Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντ ε ξανυοθλι γερο να ειναι οπως ολ ατ απαιδακι ακαινα παιρνετε σειρα λεμεεεεεεε!!!!εμεις πηγαμε καροτσαδα,τωρα γυρισαμε φαγαμε και τηνεριμενω ν ασηκωθει για μπανακι,θ αδουμε ντι βι ντι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μονο 5 μερες αιμα?εγω τωρα αρχισα καφε,μεχρι προχτες ειχα αιμαμπολικο!!!και κομματι αμαζι σαν περιοδο κανονικα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Πάντως στο θέμα κλάμα-κολικοί να ακούτε (ή μάλλον διαβάζετε) τη Δήμητρα:

Πιστολάκι και Ηλ. Σκούπα. Ο θόρυβός τους ανήκει στη κατηγορία Λευκών Θορύβων (white noise), όπως είναι και ο συνεχής βρυχηθμός της θάλασσας, το σήμα τηλεόρασης (τα "χιόνια") κλπ τα οποία καλμάρουν και φέρνουν ύπνο (ακόμα και σε ενήλικες). Ίσως θυμίζει στο νεογέννητο τους θορύβους όπως του άκουγε μέσα στο αμνιακό υγρό. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση απο πίσω, αλλά μη σας ζαλίζω.

Επίσης (αλλά μόνο για μέχρι 1,5 μηνών), το φάσκιωμα (ελαφρύ) με μια πάνα ή λεπτή κουβέρτα (και πάλι στο νεογέννητο θυμίζει το περιβάλλον της μήτρας).

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!Δεν έχει πολύ κίνηση πάλι σήμερα λόγω σκ!

Φρόσω και Ρέα με το καλό να υποδεχτείτε τα ζουζούνια σας!

Άντε επιτέλους θα μικρύνει κι άλλο η κάτω λίστα!

Εγώ πλέον αγγίζω τα όρια της εξάντλησης! Το κρύωμα συνεχίζεται,ο ύπνος δεν υπάρχει πια στο προγραμμά μου και οι πόνοι πόνοι αλλά ο μικρός ψηλά! :confused:

Βασιλική πως είσαι?Ακόμα ξάπλα?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Kοριτσάκια μου γεια σας από το απολωλώς πρόβατο! Μπήκα να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες που περιμένουν ανά πάσα στιγμή να γεννήσουν με το καλό και χωρίς φόβο! Να ζήσετε την κάθε στιγμή! Εγώ ακόμα τα θυμάμαι και συγκινούμαι! Και μου λείπει ήδη η κοιλούμπα και οι κλωτσιές! Πολύτεκνη θα γίνω!

Με 2 μωρά τρέχω και δε φτάνω...περισσότερο με τον μεγάλο μου. Φώτο της μικρής έβαλα στο θέμα με τις ευχές που μου άνοιξε η φιλενάδα μου από το καφέ Αυγούστου. Πάλι φιλική συμμετοχή η μαμά! Είναι ίδια ο αδερφός της που είναι ίδιος ο μπαμπάς!

Δήμητρα περιττό να σου πω ότι σε θαυμάζω που τα προλαβαίνεις όλα!!! Είσαι θεά αγάπη μου!

Κλάμα-κολικοί και λευκοί ήχοι συμφωνώ απόλυτα! Στο γιο μου κοντέψαμε να κάψουμε τον απορροφητήρα! Όλη μέρα δούλευε! :lol:

Τα λέμε σε κανένα εξάμηνο... :lol: βασικά αν χάνομαι είναι και λόγω μωρών και λόγω μπαμπά που δε θέλει ίντερνετ και ακτινοβολία με το μωρό... Θα του περάσει σε κανένα 3μηνο... όπως με τον μπέμπη που θα του λείψει το στοίχημα μέσω ίντερνετ!

Να μας ζήσουν τα μωράκια-κουκλάκια που κάναμε και με το καλό να έρθουν και τα επόμενα!! Θα σας παρακολουθώ κι όποτε προλαβαίνω θα γράφω και καμιά αράδα! Είστε ήδη μια πολύ καλή παρέα και μπράβο σας! Εγώ... όπως και να το κάνουμε είμαι μια Αυγουστομανούλα 09 ;) Πολλά φιλιά!

σημερα δικαίως πάιρνω απουσία.μπλέχτηκα πάλι με τις δουλειές και χάθηκα όλη μέρα...ντροπή μου...

ρέα, φροσω και ελένη με το καλό! φαντάζομαι η φαιαρ πρέπει να γέννησε!

