Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πρασινα κακα σημαινει οτι εχεις παρα πολυ γαλα κ εχεις υπερπαραγωγη.ετσι το μωρο σου πινει μονο το λαιτ γαλα με τα χαμηλα λιπαρα κ οχι το ''παχυ'' .για να τ ρυθμισεις αυτο θα πρεπει να δεινεις 2 γευματα σερι απο το ιδιο στηθος.θα το κανεις αυτο 3 φορες.δηλαδη 2 φορες γευμα απο το δεξι μετα αλλες 2 φορες απο το αριστερο αυτο θα γινει 3 φορες.

βολτα τα εβγαλα στις 15 μερες τη μεγαλη στις 7 μερες τον αλεξανδρο κ στις 10 μερες την μπεμπα.αλλα για μιση ωριτσα

Σε ευχαριστώ! Θα το προσέξω από σήμερα!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΛΕΝΙΤΣΑ αφου κανει γευμα κ κακα σημαινει οτι εχεις μια χαρα γαλα:tongue:

συνεχισε!

Άσε Δημητρούλα, μιλάμε για πολύ σκ@τό! Πολλές φορές με το που την αλλάζω, τα ξανα αμολάει μέχρι να της κουμπώσεις το φορμάκι! :tongue:

MbGIp1.png

8-9 πανες τι ειναι?ποσες ειναι κακα κ ποσες τσισα?

5 ειναι σιγουρα κακα και οι υπολοιπες τσισα

καποιες ειναι και μιξ γκριλ:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια

αυτη τη στιγμη ο μικρος εχει γινει παντζαρι επειδη μαλλον κανει κακακια του και εχει και λοξυγκα μαζι!!

καλημέρα μωρόμανες. Εμένα πλέον χαζεύει μετά τα γεύματα δεν κοιμάται τόσο εύκολα κατευθείαν θέλει κουβέντα !τρώει λιγότερη ώρα το βράδυ αλλά πιο γρήγορα δηλαδή εκεί που έτρωγε 1 ώρα τώρα τρώει 30 με 40λεπτά και ξυπνάει 2φορές μόνο. Εγώ την εβγάλα 7ημερών.. Όταν έχει καλό καιρό τουλάχιστον 1 ώρα ενδώ. Μέχρι στιγμής θηλασα στο προαύλιο εκκλησίας και μέσα σε ένα εκκλησάκι πως δεν έβγαλαν να μου δώσουν λεφτα οι πιστοί.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

και μενα τοσο του φτανει ο θηλασμος.. αντε το πολυ μια ωρα

τι συμπληρωμα δινεις?

Οπως καταλαβαινεις Fire δεν καταφερα χθες να ξαναμπω.Με τα 45' εννοουσα τον υπνο. Στήθος τον αφηνω μια ωρα και κατι.Αλλα τελικά παιρνει και συμπλήρωμα. Του δίνω το Almiron. Ευτυχως το βραδυ έφαγε απο 30 ml και τις δυο φορες!

Καλημέρα κορίτσια, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Η μικρή και εγω ακόμα συναχωμένες είμαστε. Για μένα δεν με νοιάζει, αλλά την μπέμπα την λυπάμαι ρε γ@μώτο η μυτούλα της κάνει φρρρ...φρρρρρ σαν μεγάλος άνθρωπος ακούγετε η έρημη :( και παρ'όλα αυτά είναι πολύ ήσυχη αντί να γκρινιάζει...

Δήμητρα κάθε γεύμα και κακά πάει η δικιά μου, συνήθως τα κάνει την ώρα που τρώει.:tongue: Τα τσίσα δεν μπορώ να τα υπολογίσω γιατί δεν έχω βρεί ποτέ την πάνα με τσίσα μόνο, πάντα έχει και κακούλια!:cool: Εμάς ο αφαλός μας έπεσε την 4η μέρα μόλις ήρθαμε σπίτι!

