Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Ελενακι περαστικούλια και στις δυο σας! Εμενα μου είπαν οτι τωρα εχουμε αντισωματα και για 40 μερες δεν αρρωσταινουμε.Και μένα ο μικρος μερικες φορες κανει σαν το πατερα του.Σαν να ροχαλιζει και φοβαμαι μην το κρυωσα το παιδι.

Απο κατουρημα καλα παμε.Δυο φορες με εχει πασαλειψει.Συντριβανι το πουλι! :tongue:

Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλα! Εμένα δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο.:confused: Δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως εμείς την αρπάξαμε και οι δυο μας!

Κοριτσια τα μωρακια σας ρευονται παντα μετα το φαι?? εμενα ο μικρος οχι

Σε ποια θεση τον βαζετε για να ρευτει,στον ωμο??

ψαχνω και καμμια διαφορετικη σταση μηπως ρευτει πιο ευκολα:confused:

Στον ώμο την βάζω για το ρέξιμο fire, ομως δεν ρεύεται πάντα! Τις περισσότερες φορές ναι!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστίνα,θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Δήμητρα για το θηλασμό και το συμπλήρωμα. Ειδικά τις πρώτες μέρες μπορεί να χρειαστεί να το έχεις στο στήθος 1 και 2 ώρες. Το γάλα σου θα παραγεται όσο περισσότερο θηλάζεις. Μην΄κρατάς ώρα και θα δεις ότι όσο εδραιώνεται ο θηλασμος τόσο πιο εύκολα θα είναι.

Ξύπνησε! Τα λέμε αργότερα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Βασιλικη η μπυρα που πινω εγω λεγεται buckler και ειναι και ευγευστη!!

πινω 3/4 του κουτιου την ημερα

είναι ξανθια ή μαυρη?κι αυτη από βασιλόπουλο?
Βασιλική και εγω έβαλα λίγα παραπάνω οτι θέλω να χασω! :P Ελπιζω να τα καταφερω! Αλλα έτσι οπως εξαντλουμαι τωρα το θεωρω πολυ πιθανο να γίνει γρηγορο το χασιμο.

Βασιλόπουλο έχετε στην Τζυπρο? Ολα τα μεγαλα σουπερ μαρκετ την εχουν αυτη τη μπυρα.Εδω εγω την βρηκα σε μικρο στο χωριο.

Fire ειναι απίστευτο το οτι εχουμε τους ιδιους προβληματισμους.Ουτε εγω καταλαβαινω ποτε ρευεται.Η μανα μου καθε φορα που τον παιρνει αγκαλια λεει ''οριστε ρευτηκε''.Εγω ακομα δεν καταλαβαινω.

Εσυ του δινεις και στηθος και συμπλήρωμα? Πόσες ωρες υπνου κλεινει συνηθως?

νομίζω στην αρχή φεύγουν γρήγορα και μετά πιο αργά τα κιλά. εμείς πολλές φορές ρευόμαστε ενώ τρώμε και μάλιστα δεν αφήνει την θηλή!βγάζει τον αέρα από την μύτη!απίστευτο!

Δεν νομιζω οτι το γκργκρ ειναι κρυωμα κι εγω αυτην την εντυπωση ειχα γιατι ο μικρος μου δεν μπορουσε να αναπνευσει απο το γκργκρ, ουτε να κοιμηθει και πολλες φορες ειχε βηχα, ηρθε λοιπον χθες το βραδυ ο παιδιατρος για να τον εξετασει μηπως και ειχε κρυωσει, τελικα ειναι μια χαρα, και ολο αυτο στην μυτη ειναι βλεννες τις οποιες τις αφαιρω με τη συσκευη ρινικης αποφραξης otrisalin αφου πρωτα βαλω φυσιολογικο ορο και τον αφησω για 5΄, οδηγιες του γιατρου, χθες το βραδυ το εκανα για πρωτη φορα και σημερα το πρωι παλι και τωρα κοιμαται σαν πουλακι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστίνα,θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Δήμητρα για το θηλασμό και το συμπλήρωμα. Ειδικά τις πρώτες μέρες μπορεί να χρειαστεί να το έχεις στο στήθος 1 και 2 ώρες. Το γάλα σου θα παραγεται όσο περισσότερο θηλάζεις. Μην΄κρατάς ώρα και θα δεις ότι όσο εδραιώνεται ο θηλασμος τόσο πιο εύκολα θα είναι.

