Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου! Γύρισα!! :D Στο χωριό του άντρα μου είχαμε πάει που ρώτησες Κούλα μου, παραθαλάσσιο ωραίο. Καλά περάσαμε αλλά πολλή κούραση έγκυος και με μωρό... Να καλωσορίσω και τα νέα κορίτσια!!Με το καλό τα μωράκια σας! Λίγες μέρες έλειψα και γέμισε το καφέ!

Έχω και εγώ μία εβδομάδα που νιώθω το σπόρο αλλά όχι συχνά μάλλον λόγω του ότι δεν κάθομαι και καθόλου να ηρεμήσω με το μπέμπη. Πάντως είναι σίγουρα πιο κουλ από τον 1ο! Από την αρχή με τον μπέμπη κουνιόταν η κοιλιά!

Ραντεβού έχω στις 21 στο γιατρό και λογικά εκείνη την εβδομάδα θα με στείλει με το καλό για Β επιπέδου. Έλεγα να μη μάθω φύλο αλλά ο άντρας μου θα με σκοτώσει αν επιμείνω. Με το γιο θέλει μια κόρη τώρα γιατί αλλιώς και για 3ο να πάμε θα έχουμε το άγχος αν θα την πετύχουμε τη μπουμπού. Εμένα δε με χαλάει να είναι αγόρι! Γερό να είναι Παναγία μου κι ας είναι ότι θέλει. Έχω όμως πολύ έντονο προαίσθημα ότι είναι κορίτσι,ενώ όλοι με τα σημάδια των παλιών (αυτά τα χαζά...ξέρετε! :lol: ) λένε ότι έχω πάλι αγόρι. Στον γιο μου, βγήκε το προαίσθημά μου αληθινό, για να δούμε εδώ... ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Τι νέα όλα καλά βλέπω :-D Αντε όπου νάναι θα φτάσουμε στα μισά της εγκυμοσύνης μας. :D Πως περνά ο καιρός και δεν το καταλαβαίνουμε !!! Τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω.

Tatis έμαθες το φύλο για πες μας ??

mikio καλοσώρισες κορίτσι μου μας έλειψες ! :-D Και εγώ το ένιωσα ειδικά το βράδυ όταν ξαπλώνω να χαλαρώσω αρχίζει τις κλοτσιές αδύνατες αλλά κλοτσάει. Φυσικά δεν ειναι σαν τον γιο μου που δεν καθόταν ήσυχος τώρα είναι πιο ήσυχα τα πράγματα. Ούτε εγώ έμαθα ακόμη φύλο αλλά έχω και εγώ αυτό το έντονο προαίσθημα ότι είναι κορίτσι. Το είχα και στον γιο μου και εγώ βγήκα σωστή. Ελπίζω και εγώ να βγω σωστή και ελπίζω να μάθω μέχρι το επόμενο ραντεβού. Εγω στις 28 πρώτα για Β επιπέδου και μετά στον γιατρό για να δει τα αποτελέσματα. Με έβαλε την ίδια μέρα και θα μου δώσει άδεια έτσι δεν θα έρθω καθόλου δουλειά :D;)

Επίσης θα του πω σίγουρα να μου δώσει ακόμα λίγη άδεια 3 βδομάδων μάλλον σκέφτομαι γιατί θέλω να μείνω σπίτι με τον γιο μου να ξεκουραστώ λιγάκι να πάμε τις εκδρομούλες μας, θα πογιατίσει ο άντρας μου την κουζίνα μας, θα πάω να πάρω την τηλεόραση μας και να διαλέξω και τα έπιπλα για το σαλόνι μας.

Την πέτρα ήρθε ο εργολάβος και μας την έβαλε ευτυχώς το Σαββάτο που μας πέρασε αλλά κουράστηκα γιατί ήθελα να καθαρίσω όλη την κουζίνα. Είχαν γεμίσει όλα σκόνη. Σκέφτομαι να κάτσω από τις 28/6 μέχρι τις 23/7 χεχεχε :D ελπίζω να δέχετε και ο γιατρός να μου γράψει φυσικά τόσες μέρες αλλιώς θα την λιγοστέψουμε λίγο. :D Με τόσα που έχω να κάνω μακάρι να με φτάσουν χεχεχεχε :D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχει ψάξει καμία για έπιπλα για το δωμάτιο; Εγώ έχω κάνει μια μικρή έρευνα διαδικτυακά και έχω μπερδευτεί με τόσα ωραία δωμάτια που βλέπω!

kata για έπιπλα εγώ τα έχω έτοιμα από το πρώτο μου παιδί οπόταν ευτυχώς δεν θα θέλω να ψάχνω για αυτά γιατί και με τα άλλα που έχω μακάρι να φτάσω να τα κάνω όπως τα θέλω. Εσύ αποφάσισε τι θέμα θες το δωμάτιο και θα χτίσεις πάνω σε αυτό. Οπως λες και εσύ δωμάτια ωραία έχει πολλά. Εξαρτάται και πόσα διαθέτεις. Εγω το κρεβατάκι είχα το δικό μου που είχα μεγαλώσει και ήταν ολοκαίνουργιο. Έπιπλο με ράφια μας το έκανε η πεθερά είναι πολύ ωραίο με ράφια και μετά θα το χρησιμοποιήσω σαν βιβλιοθήκη όταν μεγαλώσει το παιδί. Είχα βάλει και ένα διθέσιο καναπέ τον οποίο είχα στην κουζίνα και δεν με βόλευε οπόταν τον βόλεψα εκεί και τον χρησιμοποίησα πολύ 5 μήνες που θήλαζα. Το μόνο που αγόρασα ήταν η αλλάχτρα με τα συρτάρια από κάτω και τα στολίδια για το δωμάτιο.

