Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω η μονη γεννα που θελω να θυμαμαι ειναι του γιου μου που κρατησε 15 λεπτα χαχαχα .ειδικα την τριτη γεννα θελω να την διαγραψω εντελως απο το μυαλο μου:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω η μονη γεννα που θελω να θυμαμαι ειναι του γιου μου που κρατησε 15 λεπτα χαχαχα .ειδικα την τριτη γεννα θελω να την διαγραψω εντελως απο το μυαλο μου:rolleyes:

Αν μπορείς κάν το! Εγώ νομίζω οτι θα σου μείνει αξέχαστη!!!! :cool:

MbGIp1.png

Δήμητρα, που είσαι η πιο έμπειρη δεν μου λες...πόσες μέρες μετά την γέννα κάνει το σώμα για να επιστρέψει στην φυσιολογική του κατάσταση??? Βέβαια σίγουρα είναι αναλογα το σώμα και τον οργανισμό. Αλλά για πες μου εσύ και στα 3 παιδιά σου το ίδιο ήταν? Κορίτσια όσο σκεύτομαι τις 40 μέρες περίοδος με την σερβιέτα εκεί κάτω, μου ανάβουν τα λαμπάκια σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!:evil:

MbGIp1.png

Δήμητρα, που είσαι η πιο έμπειρη δεν μου λες...πόσες μέρες μετά την γέννα κάνει το σώμα για να επιστρέψει στην φυσιολογική του κατάσταση??? Βέβαια σίγουρα είναι αναλογα το σώμα και τον οργανισμό. Αλλά για πες μου εσύ και στα 3 παιδιά σου το ίδιο ήταν? Κορίτσια όσο σκεύτομαι τις 40 μέρες περίοδος με την σερβιέτα εκεί κάτω, μου ανάβουν τα λαμπάκια σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!:evil:

μερες?μηνες! αναλογα κ τα κιλα που πηρες.σκελετικα το σωμα κανει 6 με 9 μηνες για να επιστρεψουν τα οργανα τα οστα στην αρχικη τους θεση.εξωτερικα αν πηρες φυσιολογικο βαρος θελεις περιπου ενα τριμηνο-τετραμηνο.κ εννοειται δε σαβουριαζουμε:tongue: α ναι 40 μερες με αιμα περιπου,εγω ειχα 42 μερες αιμα στο πρωτο.κ 35 στο 2ο.τωρα 16 μερες μετα τη γεννα κ ακομα εχω.δεν ειναι 40 μερες κοκκινο.τι πρωτες 15 ειναι κοκκινο κ μετα αρχιζει κ γινεται καφε.οπως οταν τελειωνει η περιοδος αλλα ειναι σιχαμερο οντως.κ επισης μολις τελειωσει σου ερχεται κ περιοδος μετα απο 20-30 μερες.εκτος αν θηλαζεις οποτε δεν ειναι στανταρ

Holy Diver

:evil: Τίποτα της παριγοριάς δεν διάβασα βρε Δήμητρα! :evil: όλα όσα μου είπες ήταν άστα να πάνε!!!! Ακου μήνες!!!!!! Το καφε που λες οτι έχουμε όπως οταν εχουμε περιοδο μετά απ το αίμα βγάζουμε τόσο πολύ, ίδιο με το αίμα, η πιο λίγο???? Τουλάχιστον ελπίζω να παρηγοριθώ απο αυτο!!:-(

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

εμμμ πιο πολυ:mad: σορρυ ελενακι μου αλλα ετσι ειναι!!ε καλα τι ηθελες να γεννησεις κ μετα απο λιγες μερες να εισαι οπως πριν δε γινεται ρε κοριτσακι μου.κ με καισαρικη ειδικα πιο δυσκολα φευγει η κοιλια.στα λεω οπως ειναι για να μη περιμενεις αλλα κ απογοητευτεις αλλα θα εχεις το μπεμπεκι σου κ δε θα σε νοιαζουν και τοσο αυτα!ολα θα στρωσουν μη στεναχωριεσαι!ολα φτιαχνονται αν το θες!:P

Holy Diver

Να είσαι καλά και να χέρεσαι τα παιδάκια σου! Μου έκανε εντύπωση που είπες οτι απο τις τρείς γέννες θέλεις να θυμάσαι μόνο της κόρης σου και αναρωτιέμαι γιατί....Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, θέλεις να μας περιγράψεις λίγο την συγκεκριμένη γέννα?

