Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ με σερβίετακια είμαι δήμητρα μια καφέ μια τίποτα μια αιματακι... Φαίρ μου έχεις δίκιο... Ευτυχώς που έχουμε η μια την άλλη. Ο θηλασμός δεν είναι εύκολο πράγμα υποπρ τώρα πρέπει να πάρεις την μπελά θα υποφέρεις μέχρι δευτέρα. Επουλώνει αμέσως είναι θαυματουργή

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia to pareaki mas einai yperixo pairnoume dynami...... simera irthe o paidiatros mas brike mia xara den zygistikame omos giati exoume mono 10 meres!!!!epese o omfalos mas simera to prwi ti wraia!!!!!!!!!emena tin nyxta koimatai apo tis 12 i 1 para kai xypnaei stis 6 para moni tis....eipe o giatros tin nyxta na min tin xypnaw katholou kai tin imera na min xepernaei to 5 wro alla emena xypnaei stis 3 3.5 wres moni tis trwei polu laimarga kai 15 me 20 lepta mono alla trewi poli prama o giatros mou eipe o einai entaxei ama peinouse tha eklege mou eipe ego pali anxwnomaiiiii alla lew afou to leei mou fainetai lgo to 20 xtypagame kati 45 mia wra kai twra 20 ti na pw mporei na xortainei afou den klaiei!!!!! ontws o thilasmos einai poli dyskolos thelei poli ypomoni kai epimoni kalo koyragio koritsia tha ta kataferoume pou tha paei....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

ξανθη το μωρο σου δυναμωσε κ τρωει πιο γρηγορα γιαυτο κανει πιο λιγη ωρα να χορτασει.μετρα ποσες φορες κανει κακα κ τσισα.κ το χρωμα που εχουν τα κακα.

3 φορες το λιγοτερο κακα 6 φορες τσισα κ το χρωμα στα κακα μουσταρδι με κοκους :tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Αν δεν ειχα και εσας δεν ξερω τι θα εκανα ειλικρινα τα εχω παιξει, απο τη μια ειναι οι κολικοι, απο την αλλη ο μικρος δεν ξεκολαει απο το στηθος μου μερα νυχτα, αφου παγματικα σας ζηλευω, ωρες ωρες απο την κουραση σκεφτομαι να αρχισω το ξενο γαλα, μετα το ξανασκεφτομαι και με πιανουν τυψεις, απο πανες μια χαρα παμε, και απο γαλα νομιζω οτι εχω γιατι τρεχει απο το στηθος μου συχνα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει αυτη τη συμπεριφορα, σημερα ειμαστε ετσι σχεδον ολη μερα, ετρωγα και τον θηλαζα και αμα τον παρειο υπνος και τον σηκωσω μας ακουει ολο το μοσχατο, δεν ξερω τι να κανω ειμαι και μονη μου ουτε τοουαλετα δεν μπορω να παω, κοιμαται γυρω στο 20 με 30΄, τωρα κοιμαται για να δουμε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

τριανμελι ΣΕ ΝΙΩΘΩ,στα 2 πρωτα παιδια κοιμομουν 1 με 2 ωρες το 24ωρο μεχρι να γινουν 2 μηνων.θηλαζα κ κατουρουσα,θηλαζα κ εκανα το χοντρο μου,θηλαζα με το μωρο στο μαρσιπο κ επλενα πιατα απλωνα ρουχα μαγειρευα!:shock::shock::shock: ηταν ενας εφιαλτης:confused: δεν ειχα κανεναν να με βοηθησει.ημουν εντελως μονη.ο αντρας μου 12 ωρες στη δουλεια.γονεις πεθερικα συγγενεις ολοι ελλαδα.εντελως μονη!μια νυχτα περπατουσα πανω κατω στο χωλ με την κορη μου τη ραφαελα αγκαλια κ ειδα ονειρο!πραγματικα δε το πιστευα οταν ακουγα απο αλλους οτι εχουν δει ονειρο ορθιοι!κ ομως το επαθα !οταν γεννησα το γιο μου λιγες εβδομαδες μετα κ αφου παλι ημουν με 1 το πολυ 2 ωρες υπνο το 24ωρο για 2 μηνες ....τον θηλαζα ξημερωματα.ημουν ξυπνια ειμαι 100%σιγουρη!αφου θυμαμαι που κοιτουσα κ εξω απο το δωματιο μηπως κ σηκωθει η ραφαελα απο το παιδικο της!και γυρναω το κεφαλι μου κ βλεπω ταχα μου διπλα μου μια φιλη μου.οτι κ καλα καθοταν διπλα μου στο κρεβατι κ μου γελουσε!κ γελασα κ εγω!ειχα παραισθησεις απο την κουραση κ την αυπνια!:confused::confused: κουνισα γρηγορα τοκεφαλι μου κ λεω δημητρα ΣΥΝΕΛΘΕ!:mad::mad:

μου ηρθε πολλες φορες να τα παρατησω κ να δωσω ξενο .αλλα ευτυχως τα καταφερα.κ δεν ειμαι ουτε ηρωας ουτε τιποτε παραπανω απο αυτο που ειστε εσεις.ειμαι μαμαααααα:P:p:tongue:

Holy Diver

Κοριτάκια μου γλυκά! Πολύ χαίρομαι που όλες καταθέτουμε τις απορίες μας, καλά κάνουμε! Και ηλίθι@ ερώτηση να έχουμε πρέπει να την λέμε γιατί ίσως τελικά να μην είναι τόσο χαζή όσο νομίζουμε και έτσι θα μπορεί κάποια άλλη να μας βοηθήσει! Να ρωτήσω κάτι και εγώ τώρα...Μήπως ξέρετε τι δικαολογητικά χρειάζονται για το ικα για να ασφαίσουμε τα μωράκια μας???? Αυτήν την εβδομάδα μάλλον θα πάω και να πληρωθώ απο το ικα, το επίδομα τοκετού, άντε να δούμε πόσα θα είναι :rolleyes:Δήμητρα και τα δικά μας κακά είναι μουσταρδί με κόκκους!:tongue:

MbGIp1.png

τριανμελι ΣΕ ΝΙΩΘΩ,στα 2 πρωτα παιδια κοιμομουν 1 με 2 ωρες το 24ωρο μεχρι να γινουν 2 μηνων.θηλαζα κ κατουρουσα,θηλαζα κ εκανα το χοντρο μου,θηλαζα με το μωρο στο μαρσιπο κ επλενα πιατα απλωνα ρουχα μαγειρευα!:shock::shock::shock: ηταν ενας εφιαλτης:confused: δεν ειχα κανεναν να με βοηθησει.ημουν εντελως μονη.ο αντρας μου 12 ωρες στη δουλεια.γονεις πεθερικα συγγενεις ολοι ελλαδα.εντελως μονη!μια νυχτα περπατουσα πανω κατω στο χωλ με την κορη μου τη ραφαελα αγκαλια κ ειδα ονειρο!πραγματικα δε το πιστευα οταν ακουγα απο αλλους οτι εχουν δει ονειρο ορθιοι!κ ομως το επαθα !οταν γεννησα το γιο μου λιγες εβδομαδες μετα κ αφου παλι ημουν με 1 το πολυ 2 ωρες υπνο το 24ωρο για 2 μηνες ....τον θηλαζα ξημερωματα.ημουν ξυπνια ειμαι 100%σιγουρη!αφου θυμαμαι που κοιτουσα κ εξω απο το δωματιο μηπως κ σηκωθει η ραφαελα απο το παιδικο της!και γυρναω το κεφαλι μου κ βλεπω ταχα μου διπλα μου μια φιλη μου.οτι κ καλα καθοταν διπλα μου στο κρεβατι κ μου γελουσε!κ γελασα κ εγω!ειχα παραισθησεις απο την κουραση κ την αυπνια!:confused::confused: κουνισα γρηγορα τοκεφαλι μου κ λεω δημητρα ΣΥΝΕΛΘΕ!:mad::mad:

μου ηρθε πολλες φορες να τα παρατησω κ να δωσω ξενο .αλλα ευτυχως τα καταφερα.κ δεν ειμαι ουτε ηρωας ουτε τιποτε παραπανω απο αυτο που ειστε εσεις.ειμαι μαμαααααα:P:p:tongue:

