Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Xριστινα μου μπορει να μαστε αδελφες ψυχες..;)

Λοιπον θηλαζω 8-10 φορες τη μερα.Απ αυτες δεν ξερω ποτε πραγματικα θηλαζει ή παιζει.. 2-3 φορες ΑΦΟΥ θηλασω δινω και συμπληρωμα το almiron και γω,το οποιο δεν του καθεται και πολυ καλα γιατι μετα απο 40 λεπτακια βγαζει αρκετο ή εχει κολικους

Για τις ωρες υπνου ψεμματα θα σου πω δεν ξερω ακριβως..

Εμενα το αντεχει το ξενο γαλα.Αλλα και αυτο οταν του το δινω το στηθος μου ψαχνει! :D

πιασε με τα 2 πρωτα δαχτυλα σου το ενα πανω το αλλο κατω το στηθος σου και γλυστρισε τα δαχτυλα σου προς τη θηλαια αλω για δες και πες μου

Ετσι το κανω και δεν βγαζει μετά απο το θηλασμο. :(

τα ιδια και χειροτερα ο δικος μου αφου σημερα μου εχει σπασει τα νευρα και ο κυριος λειπει απο το πρωι δουλεια και μολις σχολασει θα παει λεει να δει τον αγωνα, οι παρατηρησεις ομως παρατηρησεις, ασε το αλλο που δεν με αφηνει να βγω εξω εως οτου σαραντισω, ιδεα της πεθερας μου αυτη, τι να πω ειλικρινα δεν εχω λογια

Αχ Μελινακι ασε οι παρατησεις ειναι μονιμες.Εγω τον πεθερο θα τον επνιγα λιγακι ακομα.Αν τον ειχα καθε μερα...Ο αντρας μου ευτυχως επειδη φοβαται λιγο δεν μιλαει. ;)

Να παρεις το μαξιλαρι ειναι απιστευτα χρησιμο.εμενα με ξεκουραζει πολύ.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μην αφήνετε κανένα να μπλέκεται και να σας χαλάει τη σειρά. Το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο και όλα τα κάνετε σωστά. Πόσα πράγματα άλλαξαν από τότε που γεννηθήκαμε όχι μέλη όχι τσάι όχι αλάτι και καρυδοφυλλα στο μπάνιο-ναι έτσι λέει η πεθερα μου δένει το σώμα... Με έφαγε να βγάζω με το θηλαστςο για να βγαίνω εχω και άντρα λέει. Εγώ το χαβα μου και να βγαίνετε θα τρελαθείτε αλλιώς

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

..κοριτσια ψυχραιμιααααααααααααααααααααααααα

ειμαι απο τις 6 με το βυζι απ εξω και παρολα αυτα μολις τον αφησα σπαραξε στο κλαμα απ την πεινα και του δωσα συμπληρωμα και το καταβροχθισε,

τι να κανω? να πεθανω? οτι καλυτερο μπορω το κανω αλλα δεν μπορω ν αφηνω το παιδι πεινασμενο επειδη εχω κολλημα με το θηλασμο.Μακαρι σε λιγες μερες να χω γαλα πισινα και να μη του ξαναδωσω

Οσο για τους συγγενεις κοντινους και μη,εχουν ολοι θυμωσει μαζι μου που δεν ειμαι τραλαλι τραλαλο με την ολη κατασταση και ετσι δεν με ενοχλει κανεις!!!

Ειμαι ολομοναχη αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο.ο μονος ανθρωπος που θα μπορουσε να με βοηθησει και να μη μου τα σπαει ειναι η μανα μου αλλα δυστυχως δεν μπορει

Ευτυχως εχω τον αντρουλη μου που με βοηθαει οσο μπορει

Ελενη χρειαζεσαι ληξιαρχικες πραξεις γεννησης του παιδιου ταυτοτητα βιβλιαριο ικα και αν δεν πας εσυ,μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου

ειμαι απο τις 6 με το βυζι απ εξω και παρολα αυτα μολις τον αφησα σπαραξε στο κλαμα απ την πεινα και του δωσα συμπληρωμα και το καταβροχθισε,

τι να κανω? να πεθανω? οτι καλυτερο μπορω το κανω αλλα δεν μπορω ν αφηνω το παιδι πεινασμενο επειδη εχω κολλημα με το θηλασμο.Μακαρι σε λιγες μερες να χω γαλα πισινα και να μη του ξαναδωσω

Οσο για τους συγγενεις κοντινους και μη,εχουν ολοι θυμωσει μαζι μου που δεν ειμαι τραλαλι τραλαλο με την ολη κατασταση και ετσι δεν με ενοχλει κανεις!!!

