Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με τα κιλά πως τα πάτε ???

Εγώ οπως είπα είχα βάλει 27 κιλά και έχω χάσει τα 15 και τώρα μου μένουν άλλα 12 κιλά καλά τα πάω αλλά ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να χάσω τουλάχιστο ακόμα 6 κιλά μπας και με φορέσει κάνα παλιό ρούχο μου. :rolleyes:

Είχα πάρει 23 έχασα τα 11, θέλω άλλα 12 να φυγουν και να τους κουνήσω μαντήλι!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τι κανετε?

να σας ρωτησω με τον θυλασμο τα καταφερατε αμεσως ?εμενα ακομα δεν βγαζει αρκετο βρε κοριτσια σταγονες και αυτες συγα συγα . και σε σας ετσσσσσσι ηταν στην αρχη ?

Κάθε φορά παράγεις όσο χρειάζεται το μωρό σου. Το νεογέννητο έχει ένα στομαχάκι σχεδόν σαν νύχι :). Και το πεπτικό του δεν είναι έτοιμο να δεχτεί μεγαλες ποσότητες.

Πόσο είναι το μωράκι σου;

Μετά τη 10η ημέρα θα δεις πολύυυ γάλα (κύμα ανάπτυξης Νο1)

Τα παιδάκια μου...

Μελινα το θηλαστρο ποναει? Εβγαζες το γαλα και το μετεφερες σε μπιμπερο? πιο έχεις πάρει? Εγω έχω αυτο της medela. Λεω να το δοκιμασω να δω ποσο γαλα θα βγαλω αφου το μωρο δεν χορταινει.

χριστινακι εχω το medela swing το οποιο δεν ποναει καθολου μα καθολου μεταφερω το γαλα σε μπιμπερο dr. brown το οποιο ειναι ειδικα σχεδιασμενο για τους κολικους το γαλα που θα βγαλεις δεν ειναι η πραγματικη ποσοστητα που εχεις εγω εχει τυχει αλλη φορα να βγαλω 150 αλλη 50 αλλη 30 αλλα καθε μερα βγαζω περιπου γυρω στα 130 αρμεγομαι βεβαια δυο τρεις φορες αλλα τι να κανω να εχει ο μπαμπας το βραδυ.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εγώ θέλω 1 να χάσω για να γίνω όπως ήμουν πριν την εγκυμοσύνη αλλά κάθε μέρα τρώω πολλά γλύκα.μα κάθε μέρα παρά πολλά μιλάμε και όλο κάτι μου φέρνουν Έχασα 6 με τη γεννά

Κισάκι τι λες τώρα...

Τα παιδάκια μου...

αχ σήμερα δεν πάμε καθόλου καλά.απο το πρωι στις 9,30 όλο τρωει και δεν κοιμάται.κλείνει τα μάτια της για 5 λεπτά και μόλις την αφήσω στην κούνια κλαιει και ψάχνει βυζί.άδειασε το στήθος μου(και τα δύο) δεν ξέρω τι να την κάνω... καμια πρόταση?είναι φυσιολογικό τόσες ώρες ξύπνια?

2-3 24ωρα θα κρατήσει. Όλα παιρνάνε αυτό το στάδιο.

Πληροφοριακά:

Κύματα Ανάπτυξης

Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών υπάρχουν περίοδοι γρήγορης ανάπτυξης. Αυτό μπορεί να εμφανιστεί με απότομη αύξηση της όρεξης του μωρού. Ζητάει να φάει πιο συχνά και δείχνει πεινασμένο. Επίσης έχει έντονη την επιθυμία για πιπίλισμα.

Το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται πιο συχνά :

• Μεταξύ της 4ης – 10ης μέρας

• Μεταξύ της 4ης – 6ης εβδομάδας

• Κοντά στον 3ο μήνα.

• Κοντά στον 6ο μήνα και στον 9ο μήνα.

Οι περίοδοι απότομης ανάπτυξης κρατούν μερικές μέρες (1-2 ή και περισσότερες). Αν θηλάζετε, προσφέρετε το στήθος πιο συχνά. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να αυξηθεί η παραγωγή σας και να προσαρμοστεί στη νέα ζήτηση.

Growth Spurts

Also called "frequency days," growth spurts are inevitable in every baby. Still, breastfeeding mothers often become concerned that they have low milk supply during these times. It can be very confusing when a baby has been feeding and sleeping well and, all of a sudden, patterns reverse and the baby starts feeding all day long and is fussy.

