Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Είχες κάνει χοριακη και το είχες γραψ6στο φόρουμ? Δε θυμάμαι να διάβασα κάτι... 

Ναι ναι ,είμαστε πολλές εδώ μέσα ίσως να μην έτυχε εκείνη την ώρα να είσαι μέσα...καιωεγω χάνω πολλά, να φανταστείς ακόμα δεν έμαθα πως λειτουργεί 100% xaxaxaxa.... έτοιμο το δέντρο????

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το κρεβατάκι ειναι φοβερό !!! Απλά για τον τοιχο να το ψάξεις καλά και να κάνεις συνδιασμούς χρωμάτων που έχει και πανω στο αυτοκίνητο με τις σωστές αναλογίες

Για την ώρα κοιτάω μόνο καροτσάκια γιατί το φύλο μας είπε οτι θα μας το πει σίγουρα στην β'επιπέδου! μην αρχίσω να κοιτάζω ροζ δωμάτια σε κανένα μήνα! :mrgreen:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια πως είστε?

nikx μόνο οταν ξέρεις σίγουρα να προχωρήσεις σε οτιδήποτε. Αλλά καρότισια κουνιες και τέτοια καλύτερα να είναι ουδέτερα γιατί ίσως μετά να έρθει αγοράκι οπόταν να μην σου κάνει να τον βάλεις σε ροζ καρότσι :? Εγώ αυτά έτσι έκανα. Τα πήρα ουδέτερα χρώματα και τώρα είναι ολοκαίνουργια σκοπεύω να τα ξαναχρησιμοποιήσω.

amela όντως είναι πολλά πράγματα αλλά μπορείς να πεις και σε συγγενείς που προσφέρονται να φέρουν δώρα. Εμάς οι στενοί συγγενείς μας ρωτούσαν και τους λέγαμε κάτι που θέλαμε. Για παράδειγμα μας πήραν το baby sense, άλλοι μου πήραν αμπαζούρ με ρυθμιζόμενο φώς, μου έφεραν καρεκλάκι φαγητού ψηλό που γίνετε μετα καρέκλα κανονική με τραπεζάκι, μου έφεραν την αποστείρωση, ακόμη αυτό που βράζεις το γάλα του μωρού και το φαγητό του κ.α. Τώρα αυτή την φορά θα τους πω να μου φέρουν καινούργιο ασύρματο γιατί αυτός που πήρα εγώ ήταν χάλια μόλις που άκουγα το παιδί και στο τέλος χάλασε. Πηγαν και τα 90 ευρώ που έδωσα για αυτόν :evil:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα!! Όντως πολλές οι αγορές αλλά οι περισσότερες γίνονται μόνο μία φορά κι εννοείται ότι συμβάλλουν οι φίλοι κι οι συγγενείς! Επίσης το ίντερνετ κορίτσια! Εμείς όλα από έξω τα έχουμε πάρει και όλα σχεδόν μισοτιμής! Ζούσα τότε και την εποχή της μεγάλης δόξας του αγγλικού mothercare κι είχα πάρει ρούχα με τη σέσουλα! Ουδέτερα βέβαια! Κρίμα να μην στέλνουν που αν είναι κορίτσι θα έπηζα στα ροζ!

Κούλα να σε ρωτήσω,εσύ θα βάλεις τον μικρό σε κρεβατάκι όταν έρθει το μωρό? Εμένα θα είναι 15 μηνών μικρούλης ακόμα... Να πάρω κούνια-κρεβάτι να τον βάλω ή αμέσως κρεβατάκι? Είναι και ζωηρός και φοβάμαι ότι μέχρι τότε θα σηκώνεται και θα αλωνίζει μες στη νύχτα...

Επίσης δε θέλουμε και 2ο καρότσι?? Αυτό που έχουμε παίρνει και πορτ-μπεμπέ και θα το έχω για το μωρό. Θα πάρουμε μάλλον καινούργιο για τον μεγάλο.... Αδικία βρε παιδί μου... πάλι αυτός θα πάρει τα καινούρια αλλά τι να κάνεις?? :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Όντως πολλές οι αγορές αλλά οι περισσότερες γίνονται μόνο μία φορά κι εννοείται ότι συμβάλλουν οι φίλοι κι οι συγγενείς! Επίσης το ίντερνετ κορίτσια! Εμείς όλα από έξω τα έχουμε πάρει και όλα σχεδόν μισοτιμής! Ζούσα τότε και την εποχή της μεγάλης δόξας του αγγλικού mothercare κι είχα πάρει ρούχα με τη σέσουλα! Ουδέτερα βέβαια! Κρίμα να μην στέλνουν που αν είναι κορίτσι θα έπηζα στα ροζ!

