Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κορίτσια μου έρχεται να βάλω τα κλάματα...δεν αντέχω άλλο.έχει 3 μέρες τώρα που ερεθίστηκαν οι αιμορροιδες μου.βάζω υπόθετο και κρέμα και αντι να βελτιωθεί η κατάσταση χειροτερεύει.δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα ξαπλωμένη,δεν ξέρω τι να κάνω πια!σκέφτομαι τι θα γίνει στην γέννα με τόσο σφίξιμο....κλαψ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχ:lol: ισως εχει κατεβει το μωρο σου και ειναι ετοιμο να ξεμυτησει γιαυτο νιωθεις σα να θες να πας τουαλερα(οταν λες για τουαλετα εννοεις για χοντρο ε?:tongue:)σκαλες σκαλες!:P

Ναι το πετυχες! ;) Αλλά δεν νομίζω να έχει κατέβει.Πριν λίγο ένιωσα το πόδι αρκετά ψηλά.Ελπίζω ο γιατρός να κάνει καλό πασπάτεμα αύριο. :tongue:

ρε κορίτσια μου έρχεται να βάλω τα κλάματα...δεν αντέχω άλλο.έχει 3 μέρες τώρα που ερεθίστηκαν οι αιμορροιδες μου.βάζω υπόθετο και κρέμα και αντι να βελτιωθεί η κατάσταση χειροτερεύει.δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα ξαπλωμένη,δεν ξέρω τι να κάνω πια!σκέφτομαι τι θα γίνει στην γέννα με τόσο σφίξιμο....κλαψ!

Βασιλική έχω ακούσει ότι το λαδάκι (ελαιόλαδο) κάνει καλό στις αιμορροιδες. Αν σε παρηγορεί έχω βήχα,τρελή πιεση για τουαλετα και τάση για εμετό. Απο αυτο βλέπω σε λίγο να ανακουφίζομαι γιατί κρατιέμαι ώρα.Ελπίζω να μην καταλήξω με γαστρεντερίτιδα στο τελος.Με φοβιζουν τα συμπτώματα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

η ραφαελα βρηκε κολπο για να μη παει για υπνο:cool: απο χτες αρχισε.ερχεται χτες βραδυ και καλα διπλωμενη στα 2 οτι της ποναει η κοιλια:rolleyes: της δεινω τσαι κ ξαναπαει για υπνο.5 λεπτα αρογτερα ξανα μανα τα ιδια.ταχα μου ταχα μου ποναει η κοιλια.της λεω να παει για κακα.τελικα κανει κακα και παει για υπνο.ολα οκ.σημερα που λετε ενω ηταν μια χαρα κ χοροπηδαγε και επαιζε κ τραγουδουσε μολις την εβαλα για υπνο εντελως ξαφνηκα πονεσε η κοιλια της:rolleyes: ερχεται στην κουζινα και παλι διπλωμενη στα 2 κρατωντας την κοιλια της.δε προλαβε να πει κουβεντα .''παλι η κοιλια??'' της λεω καπως αποτομα.μου κανει νοημα με το κεφαλι οτι ''ναι'' ε τα πηρα και φορτωσα.''δεν εχει ουτε κοιλιες ουτε τιποτα.στο κρεβατι ΤΩΡΑ:twisted::twisted::twisted:'' σαν σφαιρα εφυγε.

περιμενω εγω οληηη μερα να ηρεμησω...δε κοιμουνται καν το μεσημερι και το βραδυ που λεω να χαλαρωσω λιγο και εχω κ την μπεμπα με τα ωραρια φαγητου(βυζι-μπιμπερο) εχω και το καινουριο κολπο της ραφαελας τωρα!κοιλια!δε καταλαβε καλα!!!:evil::twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια και κυρίως Φρόσσω, για χαλάρωσε λίγο με τα γλυκά κοπέλα μου γιατί σε λίγο δεν θα χωράμε ούτε απο την πόρτα να περάσουμε! Έχουμε σκληρό αγώνα μετά!!!!!!!!!!! fire με το καλό κορίτσι μου, μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε! Ελπίζω να μας ενημερώσεις! Δήμητρα, η κόρη σου θέλει να σου κάνει παρέα στα ξενύχτιασου ε?

MbGIp1.png

μα δε ξενυχταω κιολας να πεις οτι θελει να κανουμε κ παρεα:lol: σημερα πηρε τον τιτλο της μεγαλυτερης γλωσσους .40 παιδια ειναι στο σχολειο της απο 4 εως 7 ετων.στον κατω οροφο ειναι αλλα 30 περιπου απο 2 εως 4.

ε ναι λοιπον οι δασκαλες ειπαν οτι ειναι το πιο ομιλιτικο παιδι.δεν αφηνει κουβεντα να ξεφυγει.μεσα σε ολα.παρλαρει ασταματητα λενε καθε δευτερολεπτο:rolleyes: τα εχουνε παιξει.κ οντως ειναι πολυ ενοχλητικο καποιες φορες.θες να ηρεμισεις ρε παιδι μου να χαλαρωσεις.ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ!ακομα κ οταν παει για υπνο ΜΙΛΑΕΙ μεχρι να κοιμηθει!ειναι δυνατον?απορω που εμοιασε.γιατι εγω δεν ειμαι γλωσσου:rolleyes:

Holy Diver

00020473.gif00020473.gif00020473.gif

Κοριτσάκια και κυρίως Φρόσσω, για χαλάρωσε λίγο με τα γλυκά κοπέλα μου γιατί σε λίγο δεν θα χωράμε ούτε απο την πόρτα να περάσουμε! Έχουμε σκληρό αγώνα μετά!!!!!!!!!!! fire με το καλό κορίτσι μου, μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε! Ελπίζω να μας ενημερώσεις! Δήμητρα, η κόρη σου θέλει να σου κάνει παρέα στα ξενύχτιασου ε?

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

και υστερα σου λένε η ωραιότερη περίοδος της γυναίκας είναι η εγκυμοσύνη!!!μλκιες!να μου πείς η μητρότητα να πώ εντάξει,αλλά η εγκυμοσύνη και ο τοκετός με τόσα δυσάρεστα συμπτώματα δεν μπορώ να το δεχτώ.δεν θέλω να είμαι αχάριστη και ξέρω πόσο βασανίζονται άλλες γυναίκες να αποκτήσουν ενα παιδί αλλά όταν έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα σου φταίνε όλα και όλοι!τα νεύρα μου!αύριο έλεγα να πάω μια βόλτα να ξεσκάσω λίγο, να πιώ ένα καφεδάκι(σημειώστε ότι έχω να πάω για καφέ από τον μαΐο)και τώρα θα περάσω το σ/κ ξάπλα στο κρεβάτι μπας και αποσυμφοριθούν λίγο...:(

οχι βρε κοριτσια μπορω να πω οτι ειναι μια ομορφη εγκυμοσυνη δεν ειχα ποτε αναγουλες κ διαφορα αλλα μονο υπνηλια κ μια δυο φορες την εβδομαδα καουρες κ αμα καθομουν πολυ ωρα πρηζοταν το ποδι κατα αλλα ολα μια χαρα κ μαλιστα τωρα στο τελος εχω τρελλαθει στον υπνο ειδικα αυτην την εβ δομαδα μιλαμε για πολυ υπνο

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...