Και εννοείτε και τα υπόλοιπα ασύρματο μπανάκι καρότσια και τέτοια. Θα κοιτάξω νομίζω ότι είχα ανεβάσει φωτος σε παλιό ποστ με το δωμάτιο να το δείς να πάρεις μια ιδέα ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερα σας !!!

εγω δεν ειμαι σιγουρη αν το ακουω το μπεμπε..

ειμαι και ακομα μουδιασμενη απο την καισαρικη στην περιοχη ...δε νιωθω οπως οτνα κουναγε η μπεμπα μου ..αλλα καποιες στιγμες νιωθω κατι που δεν πρεπει να ειναι εντερο!!!

16 εχω γιατρο ...και πιο μετα β επιπεδου ...

αυτη τη βδομαδα παω και για εξετασεις αιματος και γλυκοζη για ζαχαρο ..να δουμε τι θα βγαλει!!

εγω για επιπλα δεν κοιταω ακομα ...στην αρχη θα μπει στο πορτ μπεμπε της κουνιας ..ακι μετα λεω μηπως βαλω τη μικρη σε κρεβατι ..'η παρω καμια κουνια φτηνη ..αλλα δε ξερω ακομα ..

τωρα για το δωματιο αν ειναι κοριτσι σουπερ ..εχουμε βαψει δωματιο ..τοιχογραφιες πριγγιπισες καστρα .....αν ειναι αγορακι ...θα δειξει πρεπει να κανουμε μετατροπες!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

tatis τι έγινε τελικά στο γιατρό?μάθαμε τα νέα που περιμέναμε?

mikio καλώς όρισες, μας έλειψες κια είδικά η φατσούλα του μπέμπη σου!δεν ξέρω τελικά αυτές οι δικοπές είναι για ξεκούραση ή το αντίθετο...ειδικά αν υπάρχει και μικρό παιδάκι στην οικογένεια!

για δωμάτιο, κούνιες κλπ ακόμα δεν έχω δει τίποτα.δεν θέλω να κοιτάω για να μην το γρουσουζέψω... λέω να περιμένω μέχρι τη β' επιπέδου (η οποία βέβαια αργεί πολύ. 21/7 που είναι και τα γενέθλια του μπαμπά!)

ακόμα όμως το σκέφτομαι για το αν τελικά χρειάζονται όλα αυτά, ή είναι η καταναλωτική μανία που μας πιάνει.και τελικά θα τα χρησιμοποιήσουμε ή είναι απλά για να μας πιάνουν χώρο?

Γειά σας και πάλι! Εγώ είναι τώρα 2-3 μέρες που την ακούω αρκετά συχνά τη μπέμπα. Όχι συνέχεια βέβαια, αλλά είναι μάλλον πολύ μικρή ακόμα. Mikio μην ανησυχείς για τα υποτιθέμενα "σημάδια" γιατί κι εμένα όλοι μου έλεγαν ότι έχω αγόρι σίγουρα και ο άντρας μου το είχε δέσει κιόλας. Ξέρεις είμαστε και συνάδελφοι! Κι εγώ είμαι στην α'θμια αλλά αγγλικών!

Όσο για το δωμάτιο, σαν θέμα έχω καταλήξει μάλλον στα αρκουδάκια Forever Friends αλλά έχω αγχωθεί πολύ με το χρώμα! Θα προτιμούσα να μην το βάψω ροζ, και δεν με εκφράζουν τα έντονα χρώματα όπως π.χ. το πορτοκαλί, παρόλο που το έχω δει σε φίλες μου και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Εγώ είμαι πιο πολύ των παλ χρωμάτων. Όταν αρχίσουμε τις προετοιμασίες καλό θα είναι να μοιραζόμαστε τις ιδέες μας! Και φυσικά οι έμπειρες μαμάδες θα προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους! :mrgreen:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στα "πάτρια"! Κάτα ανυπομονώ να δω ποιος θα βγει σωστός στην περίπτωσή μου! :lol:

Όσο για τα έπιπλα καλύτερα να είναι ουδέτερα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έπαιρνα ή κούνια-κρεβατάκι ή σύνθεση κόμπο. Κούνια μαζί με αλλαξιέρα που γίνονται κρεβάτι, κομοδίνο και γραφείο! Α! Και κάτι σημαντικό! Διάβασα ότι τα μωρά δεν συμπαθούν τα παστέλ χρώματα! Εξ ου και έκανα το δωμάτιο του μπέμπη πολύχρωμο! Έκανα τη ζούγκλα. Με φωτεινό λαχανί και κίτρινο στους τοίχους και τεράστια αυτοκολλητα τοίχου με τα ζώα της ζούγκλας. Μες στο χρώμα. Βέβαια στα κορίτσια πώς να βάλεις έντονα χρώματα αν θες να κάνεις το ροζ το λαχταριστό?? Το θέμα με τα αρκουδάκια forever friends τέλειο βέβαια κι εγώ εκεί προσανατολιζόμουν για το κορίτσι μάλιστα έκανα από παλιά συλλογή φωτογραφιών και θα βγουν τέλεια καδράκια! Και το ημερολόγιο του μπέμπη το πήρα με αυτό το θέμα κι είναι τέλειο!