Κούλα να σε ρωτήσω,εσύ θα βάλεις τον μικρό σε κρεβατάκι όταν έρθει το μωρό? Εμένα θα είναι 15 μηνών μικρούλης ακόμα... Να πάρω κούνια-κρεβάτι να τον βάλω ή αμέσως κρεβατάκι? Είναι και ζωηρός και φοβάμαι ότι μέχρι τότε θα σηκώνεται και θα αλωνίζει μες στη νύχτα...

Επίσης δε θέλουμε και 2ο καρότσι?? Αυτό που έχουμε παίρνει και πορτ-μπεμπέ και θα το έχω για το μωρό. Θα πάρουμε μάλλον καινούργιο για τον μεγάλο.... Αδικία βρε παιδί μου... πάλι αυτός θα πάρει τα καινούρια αλλά τι να κάνεις?? :lol:

nektaria εμένα ο δικός μου θα είναι 19 μηνών όταν έρθει το άλλο παιδάκι και είπαμε ότι θα τον αφήσουμε στο κρεβατάκι του και στο δωμάτιο του μέχρι να γινει 2 χρονών δηλάδή θα τον αφήσουμε ακόμα 5 μήνες και μετά θα τον μεταφέρω σε άλλο δωμάτιο σε κανονικό κρεβάτι με προστατευτικά μάλλον για αρχή ! Για το νέο μωράκι θα πάρω ένα κρεβατάκι κούνια που χωράει μέχρι 7 μηνών περίπου και θα το έχω στο δωμάτιο μου για τους πρώτους 6 μήνες. Οπόταν μετά που θα μετακινήσω τον γιο μου στο άλλο δωμάτιο και στο μεγάλο κρεβάτι θα πάρω το νέο μωράκι στο δωμάτιο του γιου μου που τα έχω όλα στημένα και έτοιμα!

Το πρόβλημα που σκέφτομαι είναι η αλλάχτρα το βράδυ ειδικά που θα ξυπνά το μωρό και θα θέλει φαγητό και άλλαγμα να μην τον παίρνω στο δωμάτιο του γιού μου αλλά μάλλον βράδυ θα το αλλάζω στο κρεβάτι μου οπόταν οκ δεν θέλω να μετακινώ άλλα πράγματα αλλά θα δω και στην πορεία.

Τώρα για καρότσι το σκεφτόμουν ίσως να πάρω μια ελαφριά που μαζεύετε εύκολα για τον γιο μου που είναι μεγαλύτερος και μετα θα την χρησιμοποιήσω και στο άλλο μωρό οταν μεγαλώσει γιατί δεν θα κουβαλάμε την βαρια την μεγάλη. Βασικά πρώτα ύστερα θα θέλαμε μια τέτοια οπόταν θα την πάρω πριν γεννήσω για να ξεκινήσω να τον βάζω από πριν να την συνιθίσει κιόλας γιατί με το που θα έρθει το μωράκι θα το βάλω σε αυτήν που έχω. Εγώ τό χρησιμοποίησα πάρα πολύ από την στιγμή που τον γέννησα με βόλεψε πολύ και τώρα τα ίδια πιστεύω.

Εγώ θα θέλω ασύρματο γιατί μου χάλασε ο παλιός αυτό όμως θα τον φέρουν συγγενείς :D

Το άλλο που θα θέλουμε είναι καρότσι αυτοκινήτου !

Απο αυτό θα πάρω καινούργιο αυτές τις μέρες αλλά από αυτό που βλέπει μπροστά οπόταν ο γιος μου θα κάθετε σε αυτό και το άλλο θα μείνει για το μικρο μωράκι !!! ;) Και αυτο θα το έπερνα ούτως η αλλιώς διότι δεν μένει και πολύ σε αυτό που βλέπει πίσω τώρα θέλει να κοιτάει μπροστά και να τα ελέγχει όλα χεχεχε :D