Ειμαι ολομοναχη αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο.ο μονος ανθρωπος που θα μπορουσε να με βοηθησει και να μη μου τα σπαει ειναι η μανα μου αλλα δυστυχως δεν μπορει

Ελενη χρειαζεσαι ληξιαρχικες πραξεις γεννησης του παιδιου ταυτοτητα βιβλιαριο ικα και αν δεν πας εσυ,μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου

Μόνο αυτά χρειάζονται fire μου? Πάλι καλά και εγώ νόμιζα οτι θα μπλέξω με την γραφειοκρατεία :rolleyes:. Εξουσιοδότηση δεν θα χρειαστώ γιατί θα πάω η ίδια, οπότε μια χαρά θα είναι.

Δημητρα το ξερω οτι με νιωθεις και με καταλαβαινεις, κι εγω δεν θελω να δωσω ξενο το εχω παρει πολυ προσωπικα αφου δεν βιωσα τη γεννα θελω να βιωσω το θηλασμο, επισης στο μαιευτηριο τις 2 πρωτες μερες του δωσανε ξενο γαλα (almiron) και το εκανε εμετο οταν μου τον φερνανε και ο παιδιατρος εκει μου ειπε οτι δεν το σηκωνει ο οργανισμος του και να τον θηλαζω αποκλειστικα και αυτο κανω, απλα φοβαμαι χτες το βραδυ τον θηλαζα και με πηρε ο υπνος το καταλαβα και τρομαξα κι αν μου πεσει το μωρο τι κανω, εχω απελπιστει αφου γραφω και κλαιω δεν ξερω τι να κανω, δεν με νοιαζει τοσο την ημερα κι εγω τα ιδια με σενα κανω ολα με το μωρο αγκαλια για την νυχτα φοβαμαι, καταλαβαινεις???

Μελινάκι μου ηρέμισε σε καταλαβαίνω και εγώ το ίδιο παθαίνω σχεδόν κάθε βράδυ, με πέρνει ο ύπνος με το μωρό στα χέρια και φοβάμαι οτι θα μου πέσει κάτω!!!! Όσο για τους άντρες που λες και ο δικός μου τα ίδια κάνει, μην το κρατάς έτσι, μην το ταίζεις έτσι, μην το αλλάζεις έτσι...:mad: Δεν πήγαινε για μαία καλύτερα?? Θα είχαμε και το μέσον στο νοσοκομείο!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Fire δοκιμασες το τσαι της weleda και μπυρα?Νομιζω οτι σημερα έχω δει διαφορα και νιωθω οτι βοηθανε.Εμεινε τώρα το απόγευμα στο βυζι μισή ωρίτσα και κοιμηθηκε για μιαμιση και χωρις συμπλήρωμα. :D Αυτη τη στιγμη πάλι έκανα το ίδιο και ήδη κοιμάται μιση ωρίτσα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ειμαι κακουργα σημερα μεσα στην ζαλαδα του θυλασμου του υπνου του νανουρισματος κ του μπανιου της μικρης ξεχασα να την ταισω ενα γευμα κ εψαχνα να βρω γιατι κλαιει το παιδι ειμαι απαραδεχτη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Μελινάκι μου ηρέμισε σε καταλαβαίνω και εγώ το ίδιο παθαίνω σχεδόν κάθε βράδυ, με πέρνει ο ύπνος με το μωρό στα χέρια και φοβάμαι οτι θα μου πέσει κάτω!!!! Όσο για τους άντρες που λες και ο δικός μου τα ίδια κάνει, μην το κρατάς έτσι, μην το ταίζεις έτσι, μην το αλλάζεις έτσι...:mad: Δεν πήγαινε για μαία καλύτερα?? Θα είχαμε και το μέσον στο νοσοκομείο!!!

