Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Μελινάκι καλή επιτυχία με την εξέταση!Λες να αλλάξει το 80% σήμερα?Περιμένουμε νέα σου!

Νεκταρία ήσουν φοβερά κομψή εγκυούλα!Τρελάθηκα με το δωμάτιου του μικρού!Τέλειο! Να μου πεις το νούμερο στο χρώμα του τοίχου! :D

Κούλλα πέρασαν τελικά οι μέρες! Άντε να μάθουμε και το δικό σου το μπεμπάκι τι είναι! Και μένα στην β'επιπέδου είπε ότι θα σιγουρευτεί! Τώρα έχω μείνει μόνο με το ποσοστό!

nikx δεν περνάνε οι μέρες έχω ακόμα 13 μέρες μέχρι να πάω και όλοι με ρωτάνε και έχω τρελλή αγωνιά.

Υπάρχει πιθανότητα να μην φανει πάλυ στην Β' Επιπέδου?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

To νούμερο εε??? Θα ψάξω να βρω αν έμεινε χρώμα το κουτί.Δεν το κρατήσαμε πλάκα-πλάκα γιατί μας αρέσουν οι αλλαγές και λίγο να μεγαλώσει θα το αλλάξουμε όλο το δωμάτιο. Χρώμα και διακόσμηση. Κάπου θα έχει περισσέψει να δω μάρκα και νούμερο.Το κάτω είναι έντονο λαχανί και το πάνω είναι φωτεινό κίτρινο. Τα αυτοκόλλητα είναι η ζούγκλα από το www.cosycorner.gr.

Mελινάκι μου η ώρα περνάει αργά και βασανιστικά... Τα θυμάμαι στην 1η εγκυμοσύνη,μη σου πω ψέμματα. Θα έρθει όμως... ;) και μετά που θα δεις έτσι όπως δεν έχεις ξαναδεί το μπεμπέ σου θα τα ξεχάσεις όλα! Α!!! Αν βλέπεις μια μαύρη τρύπα στο κορμάκι του μωρού σου μην τρομάξεις! Είναι το στομάχι του! Πέρυσι μέχρι να ξεθαρρέψω και να ρωτήσω τι είναι αυτό είχα σκάσει από αγωνία! :lol:

Kούλα μου σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν προσέχω όσο στην 1η.Είναι κι ο χρόνος περιορισμένος,τρώω και βιαστικά... Έχω πάρει περίπου 5 κιλά. Πέρυσι βέβαια τα 5 κιλά τα είχα βάλει ήδη πριν καλά-καλά κλείσω το 1ο τρίμηνο. Θα προσέξω λίγο αργότερα και ελπίζω να ξαναπάρω τα ίδια ή έστω 2-3 παραπάνω. Απλά ήδη είχα ξεκινήσει με +6. Τώρα είμαι 70 κιλά ενώ τα κανονικά μου είναι 58-60.

nikx δεν περνάνε οι μέρες έχω ακόμα 13 μέρες μέχρι να πάω και όλοι με ρωτάνε και έχω τρελλή αγωνιά.

Δεν νομίζω!Εμένα μου είπε όταν τον ρώτησα αν μπορώ να το ανακοινώσω τώρα το φυλο στους συγγενείς να περιμένω την β'επιπέδου για να μου πει το 100%!Βέβαια στους γονείς μας είπαμε τι μας είπε περισσότερο ότι είναι!Σιγά μην άντεχα! :D Σε φίλους και γνωστούς δεν έχω πει όμως τίποτα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Όοοοχι δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα!!! :lol: To ξεψαχνίζουν καλέ το μωρό! :tongue: Θα το δεις το πιπί ή το "λουλουδάκι" σε όλο του το μεγαλείο! Εδώ θα δεις νεφρά και καρδιές και συκώτια δε θα δεις κάτι τόσο εμφανές? ;)

Σου εύχομαι ένα "λουλουδάκι" γερό πάνω από όλα!

Όοοοχι δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα!!! :lol: To ξεψαχνίζουν καλέ το μωρό! :tongue: Θα το δεις το πιπί ή το "λουλουδάκι" σε όλο του το μεγαλείο! Εδώ θα δεις νεφρά και καρδιές και συκώτια δε θα δεις κάτι τόσο εμφανές? ;)

Σου εύχομαι ένα "λουλουδάκι" γερό πάνω από όλα!