Τι άλλο θα θέλουμε δεν μπορώ να σκεφτώ αν σκεφτείς εσύ πες μου

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Να συμβάλλουν οι γνωστοί αλλά εγώ αν δεν ξέρω την τύφλα μου από τι θα χρειαστώ, τι θα τους πω; :confused:Χθες έμαθα και τα σελτεδάκια!!! :rolleyes:Αφήστε που η πεθερά μου έχει αρχίσει ν' αγοράζει ρουχαλάκια εδώ και τρεις βδομάδες παρακαλώ! Αφού μου λέει άκουσον άκουσον "όταν πας να ψωνίσεις πες μου τι θέλεις να πάρεις γιατί μπορεί να το έχω πάρει ήδη". :shock:Δε λέω, θέλει να βοηθήσει αλλά το έχει παρακάνει και μου έκοψε και την χαρά να πάρω εγώ το πρώτο ρουχαλάκι του μωρό μου μετά την Β Επιπέδου την άλλη βδομάδα.:cry:

Καλημέρα κορίτσια. Να συμβάλλουν οι γνωστοί αλλά εγώ αν δεν ξέρω την τύφλα μου από τι θα χρειαστώ, τι θα τους πω; :confused:Χθες έμαθα και τα σελτεδάκια!!! :rolleyes:Αφήστε που η πεθερά μου έχει αρχίσει ν' αγοράζει ρουχαλάκια εδώ και τρεις βδομάδες παρακαλώ! Αφού μου λέει άκουσον άκουσον "όταν πας να ψωνίσεις πες μου τι θέλεις να πάρεις γιατί μπορεί να το έχω πάρει ήδη". :shock:Δε λέω, θέλει να βοηθήσει αλλά το έχει παρακάνει και μου έκοψε και την χαρά να πάρω εγώ το πρώτο ρουχαλάκι του μωρό μου μετά την Β Επιπέδου την άλλη βδομάδα.:cry:

amela καλημέρα. Άστην να πάρει όσα πάρει καλύτερα χρειάζεσαι πολλά θα είναι και χειμώνας και δεν θα φτάνουμε να πλένουμε και στεγνώνουμε ρούχα ειδικά σελτεδάκια σεντονάκια και τέτοια. Και δεν θα θες να ξοδέψεις πολλά λεφτά. Την χαρά γιατί σου την έκοψε δεν κατάλαβα μετά την Β' Επιπέδου να πας να πάρεις το πρώτο ρουχαλάκι για το μωρό σου αυτή πήρε τα δικά της εσύ θα αγοράσεις αυτά που σου αρέσουν εσένα και θα είναι από σένα τα πρώτα ρουχαλάκια για το μωρό σου άλλο αυτά που πήρε αυτή είναι από εκείνην ;)

Η δικιά μου πεθερά πήγε τον περασμένο μήνα Αγγλία! Και αγόρασε για τον γιο μου δεν φαντάζεστε πόσα ρουχάκια της είπα να πάρει χειμωνιάτικα όμως και ευτυχώς έτσι τα έφερε. Και μετά μου δείχνει κάτι τέλεια κοριτσίστικα ρουχαλάκια σακάκια φορεματάκια, εσωτερικα. Τα είχα μείνει για ποιον είναι αυτά της λέω για την κόρη σας μου λέει. Μα αφού δεν μας είπαν ακόμα τί είναι τι λέω. Ε κορίτσι θα είναι μου λεεί αν δεν είναι τα φύλάμε και βλέπουμε χεχε αλλά ηταν τοσο ωραία που δεν μπορουσε να αντισταθεί και τιμές χώμα!!! Αν είναι κορίτσι μετα την Β' Επιπεδου θα πάω και εγώ τρεχάτη να πάρω κάτι ωραίο σε ροζ !!! :wink: Θα είναι το πρώτο ρουχαλάκι από εμένα :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Aγάπη μου χέστηκες με το συμπάθιο για το τι κάνει η πεθερά! Πες της τι χρειάζεσαι και μετά κάνε εσύ τις αγορές που θες! Πες της τα μεγάλα και ακριβά είναι το θέμα όχι τα ρούχα!! Και ότι θες να πάρεις και πράγματα που ανταποκρίνονται στο γούστο σου! Άι σιχτίρ με τις βλαμμένες πια! Σόρυ αλλά έχω απωθημένα! :lol:

Καθισματάκι αυτοκινήτου μεγάλο πήραμε μέσω ίντερνετ Κούλα μου από Γερμανία μισοτιμής. Τον έβαλα από τώρα να κοιτάει μπροστά. Το άλλο θα το έχει το μωρό. Και το πορτ-μπεμπέ το δικό μας προσαρμόζεται στο αυτοκίνητο.

