Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκταρία μου αν μου έλεγες οτι ήσουν στον 7 μήνα όταν έβγαλες τη φωτό θα σε πίστευα!απορώ που χώρεσε αυτός ο παίδαρος! μην το σκέφτεσαι καθόλου! εγώ έχω άλλο χάλι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είμαι έγκυος!και όλοι με ρωτάνε αν πήρα κιλά τωρα τελευταία, ειδικά όσοι έχουν να με δουν κανα 6μηνο(από τότε δηλαδη που έκοψα το κάπνισμα) αφού έχω πάρει μια εξάρα κιλάκια! καλύτερα έγκυος παρά χοντρή!

περιτό να σου πώ οτι πανικοβλήθηκα με όλα αυτά που θα χρειαστεί να πάρω... δυστυχώς στα γιάννενα που μένω δεν έχω κανένα συγγενή άρα ούτε βοήθεια ,ούτε δώρα...και πρέπει να τα πάρω όλα μόνη μου.λόγω της εγκυμοσύνης με απέλυσαν από τη δουλειά και μειώθηκαν αισθητά τα έσοδα. να δώ πώς θα τα βγάλουμε πέρα μόνο από τη δουλεια του μπαμπα... ελπίζω να μας δώσουν φίλοι με μεγαλύτερα παιδια ότι δεν χρειάζονται.

amela μην στεναχωρίεσαι για την πεθερά σου, δεν το κάνει για να σε πικράνει . μην ξεχνάς ότι είναι και αυτή σημαντική βοήθεια.αν βέβαια σε ενοχλεί πολύ καλό θα ήταν να της το πείς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

ladycat περαστικούλια!κάνε υπομονή και προσπάθησε να μην το σκέςφτεσαι!

βρε κορίτσια τι εννοείτε οτι τα παραγγείλατε από το εξωτερικό?(μέσω διαδυκτίου?)υπάρχουν τέτοιες σελίδες? μείνατε ευχαριστημένες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31159

Δείτε εδώ! Στις τελευταίες σελίδες πηγαίνετε που είναι πιο γεμάτη η λίστα με τα καταστήματα! Μέσω ίντερνετ πήρα τα πάντα,ξέρω κόσμο που πλέον δεν παίρνει ούτε οδοντογλυφίδα από μαγαζί! Όλα από το ίντερνετ! Κάνεις έρευνα αγοράς και μπορείς να βρεις ακόμα και στη μισή τιμή μαζί με τα έξοδα αποστολής το είδος που θες. Βασιλική μου κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο θα μπω να σου γράψω πιο αναλυτικά, για να μην αγχώνεσαι με τα έξοδα αφού υπάρχουν οικονομικές λύσεις! ;)

Κατερινάκι μου πριν να μπω ακόμα σε σκεφτόμουν! Εγώ καλά είμαι δόξα τω Θεώ. Περιμένω το Β επιπέδου για να μάθω φύλο. Κατά τα άλλα νομίζω καλά πάμε. Το Γιωργάκι μου βγάζει δόντια και παρά τον πόνο του, αλωνίζει το σπίτι, κάνει τις ζημιές του, πάει στα πιο απίθανα μέρη, τρομερό τρέξιμο! Πού τη βρίσκουν τόση ενέργεια?? :lol: Είναι κι εσένα έτσι ζωηρούλης?

Αστα καλό μου. Που να περπατήσει κιόλας! Τι να σου πώ. Όσο γα ενέργεια; Μα΄λλον το γάλα τους κάτι έχει μέσα...!!! Durassel!!! Τι να σου λέω.!

υπομονή με τα οντάκια, είναι θέμα!!

Άντε καρίτσι μου καλά απότελέσματα στη β επιπέδου. Πότε την κάνεις;;; Έφτασε ο καιρός ε;;

σας φιλώ όλες!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Με το περπάτημα μάλλον θα αργήσει παρόλο που σηκώνεται, μπορεί να σταθεί λίγο όρθιος κάποιες φορές και περπατάει κρατώντας τα έπιπλα. Μόλις τον πιάσεις να τον περπατήσεις να τον πας κάπου βαριέται και λυγίζει γόνατα και πέφτει να μπουσουλήσει αφού φτάνει πιο γρήγορα εκεί που θέλει! :lol: Βαριέται να περπατήσει (με βοήθεια)! Με το γάλα κι εγώ το ίδιο έλεγα! Μέχρι που διάβασα ότι έχει ταυρίνη το συστατικό του red bull!! Μάλλον γι΄αυτό "έχουν φτερά"!!! :lol:

Δοντάκια έχουμε 2 τα κάτω βγαλμένα και 2 πάνω που μόλις βγήκαν και περιμένουμε κι ένα πλαϊνόνα βγει... Αργότερα με τα πιο δύσκολα θέλω να μας δω...