Σε ευχαριστώ mikio μου για την ευχή σου ένα λουλουδάκι και να είναι γερό και δυνατό πάνω από όλα μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό !!!! Οπόταν η αγωνία μου θα λυθεί μέχρι τις 25 άντε τωρα που ξέρω ότι θα μάθω σίγουρα μπορώ να κάνω υπομονή :-D:wink:

mikio εγώ σήμερα που ζυγίστηκα ήμουν 68 κιλά έχω πάρει την διατροφολόγο και μου έκλεισε ραντεβού για τις 23/6 και από σήμερα ξεκίνησα και προσέχω μέχρι να πάω στο ραντεβού αν μη τι άλλο δεν τρώω γλυκά και γενικά βλακείες! Τουλάχιστον μπας και καταφέρω κανένα μήνα και δεν βάλω κανενα κιλο να εξησορροπηθεί η διαφορά :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Επιστρέψαμε κι εμείς με τον Λαζαράκο μας! (Ναι, είναι σίγουρο πλέον).:lol: Όλα καλά συνεγκυούλες μου, είμαστε 385 γραμμάρια και είχαμε και το δάχτυλο στο στόμα! :wink:Εκεί που έβαλε να ακούσουμε την καρδούλα, άρχισε να χτυπάει ακανόνιστα! Χλώμιασα κι εγώ και ο μπαμπάς μας. Τελικά παρεμβαλλόταν η δικιά μου η καρδιά!!! :rolleyes:

Ο υπέρηχος με βγάζει +2 μέρες και ο γιατρός +4. Τουλάχιστον δεν έχουμε μεγάλη απόκλιση... Πήραμε και τα πρώτα φορμάκια μας που είχα βάλει στο μάτι και μ' έπιασαν τα ζουμιά πάλι. Και μετά λέω: όλο αυτό θα βγει από μέσα μου; Φριιιιιιιιιιιιιιιιικηηηηηηηηη! :shock:Α, έχω και μια κύστη αλλά ευτυχώς δεν μεγάλωσε από την προηγούμενη φορά και η πίεση σούπερ!

Άντε και στα δικά σας.

Επιστρέψαμε κι εμείς με τον Λαζαράκο μας! (Ναι, είναι σίγουρο πλέον).:lol: Όλα καλά συνεγκυούλες μου, είμαστε 385 γραμμάρια και είχαμε και το δάχτυλο στο στόμα! :wink:Εκεί που έβαλε να ακούσουμε την καρδούλα, άρχισε να χτυπάει ακανόνιστα! Χλώμιασα κι εγώ και ο μπαμπάς μας. Τελικά παρεμβαλλόταν η δικιά μου η καρδιά!!! :rolleyes:

Ο υπέρηχος με βγάζει +2 μέρες και ο γιατρός +4. Τουλάχιστον δεν έχουμε μεγάλη απόκλιση... Πήραμε και τα πρώτα φορμάκια μας που είχα βάλει στο μάτι και μ' έπιασαν τα ζουμιά πάλι. Και μετά λέω: όλο αυτό θα βγει από μέσα μου; Φριιιιιιιιιιιιιιιιικηηηηηηηηη! :shock:Α, έχω και μια κύστη αλλά ευτυχώς δεν μεγάλωσε από την προηγούμενη φορά και η πίεση σούπερ!

Άντε και στα δικά σας.

Μπράβο κοριτσάκι με το καλό! Μινιόν καλέ είναι το μωρό σου ο δικός μου ήταν πιο μεγάλος θα δω αύριο να σου πω πόσο ήταν. Και φυσικά θα βγει καλέ μη φρικάρεις! Εγώ τον έκανα 4.250 λέμε!!! :lol: Με το καλό και στις υπόλοιπες! Όλα τα μωράκια να είναι γερά και όμορφα!!! ;)

Άντε και στα δικά σας.