Μελίνα πολύ γρήγορα θα σου γράψω τι πήραμε εμείς για να δεις ενδεικτικά τι χρειάζεσαι.Βέβαια έχε υπόψην ότι οι ανάγκες δεν είναι τόσες πολλές,άλλοι τα βολεύουν χωρίς πολλά από τα παραπάνω. Επίσης υπάρχουν για όλα σχεδόν εναλλακτικές.

Τι πήραμε εμείς:

Κούνια (καλύτερα να γίνεται και κρεβατάκι,εγώ το μετάνιωσα που πήρα σκέτη)

Αλλαξιέρα ή συρταριέρα που να μπαίνει επάνω και στρωματάκι για άλλαγμα.

Καρότσι ή σύστημα (εμείς πήραμε από έξω 3πλο σύστημα με καρότσι, πορτ-μπεμπέ και καθισματάκι αυτοκινήτου)

Μπανάκι καλύτερα να είναι για μέχρι 12 μηνών για να μην κοψομεσιάζεσαι μετά το 6μηνο.

ΕνδοεπικοινωνίαΚαλή για να μην σου σπάνε τα νεύρα τα παράσιτα και να μην πιάνεις μουσική από σταθμούς!!!

Παρκοκρέβατο Κρεβατάκι φορητό για όπου αλλού πάτε το οποίο αργότερα το κάνεις και πάρκο να παίζει μέσα το μωρό!

Καρεκλάκι φαγητού, πιατάκια, κουταλάκια, ποτηράκι με χεράκια, σαλιάρες με μακρύ μανίκι, μπολάκια αποθήκευσης Δε βιάζουν! Θα τα χρειαστείς όταν θα είναι περίπου 6 μηνών οπότε ψάξε τα καλά!

Αν θηλάσεις θα γλιτώσεις από:

Αποστειρωτή Με πολλές θέσεις για μπουκάλια και ψηλό να χωράει κι άλλες μάρκες μπιμπερό εκτός από τη μάρκα που θα είναι ο ίδιος.

Θερμαντήρα μπιμπερόΚαλό θα είναι να είναι ψηφιακός με ένδειξη της θερμοκρασίας για να μην κάψεις το μωρό! Ο δικός μας δεν είχε κι όταν έσβηνε το φωτάκι το γάλα όχι μόνο δεν ήταν στη σωστή θερμοκρασία αλλά κινδύνευε να καεί το μωρό! Άσε που σκέφτομαι ότι κατέστρεφε σίγουρα όλες τις βιταμίνες! Και καλά το ξένο αλλά το μητρικό είναι πολύ ευαίσθητο.

Μπιμπερόμικρά και μεγάλα γυάλινα ή πλαστικά χωρίς ΒPA! Θα πάρεις δοκιμαστικά στην αρχή 1-2 γιατί μπορεί να μην του αρέσουν, το ίδιο και με τις πιπίλες...μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις διάφορες μάρκες μέχρι να δεις τι αρέσει στο μωρό.

Ζιπουνάκια, φορμάκια, καλτσάκια, σκουφάκι, σελτέδες, πετσετούλες, σεντονάκια, κουβερτούλες, πάντα κρεβατιού, σαλιάρες, πανάκια για γουλίτσες, πάνες (πανιά για να ακουμπάς πάνω σου το μωρό,να στρώσεις στο καρότσι, ή αν το ακουμπάς πάνω σε καναπέ κλπ.)

Σφουγγαράκι, θερμόμετρο δωματίου και μπάνιου, ψαλιδάκι νυχιών, χτενάκι, κρεμοσάπουνο-σαμπουάν για το μωρό, κρέμα αλλαγής πάνας,συσκευή για να βγάζεις τις μυξούλες και ορό για την ίδια δουλειά

Παιχνιδάκια κατά βούληση, ρηλάξ, γυμναστήριο ή χαλάκι δραστηριοτήτων.

Αυτά!!! Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω. ;) Ας πουν τη γνώμη τους και οι υπόλοιπες παλιές αν παρέλειψα κάτι!

