Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δήμητρα, δεν μπορώ να σου περιγράψω με τι μοιάζει....με πίεση? με βάρος? κάπως έτσι!.... Εμένα ρε Φροσσάκι δεν ήτανε βλένα, ήταν βαμμένο ροζουλί το χαρτί. Δεν ξέρω τι γίνετε, πάντως εγώ δεν βλέπω φως... Βασιλική θα περιμένω να δω πως θα εξεληχτεί η κατάσταση, για αν μην τον ενοχλήσω τζάμπα νυχτιάτικα, γιατί δεν αισθάνομαι γέννα...:roll:

πονος η πιεση?με μπερδεψες τωρα:roll:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δυο μέρες τώρα με πονάει το στήθος. Έχει τύχει σε καμιά σας?

Είχα πάει μια βολτίτσα με τον αντρούλη μου και γύρισα σπίτι. Πήγα τώρα τουαλέτα να κάνω τσίσα και στο χαρτί είδα λίγο αίμα. Θα το παρακολουθήσω!!!:roll:

Τι έγινε Ελένη? Ακόμα πιο νωρίς και απο την καισαρική η δικιά σου? Θελω και εγωωωωωωω! ;)

βρε χριστινάκι μου πολύ ταλαιπωρείσαι κοπέλα μου.περαστικά,τι άλλο να πώ!κάνε λιγάκι κουράγιο,λίγες μέρες μείνανε!

Κάνω και τίποτα άλλο Βασιλική! Κουράγιο και υπομονή.Αλλά ώρες ώρες θέλω να βάλω τα κλάμματα με αυτόν το τρελόβηχα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κορίτσια, λήξη συναγερμού! Δεν βλέπω φως..... ήρεμα τα πράγματα μέχρι στιγμής! Τι ήταν εκείνο το ροζουλί αίμα, δεν μπορώ να καταλάβω! Εκτός απο πόνο χαμηλά, δεν έχω κάτι άλλο!!! Αν σπάσουν τα νερά θα το καταλάβω, η αν με πιάσουν οι πόνοι.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

πολλές καλημέρες!

ελενάκι πώς τα πάς?έχουμε καμιά εξέλιξη?άντε να γεννάει μια μια να παίρνουμε και οι επόμενες σειρά!

εγώ όπως αντιλαμβάνεστε και από την ώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ.απο τις 4 στριφογυρίζω στο κρεβάτι... αντι να το ρίξω στον ύπνο να φορτώσω μπαταρίες βασανίζομαι με διάφορες βλακίες του τύπου τι να μαγειρέψω αυριο?.άστο καλό πιά.άρχισα να βαριέμαι αυτήν την κατάσταση.

κισάκι σε θυμήθηκα που ξυπνούσες και εσύ κάτι άσχετες ώρες!τουλάχιστον δεν νιώθω η μόνη τρελή σε αυτόν τον πλανήτη!

ακούω το ξυπνητήρι της μάνας μου!!!γιούπι θα έχω λίγο παρέα!!!

και πάλι καλημέρα σας!

Καλημέρα κορίτσια, είμαι ακόμα εδώ! Είχα μια ήρεμη νύχτα, κοιμήθηκα σαν πουλάκι όλα καλά, δεν είχα καμιά ένεδειξη οτι η μπέμπα θέλει να βγεί! Εξακολουθώ να αναρρωτιέμαι τι ήταν αυτό το αίμα :confused: που είδα. Δεν το βλέπω για κάτι σοβαρό πάντως!!! Φρόσσω, μπορείς να πας στο παζάρι κοπέλα μου, με την άδεια μου! :tongue: Βασιλικούλα μάλλον θα γεννήσουν άλλες πριν απο εμένα! Η fire ας πούμε, που ξαναχάθηκε???? Δεν πιστεύω να της έκοψαν πάλι το καλώδιο! :confused:

MbGIp1.png

εχω νέα για την μελίνα!μελινάκι ρώτησα την παιδίατρο για το ρέψιμο και μου είπε αν δυσκολεύεται πολύ ο μικρούλης σου,υπάρχει ειδικό νερό στα φαρμακεία για να τον βοηθήσει να ρευτεί.εγώ πρώτη φορά το άκουσα σήμερα,ψάξτο λίγο.

Καλημερα κι απο εμενα βλεπω παιρνετε σιγα σιγα σειρα αντε ολες με το καλο. Βασιλικη μου σ΄ ευχαριστω πολυ θα το ψαξω να δω τι ειναι γιατι κι εγω πρωτη φορα το ακουω. Ξενυχτησα παλι και σημερα και πρεπει να παω και στο γιατρο κατα τις 12, αγορασα θηλαστρο να βγαλω γαλα για να αφησω στη μητερα μου που θα κατσει μαζι του μεχρι να γυρισουμε, ελπιζω να κοιμηθουμε και λιγο μετα γιατι ειμαι εδω και 3 ημερες με 6 ωρες υπνο συνολικα.

Η fire δεν ειναι να γεννησει σημερα κανονικα?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

kalimera koritsia ante ligo xeimwnas eleos mesa noembri konteuoume..... koritsia autoi oi ponoi periodou allo pragma kai ta petrwmata stin koilia mou ante toulaxiston na me piasei mia kai kali ti einia auto to pragma.....ouffff kai niwtho katw xamila etsi ena baros o giatros eipe oti einai to kafalaki tou kai einai xamila alla apo katw den me exetase akoma!!!!ston tokografo oi ponoi pou exw fainontai alla tipota suntonismeno akoma opote thimountai erxontai:confused::confused::confused:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...