Καλημερα σε ολες,

ελενη να ΄σαι καλα με εκανες και γελασα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Kαλημερα Μελινα,καλημερα σε ολες

ειμαι πολυ ευχαριστημενη.κοιμηθηκα 4 ωρες

Χριστινα το τσαι της weleda οχι,αλλα μπυρα ναι πινω καθε μερα

10 μπυρες να χω πιει σ ολη μου τη ζωη και τωρα πινω καθε μερα!!

γιατι τσιριζουν οταν τ αλλαζεις παμπερς?

προσπαθω να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω αλλα δεν του αρεσει καθολου:(

Ελενη μου εμενα αυτα μου ζητησαν,βεβαια επεσε τηλφ πριν, μην παω και γυρισω μ αδεια χερια..

Συγκεκριμενα μου ζητησαν 3 ληξ.πραξεις γεννησης του παιδιου επειδη το καταχωρουν και στο μητρωο και του βγαζουν βιβλιαριο

Να το γραψεις στο βιβλιαριο σου γιατι νομιζω οτι δινουν κατι ευρουλακια παραπανω

Διαφημίσεις

Ηρθαν το απογευμα παππουδες γιαγιαδες και ο παπας να κανουμε ονοματοδοσια.Εκαναν οοοοολοι κουμαντο.Πως τον κρατάω,πως τον ταιζω,αν κοιμαται σε θορυβο δεν ειναι σωστο κλπ.Μεχρι που το παιδι εμεινε ξυπνιο 3 ωρες.Ηταν ανησυχο.Εφαγε 2 φορες συμπληρωμα και εγω κατεληξα να κλαιω! :twisted:

τι τουα αφηνεις καλε να λενε?βγαλε μια φωνη δειξε οτι στραβωσες?αλλα τετοιες βλακειες εκανα κ εγω στο πρωτο.ερχοταν η καθε γειτοννησα γιατι εκει που μεναμε τοτε ειχε ελληνες γυρω γυρω στα σπιτια ερχοταν η καθε θειτσα κ ελεγε μαλακιες.κ εγω δεν ελεγα τιποτα.στο δευτερο ειχαμε ηδη μετακομισει σαυτο το σπιτι αλλα κ παλι ερχοταν οι θειτσες να κανουν κουμαντα.μη το κρατας ετσι μη το ταιζεις ετσι δωσε και σκονη να παχαινει ειναι αδυνατο κ αλλα τετοια ε ωσπου τις κοιταω καλα καλα κ τις λεω εδω για κουμαντο ηρθατε?αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα:twisted::twisted::twisted: κ αρχισαν μετα ''απαπα οι νεες μανες θυμωνουν.εμεις τιποτα δε λεγαμε καλε'' καλα λεω εγω δεν ειμαι προβατο αντε πολλοι μαζευτικαμε:twisted::twisted: μαθε νικχ μου απο τωρα να μιλας γιατι θα σε θαψουνε ολοι κ θα τρελαθεις.πραγματικα στο λεω!

μην αφήνετε κανένα να μπλέκεται και να σας χαλάει τη σειρά. Το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο και όλα τα κάνετε σωστά. Πόσα πράγματα άλλαξαν από τότε που γεννηθήκαμε όχι μέλη όχι τσάι όχι αλάτι και καρυδοφυλλα στο μπάνιο-ναι έτσι λέει η πεθερα μου δένει το σώμα... Με έφαγε να βγάζω με το θηλαστςο για να βγαίνω εχω και άντρα λέει. Εγώ το χαβα μου και να βγαίνετε θα τρελαθείτε αλλιώς

τι μελι καλε?της ειπες οτι απαγορευται μεχρι 1 χρονων το μελι?μεχρι κ να πεθανει μπορει ενα μωρο αν του δωσεις μελι!ελεος με την καθε ασχετιλα!!!!τσατιστικα:evil::evil:

ειμαι κακουργα σημερα μεσα στην ζαλαδα του θυλασμου του υπνου του νανουρισματος κ του μπανιου της μικρης ξεχασα να την ταισω ενα γευμα κ εψαχνα να βρω γιατι κλαιει το παιδι ειμαι απαραδεχτη

αχαχαχαχα συγνωμη φροσακι αλλα με εκανες κ γελασα χαχαχαχα καλα μαρη πως το ξεχασες?καλα κ εγω μερικες φορες ειμαι μουλαρα οπως οταν πειναει κ λεω περιμενε να βαλω 5 λεπτα μια σκουπααααααα αλλα με τη σκουπα σταματαει να κλαιει :lol:

Holy Diver

Καλημέρα κοριτσάκια!

τι τουα αφηνεις καλε να λενε?βγαλε μια φωνη δειξε οτι στραβωσες?αλλα τετοιες βλακειες εκανα κ εγω στο πρωτο.ερχοταν η καθε γειτοννησα γιατι εκει που μεναμε τοτε ειχε ελληνες γυρω γυρω στα σπιτια ερχοταν η καθε θειτσα κ ελεγε μαλακιες.κ εγω δεν ελεγα τιποτα.στο δευτερο ειχαμε ηδη μετακομισει σαυτο το σπιτι αλλα κ παλι ερχοταν οι θειτσες να κανουν κουμαντα.μη το κρατας ετσι μη το ταιζεις ετσι δωσε και σκονη να παχαινει ειναι αδυνατο κ αλλα τετοια ε ωσπου τις κοιταω καλα καλα κ τις λεω εδω για κουμαντο ηρθατε?αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα:twisted::twisted::twisted: κ αρχισαν μετα ''απαπα οι νεες μανες θυμωνουν.εμεις τιποτα δε λεγαμε καλε'' καλα λεω εγω δεν ειμαι προβατο αντε πολλοι μαζευτικαμε:twisted::twisted: μαθε νικχ μου απο τωρα να μιλας γιατι θα σε θαψουνε ολοι κ θα τρελαθεις.πραγματικα στο λεω!

Βρε Δημητρούλα στις ξένες λες και καμια κουβεντα.Στους συγγενεις ειναι το δυσκολο.Βεβαια χθες ειπα στην μανα μου. ΤΕΛΟΣ θα κανετε ολοι οτι λεει η μανα.Τωρα μένει να το πω και στον πεθερο.:lol: Μονο η πεθερουλα δεν μιλαει.

Δεν θα γινουν εμενα τα νευρα κουρελια.Ολη μερα κλεισμενη μεσα και να στην λενε κιολας.Ωρες ωρες θελω να τους πω παρτε το μωρο και εγω παω μια βολτα να ξεσκασω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Δημητρα το ξερω οτι με νιωθεις και με καταλαβαινεις, κι εγω δεν θελω να δωσω ξενο το εχω παρει πολυ προσωπικα αφου δεν βιωσα τη γεννα θελω να βιωσω το θηλασμο, επισης στο μαιευτηριο τις 2 πρωτες μερες του δωσανε ξενο γαλα (almiron) και το εκανε εμετο οταν μου τον φερνανε και ο παιδιατρος εκει μου ειπε οτι δεν το σηκωνει ο οργανισμος του και να τον θηλαζω αποκλειστικα και αυτο κανω, απλα φοβαμαι χτες το βραδυ τον θηλαζα και με πηρε ο υπνος το καταλαβα και τρομαξα κι αν μου πεσει το μωρο τι κανω, εχω απελπιστει αφου γραφω και κλαιω δεν ξερω τι να κανω, δεν με νοιαζει τοσο την ημερα κι εγω τα ιδια με σενα κανω ολα με το μωρο αγκαλια για την νυχτα φοβαμαι, καταλαβαινεις???

