Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι τσιριζουν οταν τ αλλαζεις παμπερς?

προσπαθω να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω αλλα δεν του αρεσει καθολου:(

Εγώ τον αλλάζω συνηθως μετα απο το μισο γευμα που εχει γλαρωσει και δεν μιλαει καθολου.Ασε που μου ειπαν να μην χρησιμοποιω μωρομαντηλα και τον πλενω καθα φορα.Αλλα τρελαινεται για το νερο.:D

κουκλα μην στεναχωριέσαι καθόλου.τα ίδια παθαίνω και εγώ.το γευμα των 4 το δίνω κοιμησμένη.βάζω μαξιλάρια για σιγουριά και την θηλάζω χωρίς να κρατάω το βάρος της.βέβαια βάζω τα χερια μου γύρω της για σιγουριά αλλά αποκοιμιέμαι κλεφτά για λίγα λεπτα...!τι να κάνω η έρμη!

Αχ και εγω στο βραδυνο ξυπνημα δεν αντεχω.Βαζω την τηλεοραση μπας και με κρατησει αλλα δυσκολευομαι πααααρα πολύ.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη μου εμενα αυτα μου ζητησαν,βεβαια επεσε τηλφ πριν, μην παω και γυρισω μ αδεια χερια..

Συγκεκριμενα μου ζητησαν 3 ληξ.πραξεις γεννησης του παιδιου επειδη το καταχωρουν και στο μητρωο και του βγαζουν βιβλιαριο

Να το γραψεις στο βιβλιαριο σου γιατι νομιζω οτι δινουν κατι ευρουλακια παραπανω

Και εγω πέρνω τηλ 4 μέρες τώρα για να ρωτήσω τι χαρτιά χρειάζονται και δεν απατάει κανένας!:mad: Αυτό για τα ευρουλακια δεν το ηξερα...ποτε τα δινουν δηλαδη? Εφ οσον γραψεις το παιδι στο βιβλιαριο σου και μετα τι κανεις για να τα παρεις? Ετσι και αλλιως στο βιβλιαριο μου θα την εγραφα! Γιατι ο μπαμπας δεν εχει ικα μονο εγω. Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου, σε ευχαριστω πολυ!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Βρε Δημητρούλα στις ξένες λες και καμια κουβεντα.Στους συγγενεις ειναι το δυσκολο.Βεβαια χθες ειπα στην μανα μου. ΤΕΛΟΣ θα κανετε ολοι οτι λεει η μανα.Τωρα μένει να το πω και στον πεθερο.:lol: Μονο η πεθερουλα δεν μιλαει.

Δεν θα γινουν εμενα τα νευρα κουρελια.Ολη μερα κλεισμενη μεσα και να στην λενε κιολας.Ωρες ωρες θελω να τους πω παρτε το μωρο και εγω παω μια βολτα να ξεσκασω.

Και εγω το ιδιο θεμα ειχα σημερα, του ειπα του αντρα μου κανονισε το απογευμα να με πας για καφεδακι! Αυτος μολις τωρα εφυγε παει σε ενα μαγαζι που εχει ενας φιλος του για καφε, αλλα του ειπα το απογευμα θα με βγαλεις εξω.Το πρωι ηρθε και ο κουμπαρος μας και πηρε το αμαξι μας και δεν μπορω να παω πουθενα!

λοιπόν τα νέα μας:

1.επεσε το κολοβωμα!

2 εφυγε ο μπαμπάς.χριστούγεννα θα τον ξαναδούμε

3 όλη μέρα τρώει,κοιμάται για 10 λεπτά και ξαναπεινάει.

4 νυστάζωωωωωω!

5εσεις αρχίσατε να ξεφλοδίζετε?κάνετε κάτι για αυτό?

Και εμεις ξεφλουδιζουμε εδω και 4 μερες Βασιλικουλα και εχω παρει ενα γαλακτωμα προδερμ και της βαζω στο κορμακι της και πραγματικα απο την πρωτη κιολας φορα ειδα διαφορα!

Kαλημερα Μελινα,καλημερα σε ολες

ειμαι πολυ ευχαριστημενη.κοιμηθηκα 4 ωρες

Χριστινα το τσαι της weleda οχι,αλλα μπυρα ναι πινω καθε μερα

10 μπυρες να χω πιει σ ολη μου τη ζωη και τωρα πινω καθε μερα!!

γιατι τσιριζουν οταν τ αλλαζεις παμπερς?

προσπαθω να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω αλλα δεν του αρεσει καθολου:(

Κρυώνουνε fire γιαυτο ουρλιαζουν:tongue: ειδικα την ωρα που βαζεις μωρομαντηλο πανω της παταει γκαζια! Δοκιμασε να το πλενεις με νερακι και θα δεις οτι δεν θα βγαλει κιχ!:cool:

MbGIp1.png

Καλημερα κοριτσια! Εχτες θηλασα την μπεμπα για μιση ωρα και ηπιε και 60 ml σκονη:confused: τι πραγμα ειναι αυτο? και ηταν σε ενα τετοιο στυλ :shock: απο την πεινα της!!!!! αυτη θα φαει και εμας σε λιγο! Παντως την βλεπω να ειναι καλυτερα σημερα απο το συναχι ευτυχως!

