Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!

Περάσαμε πάλι ένα κουραστικό βράδυ. Τρελός βήχας για ώρες ο οποίος κατέληξε πάλι σε εμετό! :( Και καλά εγώ κοιμήθηκα λίγο τώρα το πρωί. Ο αντρούλης μου που έπρεπε να ξυπνήσει για δουλειά τι μου φταίει?

Επίσης φοβάμαι ότι το μωρό ταλαιπωρείται τρελά.Μετά απο όλη την πίεση κουνιέται συνέχεια.Θα βγει και θα με αρχίσει στις σφαλιάρες!

Τα βιντεάκια της πόπης δεν τα είδα.Ίσως τα δω αφού γεννήσω.Δεν έχω διαβάσει τίποτα σχετικό για το στάδιο του τοκετού και ας ασχολούμαι όλοι μέρα να ψάχνω για όλα τα υπόλοιπα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

αχαχαχα!δημητρα εσυ sweet & balance 0+0!

αστα να πανε!εφαγα ψαρια στο φουρνο με πατατες.και πειναω...πρεπει να περιμενω ως το βραδυ τωρα για να φαω σαλατα:evil: καλα σαβουρωσα 9 μηνες.οριστε τωρα.10 κιλα πρεπει να χασω:twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Αν όχι όλες σίγουρα οι περισσότερες θα έρθουμε στην θέση σου Δήμητρα! Κοντός ψαλμός!!!!! Φρόσσωωωωωωωω που είσαι μαρή????

αμα σου πω οτι με πηρε ο υπνος κ ξυπνησα τωρα πωπω τοους υπνους ουτε στο πρωτο τριμηνο δεν ειχα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αστα να πανε!εφαγα ψαρια στο φουρνο με πατατες.και πειναω...πρεπει να περιμενω ως το βραδυ τωρα για να φαω σαλατα:evil: καλα σαβουρωσα 9 μηνες.οριστε τωρα.10 κιλα πρεπει να χασω:twisted:

Dimitra κουράγιο 10 κιλά δεν είναι και πάρα πολλά ! Τι να πω εγώ που έχω να χάσω 17 κιλά ???? :? Και αυτή την φορα έχω βάλει λιγότερα 25 κιλα πήρα σε όλη την εγκυμοσύνη ένω την πρώτη φορά 30 κιλά είχα βάλει. Δεν φοβάμαι όμως θα τα χάσω ;) Απλά θέλει υπομονή και όχι γλυκά. Εξάλλου δεν κάνουν καλό ούτε για τον θηλασμό μόνο 1-2 φορές την βδομάδα και αν φάω.

Κορίτσια εγώ άρχισα να τα παίζω με τις επισκέψεις. Κάθε μέρα και κάποιοι έρχονται αμάν τα νεύρα μου :twisted::evil: Απόψε θα έρθει ένας συνάδελφος να φέρει δώρο εκ μέρους όλους στην δουλειά έχουν βάλει λεφτα είπε και έστειλαν και λουλούδι σπίτι ! Παρασκευή θα έρθει ο ένας ο κουνιάδος και Σαββάτο ο άλλος κουνιάδος !!! Ε και Κυριακή που θα ναι όλοι σπίτι ολο και κάποιοι θα έρθουν φαντάζομαι :? Και γενικά Σαββάτο και Κυριακή που θα έχω και τον μικρό ολη μέρα σπίτι φαντάζομαι κούραση που θα έχουμε :?

Τώρα έχω αγχωθεί γιατί ο αντρας μου θα λείπει για μια ώρα και θα μείνω μόνη με τα 2 παιδιά και ελπίζω να τα καταφέρω. :| Μέχρι τώρα καλά ήμασταν. Χθες που έλειπε πάλυ 1 ώρα πέρασα γιατί είχα βάλει τον ένα στην τηλεόραση και θήλαζα την μικρή. Ευτυχώς ο μεγάλος έμεινε μέχρι να τελειώσω τον θηλασμό. Μετά η μικρή κοιμήθηκε αμέσως και έτσι παίζαμε με τον μεγάλο. Ελπίζω και μετά να είναι το ίδιο.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Αντε πάω για μπανάκι πριν φύγει ο άντρας μου γιατί μετα που θα έρθει θα πρέπει να κάνουμε μπάνιο και τα 2 παιδιά και περιμένουμε και τον συνάδελφο με την οικογένεια του

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...