Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δημητρούλι η μικρή μάλλον παλι πονακια έχει. Από το μεσημέρι κλαίει όπως όταν πεινάει κάποιες φορές θηλαζει αρκετά και κάποιες την παίρνει ο υππος στο 5λεπτό και δεν ξυπνάει με τίποτα. Τη βάζω στο κρεβάτι και σε 20λεπτά παλι κλαίει. Το έκανε και πριν 10 μέρες αλλά μόνο βράδυ τώρα ελπίζω να κοιμηθει το βράδυ

Καλησπερα κουκλες μην αγχωνεστε με τον θηλασμο ολα καλα θα πανε, εγω ειχα πολυ αγχος αν τα καταφερω αν θα εχω γαλα, με το που μου φερανε το μωρο το θηλασα, ειχαν γραψει αποκλειστικος θηλασμος και τον φερνανε καθε 1.5 ωρα, κι απο γαλα δοξα το θεο μια χαρα, αφου να σκεφτει στο μαιευτηριο εβαλα και θηλαστρο για να αποσυμφορηθω.

Κισα κι εμενα τα ιδια κανει μαλλον εχει κολικους και ο δικος μου, ομως τον πιανουνε το βραδυ τη μερα ειναι πιο ησυχος.

Βασιλικη συμφωνω κι εγω μαζι σου ταλαιπωρια η εγκυμοσυνη...

ουπς ξυπνησε φιλια τα λεμε μετα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ο θηλασμος δεν εχει ρολοι.ειναι σα να σου λενε εσενα ''θα φας επι 5 λεπτα κ μετα θα σταματησεις και σε μιση ωρα θα ξαναφας αλλα 5 λεπτα''γινεται??

το μωρο ξερει ποτε να σταματησει.το βαζεις στο στηθος οποτε ζηταει.ΜΟΝΟ ΤΟΥ θα βγαλει το στηθος απο το στομα.το κρατας να ρευτει 10 λεπτα.αν δε ρευτει δε πηραζει.το βαζεις στο αλλο στηθος και συνεχιζει μεχρι να το βγαλει και παλι απο μονο του.ξερουν πολυ καλυτερα απο εμας ποσο θελουν να φανε:P

εντιτ

α και μη ξεχνατε οτι το ''καλο'' γαλα ερχεται μετα απο 3 εως 5 λεπτα θηλασμου.τα πρωτα λεπτα ειναι το απαχο γαλα που δε χορταινει το μωρο

Holy Diver

Για σας μανουλες κ μέλλουσες

Ειμαι μαγιομανουλα 2010 αλλα εκανα παρεμβαση σε σας γιατι εχω κ μια κορακλα γεννημενη 1/11/07 κ μου αναπολω αυτές τις μερες με τη μπουμπου μου.εχω κ έναν μεγαλυτερο βεβαια αλλα από τις τρις γεννες μονο της μπουμπους μου ηταν πολύ ομορφη μονο αυτή θελω να θυμαμαι.

Να χαίρεστε τα αγγελουδακια σας κ οι εγκυμονουσες με έναν πονο ευχομαι(αν κ μεταξύ μας δεν ισχυει)χιχι

Κ πάλι ότι καλυτερο για τα μωρα σασ σε εσας υπομονη υπομονη υπομονη κοιτατε να τα χαρείτε νεογεννητα γιατι θα είναι για παρα πολύ λιγο τοσο λιγο που μονο από φωτογραφίες θα το θυμαστε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

να τα χαιρεσαι τα μωρα σου κοριτσι μου.θα συμφωνησω σε ολα οσα λες.και οντως...εχω ξεχασει πως ηταν τα μεγαλα μου οταν ηταν μωρα.καλα που εχουμε και φωτογραφιες οπως ειπες.και ναι ρε συ κραταει τοσο λιγο αυτη η φαση που λες καλα ποτε μεγαλωσε.σαν χτες ηταν που δε μπορουσε καν να κρατησει το κεφαλακι του κ τωρα περπαταει!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Τα Σαββατοκύριακα σας ψάχνουμε όλες, καλά λέει η xanthi :rolleyes: ... Είναι και η Φρόσσσω αύριο να πάει στον γιατρό να δούμε τι θα της πεί..Θα περιμένει μέχρι την Τετάρτη το μωράκι της, να είμαστε παρέα??? για να δούμε... Γιατί αν γεννήσεις αύριο Φροσσάκι, θα βγείς Τετάρτη η Πέμπτη που θα μπω εγώ την Τετάρτη!!! :evil:

MbGIp1.png

αντε με το καλο ρεακι μου!σου ευχομαι να γεννησεις γρηγορα και οσο το δυνατον ανωδυνα!με ενα υγειεστατο μπεμπακι με φουσκωτα μαγουλα:tongue::tongue::tongue: τιι εγινε τελικα θα πας με προκληση?

Holy Diver

Αύριο βράδυ στις 10:00 μπαίνω στο Μητερα. :rolleyes:

Θεού θέλοντος Δευτέρα μεσημέρι θα έχω αγκαλιά το Ηλεκτράκι μου:-P:-P

Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοο! Μπράβο. όλα καλά εύχομαι να πάνε κοπελιά! Τόσο αργά θα μπείς στις 10?????

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Για σας μανουλες κ μέλλουσες

Ειμαι μαγιομανουλα 2010 αλλα εκανα παρεμβαση σε σας γιατι εχω κ μια κορακλα γεννημενη 1/11/07 κ μου αναπολω αυτές τις μερες με τη μπουμπου μου.εχω κ έναν μεγαλυτερο βεβαια αλλα από τις τρις γεννες μονο της μπουμπους μου ηταν πολύ ομορφη μονο αυτή θελω να θυμαμαι.

Να χαίρεστε τα αγγελουδακια σας κ οι εγκυμονουσες με έναν πονο ευχομαι(αν κ μεταξύ μας δεν ισχυει)χιχι

Κ πάλι ότι καλυτερο για τα μωρα σασ σε εσας υπομονη υπομονη υπομονη κοιτατε να τα χαρείτε νεογεννητα γιατι θα είναι για παρα πολύ λιγο τοσο λιγο που μονο από φωτογραφίες θα το θυμαστε

Να είσαι καλά και να χέρεσαι τα παιδάκια σου! Μου έκανε εντύπωση που είπες οτι απο τις τρείς γέννες θέλεις να θυμάσαι μόνο της κόρης σου και αναρωτιέμαι γιατί....Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, θέλεις να μας περιγράψεις λίγο την συγκεκριμένη γέννα?

MbGIp1.png

χαλαρα δεν βιασζομαι η μαμη θα μας πει εαν μου πει για δευτερα θα τηες πω για τεταρτη να παμε μαζι μην αγχωνεσαι κ θα της πω να μας βαλει στο ιδιο δωματιο

Οκ, βασίζομαι πάνω σου χαχαχαχα κάνε κουμάντο Φρόσσω, παίξε μπάλα κανόνισέτα ολα!!!!!!! οχι ρε συ άμα σου πεί για Δευτέρα μπες κανονικά, μην τρελένεσαι, κάπου θα τα πούμε εκεί! Κάνε οτι σου πεί.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...