Tη Β επιπέδου δεν ξέρω ακόμα πότε θα την κάνω. Δεν κάνουν στο νοσοκομείο μας,θα με στείλει έξω ο γιατρός. Στις 21 έχω ραντεβού και θα μου πει πότε να πάω φαντάζομαι. Αγωνία κι από εκεί.... τόσα ακούς... Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Διαφημίσεις

να είσαι καλά Νεκταρία μου!μου άνοιξες τα μάτια!πω πω έχε απίστευτα πράγματα και σε πολύ καλές τιμές! και αφού ο αδελφός μου μένει στη Σκώτία θα τον βάλω να μου φέρει και πράγματα που λένε ότι δεν μπορεί να μας στείλουν στην Ελλάδα!τέλεια!!!και πάλι σε ευχαριστώ!:)

να είσαι καλά Νεκταρία μου!μου άνοιξες τα μάτια!πω πω έχε απίστευτα πράγματα και σε πολύ καλές τιμές! και αφού ο αδελφός μου μένει στη Σκώτία θα τον βάλω να μου φέρει και πράγματα που λένε ότι δεν μπορεί να μας στείλουν στην Ελλάδα!τέλεια!!!και πάλι σε ευχαριστώ!:)

Αδερφό στη Σκωτία?? Αχ πόσο σε ζηλεύω!!! Με την καλή έννοια! :D Μπες στο mothercare.com από ΤΩΡΑ και ξεψάχνισέ το! Όλο!!! Μόλις κάνεις τη Β επιπέδου άρχισε τις αγορές! Μπες και εκεί που λέει maternity να δεις πράγματα για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου. Από νυχτικά, εσώρουχα μιας χρήσης, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς! Πάρε το perfect delivery perineal gel λαδάκι για μασάζ στο περίνεο να βάζεις μερικές εβδομάδες πριν τον τοκετό να επουλωθεί πιο γρήγορα το περίνεο μετά τη γέννα, έχει και φασκιές για μωρά εμένα με έσωσαν με τον ύπνο του μπέμπη στην αρχή! Πάρε όλη την προίκα του μωρού σου από εκεί! Από σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, πάντες και διακόσμηση δωματίου μέχρι ΌΛΑ τα ρούχα έχει τρομερή ποιότητα! Πήγαινε με θάρρος και θράσος ;) και δοκίμασε εσώρουχα,παντελόνια,τζιν,πιτζάμες,νυχτικιές ακόμα και μαγιό από το mothercare εδώ για να δεις το νούμερο και πάρε τα όλα από έξω! Να στα στείλει το αδερφάκι σου!! Ααααχ τυχερούλα! Ας είχα κι εγώ κάποιον στο εξωτερικό και θα τον έκανα χρυσό για να μου στείλει μια κούτα! :lol:

Καλημέρα κοπέλλες πως είστε ?

Εγω μιά χαρά. Αναμένω να έρθουν οι 25 του μήνα να πάω για Β' Επιπέδου να μάθω το φύλο με ξαναέπιασε η αγωνία μου η πολλή πάλυ. Ίσως επειδή όλοι με ρωτάνε τι είναι και δεν ξέρω και μου το θυμίζουν συνέχεια. :rolleyes:

Περάσαμε ωραίο σαββατοκύριακο πήραμε πισίνα φουσκωτή στον μικρό και απόλαυσε ένα δίωρο χθες στην πισίνα. Πολύ πλάκα είχε ! :-D

Νεκταρία εγώ το βρήκα πιο εύκολο τώρα που περπατά δεν είμαι όλη την ώρα σκυφτή να με τραβολογάει οπου θέλει. Περπατά πάει μόνος όπου θέλει. Εχω σηκώσει ότι είναι χαμηλά και σπάζουν και τώρα λέω να βάλω και ασφαλιστά στα ντουλάπια γιατί άρχισε και τα ανοιγει και αυτα. Κατά τα αλλα εγώ μαγειρεύω συγιρίζω και κάνω διάφορα και αυτος τρεχει περα δωθε παιζει έρχετε με βρίσκει καλά τα πάμε δεν περίμενα έτσι περίμενα πιο δύσκολα πράγματα. Σε κάποια φάση βαριέτε βέβαια και θέλει να βγαίνουμε και έξω αλλά μια χαρά όταν είναι και ο άντρας μου σπίτι το απογευματάκι πάντα βγαινουμε τον παίρνουμε στην παιδική χαρά ή πάμε σε κανένα φίλο για καφεδάκι κανένα περπάτημα σε παραλία καμιά καφετέρια και τέτοια.