Ελενακι περαστικούλια και στις δυο σας! Εμενα μου είπαν οτι τωρα εχουμε αντισωματα και για 40 μερες δεν αρρωσταινουμε.Και μένα ο μικρος μερικες φορες κανει σαν το πατερα του.Σαν να ροχαλιζει και φοβαμαι μην το κρυωσα το παιδι.

Απο κατουρημα καλα παμε.Δυο φορες με εχει πασαλειψει.Συντριβανι το πουλι! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

koritsia ayrio perimenw paidiatro kai ego to prwi na mou pei ti ginete den xerw an tou ftanei to gala re koritsia kai anxonomai an den tin eftane den tha eklaige????????????episis prepei na tin xupnaw ego stis 3 wres xipnaei kai moni alla prepei ego episis to bradu den xupnaei katholou trwei kata tis 12 1 para kai xupnaei 6 to prwi......eseis koritsia ta xupnate eseis ana posi ora??

εμας η μαία μας είπε αν έχει φάει καλά πχ 1 ώρα να μην την αφήνω πάνω από 4 ώρες υπνου,αν δεν έφαγε καλά να την ξυπνάω στις 3.για το βράδυ μου είπε όταν ξυπνήσει από μόνη της.να μην την ξυπνάω εγώ όσες ώρες κιαν περάσουν.τελικά ξυπνάει μόνη της κάθε 3 ώρες ακριβώς!αγγλίδα!

κοριτσια δεν μπορω να ακουω βλακειες, συμφωνο με τη δημητρα, εμενα και στο μαιευτηριο και ο παιδιατρος μου ειπαν να τρωει οσο θελει κι αν χρειαζεται 23 ωρες το 24 να τις τρωει και ο δικος μου τρωει συνεχεια, αφου σε 20 μερες εχεις παρει 930 γρ., μην ακουτε κανεναν κι αφηστε τα να θηλαζουν οσο αυτα θελουν, για να εχετε γαλα πρεπει να θηλαζουν, το μωρο σας ειναι υπευθυνο για την παραγωγη σας
σωστό!μέχρι να ρυθμιστεί ο θηλασμός μπορεί να τρώνε ακατάστατα,αλλά πρέπει να του προσφέρεις το στήθος σου ακομα κιαν θήλαζες για 2 ώρες και σταμάτησες πριν 5 λεπτά.
Δημητρα ακολουθώ τις συμβουλες σου! Τωρα κοιμηθηκε παλι μετα απο θηλασμο χωρις συμπλήρωμα.Να δω ποση ωρα θα κανει.

Πήρα ότι υπάρχει να με βοηθησει να γινω καλη αγελαδίτσα.Μέχρι και μπύρα χωρις αλκοόλ.

που την βρήκες την μπύρα αυτή?πώς λέγετε?η πεθερά μου ζούσε στην γερμανία και έπινε τέτοιες μπύρες και φάγαμε τον κόσμο αλλά δεν βρήκαμε ποθενά!

Eυχαριστω Δημητρα

τι να πω δεν ξερω, μου λενε οτι αν το χω συνεχεια στο βυζι το κακομαθαινω και θα κλαψουριζει συνεχεια για να το χω εκει χωρις να θηλαζει..απλα θα πιπιλαει

Επεσε και ο αφαλος μας σημερα,το κανουμε κανονικα μπανιο και βαζουμε μια σταγονα betadine?

Oταν αρχισει και κλαιει γοερα θελω να παρω φορα και να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.Σκιζεται η καρδουλα μου

Προσπαθω να καταλαβω ποτε κλαιει απο πονο ή απο πεινα και δυσκολευομαι

Οταν βαζει το χερακι του στο στομα νομιζω οτι ειναι απο πεινα

Επισης οταν σφιγγεται κ κοκκινιζει σαν παντζαρι νομιζω οτι προσπαθει να αεριστει και μετα ξαφνικα ησυχαζει.. αυτο γινεται 3-4 φορες συνεχομενα

Δημητρα,καλα τα καταλαβαινω??

