Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλώς ήρθες κικίτσα! αυξανόμαστε εντυπωσιακά!άντε και από οτι βλέπω είσαι η πρώτη που θα ξενοιάσει!τυχερούλα! μάλλον από εσένα περιμένουμε να ακούσουμε πρώτα τα νέα της κλώτσιας, για να παίρνουμε σειρά και οι άλλες!

τι να σας πω βρε κορίτσια για την ηλιοθεραπεία... έχω μπλεχτεί και εγώ. βέβαια το σωστό είναι να προσέχεις και να βάζεις αντιλιακό έτσι και αλλιώς. από την άλλη σκέφομαι και η γιαγιά μου που έκανε 6 παιδιά και δούλευε όλη μέρα στα χωράφια (μιλάμε για κύπρο που ο ήλιος είναι εξαιρετικά έντονος και η θερμοκρασία φτάνει 47 βαθμούς υπο σκιά στους κάυσωνες)γιατί δεν έπαθε ποτέ τίποτα?εγώ ειμαι μαύρη χειμώνα -καλοκαίρι και για μισή ώρα να με δει ο ήλιος γίνομαι σαν σοκολάτα LACTA τι πρέπει να κάνω? μήπως τελικά η φύση έχει προνοήσει?πραγματικά δεν ξέρω... ίσως σιγά σιγά πρέπει να πάρω 1 αντηλιακό για το πρόσωπο τουλάχιστον,αφού είμαι όλη μέρα στον ήλιο έτσι και αλλιώς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώς ήρθες κικίτσα! αυξανόμαστε εντυπωσιακά!άντε και από οτι βλέπω είσαι η πρώτη που θα ξενοιάσει!τυχερούλα! μάλλον από εσένα περιμένουμε να ακούσουμε πρώτα τα νέα της κλώτσιας, για να παίρνουμε σειρά και οι άλλες!

τι να σας πω βρε κορίτσια για την ηλιοθεραπεία... έχω μπλεχτεί και εγώ. βέβαια το σωστό είναι να προσέχεις και να βάζεις αντιλιακό έτσι και αλλιώς. από την άλλη σκέφομαι και η γιαγιά μου που έκανε 6 παιδιά και δούλευε όλη μέρα στα χωράφια (μιλάμε για κύπρο που ο ήλιος είναι εξαιρετικά έντονος και η θερμοκρασία φτάνει 47 βαθμούς υπο σκιά στους κάυσωνες)γιατί δεν έπαθε ποτέ τίποτα?εγώ ειμαι μαύρη χειμώνα -καλοκαίρι και για μισή ώρα να με δει ο ήλιος γίνομαι σαν σοκολάτα LACTA τι πρέπει να κάνω? μήπως τελικά η φύση έχει προνοήσει?πραγματικά δεν ξέρω... ίσως σιγά σιγά πρέπει να πάρω 1 αντηλιακό για το πρόσωπο τουλάχιστον,αφού είμαι όλη μέρα στον ήλιο έτσι και αλλιώς...

Βασιλική μην συγκρίνεις με τον παλιό καιρό δεν είναι το ίδιο πολλά έχουν αλλάξει !!!!!!! Παλιά μόλις που άκουγες κανένα περιστατικό καρκίνου και ίσως και όχι. Τώρα ακούμε σχεδόν καθημερινά. Και μάλιστα και για το δέρμα που το αποδίδουν στον ήλιο. Σήμερα δεν είναι όπως παλιά δυστυχώς έχουμε καταστρέψει το περιβάλλον και μας εκδικείτε τώρα. Η τρύπα του όζοντος είναι μεγάλη τώρα δεν είναι σαν παλιά και ο ήλιος κατακαίει. Και εμένα η γιαγιά μου ήταν ολημέρα στα χωράφια παλιά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Θάλασσα μπορείς να πηγαίνεις να απολαμβάνεις την παραλία και το κολύμπι αλλά να είσαι προσεχτική όχι πολλές ώρες στον ήλιο απευθείας στον ήλιο και όχι ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ και ΣΙΓΟΥΡΑ αντιηλιακό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ !!!!!!!!!!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Γειά σας κορίτσια! Κι εγώ είμαι νέα στην παρέα αν και σας παρακολουθώ εδώ και καιρό. Είμαι κι εγώ μέλλουσα μανούλα με ΠΗΤ 1/11/10. Αυτό που με έπεισε να γίνω μέλος της μαμαδοπαρέας είναι ότι αρχικά όλες περνάμε τελικά τα ίδια άγχη (και ευτυχώς δεν είμαι η μοναδική "παρανοϊκή" όπως με κατηγορεί ο αντρούλης μου!!!) Θέλω επίσης να πω ότι έχω στεναχωρηθεί με τα άσχημα νέα σας αλλά και έχω χαρεί με τις χαρές σας σαν να σας γνωρίζω από παλιά. Καλή τύχη σε όλες μας!:D

Καλοσώρισες kata. Πόσων βδομάδων είσαι τώρα 18 +4 μέρες ??? Εγω ΠΗΤ έχω 4/11/10 άρα με περνάς 3 μέρες :-D;)

Και απο ότι βλέπω έμαθες ότι είναι κορίτσι εγώ έχω σκάσει από την αγωνία μου. Είναι το πρώτο σου παιδάκι ?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! kikitsa και kata καλωσήρθατε.:D Χάθηκα γιατί ήμουν λίγο "πεσμένη" και δεν ήθελα να "ρίξω" κι εσάς.:cry: Είναι να χτίσουμε το σπίτι μας και τρέχουμε με μηχανικό και διαδικασίες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! kikitsa και kata καλωσήρθατε.:D Χάθηκα γιατί ήμουν λίγο "πεσμένη" και δεν ήθελα να "ρίξω" κι εσάς.:cry: Είναι να χτίσουμε το σπίτι μας και τρέχουμε με μηχανικό και διαδικασίες.

amela μην πεφτεις κορίτσι μου αυτά είναι ευχάριστα να τα απολαμβάνεις έχει κούραση και διαδικασίες αλλά οκ.

