Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

... Τελος πάντων αυτό είναι δικό μου, ίσως αυθαίρετο συμπέρασμα, αφού η διαβεβαίωση ήταν ότι ψάχνουμε να βρούμε τη θέση του μωρού. Το μωρό είναι ακόμα ψηλά.

Ντινάκι επειδή ήμουν εκεί, αυτό που έψαχνε (όπως έλεγε) η μαία είναι το πάχος (εμένα θα ταίριαζε καλύτερα η λέξη μήκος) του τράχηλου. Βέβαια αυτό είναι άμεση συνάρτηση της θέσης του μωρού. Δεν είναι δηλ. απλή κολπική εξέταση, βάζει χέρι (δάχτυλο) στο τράχηλο. Και σε εμάς τις 2 ο τράχηλος έχει (ή τουλάχιστον είχε προ εγκυμοσύνης) και κλίση προς τα πίσω (=δύσκολα προσβάσιμος). Όταν κάνω τεστ Παπ και παίρνουν δείγμα τραχήλου, πολλές φορές δαγκώνομαι για να μη δώσω κλοτσιά σε αυτή που παίρνει το δείγμα.

Μην αγχώνεσαι ως προς αυτό.

Μίλα όμως μαζί του για να ξεκαθαρίσεις το θέμα με τις ημερομηνίες. Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχε να κάνει με τα κιλά του μωρού.

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια πριν λίγο ξύπνησα. Κοιμήθηκα λίγο παραπάνω σήμερα! Κούλα μπράβο που η μικρή σου είναι ήρεμη και δεν σε κουράζει! Ρέα οτι απορίες έχεις να ρωτήσεις τον γιατρό σου, μην διστάζεις και μην φοβάσαι να του πείς την γνώμη σου και την επιθυμία σου, οτι δηλαδή θέλεις να πας με φυσιολογικό τοκετό!

MbGIp1.png

και εμενα ειχε κλιση προς τα πισω αλλα δεν το καταλαβα τι ενοοει και ηχαζη δεν ρωτησα.Garouf μηπως ξερεις γιατι προς τ πισω καιτι σημαινει?

Φυσιολογικά η μήτρα έχει κλίση προς τα εμπρός (πρόσθια κλίση).Παρατηρείται όμως σε κάποιες γυναίκες (20%) να έχει κλίση προς τα πίσω (οπίσθια κλίση) ή σε άλλες να έχει ευθύ σχήμα, χωρίς κλίση ( ευθυορία ), χωρίς όμως αυτό να δηλώνει την παρουσία παθολογίας. Στην εγκυμοσύνη η μήτρα παίρνει κλίση προς τα εμπρός μετά τη 12η -14η μέρα.

Η ιδιαιτερότητα αυτή δεν επηρεάζει σε τίποτα. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να προκαλεί δυσκοιλιότητα ή το αντίθετο.

Επίσης άλλοι λένε ότι μένουν ποιο εύκολα έγκυες όχι με τη κλασική ιεραποστολική στάση αλλά απο πίσω (σε εμένα πάντως 2 εγκυμοσύνες είμαι σχεδόν σίγουρη ήταν με τη κλασική μέθοδο).

Με λίγα λόγια το αγνοείς. Λίγο δύσκολο είναι στο τεστ Παπ και σε κάτι τέτοιες εξετάσεις πριν το τοκετό.

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

βρε ποπη μην φρικαρεις ειναι φυσιολογικο κ εγω το εχω κ οταν βουρτσιζω ματωνει το ουλο ειναι της εγκυμοσυνης κοριτσια νομιζω οτι σας εχει πιασει πανικος τωρα που κοντευουμε κ εμενα με πονεσε η κολπικη αλλα θα το παλεψω την κυριακη παλι που θα μου παει ελπιζω να ειμαι χαλαρη να μην πονεσω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

βρε ποπη μην φρικαρεις ειναι φυσιολογικο κ εγω το εχω κ οταν βουρτσιζω ματωνει το ουλο ειναι της εγκυμοσυνης κοριτσια νομιζω οτι σας εχει πιασει πανικος τωρα που κοντευουμε κ εμενα με πονεσε η κολπικη αλλα θα το παλεψω την κυριακη παλι που θα μου παει ελπιζω να ειμαι χαλαρη να μην πονεσω

Φροσσάκι τι έχεις κανονίσει εσύ? Πας την Κυριακή και τι γίνετε? Την Δευτέρα δεν είναι η πητ σου? Τι συννενοήθηκες με γιατρό και μαία??

