Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Ε τότε την αυχενική μην την φοβασε καθόλου.  Αυτά που κοιτάει η αυχενική είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχουν ξεφύγει από τον προεμφυτικο. Αυτό που δεν σου εξασφαλίζει ο προεμφυτικος είναι οι συγγενής ανωμαλίες που δημιουργούνται μετά τις διαιρέσεις Κ αυτά φαίνονται στην β επιπέδου . Οποτε έχε υπομονή έχεις δρόμο ακόμα αλλά να είσαι αισιόδοξη . 

Να σαι καλά κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο εμενα κουκλες, πιστευω οτι απο σημερα και για μια εβδομαδα θα εχουμε καθε μερα και γεννα.

Fire με το καλο να κρατησεις τον πριγκιπα σου αγκαλια αν δεν τον κρατας ήδη.

Ρεα κι εσυ με το καλο κουκλα μου να δεις το Ηλεκτρακι σου.

Thena καλα λεει η ελενη περασμενα ξεχασμενα να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να εισαι ευτυχισμενη του εκανες ενα μεγαλο δωρο το δωρο τι ζωης τι καλυτερο θα μπορουσες να κανεις.

Εγω δεν εχω αιμα καθολου κοριτσια δεν ξερω αν παιζει ρολο που γεννησα με καισαρικη αλλα το αιμα περα απο τις πρωτες 5 μερες εχει εξαφανιστει, ο γιατρος μου ειπε οτι η μητρα μου εχει λιγο αιμα που θα το αποβαλλω αλλα εως τωρα δεν εχω δει τιποτα.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

οντως το ποπακι χαθηκε!εχει καμια το τηλ της?μαλλον γεννησε!

τριανμελι κανονικα περιπου 40 μερες κραταει το αιμα.πολυ παραξενο που ειχες μονο 5:shock: σε εξετασε ο γιατρος με υπερηχο?ψαξτο λιγο!

thena θα κανω κ αυτη τη διαιτα που εγραψες.θα τις δοκιμασω ολες:rolleyes:

αντε κοριτσια οντως αυτη τη βδομαδα πρεπει να εχουμε γεννητουρια!ετοιμαστητε γιατι ολες μαζι γεννατε:P

Holy Diver

οντως το ποπακι χαθηκε!εχει καμια το τηλ της?μαλλον γεννησε!

τριανμελι κανονικα περιπου 40 μερες κραταει το αιμα.πολυ παραξενο που ειχες μονο 5:shock: σε εξετασε ο γιατρος με υπερηχο?ψαξτο λιγο!

thena θα κανω κ αυτη τη διαιτα που εγραψες.θα τις δοκιμασω ολες:rolleyes:

αντε κοριτσια οντως αυτη τη βδομαδα πρεπει να εχουμε γεννητουρια!ετοιμαστητε γιατι ολες μαζι γεννατε:P

κι εμενα μου φαινεται παραξενο, με εξετασε με υπερηχο και μου ειπε οτι υπαρχει αιμα στη μητρα μου θα το αποβαλλω αυτο τη δευτερα, και μεχρι σημερα δεν εχω δει αιμα, να αρχισω να ανησυχω??

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Φρόσσω τι έγινε, πήγες στό νοσοκομείο? Πάρε καλέ την Πόπη, τι ντρέπεσαι? Γ'ιαυτό δεν ανταλλάξατε τηλέφωνα? trianmeli μόνο 5 μέρες αίμα?????? Θέλω και γω!!!!:tongue:

MbGIp1.png

Σήμερα έχουμε με τον αντρούλη μου επέτειο γάμου. 1 χρόνος γάμου, 13 χρόνια σύντροφοι :)

Θα πάμε σε μια κρητική ταβέρνα. Θα σαβουριάσω για τελευταία φορά! Γαμοπίλαφο... Μιαμ μιαμ...:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Σήμερα έχουμε με τον αντρούλη μου επέτειο γάμου. 1 χρόνος γάμου, 13 χρόνια σύντροφοι :)

Θα πάμε σε μια κρητική ταβέρνα. Θα σαβουριάσω για τελευταία φορά! Γαμοπίλαφο... Μιαμ μιαμ...:mrgreen:

Αντε, μπράβο καλά να περάσετε και να είστε ευτυχισμένοι μαζί με το μωράκι σας που αναμενετε να έρθει! όλα καλά να πάνε σήμερα και να μας ενημερώσεις!

MbGIp1.png

Κορίτσια για τους κολικούς έχει δοκιμάσει καμιά το Bowen Colic Treatment;

Και αυτο σαν οδηγίες.

http://www.stomachgasrelief.com/baby-health-natural-remedies-relieve-colic-intestinal-cramps-gas-teething-pain-promote-sleep

Είχε όντως τα αποτελέσματα που δείχνει το βίντεο;;;;

Φαινεται σαν ένα μασάζ που επιδρά σε ειδικά κέντρα και νευρωνες...

Τα παιδάκια μου...

ρεα να ζησετε και να τα χιλιασετε!φροσω παρε τηλ η εστω στειλε ενα σμσ καλε!!αντε που ντρεπεσαι κιολας!τριανμελι μου δε ξερω τι να σου πω για το αιμα.στον υπερηχο ολα οκ?μηπως παιζει τιποτα ορμονικο?δε το εχω ξανακουσει αυτο μονο 5 μερες αιμα.λογικα αφου σου ειπε οτι εχεις μεσα σου αιμα πρεπει αυτο να φυγει γιατι ειναι ''βρωμικο'' δε ξερω αν καθαρισεις οταν σου ερθει περιοδος αλλα θηλαζεις?γιατι αν θηλαζεις μπορει να κανει κ μηνες να σου ερθει

Holy Diver

Κορίτσια για τους κολικούς έχει δοκιμάσει καμιά το Bowen Colic Treatment;

Και αυτο σαν οδηγίες.

http://www.stomachgasrelief.com/baby-health-natural-remedies-relieve-colic-intestinal-cramps-gas-teething-pain-promote-sleep

Είχε όντως τα αποτελέσματα που δείχνει το βίντεο;;;;

Φαινεται σαν ένα μασάζ που επιδρά σε ειδικά κέντρα και νευρωνες...

χαχαχαχααααα θεικο!!!τελειο χαχαχαχα γελασα παρα πολυ :lol::lol::lol:

απο οτι βλεπω στα σχολια προφανως δουλευει!δεν εχει η δικια μου κολικους ακομα αλλα αν κανει θα το δοκιμασω

τελειο τελειο :P:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

σκελετικα το σωμα κανει 6 με 9 μηνες για να επιστρεψουν τα οργανα τα οστα στην αρχικη τους θεση.

Το βάρος δεν με νοιάζει. Θα φύγει με τον καιρό (σήμερα θα κάνω μια ζυγομέτρηση να δω πόσα κιλά μπαίνω στο μαιευτήριο). Αλλά τα κόκκαλα;;;;;;; 6-9 μήνες;;;;;;;;;; Θα πεθάνωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! Δηλαδή το μαρτύριο με τα ισχία θα κρατήσει και άλλο;;;;

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...