Μελίνα πολύ χαρήκαμε με τα νέα σου ευτυχώς είναι όλα καλά :D:wink: Και έμαθες και σίγουρα ότι είναι αγοράκι. Λάζαρο θα τον ονομάσεις ??? Μην ανησυχείς και θα βγεί :mrgreen: αλήθεια πήρε θέση το κεφαλάκι είναι κάτω? Εμένα ο γιος μου στην πρώτη εγκυμοσύνη από 3 μηνών γύρισε κάτω και πήρε θέση τώρα δεν είχε γυρίσει ακόμα φυσικά έχει μπόλικο χρόνο ακόμα. Αλήθεια Μελίνα ο μικρός σου έκατσε και τον μέτρησε εύκολα στην Β επίπέδου που θέλουν να μετρήσουν διάφορα ? Εγώ θυμάμαι με είχε σπάσει μέχρι που διακόψαμε 2 φορές και ξαναέμπαινα αλλά τελικά τα είχαμε καταφέρει. Ελπίζω αυτή την φορά να είναι ευκολότερο :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Μελίνα πολύ χαρήκαμε με τα νέα σου ευτυχώς είναι όλα καλά :D:wink: Και έμαθες και σίγουρα ότι είναι αγοράκι. Λάζαρο θα τον ονομάσεις ??? Μην ανησυχείς και θα βγεί :mrgreen: αλήθεια πήρε θέση το κεφαλάκι είναι κάτω? Εμένα ο γιος μου στην πρώτη εγκυμοσύνη από 3 μηνών γύρισε κάτω και πήρε θέση τώρα δεν είχε γυρίσει ακόμα φυσικά έχει μπόλικο χρόνο ακόμα. Αλήθεια Μελίνα ο μικρός σου έκατσε και τον μέτρησε εύκολα στην Β επίπέδου που θέλουν να μετρήσουν διάφορα ? Εγώ θυμάμαι με είχε σπάσει μέχρι που διακόψαμε 2 φορές και ξαναέμπαινα αλλά τελικά τα είχαμε καταφέρει. Ελπίζω αυτή την φορά να είναι ευκολότερο :D

Ναι, Λάζαρο. Τον πεθερό μου Γιώργο τον λένε αλλά έχει μπει ήδη το όνομα του και δεν μ' αρέσει όταν όλα τα ξαδέρφια έχουν το ίδιο όνομα. Αν θυμώσει, θύμωσε! Του παππού και του αδερφού του θα βάλω έτσι κι αλλιώς. Το κεφαλάκι ήταν στ' αριστερά. Πιο πολύ κουνούσε τα χεράκια του, τα ποδαράκια τα είχε λυγισμένα (μάλλον περισσότερο μπουνίτσες τρώω παρά κλωτσίτσες). Σε κάποια φάση με πίεσε λίγο περισσότερο ο γιατρός στην κοιλιά αλλά δεν χρειάστηκε να διακόψουμε.

Διαφημίσεις

Ναι, Λάζαρο. Τον πεθερό μου Γιώργο τον λένε αλλά έχει μπει ήδη το όνομα του και δεν μ' αρέσει όταν όλα τα ξαδέρφια έχουν το ίδιο όνομα. Αν θυμώσει, θύμωσε! Του παππού και του αδερφού του θα βάλω έτσι κι αλλιώς. Το κεφαλάκι ήταν στ' αριστερά. Πιο πολύ κουνούσε τα χεράκια του, τα ποδαράκια τα είχε λυγισμένα (μάλλον περισσότερο μπουνίτσες τρώω παρά κλωτσίτσες). Σε κάποια φάση με πίεσε λίγο περισσότερο ο γιατρός στην κοιλιά αλλά δεν χρειάστηκε να διακόψουμε.

Mια χαρα άντε από όλες να ακούμε ευχάριστα νέα ! Βασικά νομίζω είσαι η πρώτη που πήγε για Β επιπέδου. Σιγά σιγά να παίρνει μια μια την σειρά της !!!

Άρα έχουμε σίγουρα ένα αγοράκι τον Λάζαρο :D

Εγώ λόγω του ότι δεν ξέρω ακόμα την είναι δεν έχω σκεφτει καθόλου το θέμα με το όνομα. Οταν μάθω φύλο τότε θα κάτσω να σκεφτώ ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κούλα, εδώ και χρόνια τα έχω σκεφτεί. Καλά, το Χριστιάννα το σκέφτηκα από τα 17 μου! Οι γονείς μου Χρήστος και Άννα = Χριστιάννα. Το Λάζαρος είναι από την πλευρά του συζύγου (δεν ταιριάζει το Γιώργος και Ελένη με τίποτα)!

Κούλα, εδώ και χρόνια τα έχω σκεφτεί. Καλά, το Χριστιάννα το σκέφτηκα από τα 17 μου! Οι γονείς μου Χρήστος και Άννα = Χριστιάννα. Το Λάζαρος είναι από την πλευρά του συζύγου (δεν ταιριάζει το Γιώργος και Ελένη με τίποτα)!

Αυτο λέω και εγώ πως απεφάσισες να τον βγάλεις Λάζαρο ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Αυτο λέω και εγώ πως απεφάσισες να τον βγάλεις Λάζαρο ?

Ήθελα να είναι λίγο πιο σπάνιο αλλά όχι και να βάλω στο άσχετο κάποιο. Οπότε το Λάζαρος μια χαρά μου κάθισε. Είχα και την επιλογή του παππού του άντρα μου από την μεριά της μάνας του που τον λέγανε Βαλεντίνο!!! Ξου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...