Κατερίνα εννοείτε οτι δεν κρατάω ώρα.Θελω τοσο πολυ να θηλασει το παιδι.Μπορεί να καθίσει μισή ώρα και βάλε σε καθε στήθος.Αλλα κουράζεται το πουλάκι μου.Ασε που πιστευω οτι αδειαζω γιατι το πιεζω το στήθος μετα και δεν βγαζει τιποτα.Δεν θελω και να μενει και νηστικο.Πάντως μεχρι στιγμης δεν μπερδευει τις θηλες. Σε όλες προσαρμοζεται.:P

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κατερίνα εννοείτε οτι δεν κρατάω ώρα.Θελω τοσο πολυ να θηλασει το παιδι.Μπορεί να καθίσει μισή ώρα και βάλε σε καθε στήθος.Αλλα κουράζεται το πουλάκι μου.Ασε που πιστευω οτι αδειαζω γιατι το πιεζω το στήθος μετα και δεν βγαζει τιποτα.Δεν θελω και να μενει και νηστικο.Πάντως μεχρι στιγμης δεν μπερδευει τις θηλες. Σε όλες προσαρμοζεται.:P

χριστινα σε ποιο σημειο πιεζεις και δεν βλεπεις τιποτα?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

χριστινα σε ποιο σημειο πιεζεις και δεν βλεπεις τιποτα?

Απο πανω προς τα κατω (προς τη θηλη).Δεν ξερω αν στο περιγραφω σωστα.Μου το εδειξαν στο μαιευτήριο.Οταν ξεκινάμε τον θηλασμό το πατάω και βγαίνει αμέσως.Μετά όμως τίποτα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Απο πανω προς τα κατω (προς τη θηλη).Δεν ξερω αν στο περιγραφω σωστα.Μου το εδειξαν στο μαιευτήριο.Οταν ξεκινάμε τον θηλασμό το πατάω και βγαίνει αμέσως.Μετά όμως τίποτα.

πιασε με τα 2 πρωτα δαχτυλα σου το ενα πανω το αλλο κατω το στηθος σου και γλυστρισε τα δαχτυλα σου προς τη θηλαια αλω για δες και πες μου

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Xριστινα μου μπορει να μαστε αδελφες ψυχες..;)

Λοιπον θηλαζω 8-10 φορες τη μερα.Απ αυτες δεν ξερω ποτε πραγματικα θηλαζει ή παιζει.. 2-3 φορες ΑΦΟΥ θηλασω δινω και συμπληρωμα το almiron και γω,το οποιο δεν του καθεται και πολυ καλα γιατι μετα απο 40 λεπτακια βγαζει αρκετο ή εχει κολικους

Για τις ωρες υπνου ψεμματα θα σου πω δεν ξερω ακριβως..

Βασιλικη η μπυρα που σου γραψα ειναι ξανθια

Διαφημίσεις

5 ειναι σιγουρα κακα και οι υπολοιπες τσισα

καποιες ειναι και μιξ γκριλ:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια

αυτη τη στιγμη ο μικρος εχει γινει παντζαρι επειδη μαλλον κανει κακακια του και εχει και λοξυγκα μαζι!!

μια χαρα τρωει τοτε!

καλημέρα μωρόμανες. Εμένα πλέον χαζεύει μετά τα γεύματα δεν κοιμάται τόσο εύκολα κατευθείαν θέλει κουβέντα !τρώει λιγότερη ώρα το βράδυ αλλά πιο γρήγορα δηλαδή εκεί που έτρωγε 1 ώρα τώρα τρώει 30 με 40λεπτά και ξυπνάει 2φορές μόνο. Εγώ την εβγάλα 7ημερών.. Όταν έχει καλό καιρό τουλάχιστον 1 ώρα ενδώ. Μέχρι στιγμής θηλασα στο προαύλιο εκκλησίας και μέσα σε ένα εκκλησάκι πως δεν έβγαλαν να μου δώσουν λεφτα οι πιστοί.

