Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κουκλες!απο το πρωί θηλάζω και τώρα αποκοιμήθηκε,μου έκανε και εμετό και πήγε στο αυτί της,προς στιγμη τρομοκρατήθηκα αλλά είπα οτι εγινε έγινε,την καθάρισα και πάμε παρακάτω.αυτάαα!

κι εμενα ετσι κανει, ειναι βλεννες τις οποιες τις αφαιρω με τη συσκευη ρινικης αποφραξης otrisalin αφου πρωτα βαλω φυσιολογικο ορο και τον αφησω για 5΄, αυτο για τις τσιμπλες δεν το ηξερα κι εμενα ειναι φορες που εχει θα το κανω να δω, οσο για το μπανιο κι εμεις καθε μερα καναμε μπανιο χωρις βεβαια να μουλιασει ο αφαλος, και σε καθε αλλαγη βαζαμε οινοπνευμα.

και μένα ρουθουνίζει αλλά θεωρώ υπερβολή να της κάνω πλύσεις.τώρα να μην μπορεί να αναπνευσει να το καταλάβω,αλλα για λίγες μυξουλες μπορεί να φταρνιστει ακι μόνη της!και εμείς κάνουμε μπάνιο κάθε μέρα.χθες δεν έκλαψε σχεδον καθόλου!

kalimera koritsia exw aporiaaaaaa:confused::confused::confused:apo frouta ti epitrepete kai ti oxi???????ston thilasmo

δεν νομίζω να απαγορευεται κάτι,τα μηλα και οι μπανάνες είναι τα καλύτερα.απόφυγε τα πορτοκάλια-μανταρίνια.

Kαλημερα

σημερα θα τον κανω τοπικο μπανακι μονη μου αλλα τρεμω..

καμμια ιδεα να γινει πιο ανωδυνα???

που χαθηκατε ολες?? μαραθωνιοι θηλασμοι...

τι εννοείς τοπικό μπανάκι?

γενικά οι βασικοί κάνονες του μπάνιου είναι:να έχεις κάποιον δίπλα σου,να έχεις όλα οσα θα χρειαστείς έτοιμα (ανοιγμένο σαμπουάν,ξεκουμπωτα ρούχα,απλωμένη πετσέτα,καθαρή πάνα κλπ),να κάνεις γρήγορες κινήσεις στο στέγνωμα κυρίως στο κεφάλι γιατί χάνουν έυκολα θερμότητα και τέλος να έισαι χαλαρή γιατί του μεταδίδεις το αγχος σου και κλαίει.(εμείς τραγουδάμε το :είμαι ενα γουρουνάκι βρωμικο πολύ! και έτσι δεν πολύ κλαίει!;)

..εννοω πλυσιμο οταν κανει τα κακακια του

Μπανιο του κανουμε το βραδυ

Τοπικο πλυσιματακι στο κωλαρακι του κανω καθε φορα που αλλαζω πανα και εχει κακακια

Δεν ξερω πως να τον πιασω

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!Τι κάνετε? Τελικά πολύ δύσκολο το μεγάλωμα ενος μωρού!

Δημητρούλα μπράβο και πάλι μπράβο! :wink:

Το χθεσινό βράδυ ήταν παλι μαρτύριο.Ηθελε να τρωει συνεχεια.Τελικα μου εκανε εμετο δυο φορες.Καταλαβαίνετε τι πανικό έπαθα.

kalimera koritsia exw aporiaaaaaa:confused::confused::confused:apo frouta ti epitrepete kai ti oxi???????ston thilasmo

Ξανθη εγω ξερω οτι σιγουρα απαγορευονται οι φραουλες.Μου τις ειχαν απαγορεψει και στην εγκυμοσυνη.Αν προσεξεις και τις φρουτοκρεμες δεν περιεχουν φραουλες γιατι προκαλουν αλλεργιες.

Τοπικο πλυσιματακι στο κωλαρακι του κανω καθε φορα που αλλαζω πανα και εχει κακακια

Fire εγω το συνήθισα αυτο το πλύσιμο.Το κάνω μόνη μου.Οπως το εχεις σηκωσει με τα δυο χερια το γυριζεις πανω στο ενα και το αφηνεις.Το κρατας ουσιαστικα απο το χερακι και το στερνο του.Δεν ξερω αν στο περιγραφω σωστα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

μμμμ...

βάζεις την αριστερη παλάμη σου στο στήθος του και με τα δακτυλα σου κρατας το δεξι χεράκι του απο την μασχάλη.με το άλλο χέρι πλένεις το μωρό.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας

Για πείτε Δήμητρα εσύ πιο πολύ που γνωρίζεις καλύτερα η μικρή μου κάνει 6ωρο-7ωρο από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ μετά ξυπνά κάθε 3 ώρες! Πως μπορώ να το μετακινήσω αυτο και να κοιμάτε ας πούμε από τις 6 ή 7 το βράδυ και να κάνει το 6ωρό της ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!Τι κάνετε? Τελικά πολύ δύσκολο το μεγάλωμα ενος μωρού!

Το χθεσινό βράδυ ήταν παλι μαρτύριο.Ηθελε να τρωει συνεχεια.Τελικα μου εκανε εμετο δυο φορες.Καταλαβαίνετε τι πανικό έπαθα.

Ξανθη εγω ξερω οτι σιγουρα απαγορευονται οι φραουλες.Μου τις ειχαν απαγορεψει και στην εγκυμοσυνη.Αν προσεξεις και τις φρουτοκρεμες δεν περιεχουν φραουλες γιατι προκαλουν αλλεργιες.