κουκλα μην στεναχωριέσαι καθόλου.τα ίδια παθαίνω και εγώ.το γευμα των 4 το δίνω κοιμησμένη.βάζω μαξιλάρια για σιγουριά και την θηλάζω χωρίς να κρατάω το βάρος της.βέβαια βάζω τα χερια μου γύρω της για σιγουριά αλλά αποκοιμιέμαι κλεφτά για λίγα λεπτα...!τι να κάνω η έρμη!

Ηρθαν το απογευμα παππουδες γιαγιαδες και ο παπας να κανουμε ονοματοδοσια.Εκαναν οοοοολοι κουμαντο.Πως τον κρατάω,πως τον ταιζω,αν κοιμαται σε θορυβο δεν ειναι σωστο κλπ.Μεχρι που το παιδι εμεινε ξυπνιο 3 ωρες.Ηταν ανησυχο.Εφαγε 2 φορες συμπληρωμα και εγω κατεληξα να κλαιω! :twisted:

βρε χριστινάκι μου πάτα πόδι όσο είναι νωρίς.κουμάντο στο παιδί σου κάνεις εσυ και ο αντρας σου.μετά θα έχουν λόγο για όλα τα θέματα,απο το πώς θα κόψεις τα μαλλιά του μέχρι σε ποιο σχολείο θα πάει!κάντους όλους πέρα.εσύ ξέρεις το παιδί σου καλύτερα απο όλους.όποτε είναι να θηλάσεις,ζήτα ενα συγνώμη και πάρε το παιδι και εξαφανίσου.δεν είναι αυτοι που θα τρέχουνε μετά,αλλά εσύ.

γιατι τσιριζουν οταν τ αλλαζεις παμπερς?

προσπαθω να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω αλλα δεν του αρεσει καθολου:(

νομίζω κρυώνουνε για αυτό.είναι και θέμα ανασφάλειας...!

λοιπόν τα νέα μας:

1.επεσε το κολοβωμα!

2 εφυγε ο μπαμπάς.χριστούγεννα θα τον ξαναδούμε

3 όλη μέρα τρώει,κοιμάται για 10 λεπτά και ξαναπεινάει.

4 νυστάζωωωωωω!

5εσεις αρχίσατε να ξεφλοδίζετε?κάνετε κάτι για αυτό?

καλα καλε αληθεια τωρα θα κατσεις 40 μερες μεσα????????

δεν ειμαστε καλα!!!!μωρε ουτε αντρα θα ακουγα ουτε κανεναν.αυτοι καλα καλα βγαινουν κ ξεσκαν κ θα σε κλεισουν εσενα σπιτι???αλλαξαν τα δεδομενα!ρωτα οποιο γιατρο θες να δεις τι θα σου πει!ΠΡΕΠΕΙ να βγει βολτα το μωρο!ΠΡΕΠΕΙ να παρει αερα απο εξω!δε θα το παρεις να πας να κατσεις 5 ωρες σε καφετερεια!μιση ωρα μια βολτα θα κανεις!

τι μας λες ρεεεεε 15 ημερων την εβγαλα εξω τη ραφαελα!ο αλεξ 7 ημερων ηταν κ εριχνε κ χιονι εξω.σου μιλαω για θερμοκρασιες -5 και -10!μιση ωρα ομως τον εβγαλα!εδω οι γιατροι λενε καθε μερα εξω!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!κ αν δε μπορεις ναβγεις εξω θα ντυνεις το μωρο καλα κ θα το βγαζεις μιση ωρα στο μπαλκονι!εγω τα βγαζω κανενα 20λεπτο στο μπαλκονι κ τα 3 καθε μερα αλλα τα ντυνω παρα πολυ καλα.οπως αν θα βγαιναμε εξω.εκτος αν κανει και -25 οπως εκανε περισι το δεκεμβριο καλα εκει οκ δεν ειμαι τρελλη να τα βγαλω.σημερα εχουμε -5 βαθμους!το μεσημερι που θα αναιβει στους 0 θα τα βγαλω κανενα τεταρτο 20λεπτο στο μπαλκονι.βγαζω κ την μπεμπα για κανενα 10λεπτο.και επειδη την χτυπαει ο αερας μετα κοιμαται τεζα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...