Της είχα πει να περιμένει μέχρι τη Β Επιπέδου να είναι όλα καλά και μετά. Φοβάμαι μη μου το γρουσουζέψει. Ως τώρα έχει πάρει ζιπουνάκια, φορμάκια, γαντάκια για το ξύσιμο, σκουφάκια, καλτσάκια, μπουρνούζι, ζακετάκι, παπλωματάκι, σελτεδάκια που τα κόβεις εσύ όσο θέλεις, σαλιάρες και η δικαιολογία είναι γιατί στην Γερμανία είναι πιο φτηνά και πιο καλής ποιότητας!!! Και που ξέρει πόσο κάνουν στην Ελλάδα; Θα προτιμούσα να έδινε λεφτά να τα έπαιρνα εγώ.

Νεκταρία σ' ευχαριστώ για την λίστα. Καλώς εχόντων, έχω σκοπό να θηλάσω. Μπιμπερό δε θα χρειαστώ έτσι κι αλλιώς για να πίνει νερό το μωρό;

Κούλα μου έκοψε την χαρά γιατί ήθελα να πάρω εγώ το πρώτο πράγμα για το μωρό μου ό,τι κι αν ήταν αυτό! Πες με παράξενη αλλά ένα παραπονάκι το έχω.

Διαφημίσεις

Aγάπη μου χέστηκες με το συμπάθιο για το τι κάνει η πεθερά! Πες της τι χρειάζεσαι και μετά κάνε εσύ τις αγορές που θες! Πες της τα μεγάλα και ακριβά είναι το θέμα όχι τα ρούχα!! Και ότι θες να πάρεις και πράγματα που ανταποκρίνονται στο γούστο σου! Άι σιχτίρ με τις βλαμμένες πια! Σόρυ αλλά έχω απωθημένα! :lol:

Καθισματάκι αυτοκινήτου μεγάλο πήραμε μέσω ίντερνετ Κούλα μου από Γερμανία μισοτιμής. Τον έβαλα από τώρα να κοιτάει μπροστά. Το άλλο θα το έχει το μωρό. Και το πορτ-μπεμπέ το δικό μας προσαρμόζεται στο αυτοκίνητο.

Μελίνα πολύ γρήγορα θα σου γράψω τι πήραμε εμείς για να δεις ενδεικτικά τι χρειάζεσαι.Βέβαια έχε υπόψην ότι οι ανάγκες δεν είναι τόσες πολλές,άλλοι τα βολεύουν χωρίς πολλά από τα παραπάνω. Επίσης υπάρχουν για όλα σχεδόν εναλλακτικές.

Τι πήραμε εμείς:

Κούνια (καλύτερα να γίνεται και κρεβατάκι,εγώ το μετάνιωσα που πήρα σκέτη)

Αλλαξιέρα ή συρταριέρα που να μπαίνει επάνω και στρωματάκι για άλλαγμα.

Καρότσι ή σύστημα (εμείς πήραμε από έξω 3πλο σύστημα με καρότσι, πορτ-μπεμπέ και καθισματάκι αυτοκινήτου)

Μπανάκι καλύτερα να είναι για μέχρι 12 μηνών για να μην κοψομεσιάζεσαι μετά το 6μηνο.

ΕνδοεπικοινωνίαΚαλή για να μην σου σπάνε τα νεύρα τα παράσιτα και να μην πιάνεις μουσική από σταθμούς!!!

Παρκοκρέβατο Κρεβατάκι φορητό για όπου αλλού πάτε το οποίο αργότερα το κάνεις και πάρκο να παίζει μέσα το μωρό!

Καρεκλάκι φαγητού, πιατάκια, κουταλάκια, ποτηράκι με χεράκια, σαλιάρες με μακρύ μανίκι, μπολάκια αποθήκευσης Δε βιάζουν! Θα τα χρειαστείς όταν θα είναι περίπου 6 μηνών οπότε ψάξε τα καλά!

Αν θηλάσεις θα γλιτώσεις από:

Αποστειρωτή Με πολλές θέσεις για μπουκάλια και ψηλό να χωράει κι άλλες μάρκες μπιμπερό εκτός από τη μάρκα που θα είναι ο ίδιος.

Θερμαντήρα μπιμπερόΚαλό θα είναι να είναι ψηφιακός με ένδειξη της θερμοκρασίας για να μην κάψεις το μωρό! Ο δικός μας δεν είχε κι όταν έσβηνε το φωτάκι το γάλα όχι μόνο δεν ήταν στη σωστή θερμοκρασία αλλά κινδύνευε να καεί το μωρό! Άσε που σκέφτομαι ότι κατέστρεφε σίγουρα όλες τις βιταμίνες! Και καλά το ξένο αλλά το μητρικό είναι πολύ ευαίσθητο.