Fire εγω το συνήθισα αυτο το πλύσιμο.Το κάνω μόνη μου.Οπως το εχεις σηκωσει με τα δυο χερια το γυριζεις πανω στο ενα και το αφηνεις.Το κρατας ουσιαστικα απο το χερακι και το στερνο του.Δεν ξερω αν στο περιγραφω σωστα.

μπρουμυτα δηλαδη στο ενα χερι??

μμμμ...

βάζεις την αριστερη παλάμη σου στο στήθος του και με τα δακτυλα σου κρατας το δεξι χεράκι του απο την μασχάλη.με το άλλο χέρι πλένεις το μωρό.

καλημερα μανουλες,

τωρα τελειωσα απο το πρωι, εκανα ολες τις δουλεις, μαγειρεψα μακαρονια με κιμα ο θεος να τον κανει κιμα τσιγαρισα τον κιμα εβαλα και φρεσκια ντοματα αλατι και πιπερι και ετοιμος, εβαλα και 2 πλυντηρια, ο μπεμπης μου απο χθες τρωει για 30΄ και μετα κοιμαται γυρω στις 2 με 2.30 ωρες κι ετσι εχω χρονο να κανω καμια δουλεια, fire ναι στο ενα χερι το αριστερο ακολουθησε τη συμβουλη της βασιλικης και εγω με τον ιδιο τροπο το κανω,

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

H Bασιλικη περιγραφει μπανιο,μ αυτο δεν εχω προβλημα

Αν τον πιασω με το ενα χερι και ειναι μπρουμυτα οκ του κανω το κωλαρακι

Απο μπροστα ομως μετα πως τον πλενω,χρειαζεται ολοκληρη περιστροφη..:roll:

3

Το χθεσινό βράδυ ήταν παλι μαρτύριο.Ηθελε να τρωει συνεχεια.Τελικα μου εκανε εμετο δυο φορες.Καταλαβαίνετε τι πανικό έπαθα

Και εμενα τα ιδια εκανε για αρκετο καιρο περιπου 10 μερες ετρωγε ολη μερα και ολη νυχτα αφου αναρωτιομουνα ποτε κοιμαται αυτο το μωρο, εκανε μετα μεγαλες γουλιες και ξανα τα ιδια, αφου την παρασκευη ειχα τρελλαθει και φωναξα τον παιδιατρο σπιτι να τον εξετασει τελικα μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα συμβαινει σε πολλες μανουλες, μην απελπιζεσαι επεμενε στον θηλασμο και μονο του το μωρο θα ρυθμισει το θηλασμο νομιζω οτι απο χθες αυτο γινεται μη το ματιασω παλι ειμαι και σαββατογεννημενη θα δουμε.

Fire εγω ετσι το κανω και τον πλενω απο μπροστα προς τα πισω χωρις να τον περιστρεψω με το χερι μου.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες,

τωρα τελειωσα απο το πρωι, εκανα ολες τις δουλεις, μαγειρεψα μακαρονια με κιμα ο θεος να τον κανει κιμα τσιγαρισα τον κιμα εβαλα και φρεσκια ντοματα αλατι και πιπερι και ετοιμος, εβαλα και 2 πλυντηρια, ο μπεμπης μου απο χθες τρωει για 30΄ και μετα κοιμαται γυρω στις 2 με 2.30 ωρες κι ετσι εχω χρονο να κανω καμια δουλεια, fire ναι στο ενα χερι το αριστερο ακολουθησε τη συμβουλη της βασιλικης και εγω με τον ιδιο τροπο το κανω,

τρωει για 30 και μετα κοιμαται 2,5 ωρες???

τι τελεια!!!

εμενα τ αντιθετο.τρωει 2 ωρες και κοιμαται μιση.οχι φαι,ουτε τουαλετα μπορω να παω

μπρουμυτα δηλαδη στο ενα χερι??

Ναι.Ο αντιχειρας σου θα ειναι ουσιαστικα στο στηθος του και τα αλλα δαχτυλα στην πλατουλα και το ανοιγμα κατω απο το χερακι του.Κανε μερικες δοκιμες.Οπως το κρατας με τα δυο να αφηνεις το ενα και να το γυρνας πανω στο χερι σου.Και με το αλλο θα το πλενεις.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ναι.Ο αντιχειρας σου θα ειναι ουσιαστικα στο στηθος του και τα αλλα δαχτυλα στην πλατουλα και το ανοιγμα κατω απο το χερακι του.Κανε μερικες δοκιμες.Οπως το κρατας με τα δυο να αφηνεις το ενα και να το γυρνας πανω στο χερι σου.Και με το αλλο θα το πλενεις.

οκ το πισω το καταφερα για το κωλαρακι

το γυρισμα μετα μπροστα για το τσουτσουνι μου φαινετε δυσκολο

οκ το πισω το καταφερα για το κωλαρακι

το γυρισμα μετα μπροστα για το τσουτσουνι μου φαινετε δυσκολο

Γιατι πελαγώνεις.Ετσι οπως το κρατας του τριβεις και το τσουτσουνι και μετα ριχνεις αφθονο νερακι.Και μετα το σκουπιζεις ταμποναριστα.Δεν το τριβεις με την πετσετα.Δεν χρειαζεται να το γυρισεις.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε? πως ειναι τα μπεμπακια σας ? εμενα ειναι καπως ανησυχω το ζουζουνι μ αυτες της ημερες ποναει η κοιλιτσα του κατα ταλλα ειμαστε καλα . ειμαι στο χωριο και δεν εχω ιντερνετ για να μπω γιαυτο κ δεν μπενω . εσεις τα νεα σας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...