Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα δεν ξερω αν ειναι βουλωμενη,αλλα πολλες φορες οταν τον θηλαζω τον ακουω που ρουθουνιζει και θεωρω οτι μαλλον ειναι βουλωμενη..

Χριστινα κανονικα μπανακι και πριν πεσει ο αφαλος αλλα οχι μουλιασμα

Ασε ο καθενας εχει τις θεωριες του και σ αυτο..

κι εμενα ετσι κανει, ειναι βλεννες τις οποιες τις αφαιρω με τη συσκευη ρινικης αποφραξης otrisalin αφου πρωτα βαλω φυσιολογικο ορο και τον αφησω για 5΄, αυτο για τις τσιμπλες δεν το ηξερα κι εμενα ειναι φορες που εχει θα το κανω να δω, οσο για το μπανιο κι εμεις καθε μερα καναμε μπανιο χωρις βεβαια να μουλιασει ο αφαλος, και σε καθε αλλαγη βαζαμε οινοπνευμα.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κι εμενα ετσι κανει, ειναι βλεννες τις οποιες τις αφαιρω με τη συσκευη ρινικης αποφραξης otrisalin αφου πρωτα βαλω φυσιολογικο ορο και τον αφησω για 5΄, αυτο για τις τσιμπλες δεν το ηξερα κι εμενα ειναι φορες που εχει θα το κανω να δω, οσο για το μπανιο κι εμεις καθε μερα καναμε μπανιο χωρις βεβαια να μουλιασει ο αφαλος, και σε καθε αλλαγη βαζαμε οινοπνευμα.

Αυτο το εργαλειο εννοω, οτι αφαιρω τις μυξουλες, που ΠΟΤΕ δεν θυμαμαι πως το λενε :rolleyes:

MbGIp1.png

δε τα εκανα ποτε καθε μερα μπανιο.εκτος απο τα καλοκαιρια οταν εκανε ζεστες.καθε 3 μερες τα κανω μπανιο (μονο τον ποπο πλενουμε μετα απο κακα).καταρχην δεν ειναι καλο κ για το ΡΗ του δερματος.αλλα εδω τα λενε ετσι.απο οτι μου ειπαν κ οι μαιες μονο στην ελλαδα το εχουν αυτο το καθε μερα μπανιο:tongue:

Holy Diver

Μολις ανακαλυψα οτι μπαινω σε ρουχα μου που δεν εμπαινα στην εγκυμοσυνη :-P και επισης εχτες το βραδυ κοιμηθηκα ανασκελα που ειχα μηηηηηηηηνες να κοιμηθω και ανεπνεα με ολη την ευχαριστηση μου! :D

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

εγω απο τη μερα που γεννησα γουσταρω να κοιμαμαι επιτελους μπρουμυτα!!!:tongue:

η αγαπημενη μου σταση στον υπνο ειναι το μπρουμυτα αλλα ακομα δεν εχω κοιμηθει λογω καισσαρικης...κατσε, 2-3 μερες ακομα να στανιαρω και θα το απολαυσω και αυτο!:tongue:

MbGIp1.png

η αγαπημενη μου σταση στον υπνο ειναι το μπρουμυτα αλλα ακομα δεν εχω κοιμηθει λογω καισσαρικης...κατσε, 2-3 μερες ακομα να στανιαρω και θα το απολαυσω και αυτο!:tongue:

Ελενάκι και εγώ αυτό περιμένω πως και πως.Σημερα έχω και την τελευταια αλλαγή στη γάζα.Ποσες μέρες πρεπει να περιμένω ακόμα?Τα βραδια μου πονάει λίγο η τομή. :(

γυρω στις 2-4 καθε μεσημερι νιωθω τα στηθη μου αρκετα μαλακα σε σχεση με το πως ειναι το πρωι..

αυτο σημαινει οτι μου τελειωνει το γαλα???:confused:

Μη γελάσεις αλλα και εγώ την ιδια απορια έχω.Τωρα πίνω την μπυρίτσα μου και μετα το τσαγάκι και τον χυμό μου.Μακαρι να κατεβαίνει γαλατάκι έτσι.Πάντως πίνει με όρεξη το μικρουλη μου απο χθες.

Εχει αρχισει να δυσανασχετεί όταν του δίνω το συμπλήρωμα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

οταν νιωθετε το στηθος αδειο δε σημαινει οτι τελειωνει το γαλα.ο οργανισμος σας ρυθμιζει το γαλα που χρειαζεται το μωρο σας κ την ποσοτητα του.ετσι οσο περνανε οι μερες τοσο πιο πολλες ωρες θα ειναι ξεπρισμενο το στηθος.δε θα ειστε παμελες για πολυ ακομα:tongue: μεχρι τους 2 μηνες θα εχουν φυγει τα περισσοτερα πριξηματα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ελενάκι και εγώ αυτό περιμένω πως και πως.Σημερα έχω και την τελευταια αλλαγή στη γάζα.Ποσες μέρες πρεπει να περιμένω ακόμα?Τα βραδια μου πονάει λίγο η τομή. :(

Πιστευω οτι σε 3-4 μερες ακομα θα ειναι εντελως οκ Χριστινακι μου.

MbGIp1.png

Μη γελάσεις αλλα και εγώ την ιδια απορια έχω.Τωρα πίνω την μπυρίτσα μου και μετα το τσαγάκι και τον χυμό μου.Μακαρι να κατεβαίνει γαλατάκι έτσι.Πάντως πίνει με όρεξη το μικρουλη μου απο χθες.

Εχει αρχισει να δυσανασχετεί όταν του δίνω το συμπλήρωμα.

Γελασα αλλα γι αλλο λογο.. γιατι τωρα πινω και γω την μπυριτσα μου!!!

Ζουμε σε παραλληλο συμπαν Χριστινακι

Τι ωραια νεα!! εμενα ακομη δεν λεει οχι στο almiron ο φαγανας μου

Σημερα ομως μεχρι τωρα του εδωσα μονο μια φορα

Αντε καποια μαμα να μας λυσει την απορια

Γιατι τα βυζακια μας ειναι μαλακα μετα το μεσημερι? αδειαζουν?

Δημητρα που εισαι?

γεια σα κοριτσια ,ισωσ καπιοεσ με θυμαστε :tongue:

να σασ ζησουν τα μωρα σασ

ελενακι ολα καλα ?

εμεινε καμια για το τελοσ του μηνα?

φιλια στα μπεμπια σασ να τα προσεχεται κυκλοφορουν ιωσεισ μακρια απο θειεσ θειουσ γιαγιαδεσ κτλ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...