Μπιμπερόμικρά και μεγάλα γυάλινα ή πλαστικά χωρίς ΒPA! Θα πάρεις δοκιμαστικά στην αρχή 1-2 γιατί μπορεί να μην του αρέσουν, το ίδιο και με τις πιπίλες...μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις διάφορες μάρκες μέχρι να δεις τι αρέσει στο μωρό.

Ζιπουνάκια, φορμάκια, καλτσάκια, σκουφάκι, σελτέδες, πετσετούλες, σεντονάκια, κουβερτούλες, πάντα κρεβατιού, σαλιάρες, πανάκια για γουλίτσες, πάνες (πανιά για να ακουμπάς πάνω σου το μωρό,να στρώσεις στο καρότσι, ή αν το ακουμπάς πάνω σε καναπέ κλπ.)

Σφουγγαράκι, θερμόμετρο δωματίου και μπάνιου, ψαλιδάκι νυχιών, χτενάκι, κρεμοσάπουνο-σαμπουάν για το μωρό, κρέμα αλλαγής πάνας,συσκευή για να βγάζεις τις μυξούλες και ορό για την ίδια δουλειά

Παιχνιδάκια κατά βούληση, ρηλάξ, γυμναστήριο ή χαλάκι δραστηριοτήτων.

Αυτά!!! Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω. ;) Ας πουν τη γνώμη τους και οι υπόλοιπες παλιές αν παρέλειψα κάτι!

Στα περισσότερα συμφωνώ :wink::-D Αλλά εκεί που λες αν θηλάσεις θα γλιτώσεις δεν τα γλιτώνεις τα θες και μάλιστα από την πρώτη μέρα τα περισσότερα. Σαν αποστειρωτή τον θες από την πρώτη μέρα για αποστείρωση πιπίλων. και μπιμπερό θες γιατί μπορεί να πιουν τσαγάκι μια που θα είναι και χειμωνας και θερμαντήρα μπορεί όχι από την πρώτη μέρα αλλά θα τον χρειαστείς γιατί ίσως να θες να πας κάπου κάποια μέρα και να αφήσεις το μωρό με την μαμά ή τον άντρα σου οπόταν βγάζεις γάλα το έχεις ψυγείο και το θερμένει η μαμά ή ο άντρας σου στον θερμαντήρα.

Κάτι που ξέχασες είναι το θήλαστρο. Καλό είναι να υπάρχει σπίτι ηλεκτρονικό εννοείτε. Στις περιπτώσεις που θα θες να λήψεις για κάποιες ώρες να βγάζεις και να ταιζουν άλλοι το παιδί. ΄Η μπορεί να είστε κάπου και να μην θες να θηλάσεις εκεί οπόταν βγάζεις από πριν και το ταίζεις με το μπιμπερό εκεί. Οπόταν μπιμπερό τα θες από την αρχή και για τσάι και για γάλα όταν θα βγάζεις ή μπορεί να θες να δώσεις συμπλήρωμα αν δεν χωρταίνει με το δικό σου!

Επίσησ ξέχασες ξυλαράκια αυτιών, γαντάκια χεριών γιατί θα είναι κρύο και για να μην χτερνονται με τα νυχάκια τους, προτατίφ στο δωμάτιο με ρυθμιζόμενο φως για το βράδυ για να έχει ελάχιστο φως.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Της είχα πει να περιμένει μέχρι τη Β Επιπέδου να είναι όλα καλά και μετά. Φοβάμαι μη μου το γρουσουζέψει. Ως τώρα έχει πάρει ζιπουνάκια, φορμάκια, γαντάκια για το ξύσιμο, σκουφάκια, καλτσάκια, μπουρνούζι, ζακετάκι, παπλωματάκι, σελτεδάκια που τα κόβεις εσύ όσο θέλεις, σαλιάρες και η δικαιολογία είναι γιατί στην Γερμανία είναι πιο φτηνά και πιο καλής ποιότητας!!! Και που ξέρει πόσο κάνουν στην Ελλάδα; Θα προτιμούσα να έδινε λεφτά να τα έπαιρνα εγώ.

