Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και υστερα σου λένε η ωραιότερη περίοδος της γυναίκας είναι η εγκυμοσύνη!!!μλκιες!να μου πείς η μητρότητα να πώ εντάξει,αλλά η εγκυμοσύνη και ο τοκετός με τόσα δυσάρεστα συμπτώματα δεν μπορώ να το δεχτώ.δεν θέλω να είμαι αχάριστη και ξέρω πόσο βασανίζονται άλλες γυναίκες να αποκτήσουν ενα παιδί αλλά όταν έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα σου φταίνε όλα και όλοι!τα νεύρα μου!αύριο έλεγα να πάω μια βόλτα να ξεσκάσω λίγο, να πιώ ένα καφεδάκι(σημειώστε ότι έχω να πάω για καφέ από τον μαΐο)και τώρα θα περάσω το σ/κ ξάπλα στο κρεβάτι μπας και αποσυμφοριθούν λίγο...:(

ΒΑΣΙΛΙΚΗ συμφωνω σε ολα...θεωρω πολυ κουραστικη την εγκυμοσυνη:mad::mad::mad:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δημητρούλι η μικρή μάλλον παλι πονακια έχει. Από το μεσημέρι κλαίει όπως όταν πεινάει κάποιες φορές θηλαζει αρκετά και κάποιες την παίρνει ο υππος στο 5λεπτό και δεν ξυπνάει με τίποτα. Τη βάζω στο κρεβάτι και σε 20λεπτά παλι κλαίει. Το έκανε και πριν 10 μέρες αλλά μόνο βράδυ τώρα ελπίζω να κοιμηθει το βράδυ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δημητρούλι η μικρή μάλλον παλι πονακια έχει. Από το μεσημέρι κλαίει όπως όταν πεινάει κάποιες φορές θηλαζει αρκετά και κάποιες την παίρνει ο υππος στο 5λεπτό και δεν ξυπνάει με τίποτα. Τη βάζω στο κρεβάτι και σε 20λεπτά παλι κλαίει. Το έκανε και πριν 10 μέρες αλλά μόνο βράδυ τώρα ελπίζω να κοιμηθει το βράδυ

κισακι καθε ποτε το κανει αυτο?πχ θηλαζεις τρωει κανονικα κ μιση ωρα μετα ας πουμε κλαιει κ θελει στηθος?

τα μωρα οταν εχουν κολικους κανουν σα να πεινανε.δηλαδη ψαχνουν απεγνωσμενα να πιπιλισουν κατι.μαζευουν τα ποδια κ τα τεντωνουν αποτομα.κλαινε αποτομα εκει που ηταν ησυχα και κλαινε απαρηγορητα κοκκινιζοντας.εφαγες κατι παραξενο?ελαττωσε και τα γαλακτοκομικα αν δε το εχεις κανει.και σκεψου αν εφαγες κατι διαφορετικο.την ωρα που κλαιει ετσι ,κρατησε την μπρουμυτα στα γονατα σου και χαιδεψε της την πλατη

Holy Diver

κλαίει σα να πεινάει. Ηρεμεί στο στήθος η αγκαλιά. Γαλακτοκομικά δεν τρώω ιδιαίτερα. 'Δε μαζεύει πολύ τα πόδια ιδιαίτερα-τρώει κάνει καλά και την παίρνει ο ύπνος στο στήθος

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

προσπαθησε οταν τρωει να πιανει καλα το στηθος ωστε να μη καταπινει κ αερα .παντως αν εισαι εσυ ηρεμη(ξερω ποσο δυσκολο ειναι) θα ηρεμει πιο ευκολα και το νινι.δοκιμασε να την ταιζεις σε ορθια σταση(το μωρο να ειναι πιο ορθιο παρα ξαπλωτο)

Holy Diver

εγω σημερα εχω πονους απο κατω στις κλειδωσεις μου οπως οταν κανουμε ανοιγματα στην γυμναστικη κ πιανομαστε με το ζορι μπορω κ σηκωνομαι απο την καρεκλα

Ανοίγει η λεκάνη Φρόσσω. Ξέρεις πόσες μέρες το έχω αυτό το πράγμα? Την νύχτα ούτε μπορώ να σηκωθώ απο το κρεβάτι και ακόμα όταν είμαι ξαπλωμένη δεν μπορώ ούτε καν συρτά να τα πάω τα πόδια μου! Πόνο στις κλειδώσεις γύρω-γύρω σε όλο το σώμα και πιο πάνω!

και υστερα σου λένε η ωραιότερη περίοδος της γυναίκας είναι η εγκυμοσύνη!!!μλκιες!να μου πείς η μητρότητα να πώ εντάξει,αλλά η εγκυμοσύνη και ο τοκετός με τόσα δυσάρεστα συμπτώματα δεν μπορώ να το δεχτώ.δεν θέλω να είμαι αχάριστη και ξέρω πόσο βασανίζονται άλλες γυναίκες να αποκτήσουν ενα παιδί αλλά όταν έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα σου φταίνε όλα και όλοι!τα νεύρα μου!αύριο έλεγα να πάω μια βόλτα να ξεσκάσω λίγο, να πιώ ένα καφεδάκι(σημειώστε ότι έχω να πάω για καφέ από τον μαΐο)και τώρα θα περάσω το σ/κ ξάπλα στο κρεβάτι μπας και αποσυμφοριθούν λίγο...:(

Συμφωνώ και εγώ Βασιλικούλα μαζί σου....μια ταλαιπωρία είναι αυτό το πράγμα...Εντάξει έχει και τα καλά της, αλλά πιά είναι αυτά? όταν πας στον γιατρό και βλέπεις το μωράκι σου, όταν το αισθάνεσαι να κουνιέτε μέσα στην κοιλιά σου, όταν μαθαίνεις το φύλλο το μωρού, αυτά!! Σε τόσους γιατρούς που έχουμε τρέξει όλες μας, δεν θα τρεξουμε σε όλη την ζωή μας!!!!

MbGIp1.png

ήρεμη είμαι υπερβολικά. Αρκετές φορές την ταιζω όρθια με βολεύει. Θα το κάνω. Γελάει το πουλάκι μου. Να σαι καλά ρε συ.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

οι κολικοι ειναι συνηθισμενοι.απο οτι καταλαβα δε τους περναει βαρια.οποτε καλα τα πατε.τα κακα της ειναι οκ?ποσες φορες το 24ωροκανει?κ τι χρωμα(σορρυ κοπελες αλλα εγω δεν αηδιαζω πλεον με τετοια χαχαχα)

Holy Diver

τα κάνει σχεδόν σε κάθε στήθος. Δηλ 2φορές το γεύμα ...τουλάχΙΣΤΟΝ. Μουσταρδι με κόκκους....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι τοτε.κανει τοσες φορες κακα καλε?φτου φτου μια χαρα τρωει!

μπραβο ρε κισακι πολυ καλα τα πας για πρωτομανουλα:P τωρα λιγο η κοιλιτσα του μπορει να ποναει αλλα πρεπει να ποναει λιγο αλλιως θα εκλαιγε πολλες ωρες και ασταματητα θα ειχε κ αερια κ πριτσακια

Holy Diver

Egw lew na min parw kan paidiatro! Molis leme kati stin maia Dimitra mas dinei amesws ta fwta tis! ;)

Siga re Dimitra ti na mas enoxlisei! Gia mwra milame! Exoume oles na doume skato... :P

χαχαχαχα μη μασατε οτι αποριες εχετε εδω ειμαι η εμπειρη μαια χαχαχααχαχ:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...