εκανα 2 φτ χωρισ επισκληριδιο κ την τριτη γεννα αφου περασα τα τα πάνδεινα κ εφτασα στισ εξωθήσεις το μωρο ειχε σφηνώσει κ δεν έβγαινε έπεφταν κ οι παλμοι κ εφαγα το μαχαίρι ,υπόψη ολεσ τισ φορεσ περνουσαν οι μερεσ κ πηγαινα με προκληση.

η πρωτη γεννα ηταν μεσανυχτα στισ 5 βγηκε με τα χιλια ζορια ,δεν ανεπνεε του κανανε μαλαξεισ κ τον κρατησαν θερμοκοιτίδα ηθελα να πεθανω ενιωθα αρρωστη χωρισ το μωρο το εβλεπα μια φορα την ημερα ,το τριτο με την καισαρική τι να πω πονουσα για παντα νομιζα δεν μπορουσα να τον φροντισω κ νιωθω απαίσια που τον αδίκησα με το να κανω καισαρική παντα σκεφτομε πωσ θα ηταν αν σφιγγόμουν καλυτερα η μήπως εκανα κατι λαθοσ επαθα ψυξη απο το χειρουργείο μου εβαλαν ενδοφλεβια σίδηρο κοιμομουν 1 ωρα την ημερα χωρισ υπερβολη, ολο εκλεγε απο κολικούς, ενώ στη μικρη μπορει να περασα παλι πονουσ αλλα μολισ βγηκε την πηρα αγκαλια κ την εβαλα στο στηθοσ ηταν τοσο ήσυχο μωρο ηταν ολα τελεια .δεν ξερω βρε κοριτσια νομιζα θα το ξεπερασω αλλα παντα με στοιχειώνουν οι γεννεσ κ παντα σκεφτομε αν εκανα ετσι ισωσ δεν θα γινοταν αυτο ,αν εκανα εκεινο αν αν αν αν :( κ αυτη η γραμμη στη κοιλια παντα θα μου τα θυμιζει ολα.

ευχομαι να ειμαι η τελευταια που νιωθει ετσι κ ολεσ να εχετε καλεσ αναμνήσεις γιατι παντα λεω στο τελοσ καθε σκεψεισ οτι 'το αποτελεσμα μετραει':wink:αυτα γιατι ειπα πολλα:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

εκανα 2 φτ χωρισ επισκληριδιο κ την τριτη γεννα αφου περασα τα τα πάνδεινα κ εφτασα στισ εξωθήσεις το μωρο ειχε σφηνώσει κ δεν έβγαινε έπεφταν κ οι παλμοι κ εφαγα το μαχαίρι ,υπόψη ολεσ τισ φορεσ περνουσαν οι μερεσ κ πηγαινα με προκληση.

η πρωτη γεννα ηταν μεσανυχτα στισ 5 βγηκε με τα χιλια ζορια ,δεν ανεπνεε του κανανε μαλαξεισ κ τον κρατησαν θερμοκοιτίδα ηθελα να πεθανω ενιωθα αρρωστη χωρισ το μωρο το εβλεπα μια φορα την ημερα ,το τριτο με την καισαρική τι να πω πονουσα για παντα νομιζα δεν μπορουσα να τον φροντισω κ νιωθω απαίσια που τον αδίκησα με το να κανω καισαρική παντα σκεφτομε πωσ θα ηταν αν σφιγγόμουν καλυτερα η μήπως εκανα κατι λαθοσ επαθα ψυξη απο το χειρουργείο μου εβαλαν ενδοφλεβια σίδηρο κοιμομουν 1 ωρα την ημερα χωρισ υπερβολη, ολο εκλεγε απο κολικούς, ενώ στη μικρη μπορει να περασα παλι πονουσ αλλα μολισ βγηκε την πηρα αγκαλια κ την εβαλα στο στηθοσ ηταν τοσο ήσυχο μωρο ηταν ολα τελεια .δεν ξερω βρε κοριτσια νομιζα θα το ξεπερασω αλλα παντα με στοιχειώνουν οι γεννεσ κ παντα σκεφτομε αν εκανα ετσι ισωσ δεν θα γινοταν αυτο ,αν εκανα εκεινο αν αν αν αν :( κ αυτη η γραμμη στη κοιλια παντα θα μου τα θυμιζει ολα.

