Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eυχαριστω Δημητρα

τι να πω δεν ξερω, μου λενε οτι αν το χω συνεχεια στο βυζι το κακομαθαινω και θα κλαψουριζει συνεχεια για να το χω εκει χωρις να θηλαζει..απλα θα πιπιλαει

Επεσε και ο αφαλος μας σημερα,το κανουμε κανονικα μπανιο και βαζουμε μια σταγονα betadine?

Oταν αρχισει και κλαιει γοερα θελω να παρω φορα και να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.Σκιζεται η καρδουλα μου

Προσπαθω να καταλαβω ποτε κλαιει απο πονο ή απο πεινα και δυσκολευομαι

Οταν βαζει το χερακι του στο στομα νομιζω οτι ειναι απο πεινα

Επισης οταν σφιγγεται κ κοκκινιζει σαν παντζαρι νομιζω οτι προσπαθει να αεριστει και μετα ξαφνικα ησυχαζει.. αυτο γινεται 3-4 φορες συνεχομενα

Δημητρα,καλα τα καταλαβαινω??

θεουλη μου ειναι πιο δυσκολα απ οτι φανταζομουν

Telika mono 45'! Etsi ekane kai to apogeuma! Pote tha katevei pote;

ειναι μονο 6 ημερων βρε νικχ μου.κανε λιγο υπομονη κ θα δεις που θα στρωσει η κατασταση.το γαλα σου θα κατεβει μονο ετσι!οσο θηλαζει τοσο πιο ευκολα θα κατεβει το γαλα.αν απο τωρα αραιωσει τους θηλασμους δε θα σου κατεβει ποτε!

Eυχαριστω Δημητρα

τι να πω δεν ξερω, μου λενε οτι αν το χω συνεχεια στο βυζι το κακομαθαινω και θα κλαψουριζει συνεχεια για να το χω εκει χωρις να θηλαζει..απλα θα πιπιλαει

Επεσε και ο αφαλος μας σημερα,το κανουμε κανονικα μπανιο και βαζουμε μια σταγονα betadine?

Oταν αρχισει και κλαιει γοερα θελω να παρω φορα και να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.Σκιζεται η καρδουλα μου

Προσπαθω να καταλαβω ποτε κλαιει απο πονο ή απο πεινα και δυσκολευομαι

Οταν βαζει το χερακι του στο στομα νομιζω οτι ειναι απο πεινα

Επισης οταν σφιγγεται κ κοκκινιζει σαν παντζαρι νομιζω οτι προσπαθει να αεριστει και μετα ξαφνικα ησυχαζει.. αυτο γινεται 3-4 φορες συνεχομενα

Δημητρα,καλα τα καταλαβαινω??

θεουλη μου ειναι πιο δυσκολα απ οτι φανταζομουν

ασε τι σου λενε οι αλλοι.η φυση εκανε ετσι τα μωρα να θελουν συνεχεια στηθος τις πρωτες μερες.προσεξε με.9 μηνεςηταν μεσα σου.σε μυριζε σε ακουγε σε ενιωθε.ακουγε την καρδια σου τη φωνη σου ενιωθε οτι ενιωθες και ξαφνηκα σε αποχωριζεται!ο θηλασμος δε καλυπτει μονο την πεινα.καλυπτει κ το συναισθηματικο κομματι του βρεφους.ζηταει στηθος γιατι θελει να σε αισθανεται!δε μπορεις κ δε σου παει καρδια να του το αρνηθεις φανταζομαι.:)

συνεχισε να το βαζεις στο στηθος οποτε και οσο το ζηταει.για τον αφαλο μη βαζεις τιποτα.μια γαζουλα μονο σε εκεινο το σημειο για 2-3 μερες την οποιαθα αλλαζεις σε καθε αλλαγη πανας.