Νεκταρία σ' ευχαριστώ για την λίστα. Καλώς εχόντων, έχω σκοπό να θηλάσω. Μπιμπερό δε θα χρειαστώ έτσι κι αλλιώς για να πίνει νερό το μωρό;

Κούλα μου έκοψε την χαρά γιατί ήθελα να πάρω εγώ το πρώτο πράγμα για το μωρό μου ό,τι κι αν ήταν αυτό! Πες με παράξενη αλλά ένα παραπονάκι το έχω.

amela νερό δεν πίνουν όταν θηλάζουν τα μωρά δεν χρειάζονται απλά τα μπιμπερο χρειάζετε να έχεις το ανέφερα και στο πιο πάνω ποστ είτε για τσαγάκι είτε για συμπλήρωμα γάλατος αν δεν χορταίνει με το δικό σου είτε όταν θα βγάλεις δικό σου γάλα και θα το ταισεις με το μπιμπερό.

παράξενη δεν είσαι σε καταλαβαίνω έχεις δίκαιο αλλά εκείνα θα είναι από την γιαγιά από σένα θα είναι το πρώτο που θα της πάρεις. Αν δεν τα θες πάντως μπορείς να μου τα στείλεις :P:-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

amela νερό δεν πίνουν όταν θηλάζουν τα μωρά δεν χρειάζονται απλά τα μπιμπερο χρειάζετε να έχεις το ανέφερα και στο πιο πάνω ποστ είτε για τσαγάκι είτε για συμπλήρωμα γάλατος αν δεν χορταίνει με το δικό σου είτε όταν θα βγάλεις δικό σου γάλα και θα το ταισεις με το μπιμπερό.

Ουπς, την έδειξα πάλι την ασχετοσύνη μου!:roll:

Κάτσε να τα δω Κούλα μου και ό,τι δε μου αρέσει, στο στέλνω.:tongue:

Γειά σας κι από εμένα κορίτσια! Ομολογώ ότι αγχώθηκα λίγο διαβάζοντας τη λίστα μετα απαραίτητα! :roll:

Είμαι λίγο πεσμένη αυτές τις μέρες γιατί ενώ περίμενα πώς και πώς την άλλη εβδομάδα για την Β' Επιπέδου ο γιατρός μου είπε καλύτερα να την κάνουμε την 21η εβδομάδα! :( Ποιός περιμένει άλλες 12 μέρες;

Σήμερα βγήκα μία βόλτα στα μαγαζιά και ένας πωλητής με ρώτησε "Στο μήνα σας είστε;" Δεν ξέρω ποιός ντράπηκε πιο πολύ, εγώ ή αυτός όταν του είπα ότι είμαι στο πέμπτο!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Ναι το θήλαστρο δεν έγραψα καλά τα λες! :lol: Mάλλον επειδή το έχω δανείσει κι έχει καιρό να το πάρει το μάτι μου! Εγώ παρόλο που πήρα ηλεκτρονικό το swing της medela επειδή ήθελα να αυξήσω παραγωγή και δεν έβγαζα με το δικό μου νοίκιασα το symphony για 5 μήνες περίπου. Έμεινα υπερευχαριστημένη! Κανονικά θες μπιμπερό αν και ούτε τσαγάκι κάνει να δίνεις ειδικά αν θηλάζει το μωρό. Επίσης αν ενημερωθούν σωστά τα κορίτσια μέσα από το φόρουμ του θηλασμού μια χαρά θα φτάνει το γάλα και δε θα χρειαστούν συμπλήρωμα. ;)

Εύχομαι να πάρετε αποστειρωτές και μπιμπερό και να μείνουν στο πατάρι. Αν ενημερωθείτε καλά για το θηλασμό κι είστε σίγουρες κι αποφασισμένες πάρτε μόνο κανα-δυό μπιμπερό. Μπορείτε να τα βράσετε για να αποστειρωθούν μέχρι να πάρετε αποστειρωτή αν τελικά χρειαστείτε. Βέβαια αν θέλετε να αφήνετε δικό σας γάλα να το ταΐζει κάποιος άλλος άμα λείπετε θέλετε όλα τα παραπάνω όπως λέει η Κούλα! Όσο για τις πιπίλες αν γλιτώστε τα μπουκάλια υπάρχουν μίνι αποστειρωτές μόνο για πιπίλες! Δεν πιάνουν χώρο και τους παίρνεις εύκολα παντού! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...