Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xanthi και εγώ νιώθω το μωρό υπερβολικά χαμηλά. Δεν μπορώ να περπατήσω καλά-καλά, με πονάει που με πιέζει εκεί κάτω στα κόκαλα! Φρόσσω αυτό είπα και εγώ, άντε να δούμε λίγο χειμώνα, λίγο βροχή και κρύο, τι στο καλό, κοντεύουν τα Χριστούγεννα!!! trianmeli υπομονή κάνε, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, αν και είναι πραγματικά δύσκολο με τόσες λίγες ώρες ύπνου!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κάνουν τα κορίτσια μου?όλες καλά?

ξανθη μου εγώ παρέδωσα τα όπλα.ευτυχώς ήρθε μια κοπέλα για καμια 10ριά μέρες δοκιμαστικά,για να καθαρίζει και να προσέχει την γιαγιά και τώρα κάνει τα παράθυρα της κουζίνας.εγώ ασχολούμαι με την μαγειρική.σήμερα έχω ειδική παραγγελία για σαλιγγάρια!κάνω και ένα πιλαφάκι με πλιγούρι όλα τα λεφτά!

εμάς η ζέστη καλά κρατεί.χθές στο μάθημα πήγα με αμάνικο και έσκασα!ευτυχώς είχα και την βεντάλια μαζί μου αλλιώς δεν την πάλευα!

Διαφημίσεις

δεν σας είπα!σήμερα το πρωΐ είδα την κόρη μου στο ονειρό μου για πρώτη φορά!ήταν ένα μικροσκοπικό πλασματάκι.είχε μια πρησμένη κοιλίτσα,μεγάλα καστανά μάτια(από μένα τα πήρε γιατί ο μπαμπάς έχει πράσινα)και ίσια καστανά μαλάκια(κι αυτό από μένα γιατί ο μπαμπάς είναι καστανόξανθος)χι!χι!

την κράταγε ένας ξαδελφός μου και ήταν τυλιγμένη σε ένα μαύρο ύφασμα,την πήρα λοιπόν και την ξετύλιξα και ήταν γυμνή και μετά λέω καλά πώς θα τη θηλάσω δεν θα κρυώσει???στο τέλος δε, προσπάθούσα να της φορέσω την πάνα της και τελικά ξύπνησα!τι ανησυχίες έχω και εγώ πρωΐ-πρωΐ.

ελενη σου ειπα το ροζ που ειδες ειναι μερος της βλεννας που κλεινει τον τραχηλο,κ η κατ ειπε οτι ειδε σκετη βλεννα.μετα την αποβολη της βλενας η την ενδειξη αιματος ο τοκετος ειναι πολυ κοντα

βασιλικη δε ξερω γιατι ολες οι εγκυες βλεπουν τα μωρα τους στον υπνο.κ εγω τα ειχα αυτο κ συνηθως ηταν κακα ονειρα.μαλλον απο το φοβο μου:rolleyes:

Holy Diver

Βρε Δήμητρα, εγώ πάλι γιατί δεν το βλέπω να γεννάω πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία? Δηλαδή την Πέμπτη στις 18? Έτσι όπως το βλέπω δηλαδή γιατί ούτε εγώ έχω άλλα συμπτώματα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μη κοιτατε τα συμπτωματα.αφου σας το ειπα κ αλλη φορα.στο πρωτο παιδι δεν ειχα ουτε βλενα ουτε πονακια ουτε τραβηγματακια ουτε ΤΙΠΟΤΑ.ημουν μια χαρα!ουτε μια τοση μικρη συσπασουλα!και ξαφνηκα μου σπασανε τα νερα και 10 λεπτα αργοτερα αρχισανε οι πονοι ανα 1-2 λεπτα:shock::shock:

Holy Diver

βασιλικη δε ξερω γιατι ολες οι εγκυες βλεπουν τα μωρα τους στον υπνο.κ εγω τα ειχα αυτο κ συνηθως ηταν κακα ονειρα.μαλλον απο το φοβο μου:rolleyes:

είναι πολύ συνηθισμένο λόγω της αγωνίας και του άγνωστου .δεν μπορώ να πώ οτι ήταν κακό όνειρο γιατί ακόμα και το μαυρο ύφασμα που ήταν τυλιγμένη ήταν κάτι σαν ένα sling που ήθελα να ράψω και μάλλον για αυτό το έιχα συνδέσει έτσι στο μυαλό μου!πάντως το χάρηκα πολύ γιατί μέχρι τώρα νόμιζα ότι είμαι η πιο αναίσθητη μανα, που δεν το είχα δει στον ύπνο μου όπως όλες.μέχρι και ο μπαμπάς της τη είχε δει και εγώ τίποτα η γαιδούρα!