Πολύ καλημέρα σας. Βρε κορίτσια, μια που λέγατε για έπιπλα... τι διαφορά έχει το πορτ μπεμπέ από την καλαθούνα και το κρεββατάκι από την κούνια;Όσο για παιδικό δωμάτιο εδώ και δυο μήνες έχω ερωτευθεί αυτό το διακριτικό. http://www.fatsulesmoda.gr/epipla11.html

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα?

Kata τελικά δεν μπορώ να σου δείξω το δικό μας δωματιάκη γιατί φαίνετε ότι απόσυρα τις φωτο και βαριέμαι πάλυ να τις ανεβάζω. Τουλάχιστον εγώ από εδώ δεν τις βλέπω. Αλλά έχει ανοιχτεί σχετικό θέμα με φωτος από δωμάτια παιδικά και έτοιμα αλλά και από μαμμάδες που τα έχουν ζωγραφίσει και διακοσμήσει οι ίδιες !!! Μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες από εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19654

Εγώ τελικά θα πάω για Β επιπέδου πάω στις 25 αντί στις 28 γιατί είχαν πολλά ραντεβού εκείνη την μέρα και έτσι με μετακίνησε για τις 25/6 !!! Καλύτερα έτσι μειώνεται και η αγωνία μου για το φύλο κατά 3 μέρες !!! :D :D :D Οπόταν τώρα μένουν 16 μέρες μέχρι να μάθω το φύλο και να δω το μωράκι μου ! ;):D Και ελπίζω αυτή την φορά να μάθω όντως γιατί έχω σκάσει.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλημέρα σας. Βρε κορίτσια, μια που λέγατε για έπιπλα... τι διαφορά έχει το πορτ μπεμπέ από την καλαθούνα και το κρεββατάκι από την κούνια;Όσο για παιδικό δωμάτιο εδώ και δυο μήνες έχω ερωτευθεί αυτό το διακριτικό. http://www.fatsulesmoda.gr/epipla11.html

amela όντως το δωμάτιο είναι πολύ ωραίο βασικά εγώ τότε που γύρευα είχα συγχυστεί από τα πολλά που είχα δεί και δεν ήξερα τι να προτοεπιλέξω. Τελικά πήγα με το θέμα με τα αρκοδάκια Me To You εκείνα τα γκρι με την γαλάζια μυτούλα. ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Ωραίο θέμα βλέπω ξεκινήσατε!

Εμένα μου έχει κολλήσει αν τελικά ειναι αγοράκι το συγκεκριμένο κρεβατάκι : http://www.lago.gr/products3_det.asp?product_id=3559 ,οπότε να κάνω και τα χρώματα του δωματίου σε αυτά τα χρώματα! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Ωραίο θέμα βλέπω ξεκινήσατε!

Εμένα μου έχει κολλήσει αν τελικά ειναι αγοράκι το συγκεκριμένο κρεβατάκι : http://www.lago.gr/products3_det.asp?product_id=3559 ,οπότε να κάνω και τα χρώματα του δωματίου σε αυτά τα χρώματα! :D

Ωραίο είναι nikx αλλά μην βάλεις πολύ κόκκινο στους τοίχους για να μην ερθει πολύ κουραστικό. Αμα τα συνδιάσεις σε αναλογίες θα βγει τέλειοοοο !!!!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Ωραίο είναι nikx αλλά μην βάλεις πολύ κόκκινο στους τοίχους για να μην ερθει πολύ κουραστικό. Αμα τα συνδιάσεις σε αναλογίες θα βγει τέλειοοοο !!!!!

Εκεί είναι λίγο που κολλάω!Ότι δεν έχεις πολλές επιλογές για το χρώμα του τοίχου! Θέλει λίγο ψάξιμο! Το κρεβατάκι το έχει ένα ανιψάκι μου και του αρέσει πάρα πολύ! Μέχρι και φωτάκια ανάβουν!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εκεί είναι λίγο που κολλάω!Ότι δεν έχεις πολλές επιλογές για το χρώμα του τοίχου! Θέλει λίγο ψάξιμο! Το κρεβατάκι το έχει ένα ανιψάκι μου και του αρέσει πάρα πολύ! Μέχρι και φωτάκια ανάβουν!

Το κρεβατάκι ειναι φοβερό !!! Απλά για τον τοιχο να το ψάξεις καλά και να κάνεις συνδιασμούς χρωμάτων που έχει και πανω στο αυτοκίνητο με τις σωστές αναλογίες

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...