MbGIp1.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. kata -1/11 Κοριτσάκι(γέννησε 1/11- 3730 γρ-40 εβδ, Αρεταίειο)

7.koullam - 4/11 Kοριτσάκι(γέννησε 03/11/10-3100γρ-39 εβδ& 6μέρες)

8. mikio - 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

2. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

3. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

4. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

5. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

6. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

7. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

8. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

9. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

10. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

11. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

12. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

παω την κυριακη στην μαια κανουμε εξετασει κ εαν χρειαστει περνουμε τηλ το γιατρο κ ερχετε εαν δεν δουμε φως παω παλι την τεταρτη κ βλεπουμε δεν θελει προκληση ο γιατρος μου ειναι πολυ κουλ τυπος προχωραμε κ αφηνουμε τον οργανισμο να κανει την δουλεια του ελπιζω μονο να μην μου αλλαξει ζωδιο το παιδι θα τραβαω τα μαλλια μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

ναι ρε συ η προκληησ ποναει ασε που μπορει ναμην ειναι ετοιμος ο οργανισνος σου ακομη και ν αμα χρειαστει μεγαλυτερη δοση χημειας....ιοι μαιες στο ιπποκρατειο το λεν μη βαρατε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

το δειγμα αιματο ςπου πηραν απο το πατουσακι-φτερνα ητνα μικρο και μου εστειλαν οδηγιε ςν ατο κανω εγω ξανα και να το στειλω,θ ατο κανει ο παιδιατρος σε 20 μερε που θα ξαναρθει εγω δενμπορωνα τρυπησω το παιδι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

παω την κυριακη στην μαια κανουμε εξετασει κ εαν χρειαστει περνουμε τηλ το γιατρο κ ερχετε εαν δεν δουμε φως παω παλι την τεταρτη κ βλεπουμε δεν θελει προκληση ο γιατρος μου ειναι πολυ κουλ τυπος προχωραμε κ αφηνουμε τον οργανισμο να κανει την δουλεια του ελπιζω μονο να μην μου αλλαξει ζωδιο το παιδι θα τραβαω τα μαλλια μου

Η πλειοψηφία βλέπω, θέλει σκορπιό!!! Και εσύ έχεις θέμα με το ζώδιο ε? Νομίζω οτι στις 22 αλλάζει ο σκορπιός, οπότε δεν νομίζω να βγεί τοξοτάκι, έχεις περιθώριο! Λοιπόν, την Τετάρτη στις 8 θα είμαι και εγώ εκεί..κανόνισε!

MbGIp1.png

ψαξε μηπως το μωρο εχει ΓΟΠ επειδη λες οτι κανει συνεχεια γουλιτσες.ειναι φυσικο να θελει στηθος συνεχεια μεχρι 2 μηνων αν θηλαζεις αποκλειστικα.εγω θηλαζω αλλα δεινω καπακι συμπληρωμα γιατι με αλλα 2 παιδια δεν εχω πραγματικα χρονο να το εχω στο βυζι συνεχεια μερα νυχτα.δεν εχω κ βοηθεια απο πουθενα κ ο αντρας μου 12 ωρες στη δουλεια .καποιος πρεπει να κοιταξει κ τα αλλα 2:neutral: ειναι απολυτα φυσικο να θηλαζει συνεχεια τους πρωτους 2 μηνες.το γαλα σου ειναι αυτο που πρεπει να ειναι.

αν μεχρι 20 ημερων κανει 3 φορες τουλαχιστον κακα κ βρεχει πανω απο 6 πανες τοτε μια χαρα του φτανει το γαλα.τα μωρα που θηλαζουν αποκλειστηκα μετα τις 20 μερες ισως αραιωσουν τα κακα.πχ μερα παρα μερα η αννα 5 μερες η ανα 7 μερες,αλλα αν θηλαζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ δε το ενοχλει.

τα κακα του τι χρωμα ειναι?κανονικα ειναι μουσταρδι με κοκκους,αν ειναι πρασινα τοτε εχεις υπερπαραγωγη κ πρεπει να δινεις 2 φορες το ιδιο στηθος για να το ρυθμισεις.

Σ΄ ευχαριστω οι συμβουλες σου παντα μου ειναι πολυ χρησιμες. Ρωτησα το γιατρο μηπως εχει ΓΟΠ και μου ειπε οτι αν το παιδι παιρνει κανονικα βαρος δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, το βαρος του θα το δουμε το Σαββατο, τωρα το μωρο τρωει σχεδον καθε 2 ωρες αλλα τη νυχτα τον θηλαζω πανω απο μια ωρα συνεχομενη γιατι διακοπτουμε για να ρευτει καθε 10΄ για να γλυτωσουμε τις γουλιες. Τα κακα του ειναι μουσταρδι με κοκκους κανει αρκετες φορες την ημερα τουλαχιστον 5-6 και βρεχει πανω απο 6 πανες, αυτο ειπα και στον παιδιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω σημαινει οτι τρωει καλα, σημερα τον ταισα και το εβαλα για υπνο στις 10 και κοιμαται ακομα αρα εχει φαει καλα, τις νυχτες ομως ξυπναει καθε 1 ωρα ή καθε 1.5 ωρα και σκεφτομαι οτι μαλλον δεν χορταινει καλα, θηλαζει κι αρκετη ωρα λαιμαργα και μετα προσπαθω να τον κανω να ρευτε εκει εχουμε θεμα σπανια θα ρευτει κι αν το βαλω για υπνο χωρις να ρευτει τοτε εχουμε τις γουλιες κι εγω στεναχωριεμαι και δεν ξερω τι να κανω πραγματικα

Ελενη κι εγω σκορπιο ηθελα κι ευτυχως σκορπιουδακι μου βγηκε.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...