Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μελινακι μου το βραδυ τρων πιο πολυ,κιεμεις μια ωρα το βραδυ τη θελουμε αλλα ξυπναει πιο αργα,ενω τημερα θηλαζει ανα 1,5 2 ωρεςς και για 20-30 λεπτα μονο...τηνυχτα ανα 3ωρες και για 1 ωραπεριπου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, αποφάσισα να γράψω τις ανησυχίες μου, γιατί πλέον αφορούν το γιατρό μου και πιστέψτε με δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μα μέλλουσα μαμά.

Έχω ΠΗΤ ημ/κή 17/11/2010

ΠΗΤ υπέρηχου 21/11/2010

1. Ο γιατρός μου ζητάει πρόκληση αρχικά 9 ή 11 Νοεμβρίου. Ο λόγος θολός, αναφέρεται το μέγεθος του μωρού.

2. Η προγραμματισμένη εξέταση 8/11/2010 από τον γιατρό μου αναβάλλεται επ' αόριστον (=δεν μου όρισε νέο ραντεβού). Αυτό που μου ανακοίνωσε είναι ότι θα με εξετάσει η μαία μου για τη θέση του μωρού στις 10 Νοεμβρίου. Οι ημερομηνίες πρόκλησης 9 ή 11 Νοεμβρ. παύουν να ισχύουν.

3. Εχτές με εξέτασε η μαία. Όπως και την πρώτη φορά δεν θεωρώ ότι έγινε απλή εξέταση αλλά ότι έγινε προσπάθεια ερεθισμού του τραχήλου ή κάτι τέτοιο. Ο λόγος ήταν ότι η δαχτυλοσκόπηση προχώρησε σε μεγάλο βάθος, με έντονη πίεση στο τέλος της διαδρομής (σε σημείο πόνου) με επανάληψη 3-4 φορές. Τελος πάντων αυτό είναι δικό μου, ίσως αυθαίρετο συμπέρασμα, αφού η διαβεβαίωση ήταν ότι ψάχνουμε να βρούμε τη θέση του μωρού. Το μωρό είναι ακόμα ψηλά.

4. Σε συνεννόηση με τον γιατρό η μαία μου ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία εισοδου στη κλινική η 14/11/2010. 10 το βράδυ. Για να μου βάλουν το γνωστό υπόθετο.

5. Επιστρέφω σπίτι. Κοιμάμαι, ξυπνάω τη νύχτα, πάω τουαλέτα και βλέπω στο χαρτί λιγο, ελάχιστο, αίμα κόκκινο.

Μου κόπηκαν τα ποδιά. Γιατί προφανώς στη πορεία της εξέτασης κάτι τραυματίστηκε. Γιατί; Ποιος ο λόγος; Τώρα έχω να φοβάμαι και μήπως πάθω καποια λοίμωξη.

ΤΕΣΠΑ το πρωί θα καλέσω τον γιατρό μου.

ΑΛΛΑ νιώθω περίεργα. Γιατί όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και έψαχνα το διαδίκτυο. Διαπίστωσα ότι στην περίπτωση μου δεν υφίσταται καμιά από τις ενδείξεις που επιβάλλει πρόκληση τοκετού νωρίτερα από την ΠΗΤ. Αντίθετα διαβάζω ότι όταν τα πράγματα βαίνουν καλώς ο τοκετός μπορεί να παραταθεί έως την εβδομάδα 42.

Βρε ΓΜΤ δεν θέλω να με βασανίζουν ερωτηματικά για τον γιατρο μου. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τον εμπιστεύθηκα με τυφλά μάτια γιατί το είχα ανάγκη για την ψυχική μου ηρεμία.

Τώρα όμως με τρώνε τα ερωτηματικά:

1. Γιατί να κάνουμε πρόκληση πριν τη ΠΗΤ όταν δεν υπάρχει κλινικός λόγος

2. Γιατί μου ανέβαλε την προγραμματισμένη εβδομαδιαία εξέταση σε στάδιο εγκυμοσύνης που από ότι ξέρω πρέπει να με εξετάζει κάθε βδομάδα.

Μέχρι να μιλήσω μαζί του θα σκάσω. Γιατί φοβάμαι οτι η ιστορία με την πρόκληση εξυπηρετεί δικούς του σκοπούς, που δεν έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη μου. Και βράζω στο ζουμί μου.