χαχαχαχαχα κισακι ελιωσα στο γελιο!ειδες τωρα που τρωει πιο λιγη ωρα κ πιο γρηγορα?μαλλον εχεις σχεδον εδραιωσει θηλασμο!μπραβο ρε κισουλινι!:-P

Καλημέρα μανούλες!

Οπως καταλαβαινεις Fire δεν καταφερα χθες να ξαναμπω.Με τα 45' εννοουσα τον υπνο. Στήθος τον αφηνω μια ωρα και κατι.Αλλα τελικά παιρνει και συμπλήρωμα. Του δίνω το Almiron. Ευτυχως το βραδυ έφαγε απο 30 ml και τις δυο φορες!

Ελενακι περαστικούλια και στις δυο σας! Εμενα μου είπαν οτι τωρα εχουμε αντισωματα και για 40 μερες δεν αρρωσταινουμε.Και μένα ο μικρος μερικες φορες κανει σαν το πατερα του.Σαν να ροχαλιζει και φοβαμαι μην το κρυωσα το παιδι.

Απο κατουρημα καλα παμε.Δυο φορες με εχει πασαλειψει.Συντριβανι το πουλι! :tongue:

εγω παντως αρρωστησα πριν τις 40 μερες.αλλα μπραρουφες αυτα που λενε για τα αντισωματα χαχαχα:tongue: προσπαθησε να ελαττωσεις κιαλλο το συμπληρωμα

Βασιλικη η μπυρα που πινω εγω λεγεται buckler και ειναι και ευγευστη!!

πινω 3/4 του κουτιου την ημερα

πηρα και μαγια σε ταμπλετες αλλα η παιδιατρος ηταν αρνητικη

Κοριτσια τα μωρακια σας ρευονται παντα μετα το φαι?? εμενα ο μικρος οχι

Σε ποια θεση τον βαζετε για να ρευτει,στον ωμο??

ψαχνω και καμμια διαφορετικη σταση μηπως ρευτει πιο ευκολα:confused:

τα μωρα που ΜΟΝΟ θηλαζουν δεν ειναι υποχρεωτικο να ρευτουν.αν δε ρευτει μετα απο 10-15 λεπτα το αφηνεις απλα εχεις το νου σου για μιση ωριτσα .αν δειξει οτι ζοριζεται η αν αρχισει ξαφνηκα να γκρινιαζει σημαινει οτι μαλλον θελει ρεψιμο,

Καλημέρα κορίτσια!

μπραβο κατα μου ωραια τα πας ξεφτερι εισαι παιδακι μου:tongue:

νομίζω η μπύρα της πεθερας ήταν μαυρη και λεγόταν kinterbeer ή κάπως έτσι...την έπιναν και τα παιδιά. η Δημητρα μπορεί να την ξέρει.

την ξερω την μπυρα που λες.εδω την λεμε μαλζμπιαρ κ ειναι για παιδια.αλλα ειναι απαισια απο γευση.αν λεμε την ιδια φυσικα...ειναι μαυρη παντως

νικχ μη βαζισεσαι στο οτι πιεζεις το στηθος κ δε βγαζει τιποτα.δεν εχει καμια σχεση αυτο.ισχυει οτι ειπα κ για το θηλαστρο.μπορει να εχεις 200 γρ γαλα κ να πιεσεις η να αντλησεις κ να μη βγαλεις ουτε μια σταγονα.αναλογα τη γυναικα ειναι κ τον οργανισμο ειναι

Xριστινα μου μπορει να μαστε αδελφες ψυχες..;)

Λοιπον θηλαζω 8-10 φορες τη μερα.Απ αυτες δεν ξερω ποτε πραγματικα θηλαζει ή παιζει.. 2-3 φορες ΑΦΟΥ θηλασω δινω και συμπληρωμα το almiron και γω,το οποιο δεν του καθεται και πολυ καλα γιατι μετα απο 40 λεπτακια βγαζει αρκετο ή εχει κολικους

Για τις ωρες υπνου ψεμματα θα σου πω δεν ξερω ακριβως..

