Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατι πελαγώνεις.Ετσι οπως το κρατας του τριβεις και το τσουτσουνι και μετα ριχνεις αφθονο νερακι.Και μετα το σκουπιζεις ταμποναριστα.Δεν το τριβεις με την πετσετα.Δεν χρειαζεται να το γυρισεις.

πελαγωνω δε λες τιποτα

πιο πολυ το πλυσιμο του φοβομουν παρα τη γεννα

θα το καταφερω που θα παει

απλα θελω πρωτα να πλυνω τσουτσουνι και μετα κωλαρακι φυσικα και δεν ξερω πως να κινησω τα χερια μου

αχ αχ αχ τσυπνησε το μικρακι μου

ποιο μικρακι δηλ που το πρωι που το ειδε η παιδιατρος μου πε του χρονου στα νηπια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τρωει για 30 και μετα κοιμαται 2,5 ωρες???

τι τελεια!!!

εμενα τ αντιθετο.τρωει 2 ωρες και κοιμαται μιση.οχι φαι,ουτε τουαλετα μπορω να παω

εμεις αυριο κλεινουμε το πρωτο μας μηνα και μολις χθες τα καταφεραμε, σε καταλαβαινω απολυτα το σαββατο ετρωγα και το μωρο θηλαζε, ξυπνησε φιλια σε ολες τις μανουλες και τα μωρα τους

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εμεις αυριο κλεινουμε το πρωτο μας μηνα και μολις χθες τα καταφεραμε, σε καταλαβαινω απολυτα το σαββατο ετρωγα και το μωρο θηλαζε, ξυπνησε φιλια σε ολες τις μανουλες και τα μωρα τους

Μελινάκι μόνο με θηλασμό το καταφερες ε?Μπραβο σου.Και εγω θεεεεελω! Εμένα ρε κορίτσια το βραδυ με αγχωνει και ο αντρας μου.Θελει να μεινει να με βοηθαει,εγω θελω να κοιμηθει να παει στη δουλεια του ξεκουραστος και καταληγω να τα κανω ολα βιαστικα για το μωρο και το βραδυ να ειναι μαρτυριο. :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μελινάκι μόνο με θηλασμό το καταφερες ε?Μπραβο σου.Και εγω θεεεεελω! Εμένα ρε κορίτσια το βραδυ με αγχωνει και ο αντρας μου.Θελει να μεινει να με βοηθαει,εγω θελω να κοιμηθει να παει στη δουλεια του ξεκουραστος και καταληγω να τα κανω ολα βιαστικα για το μωρο και το βραδυ να ειναι μαρτυριο. :(

χριστινάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ δεν ήθελα να τον ξυπνάω τα βράδια για να μην είναι σαν ζόμπι μετα.απο την αλλη σκέψου οτι θέλει και αυτός να συμμετέχει το μεγάλωμα του παιδιού.μην τον απομακρύνεις.δώστου μερικές αρμοδιότητες για να αισθάνεται και αυτός όμορφα που φροντίζει το μωράκι σας.:wink:

αχ σήμερα δεν πάμε καθόλου καλά.απο το πρωι στις 9,30 όλο τρωει και δεν κοιμάται.κλείνει τα μάτια της για 5 λεπτά και μόλις την αφήσω στην κούνια κλαιει και ψάχνει βυζί.άδειασε το στήθος μου(και τα δύο) δεν ξέρω τι να την κάνω... καμια πρόταση?είναι φυσιολογικό τόσες ώρες ξύπνια?

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

να σας ρωτησω με τον θυλασμο τα καταφερατε αμεσως ?εμενα ακομα δεν βγαζει αρκετο βρε κοριτσια σταγονες και αυτες συγα συγα . και σε σας ετσσσσσσι ηταν στην αρχη ?