Αυτά. Για να σας πω τον πόνο μου. Σόρυ αν σας έπρηξα.

rea το αιμα που ειδες δεν ηταν τραυματισμος αλλα εναρξη τοκετου:roll: και οντως το χερι που σου εβαλε η μαια ηταν για να σε ΄΄ανοιξει΄΄.εκεινο το χερι ποναει και οχι το χερι που σου βαζουν για απλη εξεταση.κατι μου βρωμαει στον γιατρο σου και δεν ειναι το αφτερ σειβ του!:wink: προφανως σημερα η αυριο γεννας.αλλα μη κανεις προκληση.θα πονεσεις παρα πολυ πιστεψε με.ειχα 3 τοκετους που εμοιαζαν με προκληση αν και δεν ηταν.στην προκληση εχεις πονους με τη μια καθε 1-2 λεπτα.μπαμ και εξω.ειναι οξυς τοκετος.μη πιστευεις στις μετρησεις.δειχνουν σχεδον παντα περισσοτερο απο οτι ειναι.

Σ΄ ευχαριστω οι συμβουλες σου παντα μου ειναι πολυ χρησιμες. Ρωτησα το γιατρο μηπως εχει ΓΟΠ και μου ειπε οτι αν το παιδι παιρνει κανονικα βαρος δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, το βαρος του θα το δουμε το Σαββατο, τωρα το μωρο τρωει σχεδον καθε 2 ωρες αλλα τη νυχτα τον θηλαζω πανω απο μια ωρα συνεχομενη γιατι διακοπτουμε για να ρευτει καθε 10΄ για να γλυτωσουμε τις γουλιες. Τα κακα του ειναι μουσταρδι με κοκκους κανει αρκετες φορες την ημερα τουλαχιστον 5-6 και βρεχει πανω απο 6 πανες, αυτο ειπα και στον παιδιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω σημαινει οτι τρωει καλα, σημερα τον ταισα και το εβαλα για υπνο στις 10 και κοιμαται ακομα αρα εχει φαει καλα, τις νυχτες ομως ξυπναει καθε 1 ωρα ή καθε 1.5 ωρα και σκεφτομαι οτι μαλλον δεν χορταινει καλα, θηλαζει κι αρκετη ωρα λαιμαργα και μετα προσπαθω να τον κανω να ρευτε εκει εχουμε θεμα σπανια θα ρευτει κι αν το βαλω για υπνο χωρις να ρευτει τοτε εχουμε τις γουλιες κι εγω στεναχωριεμαι και δεν ξερω τι να κανω πραγματικα

Ελενη κι εγω σκορπιο ηθελα κι ευτυχως σκορπιουδακι μου βγηκε.

τριανμελι μου ολα τα μωρα θηλαζουν περισσοτερο το βραδυ(οσα θηλαζουν αποκλειστικα χωρις συμπληρωμα) γιατι ετσι μονο διατηρειται η παραγωγη του γαλατος.μπορει την ημερα να τρωει ανα 2-3 ωρες αλλα το βραδυ ξυπνανε ανα 1-2 ωρες για να θηλασουν.ετσι θα συντονιστει το γαλα σου και η παραγωγη του.ειναι απολυτα φυσιολογικο.το μωρο που θηλαζει δεν ειναι απαραιτητο να ρευτει.περιμενεις 15 λεπτα και αν δε ρευτει το αφηνεις στο κρεβατι του.μονο αν επεινε απο μπιμπερο θα επρεπε οπωσδηποτε να ρευτει ακομη κ αν επεινε μητρικο απο το μπουκαλι.αν δυσκολευετε να ρευτει τοτε το κρατας σε ορθια σταση και σηκωνεσε και καθεσε αποτομα 3-4 φορες.μετα το κρατας αγκαλια σε ορθια σταση(σα να καθεται) και χτυπας απαλα στην πλατη.μια αλλη λυση ειναι να το βαλεις μπρουμητα στα ποδια σου κ να του κανεις μασαζ στην πλατουλα