Βασιλικη η μπυρα που σου γραψα ειναι ξανθια

καλα κανεις κ θηλαζεις πανω απο 8 φορες.μονο ετσι θα εδραιωσεις θηλασμο.κολικους εχει γιατι δε δεχεται το ξενο,οσες δεινετε συμπληρωμα καλυτερα να δεινετε υποαλλεργικο γαλα.τα μωρακια σας ειναι μικρα κ δε ξερετε αν εχουν αλλεργια στο αγελαδινο.τα υποαλλεργικα γαλατα ειναι οσα εχουν απο διπλα το ΗΑ.εχει απο ολες τις μαρκες.επιπλεον δε θα εχει κ πολλους κολικους.αλλα καλυτερα ειναι οσο γινεται λιγοτερο ξενο

Holy Diver

Λοιπόν κορίτσια ο θηλασμός είναι τελικά μεγάλο άγχος στην αρχή. Εγώ είχα πάει στο μαιευτήριο χαλαρή και άνετη γιατί είχα διαβάσει 1-2 βιβλία και έλεγα ότι είμαι έτοιμη. Η μικρή όμως ήταν λαίμαργη και αν δεν έπιανε το στήθος από την αρχή χαλούσε τον κόσμο και με άγχωνε. μετά της μετέδιδα κι εγώ το άγχος μου και πάει λέγοντας. Και ειδικά τα 3 πρώτα βράδια, δεν χόρταινε με το πρωτόγαλα και ούρλιαζε. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα να δώσω ξένο αν και μαμά, πεθερά και λοιποί με πίεζαν. Τελικά κατα τα ξημερώματα και μετά από μαραθώνιους θηλασμούς εκνευριζόταν η μικρή, αρνιόταν το στήθος και έκλαιγε αφού πεινούσε. Με κλάματα λοιπόν κι εγώ κατεφευγα στο ξένο γάλα και χόρταινε μεν αλλά της έπεφτε βαρύ και το έβγαζε.

Εκεί κατάλαβα πώς παθαίνουν κατάθλιψη οι λεχώνες. Το τέταρτο πρωί ήρθε ένας γιατρός να μου κάνει αλλάγή κι εγώ έκλαιγα με μαύρο δάκρυ και δε μπορούσα να σταματήσω.:cry: Ένιωθα ότι ήμουν ανίκανη να ταίσω το παιδι μου και ήμουν και εξαντλημένη από την έλλειψη ύπνου. Τέλος πάντων ο γιατρός και μια προισταμένη -καλή της ώρα- με βοήθησαν πολύ και το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε (κάτι στο οποίο είμαι εξπέρ) και να έχουμε υπομονή. Ενώ φοβόμουν ότι ποτέ δε θα κατεβάσω γάλα, από τη μέρα που ήρθαμε σπίτι δεν της ξαναέδωσα ξένο και παιρνει 40 περίπου γραμμάρια την ημέρα!

Οπότε, υπομονή κορίτσια! Αχ! Τι τραβάμε για τα βλαστάρια μας!!!:wink:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Koριτσια χαιρομαι πολυ για το παρεακι μας εδω!

Που δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη και βοηθιομαστε!

Πραγματικα αντλω δυναμη απ ολες σας..

Σκεφτομαι καμμια φορα την Ειρηνη και καθε Ειρηνη που τραβαει το γολγοθα της και με πιανουν τα ζουμια

Στελνω σε ολες σας ενα μεγαλο σβουρηχτο φιλι :lol:

Πάντως κορίτσια εγώ της δίνω κ συμπλήρωμα μαζί με το στήθος που είναι το αγαπημένο της σήμερα όμως πονάω της θηλές μου γμτ γιατί μου της έχει ερεθίσει η μικρή δευτέρα θα πω στην μάνα μου να μου πάρει την κρέμα της μέντελα για της θηλές

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

3 μερες ειχα απο κατω ελαχιστες σταγονες κιτρινα κ σημερα εχω καφε σκουρο αρκετη ποσοτητα:evil::evil::evil::evil: εκει που ελεγα αντε τελειωνω παλι ηρθε γμτο βαρεθηκα με τη σερβιετα 1 μηνα :evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...