ευχομαι να ειμαι η τελευταια που νιωθει ετσι κ ολεσ να εχετε καλεσ αναμνήσεις γιατι παντα λεω στο τελοσ καθε σκεψεισ οτι 'το αποτελεσμα μετραει':wink:αυτα γιατι ειπα πολλα:tongue:

Περασμένα είναι αυτά, τωρα έχεις τα παιδάκια σου κοντά σου και όλα είναι μια χαρά, μην στεναχωριέσαι για τίποτα! Δεν είναι ολες οι γέννες εύκολες....σε μερικές γυναίκες τους φεύγει το μωρό στο δρόμο μέχρι να πάνε στο μαιαυτήριο, όμως δεν είναι πάντα έτσι! Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, σίγουρα έκανες για τα παιδάκια σου οτι καλύτερο μπορούσες!

MbGIp1.png

ειμαι θετικοσ ανθρωποσ κ παντα βρισκω να δικαιολογω τα παντα οτι γινοντε για καποιο λογο ομωσ σε αυτο το θεμα εχω φαει κολλυμα τι να πω δεν το θελω.....

τεσπα αντε κοριτσσακι με εναν πονο εσυ πωσ το φανταζεσε?για ποτε εισαι?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ειμαι θετικοσ ανθρωποσ κ παντα βρισκω να δικαιολογω τα παντα οτι γινοντε για καποιο λογο ομωσ σε αυτο το θεμα εχω φαει κολλυμα τι να πω δεν το θελω.....

τεσπα αντε κοριτσσακι με εναν πονο εσυ πωσ το φανταζεσε?για ποτε εισαι?

Σε ευχαριαστώ πολύ, να είσαι καλά! Την Τετάρτη μπαίνω στο μαιευτήριο και την Πέμπτη γεννάω με καισσαρική. Δεν μπορώ να το φανταστώ...:tongue:

MbGIp1.png

κοριτσια καθε περσι κ καλυτερα :tongue::tongue::tongue:

εβαλα 17 κιλα σε καθε παιδι κ τα εχανα με διαφορετηκουσ ρυθμουσ τωρα στο τριτο δεν αντεξα κ πηρα ετοιμο φαγητο μπασ κ μπω στα ρουχα μου ηθελα αλλα 5 κ δεν επεφταν με τπτ.

αυτη τη διαιτα που πρτηνεισ ειναι για πολλα κιλα αν εχεισ γιατι εχει πολυ φαει,εγω θα ελεγα αυτη http://www.tlife.gr/Article/HEALTHANDFITNESS-diet%20/0-80-5541.html καπωσ ετσι ετρωγα κ τα εχασα τα 3 ,μπικαν τα παντελονια αλλα αλλα η κοιλια απ εξω χιχι τωρα συνεχιζω για τα υπολοιπα με πολυυυυυυυ πεινα:confused:

Εγω εκοψα το θυλασμο τον ιουλιο κ ειχε περασει 2 μηνεσ κ δεν ελεγε να μου ερθει περιοδοσ κ πηρα χαπακια τελικα κ ηρθε τελοι σεπτεμβριου.

εγω τι να πω μεσ το κατακαλοκαιρο με τισ σερβιετεσ στον κ...ο :confused::cool::lol:

ΑΥΤΑ ΚΟΡΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Σε ευχαριαστώ πολύ, να είσαι καλά! Την Τετάρτη μπαίνω στο μαιευτήριο και την Πέμπτη γεννάω με καισσαρική. Δεν μπορώ να το φανταστώ...:tongue:

ΘΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΩ

18/11 :rolleyes: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΚΟ ΠΑΙΔΙ ,ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Κ Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΜΟΥ:tongue: ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...