Holy Diver

ρεακι δενηθελα α στοπω ετσι ευθεως αλλα συμφωνω με τη δημητρα για υτο σου ειπα να συμβουλευτεις κι αλλογιατρο,γι ΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ κα ιμετα περισσοτερο,αλλα ειχα ηδη διαστολη...λογικα κατιπειραξε η μαια...καιπιστεψε με ο οξυ ςτοκετος ειναι λιγο ανυποφορος σαν τηνπροκληση,δενπρολαβαινεις ν απαριε ς ανασ απαοτους πονους,ελεγα θ ααντεξω αλλα δεν προλαβαινα ν α αναπνευσω πριν φυγει οπρωτος πονος κι ερχοταν ο δευτερος...,συγνωμη αν νομιζει ςοτι σε τρομοκρατω αλλα ιατι τετοια βιασυνη ογιατρος...?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ρεακι δενηθελα α στοπω ετσι ευθεως αλλα συμφωνω με τη δημητρα για υτο σου ειπα να συμβουλευτεις κι αλλογιατρο,γι ΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ κα ιμετα περισσοτερο,αλλα ειχα ηδη διαστολη...λογικα κατιπειραξε η μαια...καιπιστεψε με ο οξυ ςτοκετος ειναι λιγο ανυποφορος σαν τηνπροκληση,δενπρολαβαινεις ν απαριε ς ανασ απαοτους πονους,ελεγα θ ααντεξω αλλα δεν προλαβαινα ν α αναπνευσω πριν φυγει οπρωτος πονος κι ερχοταν ο δευτερος...,συγνωμη αν νομιζει ςοτι σε τρομοκρατω αλλα ιατι τετοια βιασυνη ογιατρος...?

εγω νομιζω οτι κατι παιζει. 1.η ο γιατρος εχει κανονισει διακοπες την μερα που εχει ΠΗΤ 2. ο γιατρος εχει πολλες γεννες τη μερα που εχει ΠΗΤ η ρεα και δε θελει να κουραστει:roll: 3. ειναι καπου καλεσμενος τη μερα της ΠΗΤ και δε θελει να το χασει:shock:

τι παει να πει μεγαλο μωρο?η ξαδερφουλα μου εκανε μπεμπα 4.400 γρ και 56 εκ το πρωτο της και το εκανε φυσιολογικοτατα.ποσο μεγαλο θα ειναι πια το μωρο?6 κιλα?και αντε πες εινα ιμεγαλο.30 γρ τη μερα παιρνει.δηλαδη 3 μερες πριν την ΠΗΤ αν κανει προκληση θα βγει 90 γρ ελαφρυτερο:shock::shock:

κατι δε παει καλα!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

ρε συ δημητρουλι ολο λεω θα σε παρω και ολο κατι γινεται!ακου εμενα ημαια μου ειπε οτι βοηθησ πε που η μικρη ηταν 2860,αν ηταν 3500 θ αμε εσκιζε,η φιλημου που ειναι πιο μικροκαμωμενη απο μενα εκανε τηνπρωτη 3800 και τη δευτερη 4000 φυσιολογικα!εγωγιατιδ ενμπορουσα...?δεν το καταλαβα θα τη ρωτησω παλι!αλαλ ογιατρςο κορτσι αειχε σεντονακι και κοιμοταν διπλα μεχρι να κανει η μαια τη δουλεια της στην κλινικη,ψοφιος με τοσες γεννες και με περιμενε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισακι προφανως εννοουσε οτι θα σκιζοσουν απο κατω αν το μωρο ηταν μεγαλυτερο.σκιστικες καθολου η σε εκοψαν?εισαι κ μικροκαμωμενη οπως εγω.το πρωτο μου που ηταν 3340 μου ειχε κανει ασχιμο σκισημο.δε με κοψανε αλλα σκιστηκα μονη μου.εκεινη την ωρα δε καταλαβα το παραμικρο φυσικα αλλα την αλλη μερα αρχισα να ποναω.

μαλλον γιαυτο σου το ειπε ο γιατρος.επισης δε παιζει κ ρολο μονο η σωματικη διαπλαση.μπορει η φιλη σου να ειχε πιο ανοιχτη λεκανη .επισης μη ξεχνας πως ειχες και εσυ οξυ τοκετο οπως ηταν και οι δικοι μου.στον οξυ τοκετο ανοιγεις παρα πολυ γρηγορα.σκεψου να ηταν κ μεγαλο το μωρο πως θα σκιζοσουν

