Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια πήγαμε βόλτα και τώρα ξυπνήσαμε. Τίγκα στο σκατο το πάμπέρς.αν η θερμοκρασία του νερού στο μπάνιο είναι καλή και οι κινήσεις σας ήρεμες δε θα κλαίει το μωρό.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οπως λεει το κισακι η θερμοκρασια πρεπει να ειναι 37 βαθμοι.κ ναι οι κινησεις ηρεμες κ οχι μεσα στο αγχος κ γρηγορες.να λετε κ τραγουδακι.το ιδιο καθε φορα.θα το λετε κ την διαρκεια που κανει μπανιο αλλα κ την ωρα που το ξεντυνετε για μπανιο ωστε να μπει στο νοημα οτι σε λιγο εχει μπανακι

εγω δε πηρα ποτε στο θηλασμο κανενα συμπληρωμα γιατι οι εξετασεις εδειξαν οτι δε το χρειαζομαι.κ ο σιδηρος ισως φερει δυσκοιλιοτητα στο μωρο να ξερετε.

νικχ παρε το αλμιρον ΗΑ τουλαχιστον που δεν εχει λακτοζη.η λακτοζη πεφτει βαρια στα μωρα κ μπορει να κανουν κολικους.επισης γιαυτο δυσκολευετε να ρευτει κ βαρυστομαχιαζει κιολας

Holy Diver

Μελινάκι μόνο με θηλασμό το καταφερες ε?Μπραβο σου.Και εγω θεεεεελω! Εμένα ρε κορίτσια το βραδυ με αγχωνει και ο αντρας μου.Θελει να μεινει να με βοηθαει,εγω θελω να κοιμηθει να παει στη δουλεια του ξεκουραστος και καταληγω να τα κανω ολα βιαστικα για το μωρο και το βραδυ να ειναι μαρτυριο. :(

χριστινακι μονο με θηλασμο βεβαια για να φτασουμε εδω οπως εχω ξαναπει περασαμε πολλες μερες με το βυζι εξω ολημερις και ολονυχτις, κοντεψα να τρελαθω ημουν ετοιμη να του δωσω ξενο, ομως ο παιδιατρος μου ειπε οτι αυτη η συμπεριφορα ειναι φυσιολογικη και δεν σημαινει απαραιτητη οτι πειναει ισως ειναι ενας τροπος ανακουφισης καθως μαθαινει ν΄ αντιμετωπιζει τον κοσμο γυρω του και το πιστευω αυτο καθως ο δικος μου ετρωγε και εκανε εμετο κανατρωγε και παλι τα ιδια και σε ολα αυτα ειχα και τον αντρα μου να με αγχωνει κι εμενα αλλα οτι βρηκαμε την χρυση τομη, εβγαζα γαλα με το θηλαστρο και του αφηνα το μωρο κατα τις 9 με 10 το βραδυ με το γαλα κι εγω εκανα ενα μπανιο και κοιμομουνα 2 με 3 ωρες για να αντεξω μετα με ξυπναγε κι αλλαζαμε ρολους για να κοιμηθει να παει στη δουλεια δεν ξερω εαν αυτο μπορει να δουλεψε με εσας.

Παντως δειτε το με το almiron εμενα στο μαιευτηριο την πρωτη μερα που του το δωσανε το εκανε εμετο απο τοτε δεν ξαναδωσα τιποτα για ρωτηστε για αυτο που λεει η δημητρα το υποαλλεργικο σημερα ειδα στο φαρμακειο οτι υπαρχουν πολλα εχει και η frezyderm ενα πολυ καλο, εμενα ο δικος μου παιδιατρος οταν τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει το nativa δεν το εχω δοκιμασει ομως για να σου πω.

Σιδηρο και ασβεστιο παιρνω κι εγω ενα την ημερα.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Δεν θα τον πειραζε απο την αρχη αν ηταν? γιατι τωρα?

Εχω αγχωθει παρα πολυ.Θελω συνεχεια να κλαιω.Μου φαινονται ολα βουνο πλεον.Μονο οταν ειναι εδω η γιαγια του ειναι ηρεμος.Λες και δεν με θελει νιωθω. :(

Αυριο ερχεται η παιδιατρος να δουμε τι θα μου πει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

γιατι σου πε να παρεις σιδηρο? εκανες αιματολογικες και βγηκε χαμηλος ο αιματοκριτης??

δε θελω να παρω ρε γμτ τα σιχαθηκα ολα αυτα τα χαπια

δεν μου ειπε το λογο.και το φολικο ειπε να το συνεχισω.ασε και τα σιχαθηκα αλλα τι να κανω.Και ξεχναω συνεχεια να παρω τον ενδροκρινολογο να δω αν θα μειωσω το χαπι του θυροειδη.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

εβγαζα γαλα με το θηλαστρο και του αφηνα το μωρο κατα τις 9 με 10 το βραδυ με το γαλα κι εγω εκανα ενα μπανιο και κοιμομουνα 2 με 3 ωρες για να αντεξω μετα με ξυπναγε κι αλλαζαμε ρολους για να κοιμηθει να παει στη δουλεια δεν ξερω εαν αυτο μπορει να δουλεψε με εσας.