MbGIp1.png

Αχ κοριτσια σημερα κι εμεις κοιμηθηκαμε 4 ωρες και τωρα παλι κοιμαται τι να πω με λυπηθηκε ο θεος,

Δημητρα κι εγω τον βγαζω στο μπαλκονι καθε μερα να παρει λιγο αερα το μωρο εχει και υπεροχες μερες εδω κριμα ειναι,

Βασιλικη μου κι εμεις ξεφλουδιζαμε αλλα με το γαλακτωμα της frezyderm δεν ξεφλουδιζουμε πια.

Και εμεις τα ιδια κανουμε ξυπναμε καθε 15 με 20΄, τι ηθελα και το ειπα ξυπνησε, τα λεμε μετα κουκλες φιλια σε ολες και στα μπεμπε...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

είπα να μην την πασαλείψω με κρέμες,τίνγκα στα χημικά...λέω να βάλω λίγο αμυγδαλέλαιο(για όλες τις δουλειές) ή babyoil.απο την άλλη όταν την έχω γυμνή μας ακούει όλη η γειτονιά και την λυπάμαι...δεν ξέρω τι να κάνω.γρρρ!:confused:

κρεμες μη βαλεις ειναι οτι χειροτερο.οπως ειπες αμυγδαλελαιο η παιδικο λαδι.ελα μωρε 2 λεπτα θα την εχεις γυμνη δε θα κλαψει πολυ:P

έτσι λέω και εγώ.μπορεί να μην κλάψει πολύ αλλά οι πνευμονές μας είναι πολύ δυνατοί και τσιρίζουμε κιόλας.κώφωση θα πάθω στο τέλος!!!

Διαφημίσεις

..εγω οταν τον αλλαζω πρωτα περνω τα χοντρα με μωρομαντηλο και μετα τοπικο πλυσιμο

κοριτσια χεζει 6-7 φορες τη μερα ειναι ασυμφορος θα παθω τενοντιτιδα

και μενα ξεφλουδισε και εβαλα φρεζυντερμ και φτιαξε

ελενη εγω εχει τυχει να τον θηλασω 1 ωρα και μετα να φαει 75ml

θεος?? τι να πω, απ το μαιευτηριο ακομη μου παν οτι ειναι φαγανος

οσο για τα ευρουλακια ειναι ενα μικρο ποσοστο παραπανω που θα παρεις ενσωματομενο στο επιδομα λοχειας ή τοκετου

ορο στη μυτουλα βαζετε καθε μερα?? φοβαμαι πολυ να το κανω

ας μου γραψει καποια πως γινετε

εγω δεν εβαζα ορο σε κανενα γιατι δεν ειχαν μυξες.μονο οταν ηταν κρυωμενα εβαζα.ξαπλωνεις ανασκελα το μωρο κ με το 1 χερι κρατας σταθερο το κεφαλακι .με το αλλο βαζεις ορο στη μυτουλα.με το που πεσει η σταγονα το σηκωνεις ορθιο κ το κρατας λιγα δευερολεπτα.μετα το ξαπλωνεις κ κανεις κ στο αλλο ρουθουνακι.εχει βουλωμενη μυτουλα?

Holy Diver

..εγω οταν τον αλλαζω πρωτα περνω τα χοντρα με μωρομαντηλο και μετα τοπικο πλυσιμο

κοριτσια χεζει 6-7 φορες τη μερα ειναι ασυμφορος θα παθω τενοντιτιδα

και μενα ξεφλουδισε και εβαλα φρεζυντερμ και φτιαξε

ελενη εγω εχει τυχει να τον θηλασω 1 ωρα και μετα να φαει 75ml

θεος?? τι να πω, απ το μαιευτηριο ακομη μου παν οτι ειναι φαγανος

Και εμεις τοσες φορες περιπου τα κανουμε.Σχεδον σε κάθε θηλασμο. Μεχρι 60ml εχουμε φτάσει να τρώμε συμπληρωμα.

Εγώ τα χοντρα τα παιρνω με ενα καθαρο σημειο της πάνας.Μωρομάντηλο εχω βάλει μονο αμα κολλησει πάνω η πανα απο πολλες ωρες αλλαγματος.

Το εχεις πλύνει ολοκληρο το μωρο?Εμεις οχι ακομα.Μας ειπαν μετα απο 4 μερες γιατι ο αφαλος μας δεν επηξε γρηγορα.Απο ξεφλουδισμα έχουμε μπολικο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

fire και εγω ετσι της βαζω ορο οπως το λεει η Δημητρα. δεν ειναι τιποτα καλε βαλε και θα δεις. αν εχει μυξουλες ασε τον ορο για 5 λεπτα μεσα στην μυτουλα του και μετα ρουφηξε τες με το εργαλειο (παλι δεν θυμαμαι πως το λενε :rolleyes:) και στα ματακια του μπορεις να του βαλεις ορο αν εχει τσιμπλα.

MbGIp1.png

Δημητρα δεν ξερω αν ειναι βουλωμενη,αλλα πολλες φορες οταν τον θηλαζω τον ακουω που ρουθουνιζει και θεωρω οτι μαλλον ειναι βουλωμενη..

Χριστινα κανονικα μπανακι και πριν πεσει ο αφαλος αλλα οχι μουλιασμα

Ασε ο καθενας εχει τις θεωριες του και σ αυτο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...