θεουλη μου ειναι πιο δυσκολα απ οτι φανταζομουν

εμέις την κάνουμε μπανιο ολόκληρη μέσα στο νερό από την πρώτη μέρα που γεννηθηκε.ο αφαλός μας κρέμμεται από μια μικρή κλωστούλα και νομίζω θα πέσει σήμερα!και εγώ έτσι την καταλαβαίνω όταν πεινάει.ανοιγει το στοματάκι,γυρίζει το κεφάλι δεξιά-αριστερά και βάζει τα χέρια στο στόμα.

Κορίτσια την άλλη βδομάδα θα έχει λιακάδες και 25 βαθμούς!

Έλεγα να πάω καμιά βόλτα το Ηλεκτράκι μου τότε...

Οι παλιές μανούλες πότε πρωτοβγάλατε τα μωράκια σας βόλτα;;;

εμέις βγήκαμε αναγκαστική βόλτα την 5η μέρα,αρχικά πήγαμε στα δικαστήρια για να μας αναγνωρίσει ο μπαμπάς μας,μετα στον έπαρχο για πιστοποιητικό γέννησης και τέλος βγάλαμε και ευρωπαικό διαβατήριο με τα όλα του,φωτογραφίες και λοιπά!βγήκε κατακόκκινο το πουλάκι μου με κάτι μάγουλα νααα!

5 ειναι σιγουρα κακα και οι υπολοιπες τσισα

καποιες ειναι και μιξ γκριλ:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια

αυτη τη στιγμη ο μικρος εχει γινει παντζαρι επειδη μαλλον κανει κακακια του και εχει και λοξυγκα μαζι!!

και εμείς έχουμε λόξυγγα 4-5 φορές την ημέρα!σχεδόν μετά απο κάθε γευμα την ημέρα.το βράδυ πιο σπάνια.σήμερα μου έβγαλε αρκετο γάλα από τον παλιολόξυγγα,κοντεψε να πνιγεί!

θηλασα στο προαύλιο εκκλησίας και μέσα σε ένα εκκλησάκι πως δεν έβγαλαν να μου δώσουν λεφτα οι πιστοί.

αστο καλό με έκανες και γέλασα!!χα!χα!να το κάνεις επάγγελμα:δημόσιος θηλασμός!

χα!έφτιαξα και τικερακι για τα κιλά.είπα να χάσω και τα κιλά που έβαλα όταν έκοψα το κάπνισμα πέρσυ τον οκτώβριο.καλή μου αρχή λοιπόν!

εσεις πώς τα πάτε?

Βασιλικη η μπυρα που πινω εγω λεγεται buckler και ειναι και ευγευστη!!

πινω 3/4 του κουτιου την ημερα

πηρα και μαγια σε ταμπλετες αλλα η παιδιατρος ηταν αρνητικη

Κοριτσια τα μωρακια σας ρευονται παντα μετα το φαι?? εμενα ο μικρος οχι

Σε ποια θεση τον βαζετε για να ρευτει,στον ωμο??

ψαχνω και καμμια διαφορετικη σταση μηπως ρευτει πιο ευκολα:confused:

Eυχαριστω Δημητρα

τι να πω δεν ξερω, μου λενε οτι αν το χω συνεχεια στο βυζι το κακομαθαινω και θα κλαψουριζει συνεχεια για να το χω εκει χωρις να θηλαζει..απλα θα πιπιλαει

Επεσε και ο αφαλος μας σημερα,το κανουμε κανονικα μπανιο και βαζουμε μια σταγονα betadine?