οταν το μωρο πειναει αρχιζει να κλαιει με διαλειμματα κανοντας κινησεις σα να ψαχνει κατι με το στοματακι του.αν βαλεις το το χερι σου στο στομα του θα στο πιπιλισει με μανια.αν εχει κολικους η γενικα πονακια κλαιει απαρηγορητο.τεντωνει κ μαζευει τα ποδια κ σφιγγεται.συγχρωνως αεριζεται κ ναι κοκκινιζει.κλαιει ακομα κ την ωρα που τρωει

και μενα τοσο του φτανει ο θηλασμος.. αντε το πολυ μια ωρα

τι συμπληρωμα δινεις?

ειναι νωρις ακομα.μια ωρα κ παλι καλα ειναι.

κοριτσια...ποσες φορες κανουν κακα κ τσισα?μετρατε?

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Η μικρή και εγω ακόμα συναχωμένες είμαστε. Για μένα δεν με νοιάζει, αλλά την μπέμπα την λυπάμαι ρε γ@μώτο η μυτούλα της κάνει φρρρ...φρρρρρ σαν μεγάλος άνθρωπος ακούγετε η έρημη :( και παρ'όλα αυτά είναι πολύ ήσυχη αντί να γκρινιάζει... fire εμάς στο μαιευτήριο μας είπε η μαία οτι όταν το μωρό κλαίει, κατά 99,5% σημαίνει οτι πεινάει και το υπόλοιπο 5% σημαίνει οτι έχει πονάκια και όλα τα υπόλοιπα! Όταν βάζει τα χέρια στο στόμα και γενικά ''ψάχνει'' γυρνώντας το κεφάλι δεξιά και αριστερά, τότε σίγουρα πεινάει! Δήμητρα κάθε γεύμα και κακά πάει η δικιά μου, συνήθως τα κάνει την ώρα που τρώει.:tongue: Τα τσίσα δεν μπορώ να τα υπολογίσω γιατί δεν έχω βρεί ποτέ την πάνα με τσίσα μόνο, πάντα έχει και κακούλια!:cool: Εμάς ο αφαλός μας έπεσε την 4η μέρα μόλις ήρθαμε σπίτι!

MbGIp1.png

Κορίτσια την άλλη βδομάδα θα έχει λιακάδες και 25 βαθμούς!

Έλεγα να πάω καμιά βόλτα το Ηλεκτράκι μου τότε...

Οι παλιές μανούλες πότε πρωτοβγάλατε τα μωράκια σας βόλτα;;;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

αν το χω συνεχεια στο βυζι το κακομαθαινω και θα κλαψουριζει συνεχεια για να το χω εκει χωρις να θηλαζει..απλα θα πιπιλαει

Εμένα το πρωί και το απόγευμα έχει μεγάλες απαιτήσεις σε στήθος. Της το προσφέρω και δεν αγχώνομαι. Βλέπω ότι αν είναι να κλαψουρίσει θα κλαψουρίσει έτσι και αλλιώς. Δεν πρόκειται να κακομάθει... Εγώ ίσως... Και πως θα ξεκολλήσω μετά :rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Δημητρούλα το εξηγείς σε παρακαλώ; Καμιά φορά κάνουμε πράσινα κακά (εκτός από τα μουσταρδί:cool: )

πρασινα κακα σημαινει οτι εχεις παρα πολυ γαλα κ εχεις υπερπαραγωγη.ετσι το μωρο σου πινει μονο το λαιτ γαλα με τα χαμηλα λιπαρα κ οχι το ''παχυ'' .για να τ ρυθμισεις αυτο θα πρεπει να δεινεις 2 γευματα σερι απο το ιδιο στηθος.θα το κανεις αυτο 3 φορες.δηλαδη 2 φορες γευμα απο το δεξι μετα αλλες 2 φορες απο το αριστερο αυτο θα γινει 3 φορες.

βολτα τα εβγαλα στις 15 μερες τη μεγαλη στις 7 μερες τον αλεξανδρο κ στις 10 μερες την μπεμπα.αλλα για μιση ωριτσα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...