάει)

Τα παιδάκια μου...

Γλυκούλες ήρθε η ώρα μου!

Πάω να ταίσω το Ηλεκτράκι μου! (μόνο να το βλέπατε τι γλυκούλι που είναι όταν κοιμάται θα καταλαβαίνατε με τι πόνο ψυχής η άπονη το ξυπνάω)

Τα παιδάκια μου...

ΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!ΜΑΝΙΑ ΛΥΣΣΑΞΕ!! ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ!!!:evil::evil::evil:

μη της βαλω καμια κυψελη ολοκληρη εκει που ξερει!:twisted::twisted::twisted:

Holy Diver

με τις μελισσες η χωρίς;κορίτσια είναι πολύ καλή και με βοηθάει παρά πολύ και με υποστηρίζει πάντα αλλά επιμένει σε κάποια θέματα... Πάντως εγώ κάνω tο δικό μου...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...