Oταν αρχισει και κλαιει γοερα θελω να παρω φορα και να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.Σκιζεται η καρδουλα μου

Προσπαθω να καταλαβω ποτε κλαιει απο πονο ή απο πεινα και δυσκολευομαι

Οταν βαζει το χερακι του στο στομα νομιζω οτι ειναι απο πεινα

Επισης οταν σφιγγεται κ κοκκινιζει σαν παντζαρι νομιζω οτι προσπαθει να αεριστει και μετα ξαφνικα ησυχαζει.. αυτο γινεται 3-4 φορες συνεχομενα

Δημητρα,καλα τα καταλαβαινω??

θεουλη μου ειναι πιο δυσκολα απ οτι φανταζομουν

Καλημερα σας,

Fire μην ακους κανενα κι εμενα ετσι μου λενε, ρωτησα λοιπον τον παιδιατρο και μου ειπε αυτα ακριβως που λεει η Δημητρα, τα παιδια μαθαινουν χερια, μετα τους 3 μηνες οποτε κανενα αγχος, κι εγω ασχετη ειμαι προσπαθω ομως να διαβαζω, κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ θα βρεις πολυ ενδιαφεροντα θεματα.

εμενα σπανια ρευετε, αλλα παλι ο παιδιατρος μου ειπε οτι τα παιδια που θηλαζουν δεν εχουν ιδιαιτερο θεμα να τον κραταω 10΄ κι αν δεν ρευτει δεν πειραζει το μητρικο γαλα ειναι ευεπεπτο, στο ξενο πρεπει να ρευτει οπωσδηποτε.

Το ρέψιμο –όχι μόνο στο τέλος αλλά και κατά τη διάρκεια του γεύματος- βοηθά στην αποβολή του αέρα που καταπίνουν τα μωρά την ώρα που τρώνε. Εάν δεν ρευτούν συχνά, η μεγάλη ποσότητα αέρα που καταπίνουν μπορεί σε κάποιες φορές να προκαλέσει εμετό, νευρική συμπεριφορά αλλά και αέρια. Τότε, διακόπτεται η όρεξή τους και πρέπει να τα βοηθήσετε να βγάλουν τον αέρα από το στομάχι τους και να συνεχίσουν ή να ολοκληρώσουν το γεύμα τους.

Πώς θα το βοηθήσετε να ρευτεί

Πολλές είναι οι στάσεις εκείνες που μπορούν να εξασφαλίσουν ένα γρήγορο και… επιτυχημένο ρέψιμο. Οι πιο συνηθισμένες είναι οι παρακάτω:

1. Κρατήστε το βρέφος όρθιο στην αγκαλιά σας έτσι ώστε να ακουμπά το κεφάλι του στον ώμο σας. Καλό θα ήταν να φροντίσετε να έχετε στρώσει πρώτα ένα καθαρό πανί το οποίο δρα προστατευτικά και ενάντια των ρύπων που μαζεύονται στα ρούχα αλλά κρατάει μακριά μικρά χνούδια. Με το ένα χέρι χτυπήστε απαλά το μωρό στην πλάτη.

2. Ακουμπήστε το μικρό σας καθιστό στα ποδιά σας. Βάλτε την παλάμη σας στο στήθος του και κρατήστε σταθερό το σαγόνι του. Χαϊδέψτε με το άλλο σας χέρι την πλατούλα του πιέζοντας μαλακά από πάνω προς τα κάτω.

3. Κρατήστε το μωρό μπρούμυτα στην αγκαλιά σας, έτσι ώστε να είναι ξαπλωμένο πάνω στην κοιλιά του. Φροντίστε το κεφάλι του να είναι ψηλότερα από το στήθος του και μαλακά χτυπήστε την πλάτη του.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας,

Fire μην ακους κανενα κι εμενα ετσι μου λενε, ρωτησα λοιπον τον παιδιατρο και μου ειπε αυτα ακριβως που λεει η Δημητρα, τα παιδια μαθαινουν χερια, μετα τους 3 μηνες οποτε κανενα αγχος, κι εγω ασχετη ειμαι προσπαθω ομως να διαβαζω, κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ θα βρεις πολυ ενδιαφεροντα θεματα

δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις,οτι τα παιδια μαθαινουν χερια μετα τους 3 μηνες.. αν θες να μου εξηγησεις :rolleyes:

Απο αναζητησεις αλλο τιποτα μελινα μου,πιστευω ομως οτι οι εμπειρες μαμαδες που εχουμε στο καφε μας ειναι απ τις καλυτερες βοηθειες..