Εσυ πότε έχεις ΠΗΤ ? 1/11 όπως την kata?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

amela μην πεφτεις κορίτσι μου αυτά είναι ευχάριστα να τα απολαμβάνεις έχει κούραση και διαδικασίες αλλά οκ.

Εσυ πότε έχεις ΠΗΤ ? 1/11 όπως την kata?

Ελπίζω μόνο να τελειώσουμε το σπίτι ως τον Οκτώβριο! :roll:2/11 είχαμε πει στην αρχή αλλά ο υπέρηχος την τελευταία φορά με έβγαλε 2 μέρες πιο προχωρημένη. Μάλλον για τέλη Οκτωβρίου με βλέπω.:wink: Αν γεννηθεί και πριν τις 23 ακόμη καλύτερα για να αποφύγω τα του σκορπιού!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα σας! Άντε βρε Μελινάκι μην πέφτεις με αυτά.Έχει λίγη κούραση το σπίτι αλλά σκέψου το μετά που θα το βλέπεις και θα το χαίρεσαι πολύ!

Η εγκυμοσύνη πως πάει? Έφαγες καμιά κλωτσιά? :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα σας! Άντε βρε Μελινάκι μην πέφτεις με αυτά.Έχει λίγη κούραση το σπίτι αλλά σκέψου το μετά που θα το βλέπεις και θα το χαίρεσαι πολύ!

Η εγκυμοσύνη πως πάει? Έφαγες καμιά κλωτσιά? :wink:

Θα τελειώσει όμως έγκαιρα; Η κοιλιά φουσκώνει αλλά κλωτσιά δεν έχω καταλάβει. :confused:Μ' έπιασαν και τα ζουμιά για το αν θα γίνω καλή μάνα και τα σχετικά... άσε Χριστινάκι, ορμόνες σε όλο τους το μεγαλείο! Αφού να φανταστείς δυο μέρες κρατούσα μούτρα στο εμβρυάκι μου γιατί δεν με κλωτσούσε!!! Δεν τον γλιτώνω τον ψυχίατρο λέμε:oops:

Θα τελειώσει όμως έγκαιρα; Η κοιλιά φουσκώνει αλλά κλωτσιά δεν έχω καταλάβει. :confused:Μ' έπιασαν και τα ζουμιά για το αν θα γίνω καλή μάνα και τα σχετικά... άσε Χριστινάκι, ορμόνες σε όλο τους το μεγαλείο! Αφού να φανταστείς δυο μέρες κρατούσα μούτρα στο εμβρυάκι μου γιατί δεν με κλωτσούσε!!! Δεν τον γλιτώνω τον ψυχίατρο λέμε:oops:

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ περνάω την φάση αν θα γίνω καλή μάνα! Εγώ φοβάμαι και τώρα που βρίσκεται στην κοιλιά αν το προσέχω! Όλο λέω μήπως δεν τρωω σωστά και δεν ξεκουράζομαι όσο πρέπει για να είναι καλά! Στον ψυχίατρο να ζητήσουμε γκρουπάκι! Τα ίδια θα του πούμε! :P

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ναι, Koullam, είναι το πρώτο μου παιδάκι! Και περιμένω την κλοτσιά πώς και πώς!!! Amela κι εγώ προχθές της κράταγα μούτρα και χθες ένιωθα κάτι ανεπαίσθητο σαν να σκάει μια φουσκαλίτσα στην κοιλιά μου, αλλά δεν ξέρω αν ήταν η δεσποινίς γι'αυτό περιμένω να φάω μια καλή για να είμαι σίγουρη. Όσο για τον ήλιο, επειδή εγώ γίνομαι αστακός, φοράω αντηλιακό ακόμη και όταν πάω στο super-market. Στο πρόσωπο φοράω και το χειμώνα!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Καλοσώρισες kata. Πόσων βδομάδων είσαι τώρα 18 +4 μέρες ??? Εγω ΠΗΤ έχω 4/11/10 άρα με περνάς 3 μέρες :-D;)

Και απο ότι βλέπω έμαθες ότι είναι κορίτσι εγώ έχω σκάσει από την αγωνία μου. Είναι το πρώτο σου παιδάκι ?

Ναι, είμαι 18w+4d. Το φύλο το έμαθα στον υπέρυχο στις 16 εβδομάδες. Μας το έδειξε ξεκάθαρα η μπουμπού! Σκέψου ότι το σημαντικό είναι να είναι ένα υγιές μωράκι γιατί είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι δεν θα το αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο! Εσένα είναι το πρώτο σου; Τα έχω μπερδέψει!:confused:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Koullam δεν το είδα το φύλο!! Είχε τα ποδια σταυρωμένα όλη την ώρα!! Αλλά πίστευω ότι είναι αγοράκι. Κι αυτό μου είπε κι ο γιατρός που άκουσε τους χτύπους της καρδιάς. Πειματάρικό από την κοιλια... Έχει να μοιάξει, όπως λέω και στον αντρα μου! :D Εγώ ΠΗΤ έχω 8/11/2010! Καλωσόρισες Κata!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...