Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Είχες κάνει χοριακη και το είχες γραψ6στο φόρουμ? Δε θυμάμαι να διάβασα κάτι... 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κι από εμένα κορίτσια! Ομολογώ ότι αγχώθηκα λίγο διαβάζοντας τη λίστα μετα απαραίτητα! :roll:

Είμαι λίγο πεσμένη αυτές τις μέρες γιατί ενώ περίμενα πώς και πώς την άλλη εβδομάδα για την Β' Επιπέδου ο γιατρός μου είπε καλύτερα να την κάνουμε την 21η εβδομάδα! :( Ποιός περιμένει άλλες 12 μέρες;

Σήμερα βγήκα μία βόλτα στα μαγαζιά και ένας πωλητής με ρώτησε "Στο μήνα σας είστε;" Δεν ξέρω ποιός ντράπηκε πιο πολύ, εγώ ή αυτός όταν του είπα ότι είμαι στο πέμπτο!!!

Μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου! Κανονικά στην 21η εβδομάδα γίνεται! Καλύτερα για να είστε σίγουροι ότι όλα θα φανούν σωστά! Υπομονή γιατί θα έρθει και η ώρα που θα λες "πότε θα γεννήσω επιτέλους" οπότε καλό είναι να συνηθίζουμε στην αναμονή! ;) Θα έχεις και μεγαλύτερη λαχτάρα να το δεις!Και μόλις το δεις θα τα ξεχάσεις όλα!

Εγώ έβαλα φώτος κοιλιάς στο άλλο καφέ! Είναι η ίδια που είχα 7 μηνών πέρυσι! Στη αρχή νόμιζα ότι η περυσινή ήταν στον 6ο κι αυτή την είχα βγάλει Ιούνιο και γεννούσα Αύγουστο! Και τώρα γεννάω σε 5μήνες κι έχω την ίδια κοιλιά!!! Πόσο θα μεγαλώσει Παναγία μου???!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κι από εμένα κορίτσια! Ομολογώ ότι αγχώθηκα λίγο διαβάζοντας τη λίστα μετα απαραίτητα! :roll:

Είμαι λίγο πεσμένη αυτές τις μέρες γιατί ενώ περίμενα πώς και πώς την άλλη εβδομάδα για την Β' Επιπέδου ο γιατρός μου είπε καλύτερα να την κάνουμε την 21η εβδομάδα! :( Ποιός περιμένει άλλες 12 μέρες;

Σήμερα βγήκα μία βόλτα στα μαγαζιά και ένας πωλητής με ρώτησε "Στο μήνα σας είστε;" Δεν ξέρω ποιός ντράπηκε πιο πολύ, εγώ ή αυτός όταν του είπα ότι είμαι στο πέμπτο!!!

Δεν πειράζει kata θα περιμένουμε μαζί γιατί και εγώ στις 25/6 θα πάω ;)

Και μην αγχώνεσε με το τι σου λεει ο κάθε άσχετος και πολλά κιλα να βάλεις φεύγουν οπως μπαινουν εσύ φρόντισε να απολαυσεις την εγκυμοσύνη σου είναι η καλύτερη φάση της ζωής μας

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

th_f198.jpg

Πάρτε κοιλούμπα!!! :lol:

Φαίνεται και λίγο από το δωμάτιο του μπέμπη με τα χρώματα και κάποια από τα αυτοκόλλητα. Πιο φωτεινό είναι απλά την βγάλαμε τη φωτογραφία βράδυ πριν να πάω για εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Διαφημίσεις

Κι από εκείνη την κοιλιά βγήκε αυτό το γλυκό βασανάκι!

Ο μικρούλης μου...μόλις μίας ημέρας!

th_2f226.jpg

Καλε τι γλυκούλης να σου ζήσει να τον χαίρεσε. Εσυ ποσα κιλα ειχες πάρει ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

12 είχα πάρει! Ο μικρός ήταν 4,250γρ. βάλε υγρά, πλακούντας κλπ έχασα τα 6στο νοσοκομείο! Μετά δεν έκανα δίαιτα και με αυτά τα +6 άρχισα τη 2η εγκυμοσύνη....

Πολύ λιγα εβαλες σκέψου εγώ που είχα βάλει 30 πως ήμουν χεχεχεχε. Εχασα τα 13 μεχρι να ερθω σπίτι ο μικρος ήταν 3500 και υγρά πλακούντας και μέχρι να παω σπίτι 5 μέρες δεν έτρωγα πολύ λίγο γιατί ασχολούμουν συνέχεια με το παιδί έτσι πήγα σπίτι και ήμουν μειον 13 και είχαν μείνει άλλα 17 μέσα σε 4 μήνες χάθηκαν και αυτά. Οπόταν τώρα ξεκίνησα όσο ήσουν παλιά

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Νεκταρία γλύκα ήταν και η κοιλίτσα σου και ο μπομπιράκος. :lol:Τώρα επειδή θα είναι κορίτσι θέλει μεγαλύτερο χώρο για να σουλατσέρνει, γι' αυτό είναι πιο μεγάλη η κοιλίτσα.:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...