που την βρήκες την μπύρα αυτή?πώς λέγετε?η πεθερά μου ζούσε στην γερμανία και έπινε τέτοιες μπύρες και φάγαμε τον κόσμο αλλά δεν βρήκαμε ποθενά!

εμεις την βρηκαμε στο σουπερ μαρκετ!!!!

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις,οτι τα παιδια μαθαινουν χερια μετα τους 3 μηνες.. αν θες να μου εξηγησεις :rolleyes:

Απο αναζητησεις αλλο τιποτα μελινα μου,πιστευω ομως οτι οι εμπειρες μαμαδες που εχουμε στο καφε μας ειναι απ τις καλυτερες βοηθειες..

εμενα ολοι μου λενε οτι αν τον κραταω συνεχεια αγκαλια θα κακομαθει και δεν θα μπορω να τον αφηνω κατω, πανω σε αυτο μου ειπε οτι μετα τους 3 μηνες καταλαβαινουν τα μωρα και μπορουν να μαθουν την αγκαλια.

Συμφωνω μαζι σου εμενα με εχουν βοηθησει παρα πολυ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εμενα ολοι μου λενε οτι αν τον κραταω συνεχεια αγκαλια θα κακομαθει και δεν θα μπορω να τον αφηνω κατω, πανω σε αυτο μου ειπε οτι μετα τους 3 μηνες καταλαβαινουν τα μωρα και μπορουν να μαθουν την αγκαλια.

Συμφωνω μαζι σου εμενα με εχουν βοηθησει παρα πολυ

ναι δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενα βρεφακι να σου ζηταει αγκαλια και χαδι και συ να το παιζεις αμερικανος για να μην κακομαθει

Χιλιες φορες να κακομαθει η λατρεια μου..

Οι τεχνικες μας ελειπαν τωρα

χα!έφτιαξα και τικερακι για τα κιλά.είπα να χάσω και τα κιλά που έβαλα όταν έκοψα το κάπνισμα πέρσυ τον οκτώβριο.καλή μου αρχή λοιπόν!

εσεις πώς τα πάτε?

Βασιλική και εγω έβαλα λίγα παραπάνω οτι θέλω να χασω! :P Ελπιζω να τα καταφερω! Αλλα έτσι οπως εξαντλουμαι τωρα το θεωρω πολυ πιθανο να γίνει γρηγορο το χασιμο.

Βασιλόπουλο έχετε στην Τζυπρο? Ολα τα μεγαλα σουπερ μαρκετ την εχουν αυτη τη μπυρα.Εδω εγω την βρηκα σε μικρο στο χωριο.

Κοριτσια τα μωρακια σας ρευονται παντα μετα το φαι?? εμενα ο μικρος οχι

Σε ποια θεση τον βαζετε για να ρευτει,στον ωμο??

ψαχνω και καμμια διαφορετικη σταση μηπως ρευτει πιο ευκολα:confused:

Fire ειναι απίστευτο το οτι εχουμε τους ιδιους προβληματισμους.Ουτε εγω καταλαβαινω ποτε ρευεται.Η μανα μου καθε φορα που τον παιρνει αγκαλια λεει ''οριστε ρευτηκε''.Εγω ακομα δεν καταλαβαινω.

Εσυ του δινεις και στηθος και συμπλήρωμα? Πόσες ωρες υπνου κλεινει συνηθως?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...