Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχαχα δίκιο έχετε συμφωνω επίδομα στη δήμητρα. Ναι δήμητρα την πιάνει το γάλα πήρε τριπλάσιο βάρος λέει ο παιδίατρος κι από την κλινική έφυγε βαρύτερα από ότι γεννήθηκε δεν έχασε δημ πήρε Κιόλας. Αέρια δεν ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΆ αλλά έχει ανησυχία και δείχνει Πεινασμένη. Ξέρω ότι ΧΟΡΤΑΊΝΕΙ όμως γιατί γενικά ειναι ήσυχη Και σταθερή στις ώρες τις.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να της δίνουμε και νυχτερινό μεροκάματο και +75% για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες!!!! Δήμητρα δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μόλις βρήκες δουλειά στο σπίτι! Τώρα οσο αφορά τα ένσημα, κάνε μια αυτασφάλιση!;)

MbGIp1.png

οκ κούκλες. μέχρι 11.30 τράβηξε μετά κοιμήθηκε μόνη της και ξύπνησε μόνο 3 και 6 το πρωί ευτυχώς. Καλημερα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα!

σήμερα σας γράφω απο το κρεβάτι.θα προσπαθήσω να μην πολυσηκωθώ μπας και ηρεμίσουν λίγο οι αιμορροιδες.τουλάχιστον σήμερα δεν είναι χειρότερα απο χθες.κάτι είναι και αυτό...

χριστινάκι μου σας ζηλευω.εγώ με ποιον να πάω για καφε αφού ο τρυποκαρυδούλης μου είναι μακριά?όλη την εβδομάδα είμαι κλεισμένη στο σπίτι και βγαίνω μόνο για γιατρό,αντε και λίγο περπάτημα στα μαγαζιά ή το σουπερμάρκετ.μου την εχει βαρέσει να είμαι μόνη μου με την γιαγιά τόσο καιρό.απο την αλλη εβδομάδα δεν θα είμαι ποτε ξανα μόνη μου!θα έχω την κόρη μου!αχ!

Διαφημίσεις

οκ κούκλες. μέχρι 11.30 τράβηξε μετά κοιμήθηκε μόνη της και ξύπνησε μόνο 3 και 6 το πρωί ευτυχώς. Καλημερα

μια χαρά τα πάτε κισακι!μπορεί να ήταν πονάκια τελικά!αλήθεια δυσκολευτηκες καθόλου με τον θηλασμό ή σου βγήκε εντελώς φυσικά?

Καλημέρα κορίτσια, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε... Μόλις γύρισα σπίτι απο το σούπερ μάρκετ, ψώνησα για την εβδομάδα που θα είμαι στο νοσοκομείο, να υπάρχουν κάποια πράγματα στο σπίτι να τρώει και ο αντρούλης μου, μόλις γυρίζει απο την δουλειά!

MbGIp1.png

καλημερα κοπελες!τι κανετε?η μπεμπα εφαγε χτες στις 12 το βραδυ μετα στις 4.30 το πρωι κ μετα στις 8.30.εγω δεινω κ συμπληρωμα 2 φορες την ημερα ομως για να την πιανει .δεινω το βραδυ μονο στις 12 περιπου που τρωει κ μετα ταξημερωματα στις 4-5 που ξανατρωει.πρεπει να κοιμαμαι κ λιγο ρε παιδια.αμα δε κοιμαμαι καλα δε θα μπορω να κοιταξω και 3 παιδια.ουφ...τουλαχιστον μειωσα το συμπληρωμα.απο κει που επεινε σχεδον σε καθε γευμα πινει τωρα μονο σε 2.θηλαζει μιση ωρα με 45 λεπτα περιπου και μετα πινει κ 50 γρ συμπληρωμα.εχω τραβηξει με θηλαστρο μερικες φορες να δω ποσο πινει .πινει 130 γρ:shock: ειναι φαγανη η φουσκα μου!

κισακι μια χαρα τα πατε με το θηλασμο.εγω στο πρωτο παιδι ειχα τεραστιο προβλημα.φυσικα δεν ηξερα την τυφλα μου.νομιζα οτι για να θηλασω πρεπει πρωτα το βυζι να γινει σαν μπαλονι.αυτο ειναι συνταγη για αποθηλασμο.και ασε που αν περιμενεις να πριστει πολυ το βυζι τοτε το μωρο πινει το λαιτ γαλα .δηλαδη χωρις λιπαρα και δε παιρνει βαρος κ κλαιει κ συνεχεια γιατι δε χορταινει.γιαυτο 2.5 μηνες ειχε φρικαρει η ραφαελα και εμεις μαζι.εκλαιγε 20 ωρες το 24ωρο.μερικες φορες εκλαιγε και 24 ωρες:confused::confused: ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ

Holy Diver

κούκλες εγώ την έβαλα στήθος με το που μου την έφεραν. Έπιασε και πιπιλίζε. Τη δεύτερη μέρα το μεσημέρι είχα γάλα και μου την έφεραν και βράδυ. Έγραψαν στο κουνακι τις θηλασμός όταν κλαίει. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου!αλλά μην ξεχάσετε την πούρελαν κρέμα μετά από κάθε θηλασμό θα σας πληγώσει τις θηλές. Βασιλική πο μου ελαφριά φαγητα κι αν θες για τουαλέτα υποθέτο γλυκερίοισ η μικροκλυσμα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

την πρώτη μέρα τη βάζετε κάθε φορά που το φέρνουν από 3 λεπτά σε κάθε στήθος. Τη δεύτερη από 6. Την τρίτη 10 και μετά 20.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. kata -1/11 Κοριτσάκι(γέννησε 1/11/10- 3730 γρ-40 εβδ, Αρεταίειο)

7.koullam - 4/11 Kοριτσάκι(γέννησε 03/11/10-3100γρ-39 εβδ& 6μέρες)

8. mikio - 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

2. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

3. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

4. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

5. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

6. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

7. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

8. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

9. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

10. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

11. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

12. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Kalimera koroues! Teleiwsa me to giatro! Mou evale kai xeri kai twra ponaw! To mwro einai psila

kai mallon den exei skopo na katevei! Suspaseis den exw katholou! An den spasoun ta nera tha gennisw

to allo savvato!

Μια χαρά είσαι για το άλλο Σάββατο! Άντε με το καλό, μια βδομαδούλα σου έμεινε και εσένα! Σαββατογεννημένο το μικράκι σου ε?

MbGIp1.png

kalimera koritsia ontws autoi oi ponoi stis kleidwseis ponaei poli kai ego sernomai apo xthes xekinise auto to pragma pio entona.....oi ponoi periodou synexizontai kai oi syspaseis tin deutera exw giatro gia na doume..... ax koritsia egw anxonomai me ton thilasmo thelw na ta kataferw stin arxi einai dyskola alla makari na ta kataferw!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...