α ρε Χριστινακι και γω ετσι ακριβως

δεν θελω να ξυπναει για να ειναι την επομενη στη δουλεια ξεκουραστος αλλα αυτος βλεπει εμενα που ειμαι ρημαδι και σκιζεται να βοηθησει

μ αρεσει φυσικα που βοηθαει δεν θα τα καταφερνα αλλιως, αλλα το βραδυ θα θελα να κοιμαται 6-7 ωρες συνεχομενα

εχει και υπευθυνη δουλεια και δεν θελω να του κατσει καμμια στραβη

Βασιλικη ειναι φυσιολογικοτατο νομιζω

τουλαχιστον αυτο συμβαινει και σε μενα

πριν τη βγαλεις απ το βυζι και την πας στη κουνια αστην 5-10 λεπτακια να πιπιλιζει.το πιθανοτερο ειναι να ξαναρχισει να θηλαζει.εγω τον παω στην κουνια μονο οταν καταλαβαινω οτι ειναι σε απολυτη νιρβανα

ειδαλλως με το που σηκωνομαι ξαναρχιζει να ψαχνει

γεια σου ποπακι,θα σου ρθει μην αγχωνεσαι! ολες στον ιδιο αγωνα ειμαστε

Καλημέρα σας

Για πείτε Δήμητρα εσύ πιο πολύ που γνωρίζεις καλύτερα η μικρή μου κάνει 6ωρο-7ωρο από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ μετά ξυπνά κάθε 3 ώρες! Πως μπορώ να το μετακινήσω αυτο και να κοιμάτε ας πούμε από τις 6 ή 7 το βράδυ και να κάνει το 6ωρό της ???

δε θα την αφησεις να κοιμαται 4 με 11.θα την ξυπνησεις ενδιαμεσα.το μωρο για να το ξυπνησουμε το ξεντυνουμε.ξυπνησε την κατα τις 7 κ ταισε την.μετα ξυπνα την παλι στις 11.ταισε την κ αστην μετα να την ταισεις οποτε ξυπνησει αυτη παλι

Holy Diver

μακαρι μορε εχθες που εκατσε 10 λεπτα στο στηθος καλα ηταν χαρηκα αλλα μετα παλιτ ιδια. επειδη η θηλη μ ειναι μικρη κ επιπεδη δε μπορει ν την πιασει αλλα βγαζω τ γαλα κ τ το δινω με μπιμπερο εστω κ τ λιγο μορε τι ν κανω .. ν ρωτησω τι πρεπει ν τρωμε βρε κοριτσια?πρεπει ν προσεχουμε κ την διατροφη για ν μην ποναει κ η κοιλιτσα του . για πειτε...

ποπακι δοκιμασε ψευδοθηλες που θα ειναι μεγαλυτερες κ ισως μπορεσει να θηλασει αμεσως απο το στηθος.ειναι πολυ δυσκολο απο το θηλαστρο.

οσο για το τι να τρως μεχρι 3 μηνων να αποφευγεις τα γαλακτοκομικα γιατι κυριως αυτα φερνουν κολικους.(μπορεις να τρως κατσικισιο τυρι αλλα οχι αγελαδος) αποφευγεις πρασινες σαλατες κ γενικως πρασινα.πχ αρακα φασολακια.κρεμμυδια μπαχαρικα δημητριακα και ολα τα φρουτα που εχουν βιταμινη c.επισης ανα αποφευγετε την μεντα. μετα τον τριτο μηνα μπορειτε να τρωτε πιο ανετα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Κοριτσια σιδηρο ασβεστιο συνεχιζετε να παιρνετε??

πηρα το γυναικολογο μου για κατι ασχετο και με κραξε που δεν τα παιρνω

Εγω σημερα ξεκινησα σιδηρο παλι.μου ειπε 2 την ημερα.

Παλι ζοριζετε να ρευτει.τον εχω αγκαλια και γραφω.Φοβαμαι μηπως τον πειραζει το almiron πλεον. :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εγω σημερα ξεκινησα σιδηρο παλι.μου ειπε 2 την ημερα.

Παλι ζοριζετε να ρευτει.τον εχω αγκαλια και γραφω.Φοβαμαι μηπως τον πειραζει το almiron πλεον. :(

Oυπς και μενα το χει αυτο μη στεναχωριεσαι,μετα το almiron θελει μιση ωρα να ρευτει ενω μετα το θηλασμο 5 λεπτα

ειναι δυσκολοχωνευτα τα συμπληρωματα και ειναι λογικο

γιατι σου πε να παρεις σιδηρο? εκανες αιματολογικες και βγηκε χαμηλος ο αιματοκριτης??

δε θελω να παρω ρε γμτ τα σιχαθηκα ολα αυτα τα χαπια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...