Δημητρα το ξερω οτι με νιωθεις και με καταλαβαινεις, κι εγω δεν θελω να δωσω ξενο το εχω παρει πολυ προσωπικα αφου δεν βιωσα τη γεννα θελω να βιωσω το θηλασμο, επισης στο μαιευτηριο τις 2 πρωτες μερες του δωσανε ξενο γαλα (almiron) και το εκανε εμετο οταν μου τον φερνανε και ο παιδιατρος εκει μου ειπε οτι δεν το σηκωνει ο οργανισμος του και να τον θηλαζω αποκλειστικα και αυτο κανω, απλα φοβαμαι χτες το βραδυ τον θηλαζα και με πηρε ο υπνος το καταλαβα και τρομαξα κι αν μου πεσει το μωρο τι κανω, εχω απελπιστει αφου γραφω και κλαιω δεν ξερω τι να κανω, δεν με νοιαζει τοσο την ημερα κι εγω τα ιδια με σενα κανω ολα με το μωρο αγκαλια για την νυχτα φοβαμαι, καταλαβαινεις???

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

ναι καταλαβαινω τι εννοεις κ εγω το φοβομουν αυτο.γιαυτο θηλαζα στ κρεβατι.καθομουν σε ημιξαπλωτη θεση κ ειχα κ το μαξιλαρι θηλασμου.ετσι κ να σ επαρει ο υπνος δε μπορει να σου πεσει το μωρο γιατι θα εισαι κ ολοκληρη πανω στο κρεβατι αλλα κ θα εχεις κ το μαξιλαρι θηλασμου γυρω του που θα το στηριζει πανω σου

Holy Diver

ναι καταλαβαινω τι εννοεις κ εγω το φοβομουν αυτο.γιαυτο θηλαζα στ κρεβατι.καθομουν σε ημιξαπλωτη θεση κ ειχα κ το μαξιλαρι θηλασμου.ετσι κ να σ επαρει ο υπνος δε μπορει να σου πεσει το μωρο γιατι θα εισαι κ ολοκληρη πανω στο κρεβατι αλλα κ θα εχεις κ το μαξιλαρι θηλασμου γυρω του που θα το στηριζει πανω σου

στο κρεβατι θηλαζω, θα παρω και το μαξιλαρι θηλασμου δεν το ειχα σκεφτει, σ΄ ευχαριστω, βεβαια ετσι και συμβει αυτο δεν με σωζει τιποτα ο αντρας μου θα με σκοτωσει...παντως δεν τα παρατω θα το παλεψω μεχρι τελους κι ελπιζω να τα καταφερω τουλαχιστον για 6 μηνες

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ελα βρε μη φοβασαι.δε προκειται να συμβει τιποτα τετοιο.κ ελεος αυτοι οι μπαμπαδες που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.ο δικος μου κανει τον ξερολα ωρες ωρες.''μη το κρατας ετσι οταν τρωει μπορει να πνιγει'' ''μη το ταιζεις ετσι μηπως δεν αναπνεει καλα'' ε του λεω κ εγω κατσε θηλαστο αν μπορεις να το κανεις καλυτερα κ μη μιλας:twisted::twisted:

Holy Diver

ελα βρε μη φοβασαι.δε προκειται να συμβει τιποτα τετοιο.κ ελεος αυτοι οι μπαμπαδες που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.ο δικος μου κανει τον ξερολα ωρες ωρες.''μη το κρατας ετσι οταν τρωει μπορει να πνιγει'' ''μη το ταιζεις ετσι μηπως δεν αναπνεει καλα'' ε του λεω κ εγω κατσε θηλαστο αν μπορεις να το κανεις καλυτερα κ μη μιλας:twisted::twisted:

τα ιδια και χειροτερα ο δικος μου αφου σημερα μου εχει σπασει τα νευρα και ο κυριος λειπει απο το πρωι δουλεια και μολις σχολασει θα παει λεει να δει τον αγωνα, οι παρατηρησεις ομως παρατηρησεις, ασε το αλλο που δεν με αφηνει να βγω εξω εως οτου σαραντισω, ιδεα της πεθερας μου αυτη, τι να πω ειλικρινα δεν εχω λογια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ηρθαν το απογευμα παππουδες γιαγιαδες και ο παπας να κανουμε ονοματοδοσια.Εκαναν οοοοολοι κουμαντο.Πως τον κρατάω,πως τον ταιζω,αν κοιμαται σε θορυβο δεν ειναι σωστο κλπ.Μεχρι που το παιδι εμεινε ξυπνιο 3 ωρες.Ηταν ανησυχο.Εφαγε 2 φορες συμπληρωμα και εγω κατεληξα να κλαιω! :twisted:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...