Μελινα το θηλαστρο ποναει? Εβγαζες το γαλα και το μετεφερες σε μπιμπερο? πιο έχεις πάρει? Εγω έχω αυτο της medela. Λεω να το δοκιμασω να δω ποσο γαλα θα βγαλω αφου το μωρο δεν χορταινει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε θέλει...εμένα ο γιατρός είπε να μην πάρω σίδηρο ούτε μαγνησίο οπως έπαιρνα. Τα έκοψα από τη γεννά. Θα με δει μόλις σαράντηςω και θα μου πει. . Για κόλικους αποφύγετε επίσης μπροκολο κουνούπιδι λαχανο κρεμμύδι. Τρώτε πολλές σούπες και,νεράκι. Μπύρα δεν είναι απαραίτητη. Χρειάζεται ένα βαρέλι μπύρα χωρίς αλκοόλ για να κατεβεί γάλα.μη φρικαρετε ακολούθησυε το ένστικτο σας και όταν βλέπετε ήλιο πάρτε τα μωρα και βγείτε έξω θα σας κάνει καλό και σε σας και σε αυτα.εγώ σχεδόν καθαρίσα από λόχεία και σήμερα δεν πονάει ούτε η τομή ούτε από κάτω λόγω σύσπασεων κάνω σύσπασεις αλλά δεν πονάω.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Δήμητρα σε ευχαριστω. Σημερα άλλαξε τις ώρες τις για να καταλαβεις ακόμα είναι ξύπνια. Φάγαμε αλλά δεν λέει να κοιμηθεί έχει πονάκια και ανακατεύεται. Ευελπιστώ ότι επειδή είναι 8 και ακόμα δεν κοιμήθηκε ότι θα κάνει τώρα σερί κανένα 6ώρο !!! Μακάρι θεέ μου !!! :rolleyes:

Εμένα οι ψευδοθηλές δεν μου άρεσαν καθόλου !!! Δεν ξέρω άλλες κοπέλες τις βρίσκουν πολύ καλές δεν ξέρω τι να πω μπορείτε να δοκιμάσετε.

Να σας ρωτήσω εσείς όταν πάτε εκτός μια επίσκεψη κάπου πως θηλάζετε ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

εγώ θηλαζω παντού. Σε σπίτι βρες ένα δωμάτιο και πήγαινε. Θηλασα σε πλατεία, σε πάρκο σε εκκλησάκι δεν το πίστευα πότε αλλά τι να κάνω, φοράω πάντα φανέλακι θηλασμού από κάτω και ανοιχτή μπλούζα η ζακετα με φερμουάρ και ένα σεντόναμι εχω πάντα και δε φαίνομαι καθόλου ότι θηλαζω.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

η μέντελα έχει ένα μπιμπερό συλλογής γάλακτος σαν το στήθος δηλ το μωρό κάνει την κίνηση θηλασμού για να πιει δεν τρέχει μόνο του όπως τα απλά μπιμπερό

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εμένα κάθε απόγευμα από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12το βράδυ η μικρή θέλει να είναι στο στήθος...κάθε 20λεπτά θέλει να είναι στο στήθος...θηλαζ κανένα 10λεπτό κοιμάται και σε 20λεπτά πάλι στήθος. 12 κοιμάται και μετά ξυπνάει για φαΐ 3.30 και 6.30 και 9.30μετά 11 μετά 13.30 μετά 15.00 λέτα 17.30 και μετά 7-12 κάθε 20λεπτό

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγώ θηλαζω παντού. Σε σπίτι βρες ένα δωμάτιο και πήγαινε. Θηλασα σε πλατεία, σε πάρκο σε εκκλησάκι δεν το πίστευα πότε αλλά τι να κάνω, φοράω πάντα φανέλακι θηλασμού από κάτω και ανοιχτή μπλούζα η ζακετα με φερμουάρ και ένα σεντόναμι εχω πάντα και δε φαίνομαι καθόλου ότι θηλαζω.

Εμένα επειδή η δικιά μου καθυστερά να φάει μπορεί να κάνουμε και 1 ώρα όταν είμαι και σε σπίτι βαριέμαι τόση ώρα μόνη σε δωμάτιο. Αύριο θα πάμε στον κουνιάδο μου που γιορτάζει και σκέφτομαι να μείνω εκεί αλλά να βάλω κάνα σεντόνι απο πάνω δεν ξέρω θα δω και πόσο κόσμο θα έχει :rolleyes:

Βρήκα και αυτό στο διαδίκτυο αλλά δεν ξέρω αν βολεύει πως σας φαίνεται ?? http://www.uddercovers.com/

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Με τα κιλά πως τα πάτε ???

Εγώ οπως είπα είχα βάλει 27 κιλά και έχω χάσει τα 15 και τώρα μου μένουν άλλα 12 κιλά καλά τα πάω αλλά ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να χάσω τουλάχιστο ακόμα 6 κιλά μπας και με φορέσει κάνα παλιό ρούχο μου. :rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

εγώ θέλω 1 να χάσω για να γίνω όπως ήμουν πριν την εγκυμοσύνη αλλά κάθε μέρα τρώω πολλά γλύκα.μα κάθε μέρα παρά πολλά μιλάμε και όλο κάτι μου φέρνουν Έχασα 6 με τη γεννά

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ σήμερα δεν πάμε καθόλου καλά.απο το πρωι στις 9,30 όλο τρωει και δεν κοιμάται.κλείνει τα μάτια της για 5 λεπτά και μόλις την αφήσω στην κούνια κλαιει και ψάχνει βυζί.άδειασε το στήθος μου(και τα δύο) δεν ξέρω τι να την κάνω... καμια πρόταση?είναι φυσιολογικό τόσες ώρες ξύπνια?

Κούκλα αντιμετωπίζεις κύμα ανάπτυξης (10η μέρα). Το μωρό σου προσδιορίζει τώρα την ποσότητα γάλακτος που θα παράγεις. Κάνε υπομονή 1-3 ημέρες. Μετά όλα θα είναι ρολόι. Το περάσαμε και μεις!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...