Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Κοριτσι μου γλυκό προσπάθησε να ηρεμήσεις ότι γίνεται ,γίνεται δεν μπορούμε να ξέρουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από επαρχία Πέμπτη είχα χωριακη θετική αλλά χαμηλη ,μ είπαν να κάνω Σάββατο αλλά εδώ σ εμάς όλα κλειστά, μ είπαν Δευτέρα αλλά αργία εδώ σε μας όλα κλειστά άρα και εγώ πάω Τρίτη, έχω τρελαθεί και εγώ πίστεψε με και έχω τρελάνει αρκετές κοπέλες εφω μέσα 🤣🤣 ,λίγο ακομα έμεινε αν δεν πονάς να πονάς όμως ε να μην αντέχεις τον πόνο δεν γίνεται τίποτα κακό μέσα σου 

Just now, Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Αχχχχ έχε πίστη ότι και να γίνει... φορα ξανά την ζωνουλα και ηρέμησε, εγώ μόλις είδα θετικό την φόρεσα, για να μας προστατεύει τώρα αν δεν πάει καλά δεν θα ξεσπάσω σ αυτό, ηρέμησε, πάνε μια βολτααααααα

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα συνεγκυούλες μου! Επιτέλους κατάλαβα το μωράκι μου!!! :-D:grin::-DΧθες εκεί που καθόμουν ένιωσα δυο "κυματάκια" και μετά ένα μεγαλύτερο. Δεν νομίζω να ήταν εντερικά πάλι γιατί ήταν στη μέση της κοιλιάς. :wink:Ανυπομονώ να τα ξανανιώσω.:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα συνεγκυούλες μου! Επιτέλους κατάλαβα το μωράκι μου!!! :-D:grin::-DΧθες εκεί που καθόμουν ένιωσα δυο "κυματάκια" και μετά ένα μεγαλύτερο. Δεν νομίζω να ήταν εντερικά πάλι γιατί ήταν στη μέση της κοιλιάς. :wink:Ανυπομονώ να τα ξανανιώσω.:cool:

αχ μου φαίνεται θα κλάψω! άντε να παίρνουν και οι άλλες σειρά!

Καλημέρα (πλέον) κορίτσια. Είπα να γράψω κ γω στο τόπικ αυτό μιας και η ΠΗΤ μου είναι 5/11.

Δν ξέρουμε ακόμα φύλο, αλλά θα μάθουμε σήμερα :D:D:D. Βέβαια πιο πολύ χαίρομαι που θα δούμε το ζουζουνέλι μας.

Ξεχνάμε οτιδήποτε αρνητικό κ έχουμε αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά....

Amela κ γω έχει μια βδομάδα που το ένιωσα...τα κυματάκια όπως λες. Κ μπορώ να πω ότι είναι υπερκινητικό. Κυματάκια, φυσαλίδες, φτερουγίσματα, μικρές πατουσοκλωτσιές....Φοβερό συναίσθημα μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι το ζουζούνι....

.png

dev308pr___.png

Ναι, είμαι 18w+4d. Το φύλο το έμαθα στον υπέρυχο στις 16 εβδομάδες. Μας το έδειξε ξεκάθαρα η μπουμπού! Σκέψου ότι το σημαντικό είναι να είναι ένα υγιές μωράκι γιατί είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι δεν θα το αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο! Εσένα είναι το πρώτο σου; Τα έχω μπερδέψει!:confused:

Εγώ έχω αγοράκι. Δεν με χαλάει ότι και να είναι φτάνει να είναι καλά. Φυσικά θα ήθελα και ένα κορίτσι γιατί δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και για τρίτο έτσι για να δω και την διαφορά να έχω και αγόρι και κορίτσι :wink:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες (νέες και παλιές)! :grin:Tatis φυσικά και θα πάνε όλα καλά. Να μας ενημερώσεις όταν γυρίσεις, μη μας ξεχάσεις. Tzina μάλλον αυτό το φουσκωματάκι είναι το κεφαλάκι του.:mrgreen:

Καλή εβδομάδα εγκυούλες! Τι κάνετε? Καλώς ήρθατε tzina 3 και tatis!

Τι ώραια που αρχίσατε κάποιες να νιώθετε τα μωράκια σας! Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα το νιώσω! :rolleyes:

Βρε κορίτσια όταν ο γιατρός σου λεει ποσοστά στο τι φύλο είναι, πιο ποσοστό κρατάς? :confused:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

giati vre tha eisai i teleutaia kego prin mia evdomada to idio anxos eixa poses evdomades eisai einai to proto soy eimai kainouria sti parea k den exo diavasei ayta pou exete steilei kata kairous

Σήμερα μπήκα στην 17η εβδομάδα οπότε έχω καιρό! Και ο γιατρος μου είπε ότι θέλω καμιά βδομάδα και βάλε για να το νιώσω! ελπίζω να μην καθυστερήσει! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλώς ορίσατε βρε κορίτσια!τι ωραία που είναι η μέγάλη παρέα μας! εγώ βρίσκομαι στις 16+3 και μόνο πονάκια έχω που έρχονται και φεύγουν. χθές μάλιστα ενώ έκανα βόλτα στην αυλή 1 από τα τέσσερα σκυλιά μου, πηρε φόρα και πήδηξε πάνω μου για να με καλωσορίσει. τα χρειάστηκα γιατί μάλλον από το τράνταγμα άρχισα να πονάω χαμηλά. ξαπλωσα κανά δύωρο και μετά ήμουν μια χαρά. τι να κάνω με τόσα ζώα που έχω οι κίνδυνοι παραμονεύουν!μου φαίνεται με όλα αυτά τα πονάκια θα κλώστάει το μωρό και χαμπάρι δεν θα πάρω!

Καλησπέρα κορίτσια! Έχει ψάξει καμία για έπιπλα για το δωμάτιο; Εγώ έχω κάνει μια μικρή έρευνα διαδικτυακά και έχω μπερδευτεί με τόσα ωραία δωμάτια που βλέπω!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα (πλέον) κορίτσια. Είπα να γράψω κ γω στο τόπικ αυτό μιας και η ΠΗΤ μου είναι 5/11.

Δν ξέρουμε ακόμα φύλο, αλλά θα μάθουμε σήμερα :D:D:D. Βέβαια πιο πολύ χαίρομαι που θα δούμε το ζουζουνέλι μας.

Ξεχνάμε οτιδήποτε αρνητικό κ έχουμε αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά....

Amela κ γω έχει μια βδομάδα που το ένιωσα...τα κυματάκια όπως λες. Κ μπορώ να πω ότι είναι υπερκινητικό. Κυματάκια, φυσαλίδες, φτερουγίσματα, μικρές πατουσοκλωτσιές....Φοβερό συναίσθημα μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι το ζουζούνι....

:Dκαλώς το κορίτσι!!! συγχαρητήρια για το μωράκι σου! δεν ξέρω αν με θυμάσαι, αλλά το όνομά σου εμένα μου θυμίζει πολλά... περσυ τέτοιες μέρες είχαμε ταυτόχρονα τις προετοιμασίες του γάμου μας... αν θυμάμαι καλά, παντρευτήκαμε με 1 μέρα διαφορά! και τα λέγαμε στο φόρουμ των γάμων (να μην πω το όνομα τώρα). και τόσο καιρό εδώ, έλεγα δε θα βρω καμιά από τα παλιά... είχα μια ελπίδα...

εγώ είμαι στον οκτώβριο του 2010. ελπίζω να μην έκανα και τόσο λάθος και να τα λέμε:D

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...