κοριτσια μη κοιτατε τα συμπτωματα.αφου σας το ειπα κ αλλη φορα.στο πρωτο παιδι δεν ειχα ουτε βλενα ουτε πονακια ουτε τραβηγματακια ουτε ΤΙΠΟΤΑ.ημουν μια χαρα!ουτε μια τοση μικρη συσπασουλα!και ξαφνηκα μου σπασανε τα νερα και 10 λεπτα αργοτερα αρχισανε οι πονοι ανα 1-2 λεπτα:shock::shock:

αυτό ακριβώς μου είπε και μια θεία μου οτι ''η γέννα είναι σαν την αστραπή'' δεν ξέρεις ούτε το πότε ούτε το που ούτε σε προειδοποιεί για την ακριβή ώρα!

είναι πολύ συνηθισμένο λόγω της αγωνίας και του άγνωστου .δεν μπορώ να πώ οτι ήταν κακό όνειρο γιατί ακόμα και το μαυρο ύφασμα που ήταν τυλιγμένη ήταν κάτι σαν ένα sling που ήθελα να ράψω και μάλλον για αυτό το έιχα συνδέσει έτσι στο μυαλό μου!πάντως το χάρηκα πολύ γιατί μέχρι τώρα νόμιζα ότι είμαι η πιο αναίσθητη μανα, που δεν το είχα δει στον ύπνο μου όπως όλες.μέχρι και ο μπαμπάς της τη είχε δει και εγώ τίποτα η γαιδούρα!

:lol::lol: ο αντρας μου την ημερα που ''πιασαμε'' την μπεμπα με το που τελειωσε η πραξη γυρναει και μου λεει ''ωραια...την επιασα την κορη'':shock::shock: ηταν τοσο υπουλος που ενω καθε φορα που τελειωνε το καταλαβαινα αυτη τη φορα δε ξερω τι στο καλο ειχε κανει.ημουν και μολις ειχα ξυπνησει εγω και ημουν καπως στον κοσμο μου:tongue: πεταχτηκα ετρεξα στο μπανιο τι κατουριμα τι πλυσημο με καυτο νερο(το κατατσιρωσα το εργαλειο μου:tongue:) αλλα ελα που το βραδυ ειχα ωορηξια:rolleyes: και πρωτη φορα πονεσα τοσο πολυ σε ωορηξια.μετα την πρωτη γεννα ποναω οποτε εχω ωορηξια.πολλες γυναικες το εχουν αυτο.οχι ανυποφορος πονος.σαν τσιμπηματακια.αλλα εκεινη την ημερα ο πονος ηταν οντως ανυποφορος.και συνεχιστικε για 3 ημερες απο την δεξια ωοθηκη.ο αντρας μου ηταν τοσο σιγουρος οτι εμεινα εγκυος και μαλιστα σε κορη:cool:

αφου εκανα το σελφ κλιαρ 9 μερες μετα το συμβαν και ειχε βγει θετικο.τι να πω...ενας απο τους 2 μας ειναι πολυ καρπερος γιατι κ τα 3 παιδια με την πρωτη ελευθερη επαφη τα πιασαμε.οπως λεει και μια φιλη μου ''εσυ ουτε να το μυρισεις δεν εισαι...παιδι πιανεις'':lol::lol:

Holy Diver

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. kata -1/11 Κοριτσάκι(γέννησε 1/11/10- 3730 γρ-40 εβδ, Αρεταίειο)

7.koullam - 4/11 Kοριτσάκι(γέννησε 03/11/10-3100γρ-39 εβδ& 6μέρες)

8. mikio - 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

2. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

3. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

4. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

5. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

6. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

7. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

8. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

9. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

10. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

11. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

12. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...