Holy Diver

dhmhtroyli elpizv na mhn akoyn oi allew...xaxaxa τον ειδα που πηρε το ψαλιδι...εκινο σαν κοπιδι που ειναι και καταλαβα ενα χρατς δενενιωσα κατι αλλο μονο το χρατς...ευτυχως μεεκοψε αυτος και με εραψε μετα...δεξι αειναι η τομη εκει με τραβουσε μετα!δενποναει ουτως η αλλως εκει ηπεριοχη εκεινη την ωρα δεν αιματωνεται και δε νιωθεις τιποτα!ειναι σα νεκρο εκεινο το σημειο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

dhmhtroyli elpizv na mhn akoyn oi allew...xaxaxa τον ειδα που πηρε το ψαλιδι...εκινο σαν κοπιδι που ειναι και καταλαβα ενα χρατς δενενιωσα κατι αλλο μονο το χρατς...ευτυχως μεεκοψε αυτος και με εραψε μετα...δεξι αειναι η τομη εκει με τραβουσε μετα!δενποναει ουτως η αλλως εκει ηπεριοχη εκεινη την ωρα δεν αιματωνεται και δε νιωθεις τιποτα!ειναι σα νεκρο εκεινο το σημειο

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

MbGIp1.png

σορρυ ελενιτσα,αλαλ ειεκινητν ωρα δεν καταλαβαινει ςτιποτα αληθεια σου λεω,μονο σπρωχνεις ενστικτωδως σα να εισαι τουαλετα και θες να κανει ςκακα....μονο αυτο κανεις!και οτανειναι να γεννησεις χαμηλωνουν τα φωτα και ζει ςτη στιγμη!και φροντισ εν ΤΗ ΖΗΣΕΙς ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να θέσω μια ερώτηση? Το μωράκι μου στις 11 Οκτωμβρίου, πριν 1 μήνα ακριβώς που έκανα το ντόπλερ ήταν 2.050 γρ. Απο τότε δεν το ξαναείδαμε. Πόσο βάρος πρέπει να έχει τώρα περίπου?

MbGIp1.png

μελινάκι γιατί μας άλλαξες το αβαταρ?

θέλουμε να βλέπουμε τον κούκλο σου σε κοντινό!!!!!

καποια βλακεια εκανα παλι βασιλικη.

Δημητρα, κισα, σας ευχαριστω παρα πολυ, αγχωνομαι αναρωτιεμαι εαν κανω καποιο λαθος.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Κορίτσια να θέσω μια ερώτηση? Το μωράκι μου στις 11 Οκτωμβρίου, πριν 1 μήνα ακριβώς που έκανα το ντόπλερ ήταν 2.050 γρ. Απο τότε δεν το ξαναείδαμε. Πόσο βάρος πρέπει να έχει τώρα περίπου?

ελενη, δεν υπαρχουν στανταρτ λενε οτι τα εμβρυα παιρνουν 30 γρ την ημερα, αλλα και παλι αυτο στη δικη μου περιπτωση δεν ισχυει, εμενα σε 3 εβδομαδες πηρε 250 γρ και σε 8 ημερες 300γρ.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

μα η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!ο μικρός είναι κούκλος!

εμείς που δεν γεννήσαμε ακόμα τρελαινόμαστε με αυτές τις φωτο!όλο μωρά θέλουμε να βλέπουμε!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χαλαρωσε ελεντιτσα:tongue:

σορρυ ελενιτσα,αλαλ ειεκινητν ωρα δεν καταλαβαινει ςτιποτα αληθεια σου λεω,μονο σπρωχνεις ενστικτωδως σα να εισαι τουαλετα και θες να κανει ςκακα....μονο αυτο κανεις!και οτανειναι να γεννησεις χαμηλωνουν τα φωτα και ζει ςτη στιγμη!και φροντισ εν ΤΗ ΖΗΣΕΙς ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

ετσι ακριβως ειναι.φωτια να σου βαλουν εκει κατω δε θα παρεις χαμπαρι:tongue:

λογικα ελενακι μου πρεπει να εχει παρει 1 κιλο περιπου αλλα ειπαμε οι μετρησεις δεν ειναι στανταρ ποτε.

Δημητρα, κισα, σας ευχαριστω παρα πολυ, αγχωνομαι αναρωτιεμαι εαν κανω καποιο λαθος.

τιποτε δεν κανεις λαθος κοριτσακι μου.ενστικτωδως λειτουργεις και μαλιστα παρα πολυ σωστα:-D αν εκανες κατι λαθος θα φαινοταν απο τις πανες του μωρου

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...