Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

από οτι βλέπω σήμερα είναι η ΠΗΤ της fire!βέβαια αν κρίνουμε από τις μέρες που έχουμε να μάθουμε νέα της μάλλον το έκανε το θαυμα του ο μικρούλης της και βγήκε νωρίτερα!

μετά είναι η σειρά της ρέας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δημητρουλα μου αυτο λενε ολοι οτι ειναι κορακλα επειδη αργει το μωρο να ερθει.

ο αντρας μου ξερει εχει ρωτησει το γιατρο αλλα τον εχω ορκισει να μην μιλησει σε κανεναν

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

καλησπερα κουλες!ολεςσ καλα διαβαζω...εβγαλα χτες βραδυ τη μικρη βολτα ειχε γλυκια βραδια και στην εγκυμοσυνη λογω διαβητη δε με εβαζαν σε ενα ζαχαροπλαστειο αλλα μουεταξαν τουρτα οταν γεννησω και πηγα χρες μου εκαναν τουρτα με φραουλα σοοκολατα και φλωρεντινες κολασηηηηηηηηηηηη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Βασιλική η fire είχε μπεί στο καφέ πριν 2 μέρες και είπε οτι δεν γέννησε, απλά οι διπλανοί που χτίζουν πολυκατοικία της έκοψαν τα καλώδια του οτε. Κορίτσια αυτές οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε με τίποτα όμως!!!! Μπράβο κισάκι καλοφάγωτη η τουρτίτσα! Φρόσσω νομίζω οτι δεν έχει σημασία αν αργεί η οχι για να καταλάβεις αν είναι αγόρι η κορίτσι γιατί η φιλενάδα μου έκανε αγόρι και γέννησε 40 εβδομάδων και 2 ημερών! Αυτά είναι σχετικά!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

από οτι βλέπω σήμερα είναι η ΠΗΤ της fire!βέβαια αν κρίνουμε από τις μέρες που έχουμε να μάθουμε νέα της μάλλον το έκανε το θαυμα του ο μικρούλης της και βγήκε νωρίτερα!

μετά είναι η σειρά της ρέας!

Με την Κικίτσα τι θα κάνουμε? Θα την αφήσουμε εκεί κάτω? Δεν νομίζω να ενημερωθούμε ποτέ γιατί έχει να μπεί πολλούς μήνες στο καφέ!:confused:

MbGIp1.png

καλησπερα κουλες!ολεςσ καλα διαβαζω...εβγαλα χτες βραδυ τη μικρη βολτα ειχε γλυκια βραδια και στην εγκυμοσυνη λογω διαβητη δε με εβαζαν σε ενα ζαχαροπλαστειο αλλα μουεταξαν τουρτα οταν γεννησω και πηγα χρες μου εκαναν τουρτα με φραουλα σοοκολατα και φλωρεντινες κολασηηηηηηηηηηηη

μπραβο ρε κισακι αντε σου αξιζε η τουρτα με τοση λιγουρα που περασες!πηγατε βολτιτσα ε?κ εμεις ειχαμε παει τη δευτερα και θα παμε παλι μεθαυριο.εδω τα βγαζουν αμεσως εξω δε περιμενουν να σαραντησουν και τετοια.απλα αποφευγεις να εισαι πολυ ωρα σε κλειστους χωρους.

Holy Diver

koritsia twra tin deutera tha paw ston giatro tha eimai 38 ebdomadwn mou eipe meta tis 38 tha me balei mallon autos mesa twra den xerw tha zugisei to mwro kai ta tha mou pei eipe ti tha kanoume mporei na me afisei kai allo an einai mikro den xerw ti na pw.....meta apo posa kila kai kala einai megalo????ego gennithika 3800 kai o aderfos mou 4180 fusiologika.....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

δημητρουλα μου αυτο λενε ολοι οτι ειναι κορακλα επειδη αργει το μωρο να ερθει.

ο αντρας μου ξερει εχει ρωτησει το γιατρο αλλα τον εχω ορκισει να μην μιλησει σε κανεναν

χαζομαρα αυτο που λενε.επειδη δηλαδη αργει ειναι κοριτσι.γενικα χαζομαρες αυτα με τις στρογγυλες κοιλιες οτι ειναι κοριτσι κ οι μακρουλες αγορια και τετοιες βλακειες!εγω λεω οτι εχεις κοριτσι αλλα δε ξερω ακριβως το λογο.απλα ετσι οπως σε βλεπω μου ρχεται το κοριτσι πρωτο στο μυαλο:tongue:

Holy Diver

koritsia twra tin deutera tha paw ston giatro tha eimai 38 ebdomadwn mou eipe meta tis 38 tha me balei mallon autos mesa twra den xerw tha zugisei to mwro kai ta tha mou pei eipe ti tha kanoume mporei na me afisei kai allo an einai mikro den xerw ti na pw.....meta apo posa kila kai kala einai megalo????ego gennithika 3800 kai o aderfos mou 4180 fusiologika.....

μετα απο 3500 θεωρειται ''μεγαλο'' το μωρο αλλα κ η μπεμπα μου βγηκε 3800 κ 53 εκ.και η αδερφη της μανας μου εκανε 4 παιδια φυσιολογικα και τα 4 βγηκαν απο 4 κιλα κ πανω.το πιο μικρο ηταν 4200 και 54 εκ και το πιο μεγαλο 4970 και 58 εκ :shock: μου τα ελεγε προχτες στο τηλ που με πηρε να μου ευχηθει. πιστευω πως ειναι δικιολογιες του γιατρου οταν λεει οτι πρεπει να κανεις καισαρικη γιατι το μωρο ειναι μεγαλο η οτι πρεπει να πας με προκληση.μονο κ μονο γιατι βαριεται να περιμενει να γεννησει η αλλη και σου λεει με καισαρικη τακα τακα σε 10 λεπτα θα την εχω ξεπεταξει.η εστω με προκληση σε 2 ωριτσες το πολυ θα εχουμε τελειωσει.

Holy Diver

Eδω ειμαι κοριτσια, απλα εχω παρει τους δρομους γιατι στη θεσσαλονικη εχουμε καλοκαιρι!!!

Με κοντομανικο θα τον βγαλω τον παιδαρα μου απ το μαιευτηριο..

Ολα καλα, αυριο το βραδυ μπαινω γιατι οπως σας ειπα ο μπεμπης μαλλον καλοπερναει και δεν θελει να βγει

Ελενη νομιζω οτι οταν βλεπουμε ροζ βλεννη ή αιμα τηλεφ αμεσως το γιατρο γιατι ειναι σημαδια εναρξης τοκετου

Τουλαχιστον εμενα αυτες ηταν οι τελευταιες οδηγιες που μου δωσε ο γιατρος

Μηπως να του κανεις ενα τηλεφ??

Κοριτσια φοβαμαι πολυ,αληθεια τρεμω

Δεν εχω νοσηλευτει ποτε και για κανενα λογο, δεν εχω κανει ουτε καν ενα μικρο ραμμα στη ζωη μου

Με ποναει το στομαχι απ το φοβο αλλα τι να κανω πρεπει να το αντιμετωπισω

ηρεμα κοριτσακι μου.ολα θα τελειωσουν γρηγορα.σε 2 ωρες θα το εχεις ξεπεταξει το μπεμπε!!!με το καλο σου ευχομαι και να εχεις ευκολη γεννα!δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο νομιζεις.θα το δεις:D

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...