χριστίνα μου στην περίπτωσή μου ισχύει το''δασκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτας''.μακάρι να ξάπλωσα όλη την μέρα 2 ώρες και πολύ σου λέω.βέβαια σήμερα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά αφού νομίζω οτι αν καθήσω λίγο στα αυγά μου στο τέλος θα σκάσω!!!

έχω νέα!πριν λίγο στην τουαλέττα μπορεί να μήν είδα αίμα ακόμα αλλά είδα ένα πηκτό ζελε διάφανου χρώματος!νομίζω είναι η βλέννα του τραχήλου και μάλιστα σε σεβαστή ποσότητα!το πόσο χάρηκα δεν λέγεται!!!

Διαφημίσεις

Αύριο το πρωί μπαίνω να γεννήσω μόλις γυρίσω στο σπίτι θα σας τα γράψω όλα φιλία κούκλες

μπράβο κούκλα!άλλη μια παίρνει σειρά!περιμένουμε λεπτομέρειες!

μονο 5 μερες αιμα?εγω τωρα αρχισα καφε,μεχρι προχτες ειχα αιμαμπολικο!!!και κομματι αμαζι σαν περιοδο κανονικα!

κισακι μου κ εγω τωρα αρχισα να εχω καφε αλλα μερικες φορες βγαινει ακομα λιγο ροζ .παλικαλα να λεμε που δεν ειναι κ καλοκαιρι.φαντασου 40 μερες σερβιετα κ αιμα με 40 βαθμους:shock: θα ειχα φρικαρει!

Αύριο το πρωί μπαίνω να γεννήσω μόλις γυρίσω στο σπίτι θα σας τα γράψω όλα φιλία κούκλες

φροσακι μου με το καλο κοριτσακι μου!να εχεις μια ευκολη γεννα ευχομαι και να εισαι δυνατη!

garouf ετσι ειναι.ο συνεχης κ χωρις εναλλαγες θορυβος παντα κοιμιζει τα μωρα.η δικια μου κοιμηθικε εχτες με το μιξερ την ωρα που εφτιαχνα κεικ :-P:razz:

mikio μου το μυστικο που τα προλαβαινω ειναι γερμανικο προγραμμα:tongue: αν κανεις καποια πραγματα καθε μερα στην ωρα τους τοτε σου μενει κ λιγος χρονος.πχ στο φαι κ στον υπνο τους εχω βαλει προγραμμα.8 το βραδυ εχουν κοιμηθει θελουν δε θελουν.κ βασικα νυσταζουν κιολας γιατι απο τις 7-7.30 το πρωι που ξυπνανε δε κοιμουνται καθολου κ ολη μερα τρεχουν πανω κατω.

κ της μπεμπας το προγραμμα το εχω φτιαξει.τρωει τις ιδιες ωρες καθε μερα.τωρα οκ μιση ωρα πανω μιση κατω παιζει αλλα εχει μπει απο τωρα σε σειρα.να ξερετε ολες πως το φαι κανει ολο το προγραμμα.αν το μωρο εχει φαει καλα κ ειναι χορτατο τοτε ρυθμιζονται ολα!κ ο υπνος του και η ηρεμια σας;)

Holy Diver

με προκληση θα γεννησεις φροσακι?χαλαρωσε κοριτσακι μου γιατι ανεβαινει η πιεση?εγω σε ειχα για την πιο χαλαρη απο ολες στο θεμα γεννα.εδω γεννησα ΕΓΩ 3 παιδια χωρις επισκληριδιο κιολας.ποια εγω που δεν αντεχω στον πονο.ειμαι το πιο φοβιτσιαρικο ατομο στον πονο που εχω γνωρισει:rolleyes: να φανταστεις 3 εγκυμοσυνες περασα με εξετασεις αιματος καθε μηνα κ ετρεχε το δακρυ καθε φορα που ηταν να μου παρουν αιμα!για τοσο φοβιτσιαρα στον πονο μιλαμε!ασε που ακομα δεν εχω δει πως μπαινει η βελονα στο χερι!γιαυτο σου λεω αφου γεννησα ΕΓΩ τοτε μπορουν να γεννησουν ολες:rolleyes::tongue:

Holy Diver

φροσω με το καλο κοπελα μου ολα να πανε καλα θα περιμενουμε νεα σου αχ τι ωραια μεχρι το βραδυ θα κρατας το αγγελουδι σας αγκαλια ολα θα πανε καλα!!!! κοριτσια και η ποπι πρεπει να γεννισε δεν εξιγητε αλλιως καποια στιγμη θα εμπαινε!!!! γεννησε η κολλητη μου κοριτσια στισ 7 τωρα το απογευμα βεβαια η κοπελα λιγο ταλαιπωρηθικε ολα ολα καλα!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...