Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το βάρος δεν με νοιάζει. Θα φύγει με τον καιρό (σήμερα θα κάνω μια ζυγομέτρηση να δω πόσα κιλά μπαίνω στο μαιευτήριο). Αλλά τα κόκκαλα;;;;;;; 6-9 μήνες;;;;;;;;;; Θα πεθάνωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! Δηλαδή το μαρτύριο με τα ισχία θα κρατήσει και άλλο;;;;

οχι ρεακι μου δε θα πονας αλλο.αλλα η δομη του σκελετου σου θελει 6 με 9 μηνες για να γινει οπως πριν.γιαυτο και λενε μετα απο φυσικο τοκετο αν θελεις γρηγορα 2ο παιδι να περιμενεις το λιγοτερο 6 μηνες.στην καισαρικη αλλαζουν τα πραγματα.το σωμα κανει πολυ περισσοτερο διαστημα για να επανελθει.περιπου 2 χρονια χρειαζονται.εσυ βεβαια δε το καταλαβαινεις δεν αισθανεσαι πονο και τιποτα.απο οσο ξερω απο γυναικες που κανανε καισαρικη μονο τα ραμματα τις τραβανε οταν αλλαζει ο καιρος.

αλλα εσενα δε σε νοιαζει αυτο γιατι θα πας με φυσιολογικο οποτε ενα 6μηνο-9μηνο.αλλα δε θα σου πονανε τα κοκκαλα.μη φοβασαι

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρεα να ζησετε και να τα χιλιασετε!φροσω παρε τηλ η εστω στειλε ενα σμσ καλε!!αντε που ντρεπεσαι κιολας!τριανμελι μου δε ξερω τι να σου πω για το αιμα.στον υπερηχο ολα οκ?μηπως παιζει τιποτα ορμονικο?δε το εχω ξανακουσει αυτο μονο 5 μερες αιμα.λογικα αφου σου ειπε οτι εχεις μεσα σου αιμα πρεπει αυτο να φυγει γιατι ειναι ''βρωμικο'' δε ξερω αν καθαρισεις οταν σου ερθει περιοδος αλλα θηλαζεις?γιατι αν θηλαζεις μπορει να κανει κ μηνες να σου ερθει

Δημητρα κι εγω δεν καταλαβαινω θα τον παρω αυριο τηλεφωνο να ρωτησω, γιατι θηλαζω και εχω αρχισει και φοβαμαι, τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο ειχα αιμα οχι υπερβολικο αλλα ειχα τωρα που ηρθα σπιτι σχεδος δυο εβδομαδες δεν εχω δει καθολου δεν ξερω εαν παιζει ρολο το οτι γεννησα με καισαρικη?

Ρεα μου να τα χιλιασετε παντα ευτυχισμενοι να ειστε και με το καλο να ερθει και το μωρακι σας.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

τριανμελι μου απο οσο ξερω δε παιζει ρολο για το αιμα αν εχεις κανει καισαρικη η οχι.

ρε κοριτσια η μπεμπα ειναι πολυ λιγουρα:confused: εβγαλα παλι με θηλαστρο να δω ποσο τρωει εχτες.ηπιε απο το δικο μου 140 μλ .τοσα εβγαλα κ τα ηπιε ολα.και 10 λεπτα αργοτερα αρχισε να γκρινιαζει κ να μασουλαει αερα κοπανιστο!της εδωσα και συμπληρωμα κ ηπιε αλλα 40 μλ:shock: ειναι δυνατον?τα ηπιε αυτα 23.30 το βραδυ και μετα ξυπνησε να φαει στις 5.30 το πρωι!θηλασε περιπου 45 λεπτα και ηπιε και αλλα 50 μλ σκονη!και κοιμηθηκε ως τις 10.30 το πρωι:shock: μονο αυτες τις 2 φορες δεινω συπμληρωμα.την υπολοιπη μερα μονο θηλαζει ανα 3 ωρες.

Holy Diver

Διαφημίσεις

μα τρωει κ με μια ορεξη!φτου φτου το λιγουρακι μου!καταπινει κ βογγαει απο ευχαριστηση :tongue: στο τελος οταν την κραταω να ρευτει εχει λαχανιασει κ κανει σαν σκυλακι :tongue: και σχεδον παντα μετα το φαι εχει λοξυγγα

Holy Diver

Μια χαρά είναι Δήμητρα, Δόξα το Θεό που είναι φαγανή και δεν έχεις πρόβλημα! Φρόσσω τι ώρα έχεις γιατρό? Το Τζάνειο εφημερεύει σήμερα, ξέρεις? Μπορεί και να σε κρατήσουν μέσα!! Εγώ κάνω τις τελευταίες μου ετοιμασίες. Όλο και κάτι συμπληρώνω στη τσάντα για το μαιευτήριο και ετοίμασα τα ρούχα του άντρα μου να έχει καθαρά για την δουλειά. Ευτυχώς θα είναι και η μητέρα μου εδώ να κάνει οτι χρειάζετε και να μαγειρεύει ένα φαγητό να τρώνε! έφτιαξα και λίγο τραχανά να φάω και αύριο θα βάλω ενα τελευταίο (ελπίζω:rolleyes:) πληντύριο....Και με αυτόν τον κολόκαιρο, δύσκολα στεγνώνουν τα ρούχα!!

MbGIp1.png

Μια χαρά είναι Δήμητρα, Δόξα το Θεό που είναι φαγανή και δεν έχεις πρόβλημα! Φρόσσω τι ώρα έχεις γιατρό? Το Τζάνειο εφημερεύει σήμερα, ξέρεις? Μπορεί και να σε κρατήσουν μέσα!! Εγώ κάνω τις τελευταίες μου ετοιμασίες. Όλο και κάτι συμπληρώνω στη τσάντα για το μαιευτήριο και ετοίμασα τα ρούχα του άντρα μου να έχει καθαρά για την δουλειά. Ευτυχώς θα είναι και η μητέρα μου εδώ να κάνει οτι χρειάζετε και να μαγειρεύει ένα φαγητό να τρώνε! έφτιαξα και λίγο τραχανά να φάω και αύριο θα βάλω ενα τελευταίο (ελπίζω:rolleyes:) πληντύριο....Και με αυτόν τον κολόκαιρο, δύσκολα στεγνώνουν τα ρούχα!!

θα την παρω τηλ την μαμη να μου πει τι ωρα θαειναι εκει κατα τις 5 λεω να παω ελπιζω να μην με κρατησει με τοσο κοσμο μεσα θα μου ερθει ο θανατος κ εαν εχει κ ξενες δεν σου λεω τιποτα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

θα την παρω τηλ την μαμη να μου πει τι ωρα θαειναι εκει κατα τις 5 λεω να παω ελπιζω να μην με κρατησει με τοσο κοσμο μεσα θα μου ερθει ο θανατος κ εαν εχει κ ξενες δεν σου λεω τιποτα

Αν σε κρατήσει στείλε μου μήνυμα στο wind που το εχω ανοιχτό, να μου πεις τι εγινε! αλλιώς περιμένουμε νεα απο δω!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. kata -1/11 Κοριτσάκι(γέννησε 1/11/10- 3730 γρ-40 εβδ, Αρεταίειο)

7.koullam - 4/11 Kοριτσάκι(γέννησε 03/11/10-3100γρ-39 εβδ& 6μέρες)

8. mikio - 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

2. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

3. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

4. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

5. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

6. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

7. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

8. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

9. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

10. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

11. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

12. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...