Επίσης σήμερα έχω ζυγιστεί και έχω φρικάρει με τα κιλά που πήρα. Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ τα βάζω πιο γρήγορα από την πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν έχω καμιά διάθεση να ξεπεράσω τα 30 που είχα βάλει την άλλη φορά αν συνεχίσω με τον ρυθμό που πάω μάλλον με βλέπω να τα ξεπερνώ οπόταν είπα από σημερα ξεκινάω διατροφή. Και σκέφτομαι και πολύ σοβαρά να πάω και σε ένα διατροφολόγο να μου βάλει πρόγραμμα αν μη τι άλλο θα ξέρω και τι θα μαγειρέψω κάθε μέρα και δεν θα σκέφτομαι τι να κάνω σήμερα και να τρέχω σουπερμαρκετ τελευταια στιγμή. Έτσι θα προγραματίζομαι καλύτερα τι λέτε εσείς ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Κούλα κι εγώ αυτό τον μήνα τα τσίμπησα τα 2,5 κιλάκια μου. Αφού τα χάνεις μετά τα κιλά που βάζεις, μην αγχώνεσαι. Χαλλλλλλλλαρά... Χθες με τάραξε το γλομπάκι μου στα κλωτσομπουνίδια και το κατάλαβε και ο μπαμπάς επιτέλους και συγκινηθήκαμε και οι δυο. Σήμερα πάω για Β Επιπέδου και είμαι λίγο αγχωμένη...

Καλημέρα κοριτσάρες! Κούλα κι εγώ αυτό τον μήνα τα τσίμπησα τα 2,5 κιλάκια μου. Αφού τα χάνεις μετά τα κιλά που βάζεις, μην αγχώνεσαι. Χαλλλλλλλλαρά... Χθες με τάραξε το γλομπάκι μου στα κλωτσομπουνίδια και το κατάλαβε και ο μπαμπάς επιτέλους και συγκινηθήκαμε και οι δυο. Σήμερα πάω για Β Επιπέδου και είμαι λίγο αγχωμένη...

amela δεν ειναι γρήγορα που πας για Β επιπέδου ???

Ναι τα χάνω εύκολα αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλω και πάνω από 30 κιλα. Ήδη τα 30 είναι πολλά και με την ζέστη θα είναι πιο δύσκολο και επίσης με πονά και η μέση μου σκέψου να πάρω και άλλο βάρος τι πρόβλημα θα έχω με την μέση

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

amela δεν ειναι γρήγορα που πας για Β επιπέδου ???

Ναι τα χάνω εύκολα αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλω και πάνω από 30 κιλα. Ήδη τα 30 είναι πολλά και με την ζέστη θα είναι πιο δύσκολο και επίσης με πονά και η μέση μου σκέψου να πάρω και άλλο βάρος τι πρόβλημα θα έχω με την μέση

Ο γιατρός μου είπε πως είναι καλύτερα να πάω τώρα. Αν έχεις πρόβλημα με την μέση, τότε να πας σε διατροφολόγο, Κούλα μου.

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! Μελίνα καλή επιτυχία στην εξέταση! Περιμένεις να επιβεβαιώσεις το φύλο ή ήταν σίγουρος ο γιατρός σου? Όλα καλά θα πάνε περιμένουμε και νέα! Πότε θα πας?

Κι εμένα με πονάει η μέση μου παρόλο που είχα μόλις 12 κιλά στην 1η εγκυμοσύνη... Όπως και να το κάνουμε καταπονείται το σώμα...αλλάζει και το κέντρο βάρους έχουμε και τόσους μήνες να σηκώνουμε μωρό, να σκύβουμε... Αναρωτιέμαι με τη 2η εγκυμοσύνη στο καπάκι τι θα γίνει...?? Θα σαραβαλιάσω η δόλια μάνα?? :lol:

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! Μελίνα καλή επιτυχία στην εξέταση! Περιμένεις να επιβεβαιώσεις το φύλο ή ήταν σίγουρος ο γιατρός σου? Όλα καλά θα πάνε περιμένουμε και νέα! Πότε θα πας?

Κι εμένα με πονάει η μέση μου παρόλο που είχα μόλις 12 κιλά στην 1η εγκυμοσύνη... Όπως και να το κάνουμε καταπονείται το σώμα...αλλάζει και το κέντρο βάρους έχουμε και τόσους μήνες να σηκώνουμε μωρό, να σκύβουμε... Αναρωτιέμαι με τη 2η εγκυμοσύνη στο καπάκι τι θα γίνει...?? Θα σαραβαλιάσω η δόλια μάνα?? :lol:

Ευχαριστώ Νεκταρία. Κατά 80% μας είχε πει την προηγούμενη φορά. Το απόγευμα στις 7 και πως περνάει η ώρα...

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Μελινάκι καλή επιτυχία με την εξέταση!Λες να αλλάξει το 80% σήμερα?Περιμένουμε νέα σου!

Νεκταρία ήσουν φοβερά κομψή εγκυούλα!Τρελάθηκα με το δωμάτιου του μικρού!Τέλειο! Να μου πεις το νούμερο στο χρώμα του τοίχου! :D

Κούλλα πέρασαν τελικά οι μέρες! Άντε να μάθουμε και το δικό σου το μπεμπάκι τι είναι! Και μένα στην β'επιπέδου είπε ότι θα σιγουρευτεί! Τώρα έχω μείνει μόνο με το ποσοστό!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...