Generally, the major growth spurts occur at 2, 3, and 6 weeks, then 3 and 6 months. Of course, there will be other times where you might notice other frequency days, and this will actually continue into the teenage years.

Common times for growth spurts are during the first few days at home and around 7-10 days, 2-3 weeks, 4-6 weeks, 3 months, 4 months, 6 months and 9 months (more or less). Babies don't read calendars, however, so your baby may do things differently.

Typically 'feeding frenzies' occur at 2-3 days ("calling your milk in"); usually again around 2 or 3 weeks, sometimes again at around 6 weeks, very commonly around 3 months and around 6 months of age.

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

γεια σα κοριτσια ,ισωσ καπιοεσ με θυμαστε :tongue:

να σασ ζησουν τα μωρα σασ

ελενακι ολα καλα ?

εμεινε καμια για το τελοσ του μηνα?

φιλια στα μπεμπια σασ να τα προσεχεται κυκλοφορουν ιωσεισ μακρια απο θειεσ θειουσ γιαγιαδεσ κτλ

όλα μια χαρα, ευχαριστω πολυ! ασε την αρπαξαμε εμεις κιολας και η μικρη και εγω! τωρα ειναι καλυτερα.

Κοριτσια σιδηρο ασβεστιο συνεχιζετε να παιρνετε??

πηρα το γυναικολογο μου για κατι ασχετο και με κραξε που δεν τα παιρνω

εγω δεν παιρνω. ουτε μου ειπε ο γιατρος κατι ουτε τον ρωτησα και εγω και ετσι τα σταματησα απο μονη μου. οσο ημουν στο νοσοκομειο μου εδιναν σιδηρο. τα σκυλοβαρεθηκα αυτα τα φαρμακα τοσο καιρο!

MbGIp1.png

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια! απο σημερα ξεκιναω διαιτα εντατικα! πειτε μου καλη επιτυχια! :cool: εχτες ειχα παει τον αντρα μου στο νοσοκομειο γιατι εχει προβλημα με το χερι του, τον ποναει πολλες μερες και εκατσε η μανα μου με την μπεμπα στο σπιτι και μου ειπε οτι ηταν παρα πολυ ανησυχη, γκρινιαζε και εκει που νυσταζε και κλεινανε τα ματια της ξαφνικα τα ξανα ανοιγε και γκρινιαζε παλι! απο την ωρα που γυρισα σπιτι σταματησε. δεν μπορω να φανταστω οτι ηταν ετσι επειδη ελειπα απο το σπιτι, αλλα απ οτι μου λεει η μανα μου αυτος ηταν ο λογος, δεν εξηγειτε αλλιως. της εδινε γαλά, την εκανε μπανιο, μεχρι και τσαι της εφτιαξε να ηρεμισει αλλα τιποτα, ηρεμισε μονο οταν ηρθα σπιτι.:rolleyes:

MbGIp1.png

ρέα είμαι εκτός συναγωνισμού είχα διαβήτη κι έκανα διατροφή.

Σαν το αδερφάκι μου (garouf).

Για να καταλάβεις πως ειναι έγκυος πρέπει να τη δεις προφιλ.:rolleyes:

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

δεν μπορω να φανταστω οτι ηταν ετσι επειδη ελειπα απο το σπιτι, αλλα απ οτι μου λεει η μανα μου αυτος ηταν ο λογος, δεν εξηγειτε αλλιως.

ήθελε αγκαλίτσα να μυριζει μανούλα...

Τα παιδάκια μου...

ελενιτσα ναι μωρεεεε ηθελε να μυρισει μανουλααααα αχουτο λεεεεεεεεε

:tongue::tongue: μα εχω λειψει και αλλη φορα απο το σπιτι ομως δεν εκανε ετσι :tongue::tongue:

ήθελε αγκαλίτσα να μυριζει μανούλα...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

MbGIp1.png

Kalo mesimeri!

Apo xthes to apogeuma ekopsa to sumplirwma.olo to vradu 2 wres stithos mia upno! Twra einai

apo tis 8.30 sto stithos kai molis ton vgazw klaiei! Mexri ton upologisti den mporw na paw! Kai nustaaaazw!

Είπαμε! Ημέρα 10=1ο κύμα ανάπτυξης!

Τότε έκοψα και εγώ το συμπλήρωμα. Υπομονή 1-3 ημερούλες. Το μωράκι σου προκαλεί αύξηση παραγωγής με αυξημένη ζήτηση! Βάλε τα δυνατά σου και κουράγιο!

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...